Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
εχω μπολοκι βενζινη και στο αυτοκινητο και στην μηχανη οποτε δεν θα υπαρχει προβλημα μαγκες....
τελικα θα παω αυριο ομως γιατι κατσαν κατι γενεθλια στο προγραμμα.....

Λογικά αύριο θα είναι πιο γεμάτο το ρόστερ (τσαγκαροδευτέρα γαρ).

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
οοοοοοοοοοοοοοοοοξο κοπρίτη λιγουρμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Παντρον πρεπει να οργανωθουμε και να παμε.

Εχουμε πολλες απουσιες.......

Ρωτανε και τα κοριτσια για το κομμουνι.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sexomaniak

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
14
Πόντοι
1
Θα ήθελα (με σεβασμό στους παλιότερους) να ρωτήσω κάτι.
(Δεν είμαι καθόλου νέος στο σπορ αλλά ασχολούμαι με μασατζίδικα).

Έχω επισκεφτεί το bar κάποιες φορές.
Από όλες τις κοπέλες μου αρέσει πιο πολύ σε εμφάνιση η ΡΩΞΑΝΗ.
Μη με ρωτήσετε γιατί (γούστα είναι αυτά, τη βρίσκω επιβλητική - καμιά σχέση με αφέντρα - δεν γουστάρω αυταρχικά).
Έχω διαβάσει παλιά που έλεγαν κάποιοι ότι είναι σαν αθλήτρια βαρέων βαρών. Δεν έχει σημασία.
Από τις πολύ λίγες φορές που έχω πάει μαζί της διαπίστωσα το εξής:
Mου φάνηκε κάπως διεκπεραιωτική, λίγο σαν να λέει με το ύφος της ''άντε να τελειώνουμε''. Έτσι σαν να τα έχει κάνει όλα και να μην της κάνει εντύπωση τίποτα (εντάξει δεν λέω κάνει και κώλο με τα ίδια λεφτά). Αλλά γενικά, και από τη λίγη ώρα κάτω στο bar μαζί της νομίζω ότι το μυαλό της είναι αλλού (σαν να την απασχολεί κάτι).
Είναι ιδέα μου όλα αυτά; Είμαι αυστηρός; Αν κάποιος την ξέρει πιο καλά ή αν κάποιος δώσει παραπάνω λεφτά είναι καλύτερες οι υπηρεσίες;

saxakas

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
χαιρετω τους φιλους του σαιτ
αν και νεος σχετικα με posts και κριτικες αλλα οχι και στην πιατσα. ειχα σημερα την φαεινη ιδεα να ανοιξω thrad για το μαγαζι αλλα ευτηχως επεσα πανω στο θεμα και δεν την εκανα την μαλακια  :idiot:

τελευταια επισκεψη το σαββατο, εμ δεν ειχα μπει νωριτερα στο forum ουτε στην σελιδα του μαγαζιου και επεσα πανω στο παρτυ....

επιτυχεις εξοπμησεις δυο, με την ιδια κοπελα. Εβελινα απο Ρουμανια, μελαχρινη, αδυνατη, με piercing στο ανω χειλος (του προσωπου  ;))
δεν γραφω εκτενεστερη κριτικη (σε γενικες γραμμες καλη) διοτι την μια ημουν ψιλοντιρλα και την αλλη βιαζοταν γιατι ηταν ηδη αργα (περιπου 01:00)και ηθελε να φυγει

απο οτι αντιληφθειν το φορτε του μεγαρου ειναι νωρις αν και τωρα λογω εποχης φαινεται ψοφιο  :huh:

τα λεμε μεσα   :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom