sostis markadonis
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Σε ευχαριστω!!!!!
Αντε γαμμήσου !!!!! Headbaning! Knockin' Boots Headbaning! Knockin' Boots Headbaning! Knockin' Boots Headbaning! Knockin' BootsΚαλημέρα......................................................................
Όσο σου επιτρέπουν οι υποχρεώσεις σου, να λες και καμιά καλημέρα στους "κύκλους" των μπουρδελων ,ευπρόσδεκτα την απολαμβάνουμε!
Όταν το απόλυτο νοικοκύρεμα στο απαγορέψει και αυτό, θα πέσουμε σε περισυλλογή!
Νοικοκύρη ε νοικοκύρη!
Δεν θέλω μυαλό ...........................................................................
Θέλω όνειρα, έστω εφιαλτικά !
Εγώ δεν κάνω για νοικοκυριά.
Σε λίγο έρχεται ο βασανιστής μου.
Ο σύντροφος μου δεν μου μιλάει .....για τρίτη μέρα!
Τα σεβη μου PADRON.καλημερίζω ...... τούς κολητούς !!!!!!
... προικα ή τροικα ;Αναλογα τι προικα εχει.....
Όπως στα είπε και ο Ινδιάνος.Καλημερα !!! Καποιο νεο απο το μεγαρο ??? Λογω τραυματισμου δεν μπορω να παω! Γιαυτο ροταω????
Προίκα, προίκα.... προικα ή τροικα ;
Γίνε σαφής φίλτατε Ινδιάνε γιατί οι "καιροί" είναι χαλεποί και επικίνδυνοι ...
Την καλημέρα μου σε όλους
Ο οποιος παρα τις νουθεσιες του δασκαλου, ετοιμαζει τα βελη του για την Ραλουκα......Αφιερωμένο στο κομμούνι και τις σεξουαλικές του περιπέτειες.
Ο οποιος παρα τις νουθεσιες του δασκαλου, ετοιμαζει τα βελη του για την Ραλουκα......
Είναι να μη βάλει κάποιο στόχο,ο σύντροφος....άπαξ και τον βάλει,ότι κινείται πυροβολείται και βάλλεται...Ο οποιος παρα τις νουθεσιες του δασκαλου, ετοιμαζει τα βελη του για την Ραλουκα......
Πίστεψέ με έχω γνωρίσει αγενείς, κακότροπους,αμόρφωτους,μικρόψυχους,αγαμητους,κομπλεξικούς,εκατοντάδες στη ζωή μου............
Εσύ πρέπει να είσαι ο μοναδικός που τα συνδυάζεις όλα!
Μιλάμε οτι οί 2 τελευταίοι λαλισαντες είναι πολύ πεοκρουστες .
Γιατί δέν πατε ρε παιδιά σε κανένα φορουμ που να δοξαζει τόν αυνανισμό ;
Εδώ είναι για να μαθαίνουμε τά νέα του μεγάρου .
Γίδια
Με προκάλεσε το μιρακιο που θέλει να ορίσει και το λόγο ύπαρξης του θρεντ!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΜΜΜΜΜΜΜΗΣΟΥ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ !!Μιλάμε οτι οί 2 τελευταίοι λαλισαντες είναι πολύ πεοκρουστες .
Γιατί δέν πατε ρε παιδιά σε κανένα φορουμ που να δοξαζει τόν αυνανισμό ;
Εδώ είναι για να μαθαίνουμε τά νέα του μεγάρου .
Γίδια