kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
αφτοασπιδεσ να φερισΕγώ πάντως ψηφίζω Ρουμανοτσιφτετέλια στο φουλ και Ντενίζα να τραγουδάει!!!
Υ.Γ. Σπάω και μια κατοστάδα πιάτα άμα λάχει ναουμ
αφτοασπιδεσ να φερισΕγώ πάντως ψηφίζω Ρουμανοτσιφτετέλια στο φουλ και Ντενίζα να τραγουδάει!!!
Εγώ πάντως ψηφίζω Ρουμανοτσιφτετέλια στο φουλ και Ντενίζα να τραγουδάει!!!
λεφτα να φερισσσσσσσσσσσσσσΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ........λεβέντη μου.... τέλος φευγω παω να πλήνω το΄ν πύραυλο
γιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ΩΠΑ ΩΠΑ ΩΠΑ ........[size=14pt]λεβέντη μου.[/size]... τέλος φευγω παω να πλήνω το΄ν πύραυλο
γιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
λεφτα να φερισσσσσσσσσσσσσσ
φερε φερε αφου δε τα εχισ αναγκιΛεφτα υπαρχουν............
Για σενα χαλαλι........φερε φερε αφου δε τα εχισ αναγκι
Το flagship store στη Βουκουρεστίου κλείνει στις 1500.Στο GOLDEN HALL στις 2000.Λοιπόν, ήρθε η ώρα για το δικό μου ρεπορτάζ απ' το Μέγαρο:
Παρασκευή 29/7/2011
Σήμερα φορούσε άσπρα. Μίνι φόρεμα με τιραντάκια στους ώμους. Μου θύμισε αυτό το λατρεμένο μου δίστιχο του μεγάλου βάρδου: "χιονάτη περιστέρα ανάμεσα σε κόρακες, έτσι φαίνεται αυτή ανάμεσα στις άλλες!"
Υ.Γ. Μήπως το άσπρο φόρεμα είναι σημάδι πως πρέπει να τρέξω για τις βέρες;
Υ.Γ.2 Ξέρει κανείς τι ώρα κλείνει ο Lalaounis?
Το flagship store στη Βουκουρεστίου κλείνει στις 1500.Στο GOLDEN HALL στις 2000.
Λοιπόν, ήρθε η ώρα για το δικό μου ρεπορτάζ απ' το Μέγαρο:
Παρασκευή 29/7/2011
Σήμερα φορούσε άσπρα. Μίνι φόρεμα με τιραντάκια στους ώμους. Μου θύμισε αυτό το λατρεμένο μου δίστιχο του μεγάλου βάρδου: "χιονάτη περιστέρα ανάμεσα σε κόρακες, έτσι φαίνεται αυτή ανάμεσα στις άλλες!"
Υ.Γ. Μήπως το άσπρο φόρεμα είναι σημάδι πως πρέπει να τρέξω για τις βέρες;
Υ.Γ.2 Ξέρει κανείς τι ώρα κλείνει ο Lalaounis?
Αν ειναι θα της πω να σε περιμενει........Το ένα το έχασα, το άλλο ίσα που το προλαβαίνω... Σ' ευχαριστώ πολύ!
Υ.Γ. Από την άλλη σκέφτομαι, αν δεν πάω σήμερα και πάω τη Δευτέρα, λες να την προλάβει κανας άλλος;
το φόρεμα είχε και μήνυμα στο στήθος-κοιλιά .....
δεν διάβασες??
Αυτό δεν κατέστη εφικτό γιατί από μέση και κοντινή απόσταση, την κοιτάζω ΜΟΝΟ στα υπέροχα της μάτια!!!
Αν ειναι θα της πω να σε περιμενει........
κώλο τίποτε???
αντί Άντρα Αμάντα??
Μεγαλη παρεα συναγωνιστων για καφεδακι στην αρχη που σε εξελοχθηκε σε μπυρες στο Μεγαρο ,εχρι τα μεσανυχτα
Μουσικη υποκρουση με Ρουμανοτσιφτετελια στην διαπσων,και αλλα σκυλε κατι ομως που δειχνει να ενθουσιαζει τα κοριτσια μιας και δεν δισταζουν να ξεδιπλωσουν τις χορευτικες τους αρετες και ειναι χαρμα οθφαλμων.
Για τα αυτια ομως ας μην μιλησουμε καλυτερα.......