Pitsirikos1
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 2.227
Στροφή στην ποιότητα.
Στροφή στην ποιότητα.
Παμε Μεγαρο?
Μην δινεις σημασια.Για πότε το λες?
Μην δινεις σημασια.
Θα σου δωσει ραντεβου στις 21:00 και θα εμφανιστει (και εαν) στις 23:30
Ετσι μας εκανε χθες.(δεν ηρθε καθολου)
Ειδα και οταν ηταν καλά........Αφού ήταν αρρωστούλης χθες ο καημένος... Μην τον κράζεις. Η απουσία πέρασε ως δικαιολογημένη
Ειδα και οταν ηταν καλά........
Oντως.Α, δεν ξέρω τις λες εσύ, εγώ πάντως τον θεωρώ...[size=16pt]Λονδρέζο[/size] στα ραντεβού του!!!
επισκεφθικα τό αμνεζια παρασκευή βραδυ κατά τίς 12 μέ έναν φίλο και απογοτεύτικα πλήρως
έγινα ρεζίλι στο φίλο που δεν είχε ξανάλθει
τέλος πάντων ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ στον dj νά βρεί κάποιον άλλον τρόπο νά διώξει τό κόσμο ποιό ευθύ..
παιδιά η μουσική ήταν εντελώς στο διαπασών που μόνο με οτοσαπίδες καθόσουν...
κάτσαμε ένα λεπτό καί φύγαμε
επίσης είχε 2 μόνο κοπέλες πού καθόντουσαν...στο μπάρ
κρίμα κάί ήμουν από τούς πρώτους στό σάιτ πού έγραψα θετική κριτική.
την επόμενη φορά έαν δέν βγάλει ο ντιτζευ τις οτοασπιδες ....θά γτράψω κριτικη με μεσο όρο κατω απο 5....
Γυρω στις 23:00 τρελλο κεφι απο τα κοριτσια του μαγαζιου, με πολυ χορο,επίδειξη προσοντων απο κάποιες τολμηρες, χοροι επανω στο μπαρ, με πρωταγωνηστριες την Αλεξανδρα, [size=24pt]Αντρα[/size], Ντενιζα, Μανταλινα, με τα αλλα κοριτσια απλα να χορευπουν χωρις να εχουν ανεβει στα ψηλα.
Η Μελισα και η Ντενασα για μια ακομα φορα μας φανερωσαν τις φωνητικες της δυνατοτητες....
Το θεαμα πραγματι εντυπωσιακο.
[size=14pt]ΑΝΤΡΑΡΑΨΩΔΙΑ Α'[/size]
"[size=24pt]Άντρα[/size] μοι έννεπε, Μούσα, πολύτροπον, ος μάλα πολλά
πλάγχθη, επεί Τροίης ιερόν πτολίεθρον έπερσε
πολλών δ' ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνω
πολλά δ' ο γ' εν πόντω πάθεν άλγεα ον κατά θυμόν..."
[size=14pt]Υ.Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ "ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ"[/size]
Σχεδίασμα Α'
Τότες εταραχτήκανε τα σωθικά μου και έλεγα πως ήρθε η ώρα να ξεψυχήσω κι ευρέθηκα σε σκοτεινό τόπο και βροντερό, που εσκιρτούσε σαν κλωνί στάρι στο μύλο που αλέθει ογλήγορα, ωσάν το χόχλο στο νερό που αναβράζει, ετότες κατάλαβα πως εκείνο ήτανε το Amnezia Club.
Και ύψωσα τα χέρια μου και τα μάτια μου να κάμω δέηση και ιδού μες στην καπνίλα μία όμορφη γυναίκα με μαύρα μαλλιά και φόρεμα θαλασσί σαν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, όπου η σπίθα έγγιζε κι εσβενότουνε και με κινήσεις που μου εφαίνουνταν πως νικάει την ταραχή της ψυχής μου, άρχισε να λικνίζεται ηδονικά στο ρυθμό της μουσικής!!!
Υ.Γ.2 Το απόγευμα θα γράψω και μια Ωδή στο θαλασσί της φόρεμα.
[size=48pt]Καψούρηηηηηη !![/size]
[size=19pt]Βάλε μυαλό Σμήναρχε ..........[/size]
Της λίμνης τα νερά ταράζονται.... Έεεε ρε σφαλιάρες που σας χρειάζονται!!!
[size=14pt]ΑΝΤΡΑΡΑΨΩΔΙΑ Α'[/size]
"[size=24pt]Άντρα[/size] μοι έννεπε, Μούσα, πολύτροπον, ος μάλα πολλά
πλάγχθη, επεί Τροίης ιερόν πτολίεθρον έπερσε
πολλών δ' ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνω
πολλά δ' ο γ' εν πόντω πάθεν άλγεα ον κατά θυμόν..."
[size=14pt]Υ.Γ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ "ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ"[/size]
Σχεδίασμα Α'
Τότες εταραχτήκανε τα σωθικά μου και έλεγα πως ήρθε η ώρα να ξεψυχήσω κι ευρέθηκα σε σκοτεινό τόπο και βροντερό, που εσκιρτούσε σαν κλωνί στάρι στο μύλο που αλέθει ογλήγορα, ωσάν το χόχλο στο νερό που αναβράζει, ετότες κατάλαβα πως εκείνο ήτανε το Amnezia Club.
Και ύψωσα τα χέρια μου και τα μάτια μου να κάμω δέηση και ιδού μες στην καπνίλα μία όμορφη γυναίκα με μαύρα μαλλιά και φόρεμα θαλασσί σαν τα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, όπου η σπίθα έγγιζε κι εσβενότουνε και με κινήσεις που μου εφαίνουνταν πως νικάει την ταραχή της ψυχής μου, άρχισε να λικνίζεται ηδονικά στο ρυθμό της μουσικής!!!
Υ.Γ.2 Το απόγευμα θα γράψω και μια Ωδή στο θαλασσί της φόρεμα.
Της λίμνης τα νερά ταράζονται.... Έεεε ρε σφαλιάρες που σας χρειάζονται!!!
Τι θέλει να πει ο ποιητής?Μη βιάζεσαι τόσο πολύ. Δεν λιποθυμήσαμε...ΑΚΟΜΗ! Θα γίνει κι αυτό στην ώρα του
Υ.Γ. Δε θέλω καν να το σκεφτώ, ότι σκοπεύεις να χρησιμοποιήσεις τις σφαλιάρες για παιδαγωγικούς σκοπούς... Είναι απαρχαιωμένη μέθοδος και εντελώς ξεπερασμένη ;)