Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 722K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Χθες το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ είχε την τιμητική του!
Εψάλλει μέγας εσπερινός από 11-12  πορνοαγωνιστες που κατέλαβαν τρεις καναπέδες και τέσσερα σκαμπό!
Για δυναμική σύναξη λέμε………………………………………..
Εμφανίστηκε και καλλίγραμμη «νέα άφιξη» που τα σχόλια την θέλουν Βραζιλιάνα!
Προσοχή τα σχόλια λέω, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ……………………
Είναι συγκινητικό να περνάς την σκυτάλη στην νέα πορνογενιά…………………………………….
Χάρηκα την παρέα όλων των πορνονέων, και σαν πορνόγερος θέλω να πω μια πορνοσυγγνώμη σε αυτή την νέα πορνογενιά για το μπουρδέλο που της κληροδοτούμε εμείς οι πορνοαπερχόμενοι!
Τον καημό μας τέλος(άμα τη εμφανίσει του πουρογιεγιε) τον πνίξαμε στα κοψίδια του Τέλη στην Κουμουνδούρου!
Το κομούνι μας στήριξε όσο έπρεπε, και μας πέρασε και μια βόλτα από το ευαγές ίδρυμα της Φ104!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Χθες το ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟ είχε την τιμητική του!
Εψάλλει μέγας εσπερινός από 11-12  πορνοαγωνιστες που κατέλαβαν τρεις καναπέδες και τέσσερα σκαμπό!
Για δυναμική σύναξη λέμε………………………………………..
Εμφανίστηκε και καλλίγραμμη «νέα άφιξη» που τα σχόλια την θέλουν Βραζιλιάνα!
Προσοχή τα σχόλια λέω, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα ……………………
Είναι συγκινητικό να περνάς την σκυτάλη στην νέα πορνογενιά…………………………………….
Χάρηκα την παρέα όλων των πορνονέων, και σαν πορνόγερος θέλω να πω μια πορνοσυγγνώμη σε αυτή την νέα πορνογενιά για το μπουρδέλο που της κληροδοτούμε εμείς οι πορνοαπερχόμενοι!
Τον καημό μας τέλος(άμα τη εμφανίσει του πουρογιεγιε) τον πνίξαμε στα κοψίδια του Τέλη στην Κουμουνδούρου!
Το κομούνι μας στήριξε όσο έπρεπε, και μας πέρασε και μια βόλτα από το ευαγές ίδρυμα της Φ104!

Αν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα, τα μόνα κοψίδια που δοκιμάσατε ήταν του Τέλη? :think:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ω ναι...................................

πουτάνα κρίση!

Και για να είμαι σαφής (κατόπιν άνωθεν παρέμβασης (παντρον λέμε)) ο Τελης είναι στην Ευριπίδου ..........
κοντά στην πλατεία Κουμουνδούρου!

Παντρον τα σέβη μου!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.000
Πόντοι
22.785

πουτάνα κρίση!

Και για να είμαι σαφής (κατόπιν άνωθεν παρέμβασης (παντρον λέμε)) ο Τελης είναι στην Ευριπίδου ..........

Παντρον τα σέβη μου!

Σχετικά με τα έπιχειρήματα του ΚΟΜΜΟΥΝΙΟΎ, δέν πρέπει νά άμφισβητούμε τους ίερούς δασκάλους καί τήν πείρα τους ........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τι να σου λέω.........................................
το πορνοκουμουνι πορνοέγινε πορνοαναπόσπαστο πορνοκομμάτι της πορνοκαθημερινότητας μου

ουφ τάπα και πορνοξαλάφρωσα!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

πουτάνα κρίση!

Παντρον τα σέβη μου!
Ξεχνας δασκαλε. ;)

Ο px75 ετιμησε την Ιζαμπελλα με πολυ καλες εντυπωσεις.
Χειροτερη απο την Τουλια, αλλα καλυτερη απιο την Μιχαελλα, :o οπως χαρακτηριστικα εδηλωσε.(Αραγε Τζουλια = top)

Τασεις μαζοχισμου εχθες απο τους εναπομειναντες.

Μεχρι τις 23:00 περιπου ταλαιπωρηθηκαμε απο την  ηχορυπανση που μας "προσφερε" οχι ο Λεο, αλλα ο σεσημασμενος αντικαταστατης.
Στην υψηλη ενταση προστεθηκαν κσι οι "ηχητικες παρεμβασεις" του απο το μικροφωνο.
Δυστυχως δεν ηταν η Ντενιζα εκει για να το παρει.

Πνιξαμε τον πονο μας στις Amstel............

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
έχω ζήσει μαρτύρια εκεί μέσα εγώ.............

αλλά ποτέ χωρίς Ντενισα!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Mια αξέχαστη νύχτα  στο Μέγαρο.

Νύχτα Παρασκευής και έλαβε χώρα το πρώτο live-show.
Δυο εντυπωσιακές γυναικες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή μας χάρισαν ένα πολύ ερεθιστικό θέαμα, λίγο μετά τις 23:00, ισάξιο με αυτά των strip club.

Τα κορίτσια του Αμνεζια όμως δεν αντισταθήκαν στην πρόκληση.
Έτσι εντυπωσιακό μίνι-striptease από τις Μόνικα, Μαγδα, Ντενιζα, εκλεψαν τα ανδρική βλέμματα με αποκορύφωμα όταν κάποιοι τολμηροί τις περιέλουσαν με σαμπάνια, όχι μόνο αυτές άλλα και άλλες κοπέλες που ξεδίπλωναν τις χορευτικές τους αρετές πάνω στο μπαρ.
Πολύ κρασί από την παρέα των συναγωνιστών, έχοντας στην συντροφιά μας την Λορενα, Μαγδα, Σιμονα, Χριστίνα, κρίμα που έλειπαν κάποιο αλλα αξιόλογα μέλη της παρέας μας.

Όσοι από τους τακτικούς θαμώνες του Μεγάρου ήταν απόντες, πραγματικά έχασαν…..

Στα του ρεπορτάζ :

Ναταλίνα το όνομα της εντυπωσιακής μελαχρινής με τα μαύρα σπαστά μακριά μαλλιά και το πλούσιο στήθος που είναι στην συντροφιά της Μελισσα, Ντελια, Ιζαμπελα.

Δυο νέες αφίξεις την τελευταία εβδομάδα :
Νεαρή μελαχρινή με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά ωραίο κορμί, Βραζιλιάνα κατά δήλωση, κάτι που η αξιοπρόσεκτη περιφέρεια της συνηγορεί….

Άρτεμις. ΕλληνοΑγγλιδα κατά δήλωση, πρώην στριπερ, η μοναδική κοπέλα που είναι στο μέγαρο και έχει πατήσει τα πρώτα …αντα, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του SPEED και είχε αρκετα τρυφερό πιτσι-πιτσι και σταυρωτό φιλάκι κατά την αποχώρηση. Ντυμένη με μαύρο ολόσωμο ημιδιαφανές κολάν, για να φαντάζουν από μέσα πλήρως οι καμπύλες της και τα μαύρα εσώρουχα της.
Πρώτος χρόνος δρομολογίου 33 λεπτά .

Απουσίες για Μιχαελλα, Αλεξανδρα, όλες οι άλλες παρούσες, με εξαίρεση τις σταθερές πλέον απουσίες.

Νέο δρομολόγιο του px75 με την Τζούλια με ακόμα καλύτερες εντυπώσεις, χαρακτηρίζοντας την πλέον στανταρακι.

Ίσως η καλύτερη μου νύχτα στο Μέγαρο.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Mια αξέχαστη νύχτα  στο Μέγαρο.

Νύχτα Παρασκευής και έλαβε χώρα το πρώτο live-show.
Δυο εντυπωσιακές γυναικες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή μας χάρισαν ένα πολύ ερεθιστικό θέαμα, λίγο μετά τις 23:00, ισάξιο με αυτά των strip club.

Τα κορίτσια του Αμνεζια όμως δεν αντισταθήκαν στην πρόκληση.
Έτσι εντυπωσιακό μίνι-striptease από τις Μόνικα, Μαγδα, Ντενιζα, εκλεψαν τα ανδρική βλέμματα με αποκορύφωμα όταν κάποιοι τολμηροί τις περιέλουσαν με σαμπάνια, όχι μόνο αυτές άλλα και άλλες κοπέλες που ξεδίπλωναν τις χορευτικές τους αρετές πάνω στο μπαρ.
Πολύ κρασί από την παρέα των συναγωνιστών, έχοντας στην συντροφιά μας την Λορενα, Μαγδα, Σιμονα, Χριστίνα, κρίμα που έλειπαν κάποιο αλλα αξιόλογα μέλη της παρέας μας.

Όσοι από τους τακτικούς θαμώνες του Μεγάρου ήταν απόντες, πραγματικά έχασαν…..

Στα του ρεπορτάζ :

Ναταλίνα το όνομα της εντυπωσιακής μελαχρινής με τα μαύρα σπαστά μακριά μαλλιά και το πλούσιο στήθος που είναι στην συντροφιά της Μελισσα, Ντελια, Ιζαμπελα.

Δυο νέες αφίξεις την τελευταία εβδομάδα :
Νεαρή μελαχρινή με μαύρα ίσια μακριά μαλλιά ωραίο κορμί, Βραζιλιάνα κατά δήλωση, κάτι που η αξιοπρόσεκτη περιφέρεια της συνηγορεί….

Άρτεμις. ΕλληνοΑγγλιδα κατά δήλωση, πρώην στριπερ, η μοναδική κοπέλα που είναι στο μέγαρο και έχει πατήσει τα πρώτα …αντα, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του SPEED και είχε αρκετα τρυφερό πιτσι-πιτσι και σταυρωτό φιλάκι κατά την αποχώρηση. Ντυμένη με μαύρο ολόσωμο ημιδιαφανές κολάν, για να φαντάζουν από μέσα πλήρως οι καμπύλες της και τα μαύρα εσώρουχα της.
Πρώτος χρόνος δρομολογίου 33 λεπτά .

Απουσίες για Μιχαελλα, Αλεξανδρα, όλες οι άλλες παρούσες, με εξαίρεση τις σταθερές πλέον απουσίες.

Νέο δρομολόγιο του px75 με την Τζούλια με ακόμα καλύτερες εντυπώσεις, χαρακτηρίζοντας την πλέον στανταρακι.

Ίσως η καλύτερη μου νύχτα στο Μέγαρο.
Πες τα όλα Ινδιάνε....Πήγες να την κάνεις με ελαφρά...αλλά η διαίσθηση του βετεράνου (!) σε κράτησε εντός προκειμένου να ζήσεις, μαζί μας, μια ομολογουμένως μοναδική και εκπληκτική νύχτα στο Μέγαρο!
Αλήθεια, εκείνο το πλαστικό dildo (χρησιμοποιημένο, με τα υγρά πάνω του να μαρτυρούν το τι προηγήθηκε), που προσγειώθηκε στο τραπέζι σας, τι απέγινε άραγε; :think: :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Με χαρά βλέπω ότι το μπανερ του ΠΟΡΝΟΜΕΓΑΡΟΥ επανήλθε στην αρχική σελίδα !

Με ζήλεια διάβασα τα σήματα καπνού που άφησε ο ινδιάνος στο φόρουμ και θυμήθηκα περσινά χαπενικς με νοσταλγία......................................

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
194
Like
12.940
Πόντοι
34.267
Η απουσία σου μνημονεύθηκε επαξίως! Πως ο προφέσορας έχασε τέτοια νύχτα;

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Η απουσία σου μνημονεύθηκε επαξίως! Πως ο προφέσορας έχασε τέτοια νύχτα;

Έπρεπε να παρευρεθώ σε άλλο ηβεντ σε κουτούκι με κιθαρομπουζούκι και μπαγλαμά (πολύ ωραία αλλά μη σεξουαλικού περιεχομένου).
Προς τιμήν του φίλου Μιχάλη!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Έπρεπε να παρευρεθώ σε άλλο ηβεντ σε κουτούκι με κιθαρομπουζούκι και μπαγλαμά (πολύ ωραία αλλά μη σεξουαλικού περιεχομένου).
Προς τιμήν του φίλου Μιχάλη!
θα πιουμε καφεδακι σημερις ?

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Καλησπερα σας.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
αφιέρωση για τον Γερμανοτραφή φιλο......................................
Mιλαμε τρελλαθηκε ο Γερμαναρας !!!!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Τοσο που σκεφτεται να την τιμησει σημερα.
Η Μαρια θα κλαιει και η Μελισα θα του σπασει το κεφαλι..........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom