Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Πάντως σας είδα χθες ήσασταν τέλεια παρέα. Όλες από κει πέρασαν . Παρέλαση .

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Παρεπιπτόντως εκείνα τα 2 τεμάχια που έσκασαν μύτη κατά τις 12 ένα ξανθό με ένα λεβέντη μαζί και ένα καστανοξανθο τι ρόλο παίζουν;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
Παρεπιπτόντως εκείνα τα 2 τεμάχια που έσκασαν μύτη κατά τις 12 ένα ξανθό με ένα λεβέντη μαζί και ένα καστανοξανθο τι ρόλο παίζουν;

Μήπως μάς έχεις ζαλίση όλίγον τί τά άρχίδια ??  :think:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
Επειδή εγω αχάριστος δεν είμαι,και ξέρω τις προτιμήσεις του Speed,μήπως να του συστήσω μία Ρωσίδα γύρω στα 45,μέτριας εμφάνισης,αλλά με καλό σώμα,που με ενα 50ρικο θα του κάνει παπάδες για μία ώρα? τι μια ώρα δηλαδή,και λίγο παραπάνω δεν λέει οχι....καθαρότατη,ευγενέστατη και με άριστη τεχνική...
Μέλος της παρέας σας έχει προσωπική άποψη....

Έλένη ?? ;)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Με συγχωρείς φίλε δεν είχα τέτοιο σκοπό ειλικρινά

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Μέσα έπεσε φίλε ένσημα κόλλησα χθες και προχθές όλη μέρα εκεί μέσα.

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.433
Πόντοι
3.172
Επειδή εγω αχάριστος δεν είμαι,και ξέρω τις προτιμήσεις του Speed,μήπως να του συστήσω μία Ρωσίδα γύρω στα 45,μέτριας εμφάνισης,αλλά με καλό σώμα,που με ενα 50ρικο θα του κάνει παπάδες για μία ώρα? τι μια ώρα δηλαδή,και λίγο παραπάνω δεν λέει οχι....καθαρότατη,ευγενέστατη και με άριστη τεχνική...
Μέλος της παρέας σας έχει προσωπική άποψη....

Πως τη λένε?  :think:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Φίλε andy 51 δεν μου στέλνεις μήνυμα με το τηλ αυτής που λες να κανονίσω τίποτα απόψε που είμαι μόνος;

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Λυπάμαι διότι μία πρόταση που έκανα για τον speed αποτέλεσε αφορμή για να ξεστρατίσουμε τελείως απο τον σκοπό και το περιεχόμενο του thread....
Επειδή εχω λάβει πολλά μηνύματα και ειλκρινά δεν μπορώ να απαντώ σε όλους,και για να το λήξουμε εδω,σας δίνω την διεύθυνση της στο facebook.Κάντε αίτημα φιλίας,κουβεντιάστε μαζί της και θα σας δόσει η ίδια το τηλέφωνό της,εφ'όσον θέλει...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Λυπάμαι διότι μία πρόταση που έκανα για τον speed αποτέλεσε αφορμή για να ξεστρατίσουμε τελείως απο τον σκοπό και το περιεχόμενο του thread....
Επειδή εχω λάβει πολλά μηνύματα και ειλκρινά δεν μπορώ να απαντώ σε όλους,και για να το λήξουμε εδω,σας δίνω την διεύθυνση της στο facebook.Κάντε αίτημα φιλίας,κουβεντιάστε μαζί της και θα σας δόσει η ίδια το τηλέφωνό της,εφ'όσον θέλει...

Γνωστη μη εξερεταια αγαπητε......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για να επανελθουμε στα του Μεγαρου :

Και σημερα καφεδακι παρεα με τους φιλους συναγωνιστες.
Για να μην κουρασω οι απουσιες πλεον σταθερες, με την προσθηκη στο απουσιλογιο για σημερα και της Ντενιζα.

Λιγο πιο υποτονιΚα τα πραγματα συγκριτικα με το Παρασκευο-ΣαββΑτο, με λιγοτερο κοσμο και λιγοτερο κεφι.

Καλη εβδομαδα να εχουμε.......

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Για να επανελθουμε στα του Μεγαρου :

Και σημερα καφεδακι παρεα με τους φιλους συναγωνιστες.
Για να μην κουρασω οι απουσιες πλεον σταθερες, με την προσθηκη στο απουσιλογιο για σημερα και της Ντενιζα.

Λιγο πιο υποτονιΚα τα πραγματα συγκριτικα με το Παρασκευο-ΣαββΑτο, με λιγοτερο κοσμο και λιγοτερο κεφι.

Καλη εβδομαδα να εχουμε.......

Κι όμως οι παρουσίες ήταν πιο εντυπωσιακές!!!

Η [size=18pt]Ανδριάνα[/size] ήταν εκεί, βασίλισσα στο θρόνο της!!!  :smitten: :smitten: :smitten:

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Μαλακία μου που δεν ήρθα στην παρέα σας όντως

Stories