CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ο δασκαλος εννοειε προφανως την Μαγδα.ποια είναι ???
;) ;) ;) ;) ;) ;)
Ο δασκαλος εννοειε προφανως την Μαγδα.ποια είναι ???
H σύζυγος του κομμουνιστή έχει ίσως το καλύτερο σώμα από τις κοπέλες του μεγάρου. Οι επιδόσεις της όμως εντός δωματίου είναι αμφιλεγόμενες.
Πολύ όμορφη κατ'εμέ. Αν δε σ'ενοχλεί το μελαμψό χρώμα και το piercing, τότε θα συμφωνήσεις μαζί μου.
για γελια θες να πεις το μεγαλυτερο καζο της καριερας μου σαπακιH σύζυγος του κομμουνιστή έχει ίσως το καλύτερο σώμα από τις κοπέλες του μεγάρου. Οι επιδόσεις της όμως εντός δωματίου είναι αμφιλεγόμενες.
Ολες Ρουμανες παντως μεσα λεει...Ασχετο αλλα χρησιμο και ηθελα να αναφερω τη γνωριμια μου.
Καί όπως είπαμε , 2 γαμμμμμμάνε καί 5 τζαντίζονται........Οι γνώμες είναι σαν τις κωλοτρυπίδες.............
Όλοι μας έχουμε από μια......................
Εντελως τυχαια γνωρισα σε σταση την μπαργουμαν του μαγαζιου. Μου επιασε κουβεντα και εγω το επαιξα χαζος οτι δε ξερω για το μαγαζι για να μου ανοιχτει. Τελικα μου ειπε οτι η ιδια δε το δινει αλα γενικα μου ειπε πραγματα. Ολες Ρουμανες παντως μεσα λεει...Ασχετο αλλα χρησιμο και ηθελα να αναφερω τη γνωριμια μου.
Να της πεις ότι εκεί μέσα σταβλίζονται 1 Ρωσίδα,3 Αλβανες,1 Βουλγαρα,και μια Ελλεινιδα!
όταν ξαναπιάσεις κουβέντα!
Αν γαμάμε μέχρι κείνη την ώρα καλώς!
Λέω νά τό βάλω για ύπογραφή .....σού άρέση ?????
[size=13pt]Είναι εύκολο νά φθονείς ότι δέν μπορείς να άποκτήσεις...
[/size]
Αύριο άγαπητέ ....νά ύπάρχη όλίγον ζήτησηπολύ καλό....δε μου λές,εκείνη την περιγραφή θα την συνεχίσεις,η δεεεεεν......
πολύ καλό....δε μου λές,εκείνη την περιγραφή θα την συνεχίσεις,η δεεεεεν......
Όταν τον πλάκωσε η Λορενα στην Ισπανικιά, έχασε τα πλήκτρα και τα πληκτρολόγια!
Υπομονή να πιάσει την ανάσα του!