Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785

Είμαι περαστικός.
Γεννήθηκα μόνος καί θά πεθάνω μόνος.
Ζω καί προσπαθώ να δώ άπό πού προκύπτουν οί πράξεις μου Δάσκαλε......
οί σκέψεις καί οί άποφάσεις μου !!!!!!! :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Άμα χώσεις τη μούρη, σε κανα ζευγάρι βυζιά (τύπου Λορενας -Μιχαελας) θα σου φύγει το άγχος και η αναζήτηση!

Να μπει η να μη μπει......................
κατά σεξ πυρος!  (το σεξ όπως λέμε γαμήσι και πυρος από τον αρσιβαρίστα που σηκώνει...)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Άμα χώσεις τη μούρη, σε κανα ζευγάρι βυζιά (τύπου Λορενας -Μιχαελας) θα σου φύγει το άγχος και η αναζήτηση!

Να μπει η να μη μπει......................
κατά σεξ πυρος!  (το σεξ όπως λέμε γαμήσι και πυρος από τον αρσιβαρίστα που σηκώνει...)

Mπά , κατά Κέλλυ λέω 3 φορες αύτό τό μήνα .. καί μία αύριο 4 !!!!!!!!!

Ωπα , αύριο είναι Δεκεμβρης.. πώς περνάνε οί ήμέρες............

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Κοίτα, ο γιατρός είπε τρεις φορές το μήνα πριν το φαγητό.................

Εσύ τακανες εβδομαδιαία, θα εθιστείς και θα βγουν παρενέργειες!

Μαζέψου γαμώ το αριστούργημα μέσα γαμώ!

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Κοίτα, ο γιατρός είπε τρεις φορές το μήνα πριν το φαγητό.................

Εσύ τακανες εβδομαδιαία, θα εθιστείς και θα βγουν παρενέργειες!

Μαζέψου γαμώ το αριστούργημα μέσα γαμώ!

:headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:
Τήν έβαψες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Μινι ανταποκριση απο το show της Παρασκευης.

Δυο κοπελες μια ξανθια (Εμμυ) και μια μελαχρινή (Μονικα) αν συγκερτησα σωστα τα ονοματα.

Δυο φορες εμφανιστηκαν, η πρωτη ντυμενες, και καλα, μαθητριες, με κοτσιδακια και εκαναν και καποια βολτα στους καναπεδες, προκαλωντας τους παρευρισκομενους. "Τσιμπησα" και ενα φιλακι απο την Εμμυ, που με εβαλε και εγλυψα το γλυφιτζουρι που κρατουσε.

Το δευτερο λιγο πιο hard core απο το πρωτο, με σαπουναδες και καταυρεγματα των κοριτσιων με σαμπανιες πανω στο μπαρ.

Δεν μπορω να πω πως ενθουσοαστηκα......

Το party συνεχιστηκε και μετα με τα κοριτσια του μαγαζιου, σε πιο Light καταστασεις απ΄οτι εμαθα, ομως εγω ειχα φυγει νωριτερα για αλλες πολιτειες........

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.242
Πόντοι
7.885
Ρε μάγκες αυτή την μελαχρινή ρεσεψιονίστα στο χοτέλι την έχετε τσεκάρει :uglystupid:  :think:.Τι θεόμουνο είναι αυτό ρε παιδιά :tits: :cum: :cum: :rockon: :rockon:. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο :huh: :rolleyes:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
Ρε μάγκες αυτή την μελαχρινή ρεσεψιονίστα στο χοτέλι την έχετε τσεκάρει :uglystupid:  :think:.Τι θεόμουνο είναι αυτό ρε παιδιά :tits: :cum: :cum: :rockon: :rockon:. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο :huh: :rolleyes:

Όχι καί θεόμουνο  :think: συμβατικό ....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έχω πάθει αυτή τη πλάκα, που περιγράφει ο νέος μουνοπαλαιστης με τα Γαλλικά τα μπουρδέλα εκείνης της εποχής, και μουρχονται δάκρυα διαβάζοντας τον !
Λείπει ο πιανίστας και η μαντάμ, αλλά εγώ ζω τη φαντασίωση μου ,έστω και έτσι……………………….
Φίλε ονειροκρίτη
Έλα από κει στο γωνιακό τον καναπέ να σε φιλέψω, και αν είσαι τυχερός μπορεί να χαρείς ρουμανοτσιφτετελια από υπέροχα Ρουμανοκωλαρακια –βυζάκια!
Αν προκάμει και ο διάδοχος να επιστρέψει από το ταξίδι, οι ελπίδες μας μεγαλώνουν!
Έχει αυτός τρόπο και τις κουρδίζει τις μικρές………………………………………
Τις βγάζει στη μπάρα (ξεβράκωτες) σε ανύποπτο χρόνο…………………….

κάνε μια βόλτα ισπανία πλευρά. εκεί να δεις....

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΑ.................................

Θα μας στριμώξουν και θα μας γαμήσουν με αυτή τη κολάρα!

:s&m_2:  :s&m_2:  :s&m_2:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
Έμείς άγαπητέ θέλουμε γιά τίς <<έργάτριες τού σέξ>>, 
ένα περιβάλλον σύννομο καί προστατευόμενο !!!!

διαλέγεις περιοχή και σου βγάζει μια λίστα με τα κλαμπ τύπου αμνέζια - τα λεγόμενα puticlubs. τα δωμάτια βρίσκονται εντός των κλαμπ και χωρίς επιπλέον χρέωση. πληρώνεις μόνο την γκόμενα. η λειτουργία τους vομιμότατη.

δηλαδή αυτοί έχουν εκατοντάδες τέτοιες υπεραγορές του σεξ σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας τους. πολλές, δε, έχουν άνετα πάνω από 80 τεμάχια κάθε μέρα. η κάθε πόλη έχει και μερικά μεγάλα. μιλάμε για άλλο σύστημα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785

διαλέγεις περιοχή και σου βγάζει μια λίστα με τα κλαμπ τύπου αμνέζια - τα λεγόμενα puticlubs. τα δωμάτια βρίσκονται εντός των κλαμπ και χωρίς επιπλέον χρέωση. πληρώνεις μόνο την γκόμενα. η λειτουργία τους vομιμότατη.

δηλαδή αυτοί έχουν εκατοντάδες τέτοιες υπεραγορές του σεξ σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας τους. πολλές, δε, έχουν άνετα πάνω από 80 τεμάχια κάθε μέρα. η κάθε πόλη έχει και μερικά μεγάλα. μιλάμε για άλλο σύστημα.

Tό ξέρω άγαπητέ είμαι fun τού motogp  ;) ;) !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom