Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Επειδή δέχομαι αιτιάσεις από μέλη του site ότι είμαι δηκτικός για τους πελάτες του εντευκτηρίου, δηλώνω ότι κατά καιρούς έχω διατελέσει στις περισσότερες από τις ιδιότητες των πελατών που περιέγραψα.

* Βιομηχανικός εργάτης: Ήμουν για διαστήματα πριν από χρόνια.

* Εύπορος μεσήλικας: Ήμουν μέχρι πέρσι, τώρα είμαι μόνο μεσήλικας.

* Νεαρός συνταξιούχος στρατιωτικός (κοινώς χαραμοφάης): Δεν έχω διατελέσει, ωστόσο ομολογώ ότι πολύ θα ήθελα να ήμουν σε αυτήν την κατηγορία. Ζηλεύω σαν λιγούρης όλους όσους ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία κι επειδή δε μπορώ να είμαι στη θέση τους, τους λοιδορώ.

* Εγκληματίας: Στο παρελθόν είχα διαπράξει οικονομικά μικροεγκλήματα κατά του κράτους.

* Κινέζος: Δεν έχω διατελέσει, ωστόσο έχω συνουσιασθεί με Κινέζες οι οποίες ήταν εξαιρετικές.

* Εξηκονταετής «οργισμένο γηρατειό» με εξάρτηση “Harley Davidson”: Τον θαύμασα, παρά το ότι δε νομίζω ότι όταν φτάσω την ηλικία του θα ακολουθήσω αυτό το dressing code.

* Έντελώς ξυρισμένος γλόμπος: Κάποτε είχα δοκιμάσει κι αυτήν την κόμμωση.

* Άφραγκος: Προέρχομαι από αυτήν την κατάσταση, έτσι ήμουν πριν χρόνια, και φαίνεται ότι επιστρέφω σε αυτήν.

* Θηριώδης redneck: Η ρώμη δεν είναι μομφή.

* Επαρχιώτης: Όλοι επαχιώτες είμαστε. Η ΑΘήνα στο μεσοπόλεμο είχε μερικές δεκάδες χιλιάδες κατοίκους.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αντιμέτωποι με το αιδοίο (και μετά κώλου ενίοτε)ειμεθα όλοι ίσοι!

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Αντιμέτωποι με το αιδοίο (και μετά κώλου ενίοτε)ειμεθα όλοι ίσοι!

Αντιμέτωποι

Αχ πόσον δικαία και  σώφρων είναι η  αναφορά σας επιφανέστατε αδελφέ Λαγαρέ που μόνον τιμήν και φήμην περιποιείτε εις τον οίκον την απώλειας αλλά συνάμα και ηδονής.

Εμπόλεμος η κατάστασις.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Έτσι.....έτσι

κάθε φορά που ετοιμάζομαι δια επίσκεψη στο ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ (μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα,περιποίηση του τριχωτού της ήβης μα και των όρχεων) αισθάνομαι ως ένας μικρός Αχιλλεύς που πάει για την Τροία!

:headbang:  :headbang:  :headbang:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Aμνεζια .... τιποτα το πολυ σπουδαιο τελικα....

Καλη εξυπηρετηση απο τα γκαρσονια ....

Τα κοριτσια απο μετρια ως αρκετα ομορφα
Μερικα σε καρφωνουν με βλεμα ολο υποσχεσεις, οπως εχει πει αλλος φιλος απο εδω...

Μια μελαχρινη με χυμωδη στηθος μου αρεσε παντως .....
Με καρφωνε διακριτικα οπως και αλλες δυο αν καταλαβα καλα......
.........Αλλα 75 ευρω για 10-15 λεπτα, μονο μαλακας τα δινει, η αργοσχολος που του περισσευουν !!!!!!!!!

Οι τιμες τους ποτου ειναι πολυ καλες και η μουσικη αρκετα καλη για τα γουστα μου .....

Λιγο το περιββαλον με χαλαει ..... Εκαστος την δουλεια του.....

Ισως ξαναπαω μετα απο καιρο.....

Καφε εκει μεσα που πινετε ρε παιδια το πρωι ?
Πολυ κλειστο εκτος κι αν ανοιγει η οροφη.......

Πιο πολυ πηγα για την εμπειρια και να παρω μια γευση απο το μερος.....
.....παρα οτι με ενδιαφερει κατι απο εκει μεσα.....

Υγ. Νομιζω οτι πηρε το ματι μου τον Δημητρακη29 εκει ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Έτσι.....έτσι

κάθε φορά που ετοιμάζομε δια επίσκεψη στο ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ (μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα,περιποίηση του τριχωτού της ήβης μα και των όρχεων) αισθάνομαι ως ένας μικρός Αχιλλεύς που πάει για την Τροία!

:headbang:  :headbang:  :headbang:

Η Θέτις βάπτισε το γιόκα της τον Αχιλλέα στα ύδατα της Στυγός στα Αροάνια Όρη και τον κατέστησε άτρωτο σ΄όλο το σώμα πλήν της πτέρνας απ' την οποία τον κρατούσε.

Μετά από χρόνια, εκεί τον χτύπησε και τον θανάτωσε το πουστράκι ο Πάρις.

Η οδός Χαροκόπου στην Καλλιθέα πριν 100 χρόνια λεγόταν οδός Πάριδος, λειτουργώντας σαν φάρος για τη συγκλονιστική ελληνική μυθολογία.

Η οδός Ελμπενιζέλου λεγόταν Θησέως, αφιερωμένη στο Θησέα, ο οποίος αποβιβάστηκε στις Τζιτζιφιές επιστρέφοντας από το Μινώταυρο.

Κάποτε λοιπόν υπήρχε η διασταύρωση Θησέως και Πάριδος.
Τώρα είναι Ελμπενιτζέλου και Χαροκόπου...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αχ σε μας η Αχίλλειος βρίσκεται ψηλότερα!

Από κακό μουνί θα πάμε.....................

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
Αχ σε μας η Αχίλλειος βρίσκεται ψηλότερα!

Από κακό μουνί θα πάμε.....................

Μου δημιουργείτε απώλεια της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό σας κύριε.

"Ενίοτε" προηγουμένως και "κακό αιδοίον" τώρα.

απωλέσθησαν δηλαδή  οι έννοιαι "συνήθως" και "κακός πρωκτός"  
και δή από τον κορυφαίο εραστή του είδους και υπογράφοντα ως "το αιδοίον του μέλλοντος.....κ.λ.π....κ.λ.π.

Ελπίζω να επανέλθετε άμεσα και ασμένως στην τάξη.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δεν σκοπεύω να πεθάνω από κώλο αξιότιμε μου εν κωλω αδερφέ!

από εκεί αντλώ τη δύναμη να συνεχυνωωωωωωωωωωωωω!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Αυτή ή παρουσία όφείλεται στό μεράκι καί στόν κόπο κάποιων θαμώνων πού τα όνόματά καί ό έπαινος θά καταχωρηθούν στό βιβλίο τού κομμουνιου.....
Η δική μου συμβολή όσον άφορά τά κείμενα τού βιβλίου??
άπλά συμβολική !!!!!

Παράλληλα όμως, πέρα άπό τήν συγκέντρωση κειμένων πού ήδη ύπήρχαν, έχω αρχίσει να συμπληρώνω τoν κατάλογο καί με άλλα κείμενα, τά οποία έπιλέγω έγώ... (τήν γαμμμμμήσαμε τώρα)? :think:

Οπου δέν θά ύπάρχει μνεία, τά κείμενα θά άνθολογηθούν
άπό τόν τεράστιο cheyeen !!!!

Πρός τό παρόν, καί γιά ποικίλους τεχνικούς λόγους
δεχόμεθα προσφορές !!!!!!!11

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Που είναι ρε παιδιά η μελαχρινή-μουνάρα ρεσεψιονίστ στο χοτέλι :uglystupid:  :think:.Πήγα Ξημερώματα Σαββάτου κατά τις 03:00 και δεν υπήρχε καμιά γκόμενα στην υποδοχή  :headbang:  :headbang:.

Than77

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Δια της στατιστικής.
Κάποια από τα απλανή βλέμματα οφείλονταν στην ένδεια.

Θέλετε να μας πεθάνετε με αυτό το Videaki που ανεβάσατε . . . Τι σώμα είναι αυτο!!!! :o :o :o Άντε να κοιμηθεί τώρα. . .

Than77

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Επειδή δέχομαι αιτιάσεις από μέλη του site ότι είμαι δηκτικός για τους πελάτες του εντευκτηρίου, δηλώνω ότι κατά καιρούς έχω διατελέσει στις περισσότερες από τις ιδιότητες των πελατών που περιέγραψα.

* Βιομηχανικός εργάτης: Ήμουν για διαστήματα πριν από χρόνια.

* Εύπορος μεσήλικας: Ήμουν μέχρι πέρσι, τώρα είμαι μόνο μεσήλικας.

* Νεαρός συνταξιούχος στρατιωτικός (κοινώς χαραμοφάης): Δεν έχω διατελέσει, ωστόσο ομολογώ ότι πολύ θα ήθελα να ήμουν σε αυτήν την κατηγορία. Ζηλεύω σαν λιγούρης όλους όσους ανήκουν σ' αυτήν την κατηγορία κι επειδή δε μπορώ να είμαι στη θέση τους, τους λοιδορώ.

* Εγκληματίας: Στο παρελθόν είχα διαπράξει οικονομικά μικροεγκλήματα κατά του κράτους.

* Κινέζος: Δεν έχω διατελέσει, ωστόσο έχω συνουσιασθεί με Κινέζες οι οποίες ήταν εξαιρετικές.

* Εξηκονταετής «οργισμένο γηρατειό» με εξάρτηση “Harley Davidson”: Τον θαύμασα, παρά το ότι δε νομίζω ότι όταν φτάσω την ηλικία του θα ακολουθήσω αυτό το dressing code.

* Έντελώς ξυρισμένος γλόμπος: Κάποτε είχα δοκιμάσει κι αυτήν την κόμμωση.

* Άφραγκος: Προέρχομαι από αυτήν την κατάσταση, έτσι ήμουν πριν χρόνια, και φαίνεται ότι επιστρέφω σε αυτήν.

* Θηριώδης redneck: Η ρώμη δεν είναι μομφή.

* Επαρχιώτης: Όλοι επαχιώτες είμαστε. Η ΑΘήνα στο μεσοπόλεμο είχε μερικές δεκάδες χιλιάδες κατοίκους.

Απλά . . . Σεβασμός και Θαυμασμός . . . Εύχομαι να γίνετε πάλι εύπορος, για να κοσμείτε συχνότερα το site με τις υπέρμορφες κριτικές σας. Με εκτίμηση!!! :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Καημό τό έχω νά μάθω άπό όποιον κατά τό παρελθόν είχε κάτι
μέ τό ύπέροχο κωλαράκι τής μικρής Ντενίσας  :think:

υ.γ. Πάσα πληροφορία ..... θά χρηματοδοτηθεί άρκούντως,
    άπό τό πρόγραμμα κόκκινων έπενδύσεων !!!!

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Ήταν κάποιος χτές γύρω στις 20:30-21:00 στο μαγαζί? Ερχόμενος είδα κάποιον με ματωμένη μούρη και γενικά μία αναταραχή στο μαγαζί.... τί έγινε?

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
Ήταν κάποιος χτές γύρω στις 20:30-21:00 στο μαγαζί? Ερχόμενος είδα κάποιον με ματωμένη μούρη και γενικά μία αναταραχή στο μαγαζί.... τί έγινε?

Ρήξη , για τά μάτια τής Ρωξάνης !!!!!!!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
εχει και τετοια δηλαδη ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang:
Πολυ σπανια.

Οσες φορες ειμαι εγω τουλαχιστον εκει μια φορα εχει συμβει να πεσουν κατι ψιλες, εκτος μαγαζιου με κατι μεθυσμενους αλλοδαπους που εκαναν ασεμνες χειρονομιες.

Υπαρχει ομως μερος στον κοσμο με γυναικες, ποτο, μεθυσμενους που να μην εχει "τετοια"?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom