amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.129
- Πόντοι
- 22.785
Ρε καμιά ανταπόκριση από τομέγαρομαγαζάκι να πω καλλίτερα έτσι που έγινε..................................
Πάρε τηλ.. νά στά πώ prive ;) έχω νέα
Ρε καμιά ανταπόκριση από τομέγαρομαγαζάκι να πω καλλίτερα έτσι που έγινε..................................
Καλημέρα καλό Σαβατοκύριακο και ένα γειά στα παιδια που είδα εδώ.
γιατι δεν τα λες on air να μαθουμε και εμεις....Πάρε τηλ.. νά στά πώ prive ;) έχω νέα
θελο να μαθο πολα κε ορεα παματαγιατι δεν τα λες on air να μαθουμε και εμεις....
γιατι δεν τα λες on air να μαθουμε και εμεις....
Yπομονη μεχρι να γινεις καλά.Καλημερα!!! Και πως θα μαθαινουμε νεα εμεις που δεν μπορουμε να παμε λογο σοβαρου τραυματισμου?????
Άν δέν βάλει καί την μαλακία του στό τέλος ο Λαγαρος δέν μπορεί .
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Έλα μουρο μου ..........................................................................................
Που κρύβεσαι?
Καλημέρα δάσκαλε....ποιος κρύβεται??? Εγώ πάντως εδώ είμαι παρών.:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Έλα μουρο μου ..........................................................................................
Που κρύβεσαι?
Καλημέρα τα σέβη μου [size=10pt][size=10pt]PADRON[/size][/size]Η Ρωξάνη τελικά παραμένη άπό τίς κορυφαίες έπιλογές ;)
ιζαμπελλα?Καλημέρα τα σέβη μου [size=10pt][size=10pt]PADRON[/size][/size]
Σίγουρα απο τις κορυφαίες,αλλά πρέπει να τοποθετηθεί το κουμμουνι....επί του θέματος.