ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ!!!!!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ!!!!!!!
όποτε δέν έχεις άλτσχάιμερ ... μιά χαρά θυμάσαι!!!!!!!11
Κοπελα που ερχεται για "αρπαχτες" μιας και ανεπιβεβαιωτες φημες λενε πως ειναι φοιτητρια στην Ρουμανια και ερχεται την περιοδο των διακοπων για "χαρτζηληκι".χρονια πολλα στους πορνομεγαρητες του αμνεζια.
Μια ραλουλκα (καπως ετσι λεγετε) που καθετε στην αριστερι πτερυγα στα τελευταια σκαμπω μπροστα απο τον DJ τι φημη εχει? την εχει παρει κανεις? εψαξα να βρω κριτικη και δεν εχει γραψει κανενας συναγωνιστης.
Τι ξερουμε για το εν λογω κορασιο?
Θα εκτιμουσα για την συγκεκριμενη, που γνωριζεις προσωπικα στοιχεια της(εστω σε μορφη "ανεπιβεβαιωτες φημες"(το σκριναρεις ωραια στην γραφη σου,....να μας εγραφες πως τα μαθαινεις...εφοσον εισαι θαμωνας???....Εκτος ΑΝ γνωριζεσαι με το ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ...και ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ!!!!Και αλλοι πηγαινουν στο Μεγαρο...αλλα τετοια στοιχεια για τις κοπελλες, δεν τα ξερουν!!!!....Αν σου τα ειπε αυτη....μην μας τα γραφεις....γιατι επρεπε να υπολογισεις οτι οι γυναικες αυτες... οτι παραμυθι τους κατεβει, το σερβιρουν στους πελατες-θαμωνες!!!!!Κοπελα που ερχεται για "αρπαχτες" μιας και ανεπιβεβαιωτες φημες λενε πως ειναι φοιτητρια στην Ρουμανια και ερχεται την περιοδο των διακοπων για "χαρτζηληκι".
Μαρτυριες δεν εχουμε, ομως οι "χρονοι της", ειναι πολυ χαμηλοι.....
Την πληροφορια μου την εχει μεταφερει φιλος που εχει μιλησει μαζι της και του το ειπε.Θα εκτιμουσα για την συγκεκριμενη, που γνωριζεις προσωπικα στοιχεια της(εστω σε μορφη "ανεπιβεβαιωτες φημες"(το σκριναρεις ωραια στην γραφη σου,....να μας εγραφες πως τα μαθαινεις...εφοσον εισαι θαμωνας???....Εκτος ΑΝ γνωριζεσαι με το ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ...και ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ!!!!Και αλλοι πηγαινουν στο Μεγαρο...αλλα τετοια στοιχεια για τις κοπελλες, δεν τα ξερουν!!!!....Αν σου τα ειπε αυτη....μην μας τα γραφεις....γιατι επρεπε να υπολογισεις οτι οι γυναικες αυτες... οτι παραμυθι τους κατεβει, το σερβιρουν στους πελατες-θαμωνες!!!!!
χρονια πολλα στους πορνομεγαρητες του αμνεζια.
Μια ραλουλκα (καπως ετσι λεγετε) που καθετε στην αριστερι πτερυγα στα τελευταια σκαμπω μπροστα απο τον DJ τι φημη εχει? την εχει παρει κανεις? εψαξα να βρω κριτικη και δεν εχει γραψει κανενας συναγωνιστης.
Τι ξερουμε για το εν λογω κορασιο?
Καλημερα.Μιλφ παιζουν στο πορνομεγαρο???Ξερει καποιος?
[/quote
Έχω δει κανα 2 μόνο,αλλά πολύ όμορφα .Βουλγαρορουμανομιλφ μου κάνανε .
Χρόνια πολλά σε όλους τους φίλους.....υγεία και κάθε χαρά....
Η αλήθεια; είναι ότι η ποιότητα στο μέγαρο ακολουθεί τελευταία την πορεία του Ελληνικού χρηματιστηρίου.... :S οι λίγες καλές "μετοχές" είτε αποσύρονται της διαπραγμάτευσης,είτε ακολουθούν αναγκαστικά την πορεία των υπολοίπων....
Απο την άλλη,θα μου επιτρέψετε να πώ κάτι,χωρίς να θίγω προσωπικά κανέναν....οι κοπέλλες αυτές αναγκάζονται να πηγαίνουν με τον καθένα...και εχω δει μερικούς εκεί μέσα που προκαλούν αποστροφή σε μένα,πόσο μάλλον σε μια 25χρονη κοπελλίτσα....αυτό λοιπόν τους δημιουργεί σταδιακά μια "σκληράδα",μιά απέχθεια,μια απάθεια που βγαίνει στην συμπεριφορά τους...
Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις....προσωπικά εμπιστευομαι απόλυτα την γνώμη των τακτικών θαμώνων και εκλεκτών μελών του φόρουμ και εχω γλυτώσει ετσι απο αρκετές κακοτοπιές....
Να είστε όλοι καλά.....
Νά τήν πάρης είναι super !!
Θα εκτιμουσα για την συγκεκριμενη, που γνωριζεις προσωπικα στοιχεια της(εστω σε μορφη "ανεπιβεβαιωτες φημες"(το σκριναρεις ωραια στην γραφη σου,....να μας εγραφες πως τα μαθαινεις...εφοσον εισαι θαμωνας???....Εκτος ΑΝ γνωριζεσαι με το ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ...και ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ!!!!Και αλλοι πηγαινουν στο Μεγαρο...αλλα τετοια στοιχεια για τις κοπελλες, δεν τα ξερουν!!!!....Αν σου τα ειπε αυτη....μην μας τα γραφεις....γιατι επρεπε να υπολογισεις οτι οι γυναικες αυτες... οτι παραμυθι τους κατεβει, το σερβιρουν στους πελατες-θαμωνες!!!!!