amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.301
- Πόντοι
- 22.785
καθε μερα εκει ειναι. κι αν δεν την δειτε, ερχεται τηλεφωνικα..
άκομα παραμένη top........
άλλα μαζι με την έν λογο ζητας καί δευτερη παρουσία....... ;)
καθε μερα εκει ειναι. κι αν δεν την δειτε, ερχεται τηλεφωνικα..
Και πολυ κρατησε να σου πω, περιμενα το κλεισιμο πολυ ποιο νωρις.
ειναι σιγουρο οτι εγινε gay- bar??? δηλαδη οσο και να ψαξεις για θυληκια υπαρξη εκει το μονο που θα βρεις ειναι ο κωλος του μακη του νταλικερη???
άλλα μαζι με την έν λογο ζητας καί δευτερη παρουσία....... ;)
Σ'αρέσει κι εσένα η αδελφική αγάπη?
Σ'αρέσει κι εσένα η αδελφική αγάπη?
Ρε ολοι πηρατε μαζί τις δύο αδελφές? Δεν ντρέπεστε, ανώμαλοι;;;
δεν φταιει αμεσα, εμμεσα ομως ισως. αν εχεις παει στο μαγαζι 15.623 ατομα και ανεβαινει ο κυκλος του μαγαζιου, αρχιζει να φαινεται περισοτερο και να ''βγαζει'' ματια..Δεν φταιει αυτος, αν καταλαβω καλα για ποιον λες, επειδη καθε μερα ηταν εκει αυτος, ποσο θα εμενε κρυφό εξάλλου;;
Εγώ δεν πρόλαβα...... Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά όμως.......
μην ψευδεσαι.......... εχω φωτο.
με φρεναρισαν τα δοντια της αλλης..
αααα.. ωραια πραματα !! τα βυζια της τα χρησιμοποιει καλα ????Επιτέλους τα φτιαξε..
αχ και να ξερες ποσα λιγα ξερεις.... δασκαλε...τελικα εχεις πολυ πλακα εσυ στρατιωτη..
ρε σεις πρεζονια υπαρχουν σε ολη την αθηνα και σε ολα τα στεκια με πουτανες, εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στη βαθης εχει και κατι καλα και ομορφα πιπινια που κανουν και καλο οπως αλεξανδρα (ρουμανια) μαρια (αλβανια)
καλημερα ρε φιλε επειδη πηγαινα στο γνωστο ξενοδοχειο και εφαγα
τρελλο ξενερωμα που εκλεισε και προς πληροφορηση εγινε gay club!(πηγα να μπω στο παλιο καλο καφε και μου το πανε κατι παλικαρακια μεσα!),αυτες οι γκομενιτσες που λες(μαρια,αλεξανδρα)που θα τις πετυχω στη βαθης,εχουνε καποιο στεκι συγκεκριμενο?