Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Δάσκαλε λαγαρε (χωρί τόνο)  :think: σέ όποία έκλεκτή
νά τό δώσουμε ????????

:think: :think: ;) ;)
foto4112.jpg

Πάνε πάρε άλλα τρία τέσσερα τέτοια (με χρέωση σε μένα) να τα μοιράσουμε όπως έκανε ο Ιμπ ΅Σαουντ με τα ρολόγια!

:2funny:  :2funny:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Για κοίτα ρε ο αξούριστος μουνί που γλύφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γαμώ την ατυχία  μου.

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Που να σας τα λέω σύντροφοι…………………………………………..
Μετά τον εσπερινό που παρακολουθήσαμε όλοι  μαζί ,μείναμε εγώ και ο πιτσιρίκος και σε καμιά ώρα ήρθε και ο Ερρίκος με άλλον ένα συναγωνιστή (που έκανε και την υπέρβαση!).
Τα πράγματα κυλούσαν υποτονικά στο χώρο,  όχι όμως και για μας που είχαμε την παρέα διαφόρων κορασίδων!
Έτσι κάναμε ολονυκτία έως 1:30 πρωινή!
Κατά τις 1:10 έγινε και χορός επί της μπάρας (κούνα το πάνω από την μπάρα) από Ντενισα και Χριστίνα!
Δεν άντεξα να μείνω και για τον όρθρο και έφυγα ζαβλακωμένος ακουστικά και οπτικά!
Ελπίζω να μη μετρήσει η απουσία μου από τον όρθρο υπέρμετρα κατά την ώρα της κρίσης.

:priest: :priest: :priest:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Άντε καληνύχτα!!! Όμορφα περάσαμε κι απόψε... αν και έχασα, για θέμα λίγων λεπτών, το καταπληκτικό κούνημα της Ντενίσας...!!!

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Με απλές "λογιστικές πράξεις", άντε να πήδηξαν 3-4 άτομα ...

Και ρωτάω :

Κρατιέται έτσι μαγαζί ;

:think:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Εκτός και αν δουλεύει κυριολεκτικά ως καφετέρια και οι πορνο-κορασίδες έχουν κάνει συμφωνία να πληρώνονται μόνο εφόσον έχουν κάνει και ως προς το πόσα ραντεβού έχουν κάνει ...

Αλήθεια τι ΦΠΑ χρεώνεται στα ποτά ;  :think:

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Πήγα το απόγευμα της Παρασκευής, ο ΦΠΑ ήταν κανονικά στα 23%!!!
Τώρα όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, οι παλιές που κάποτε είχα πάρει άφαντες. Ίσως πρέπει να ξαναγίνει το διάγραμμα-σκαριφημα με τα ονόματα και τις θέσεις των κοριτσιών.
Τέλος πάντων πήρα την Άντρα αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας... Πολύ μη και μη ήταν. Κατά τα άλλα όμορφη μεν, αλλά δεν είχε αυτό το GFE που εγώ γουστάρω.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αυτού του είδους τα μαγαζιά,στα τυπικά (ΦΠΑ,άδειες,κλπ) είναι εντάξει....επίσης,σέβονται πολύ το θέμα του θορύβου για να μην προκαλούν τους γείτονες.Το συγκεκριμένο βέβαια,δεν έχει γείτονες..... :2funny:

Οι πληροφορίες μου λένε ότι τα καλά κομμάτια του μαγαζιού απουσιάζουν διότι οι managers που τις προωθούν ανεκάλυψαν "σπόνσορες" που θέλουν αποκλειστικότητα μακριά απο τα φώτα της δημοσιότητος...οπότε,μην ανησυχείτε,βγαίνει το μεροκάματο για τις κορασίδες και μάλιστα πλουσιοπάροχα.....τώρα,σε ότι αφορά το μαγαζί,μην ξεχνάτε καλοκαίρι είναι....το χειμώνα θα έχει ασφαλώς μεγαλύτερη κίνηση....

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν νομίζω να ανησυχεί κανείς για το μεροκάματο των κορασίδων...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η πεινασμένη γυναίκα γίνεται πουτάνα…………………………………
Η πεινασμένη πουτάνα γίνεται σκύλα……………………………………
Τι χαρά νάχεις άραγε πηδώντας τη σκύλα?

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Χθες βραδυ χαζεψα απο τα πεπιεσμενα βυζια της Μελισσας και το προστυχο βλεμμα της και πηρα το ασανσερ του χοτελ για τους πανω οροφους. Καλη πιπα, μετριοτητα και βιασυνη στο σεξ και τελειωμα στο στομα.
Την επομενη φορα θα ειμαι πιο διαβασμενος...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Χθες βραδυ χαζεψα απο τα πεπιεσμενα βυζια της Μελισσας και το προστυχο βλεμμα της και πηρα το ασανσερ του χοτελ για τους πανω οροφους. Καλη πιπα, μετριοτητα και βιασυνη στο σεξ και τελειωμα στο στομα.
Την επομενη φορα θα ειμαι πιο διαβασμενος...

Έτσι κι αλλιώς χθες οι επιλογές ήταν περιορισμένες .............

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Απο την αριστερη πλευρα χθες, μπροστα απο τον ντι τζει καθοταν ενα μετριο με καρε μαλι και βυζανιαρικο. Ξερει κανεις ποια ειναι και αν αξιζει?

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Απο την αριστερη πλευρα χθες, μπροστα απο τον ντι τζει καθοταν ενα μετριο με καρε μαλι και βυζανιαρικο. Ξερει κανεις ποια ειναι και αν αξιζει?
Κατεχει ενα απο τα μεγαλυτερα αρνητικα ρεκορ χρόνου........

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16

Αυτή που εννοεί ο che, Ρουσλάνα.
Το Σάββατο όμως βόσκαγε εκεί που λες, μια νέα άφιξη με πρασινωπό κοντό φόρεμα(οξω ο κωλος) η οποία είναι ακαταχώριτη στα μητρώα!
Μήπως εννοείς αυτή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom