You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 721K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ερώτηση κρίσεως διότι έχω άλλες πληροφορίες.....τα 52 λεπτά και το 3-0 επληρώθησαν με 50 ευρώ η με κατοστάρα? αν μεν ισχύει το πρώτο,ευγε! Αν όμως ισχύει το δεύτερο,τότε.....
50 και 23 τα παράβολα!
Για αυτό λέμε υπερβατικά φαινόμενα!
Αγαπητέ λαγαρε (χωρίς τόνο....),αυτά είναι ευχάριστα νέα,διατηρώ όμως μια μικρά επιφύλαξη μήπως οφείλονται σε ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον συναγωνιστή,αποκαλούμενον και "κομμούνι".....
Βεβαίως,προ ημερών εδιάβασα περί ανάλογης συμπεριφοράς της Μανταλίνας προς έτερον συναγωνιστή,ονομαζόμενον και "padron" !!!! Αρα,διαφαίνεται ότι η νεαρά άλλαξε τροπάριο.....
Προσωπικώς έχω ακόμα πολλά "στάνταρ" να δοκιμάσω πριν φτάσω στην συγκεκριμένη....Η μικρή μου όμως εμπειρία μου λέει ότι το μισάωρο καταναλώνεται εντός του δωματίου και δεν συμπεριλαμβάνει διαδρομές,κλπ.Μάλιστα,στις 2-3 συνευρέσεις που είχα,εφρόντισα το μισάωρο να καταναλωθεί στον αγωνιστικό χώρο και να μην συμπεριλάβει ντούς,κλπ.Στην μοναδική δε περίπτωση που το ματς τελείωσε στο 20λεπτο,ζήτησα (με ευγένεια) και πέτυχα ο χρόνος να συμπληρωθεί με τσιγαράκι,κουβεντούλα,κλπ.
Φαντάζομαι βεβαίως οτι παίζει ρόλο και η ώρα του αγώνα...αν είναι ώρα αιχμής,τα παραπάνω προφανώς συμπιέζονται....
Βεβαίως,προ ημερών εδιάβασα περί ανάλογης συμπεριφοράς της Μανταλίνας προς έτερον συναγωνιστή,ονομαζόμενον και "padron" !!!! Αρα,διαφαίνεται ότι η νεαρά άλλαξε τροπάριο.....
Προσωπικώς έχω ακόμα πολλά "στάνταρ" να δοκιμάσω πριν φτάσω στην συγκεκριμένη....Η μικρή μου όμως εμπειρία μου λέει ότι το μισάωρο καταναλώνεται εντός του δωματίου και δεν συμπεριλαμβάνει διαδρομές,κλπ.Μάλιστα,στις 2-3 συνευρέσεις που είχα,εφρόντισα το μισάωρο να καταναλωθεί στον αγωνιστικό χώρο και να μην συμπεριλάβει ντούς,κλπ.Στην μοναδική δε περίπτωση που το ματς τελείωσε στο 20λεπτο,ζήτησα (με ευγένεια) και πέτυχα ο χρόνος να συμπληρωθεί με τσιγαράκι,κουβεντούλα,κλπ.
Φαντάζομαι βεβαίως οτι παίζει ρόλο και η ώρα του αγώνα...αν είναι ώρα αιχμής,τα παραπάνω προφανώς συμπιέζονται....
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Συμπτωση επαναλλαμβανόμενη, παυει να ειναι συμπτωση.Όμως ακόμα και σε τέτοιες συνθήκες γίνονται υπερβατικά φαινόμενα.
Μανταλινα-Κο Μου Νι 0---3 σημειώσατε 2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(όπου Κο Μου Νι = Θιβετιανος θεραπευτής-στοχαστής υποψήφιος διάδοχος του Δαλάι Λάμα!)
Μετά από 52 λεπτά εναγώνιας αναμονής, βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να αλλάξω την κατάταξη της νεαρής θεραπεύτριας!
Από σήμερα θεωρείται γαμήσημη και εύχομαι και εις ανώτερα!
Μπράβο Μανταλινα!
Δυο συνευρεσεις του κομουνιου με την Μανταλινα με παρομοια αποτελεσματα.
Τιμη και δοξα στο κομμουνι λοιπόν.
Εν αναμονη των δηλωσεων του padron !!!!!!!
Biker!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ενδεχομένως να είναι έτσι !Αγαπητέ λαγαρε (χωρίς τόνο....),αυτά είναι ευχάριστα νέα,διατηρώ όμως μια μικρά επιφύλαξη μήπως οφείλονται σε ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον συναγωνιστή,αποκαλούμενον και "κομμούνι".....
Υποθέτω πως μπορεί να οφείλεται και στις παρακάτω πιθανότητες :
Άλφον ) Η παρέα αποτελείται από καμμιά 15αριά γνωστούς-φίλους , ουδείς εκ των οποίων επεδίωξε συνάντηση , πλείστοι όσοι δε εξ αυτών ανεβοκατεβάζουν πολλές και διάφορες αλλά όχι την εν λόγω κορασίδα ! Αφορμής-ευκαιρίας δοθείσης , έδωσε την κατάλληλη απάντηση , ελπίζοντας σε ανάλογη ανταπόκριση !
Βήτον ) « - Άμα ιρκετε εντω και πουτσο του βρωμαει , τι τελει να κανει ; Εγκω τελει να φυγκει οκι να γκλυφει πουτσο που βρωμαει . Εσυ μου μιλαει πολυ ωραια , μυριζει ωραια , σαν να ειμαι με αγκαπη μου , με φιλαει , μου αρεσει , γκελαει , περναει καλα . Μου αρεσει γκαμησι με σενα . Αμα ειναι καλο αντρωπο εγκω να κατσει μαζι του και ντεκα και εικοσι λεπτα πιο πολυ . Με σενα μουνι μου βγαλει πολλα νερα ( Εδώ δεν κρατήθηκα και έβαλα τα γέλια , οπότε γιά να με πείσει διά του λόγου της το αληθές , αποκάλυψε την αρκετά ερεθισμένη κλειτορίδα της και το μουσκεμένο της περίνεο , λέγοντας μου « Ντεν βλέπει , αλήθεια λέει , τί γκελάει ; » Ε, μετά από αυτό το ακράδαντο επιχείρημα , ξεκαρδίστηκα )
Γάμον ) Όντως να άλλαξε γραμμή πλεύσης !
Δέλτον ) Όλα τα παραπάνω , κατά μόνας ή στο μπλέντερ , μας δίνουν το ζητούμενο αποτέλεσμα , το οποίο είναι η καλοπέραση μας !
Ο PADRON ( Με κεφαλαία παρακαλώ ) ΕΙΝΑΙ Ο PADRON ! Εκτός συναγωνισμού !Βεβαίως,προ ημερών εδιάβασα περί ανάλογης συμπεριφοράς της Μανταλίνας προς έτερον συναγωνιστή,ονομαζόμενον και "padron" !!!! Αρα,διαφαίνεται ότι η νεαρά άλλαξε τροπάριο.....
Στο διά ταύτα ,τώρα , γιά να λυθούν και κάποιες άλλες απορίες σας :Προσωπικώς έχω ακόμα πολλά "στάνταρ" να δοκιμάσω πριν φτάσω στην συγκεκριμένη....Η μικρή μου όμως εμπειρία μου λέει ότι το μισάωρο καταναλώνεται εντός του δωματίου και δεν συμπεριλαμβάνει διαδρομές,κλπ.Μάλιστα,στις 2-3 συνευρέσεις που είχα,εφρόντισα το μισάωρο να καταναλωθεί στον αγωνιστικό χώρο και να μην συμπεριλάβει ντούς,κλπ.Στην μοναδική δε περίπτωση που το ματς τελείωσε στο 20λεπτο,ζήτησα (με ευγένεια) και πέτυχα ο χρόνος να συμπληρωθεί με τσιγαράκι,κουβεντούλα,κλπ.
Ο καθαρός αγωνιστικός χρόνος ήταν 35 λεπτά Α-ΚΡΙ-ΒΩΣ , εξαιρουμένων των μπάνιων , χρόνος γιά τον οποίο εισέπραξε 60-ΕΞΗΝΤΑ- ευρώπουλα ΚΑΤΟΠΙΝ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ! Η ίδια ΕΠΕΜΕΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ . Η εκσπερμάτιση ήταν μία . Το σκορ που ανέφερε ο Λαγαρός ήταν μάλλον τυχαίο ! Η συμπεριφορά της έπειτα στο μαγαζί , ήταν άκρως διαχυτική και απόλυτα επικοινωνιακή ! Εξαιρετικό ενσταντανέ η ματιά της Χριστίνας ( Με αυτές τις δύο έχω κάνει σεξ στο εν λόγω Ίδρυμα , μιά και μοιάζουν εκπληκτικά με την κοπέλλα που έχω κάτι σαν σχέση ) στην Μανταλίνα και σε μένα . ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ διατηρούν στο έπακρο τις αρχετυπικές τους καταβολές !
Ο προβληματισμός του Ζίνγκμουντ παραμένει :
« -Μα τί θέλουν , επιτέλους , αυτές οι γυναίκες ;;; »
Αυτό , βέβαια , το ξέρουν μόνο ο Θεός και ο PADRON !
Συμπτωση επαναλλαμβανόμενη, παυει να ειναι συμπτωση.
Chi va piano , va sano e va lontano ;) ;) ;)
Εν επιλόγω θα ήθελα να αναφέρω το εξής :
[size=30pt]ΔΕΝ
ΕΙΜΑΙ
ΚΟΥΜΟΥΝΙ[/size]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.885
- Πόντοι
- 22.785
Στη λήγουσα είναι, κύριε...
Καμία άντίρηση ,άλλά δέν μάς τό ταυτοποιή ........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.885
- Πόντοι
- 22.785
Όσο λοιπόν αύξάνεται ή άταξία έντός τού μεγάρου ό Padron άπλά καραδοκεί........
Είναι γνωστό, ότι όσο περισότερη άταξία ύπάρχει, τόσο τά συμπεράσματα εύνοούνται .
Όπως λοιπόν λέη ό έπιστημονικός σύμβουλος ( κομμουνι-biker).........
ή ψυχοσυναισθηματική προσαρμογή μας στό μέγαρο βρίσκεται στό τελικό στάδιο ..
Είμαστε εύτηχείς βέβαια πού έχουμε ποιοτική καί συναισθηματική ύποστηριξη
τόσο σέ λεκτικό όσο καί σέ μή λεκτικό έπίπεδο άπό τόν έν λόγο θεραπευτή.........
(- έπιστημονικό - σύμβουλο)
Έμπλέξτε τον στήν λήψη άποφάσεων έντός τού μεγάρου καί τά άποτελέσματα
θά είναι άκρως ένδιαφέροντα........
Μήν άποστασιοποιείστε άπό τήν προσφερόμενη θεραπευτική διαδικασία !!!!!!!!!!!!
Padron !!!!
Είναι γνωστό, ότι όσο περισότερη άταξία ύπάρχει, τόσο τά συμπεράσματα εύνοούνται .
Όπως λοιπόν λέη ό έπιστημονικός σύμβουλος ( κομμουνι-biker).........
ή ψυχοσυναισθηματική προσαρμογή μας στό μέγαρο βρίσκεται στό τελικό στάδιο ..
Είμαστε εύτηχείς βέβαια πού έχουμε ποιοτική καί συναισθηματική ύποστηριξη
τόσο σέ λεκτικό όσο καί σέ μή λεκτικό έπίπεδο άπό τόν έν λόγο θεραπευτή.........
(- έπιστημονικό - σύμβουλο)
Έμπλέξτε τον στήν λήψη άποφάσεων έντός τού μεγάρου καί τά άποτελέσματα
θά είναι άκρως ένδιαφέροντα........
Μήν άποστασιοποιείστε άπό τήν προσφερόμενη θεραπευτική διαδικασία !!!!!!!!!!!!
Padron !!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.885
- Πόντοι
- 22.785
Συμπτωση επαναλλαμβανόμενη, παυει να ειναι συμπτωση.
Ό PADRON άρετε , τών καυστικών σχολίων γιά τόν τρόπο που διαχειρίζεται,
τό κομ-[size=19pt]μουνί[/size] τήν κορασίδα Μανταλίνα !!!!!!!!
υ.γ Τιτανοτεράστιε cheyeen μήπως έφθασε ή ώρα Προσηλυτισμού , τού.
[size=34pt]
κομμουνιού - biker ??[/size]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.885
- Πόντοι
- 22.785
Το 0---3 μπήκε για να περιγράψει το εύρος της επιτυχίας!
Δεν αποτελεί αρίθμηση χυσιμάτων.(και τι άξια θα είχε άλλωστε μπρος σε τέτοια επαναλαμβανόμενη ανατροπή!)
;Eχει νά βγάλη ??????????????????????????????????
Δεν το γνωρίζω το παλληκάρι,αλλά λογικά 3 φορές μέσα σε 45 λεπτά ούτε με νεροπίστολο......
Απο την άλλη,εχω ξαναπεί,σε άλλες ενότητες,ότι και η χειρότερη πουτάνα αμα της φερθείς ανθρώπινα μεταμορφώνεται,όσο πορωμένη και αν είναι.....Φαίνεται οτι η συγκεκριμένη,λόγω εμφάνισης και συμπεριφοράς εντός του πορνομεγάρου μπορούσε να προσελκύσει μόνο κάτι βρωμερούς και τρισάθλιους τύπους που περιφέρονται εκεί,ίσως και τίποτα "μαγκάκια" που κοιτάνε να βγάλουνε στα κορίτσια τα απωθημένα και τις ανωμαλίες τους....Ε,λογικό είναι να φέρεται ανάλογα.....όταν λοιπόν κάποιος την αντιμετώπισε σαν άνθρωπο και όχι σαν ένα κομμάτι κρέας,έβγαλε τον καλό της εαυτό...
Επαιξε όμως ρόλο αγαπητέ PADRON (πάντα με κεφαλαία) και το γεγονός της αναδουλειάς.....και το γεγονός οτι η πολυπληθής παρέα σας την είχε στο φτύσιμο....
Αυτός ο biker,η κο-μουνί,φαίνεται οτι προκαλεί πάθη......λέτε την επόμενη φορά να υπάρξουν μαλλιοτραβηγματα?
Απο την άλλη,εχω ξαναπεί,σε άλλες ενότητες,ότι και η χειρότερη πουτάνα αμα της φερθείς ανθρώπινα μεταμορφώνεται,όσο πορωμένη και αν είναι.....Φαίνεται οτι η συγκεκριμένη,λόγω εμφάνισης και συμπεριφοράς εντός του πορνομεγάρου μπορούσε να προσελκύσει μόνο κάτι βρωμερούς και τρισάθλιους τύπους που περιφέρονται εκεί,ίσως και τίποτα "μαγκάκια" που κοιτάνε να βγάλουνε στα κορίτσια τα απωθημένα και τις ανωμαλίες τους....Ε,λογικό είναι να φέρεται ανάλογα.....όταν λοιπόν κάποιος την αντιμετώπισε σαν άνθρωπο και όχι σαν ένα κομμάτι κρέας,έβγαλε τον καλό της εαυτό...
Επαιξε όμως ρόλο αγαπητέ PADRON (πάντα με κεφαλαία) και το γεγονός της αναδουλειάς.....και το γεγονός οτι η πολυπληθής παρέα σας την είχε στο φτύσιμο....
Αυτός ο biker,η κο-μουνί,φαίνεται οτι προκαλεί πάθη......λέτε την επόμενη φορά να υπάρξουν μαλλιοτραβηγματα?
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
.
θα ειμαστε εκει να "κατευνασουμε" τα πνευματα.........
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.885
- Πόντοι
- 22.785
Γαμιέστε άπαντες
Χαλάτε την πιάτσα
Μάτε σκύλοι αλέστε το κάμαμε παντού
Βόθροι ,αναρχοκομμουνισταί .
Ο Τόνης Σφήνος μόνο λείπει .
Πάρτα πίσω
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Πάρτα πίσω
Άσε ρε ξάδερφε !
ούτε μήνα δεν έλειψα και τα κάνατε σκατά μελάτα όλα , δεν μπορεί να κυκλοφορήσει σοβαρός άνθρωπος πουθενά .
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ναι, και εγω δεν ειμαι ινδιανος.........[size=30pt]ΔΕΝ
ΕΙΜΑΙ
ΚΟΥΜΟΥΝΙ[/size]
Εχεις καταντησει γραφικος με το να το αρνησαι συνεχεια.
Παραδεξου το επιτελους.
Δεν ειναι ντροπη στο κάτω-κάτω......
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.885
- Πόντοι
- 22.785
Άσε ρε ξάδερφε !
ούτε μήνα δεν έλειψα και τα κάνατε σκατά μελάτα όλα , δεν μπορεί να κυκλοφορήσει σοβαρός άνθρωπος πουθενά .
,,,, βιώσατε έντονα πάθη καί φαντασιώσεις καί έπιστρέψατε
καυλωμέμος καί προσγειωθήκατε άπότομα ????
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις