Ρε xpapad, προκαλείς γενικά...προκαλω να βγει αλλος συναγωνιστης ....
μπορείς να λες την οποια αντίθετη γνωμη σου σε ηπιότερο ύφος. Είσαι σχεδόν πάντα στην τσίτα. Calm down ;)
Ρε xpapad, προκαλείς γενικά...προκαλω να βγει αλλος συναγωνιστης ....
Οπωσδηποτε ΟΧΙ φιλτατε Τσεγγιεν ...να βαλουμε και το τηλεφωνο μας?
Αν μου επιτρέπεις γιατί 80 ευρώ? Αν κατάλαβα καλά μία φορά ολοκλήρωσες..Kαι κατι ακομα συναγωνιστες....
ΤΙ ΚΩΛΑΡΑ Εχει η Ναντιν ???
Πωωωωωωωω!! Επαθα πλακα...εναι το ρισκο της επομενης φορας η κοπελια!!
Αν μου επιτρέπεις γιατί 80 ευρώ? Αν κατάλαβα καλά μία φορά ολοκλήρωσες..
απλή διευκρίνιση ..δηλαδή με τα 80 αν προλάβαινες θα το έκανες και 2η φορά στην ώρα.1 ωρα συνολικα φιλε μου το ραντεβου και συγκεκριμενα 1 ωρα και 15 λεπτα..
Το οτι εγω επαθα φολα και κρατησα 45 λεπτα δεν αναιρει την αρχικη συμφωνια για 80/ωρα που εκανα στο ασανσερ..αλλωστε 45 λεπτα ιδρωνε,ξειδρωνε το κοριτσι.
Αν εχω καπου λα8ος,δεκτη η συμβουλη-παρατηρηση σου..
Υπερβαλετε αγαπητε. ;)Οπωσδηποτε ΟΧΙ φιλτατε Τσεγγιεν ...
Διοτι εσεις εισαστε το αντικειμενο ποθου των κορασιδων ....
Και θα σημειωθουν μαζωξεις λυσσασμενων κορασιδων που θα αναζητουν την ηδονη απο το ''ξιφος'' σας εξω απο την οικια σας.....
Ες σημερον τα σπουδαια........
...έχει γίνει στέκι τελικά! ;)
δεν μπορει ο καθενας να γραφει οτι θελει.... στα παπαρια μου και αν εχει 300.000 μηνυματα... εδω μεσα ειμαστε να πληροφορουμε και οχι να παραπληροφορουμε.... προκαλω να βγει αλλος συναγωνιστης και να πει οτι εχει γαμησει απο τον κωλο την συγκεκριμενη....
Προκαλώ τόν συναγωνιστή διά τού λόγου τό άληθές πού τίμησε
τήν κορρρρρρρρρρρασίδα Μικαέλα (άπό κώλο) καί μάλιστα δίς στίς 2/3 άπογευματινήν
νά πή τί συνέβη ..........
ρε παιδια πρωι τι ωρα ανοιγει;;;παιζει τιποτα;;
δεν πειραζε, κουλαρε, υπαρχουν και χειροτερα... κανονισε να μπερδεψεις το τσιμπουκι και να μας πεις την αλλη φορα οτι την πηδηξες απο τα αφτια....
ρε παιδια πρωι τι ωρα ανοιγει;;;παιζει τιποτα;;
Νά περάσω νά σάς πάρω άγαπητέ ??????
Προβλέπω μεγάλες συναντήσεις στο κατάστημα σήμερα. θα κατέβουμε πολλοί;;;;;..............Όπως κατεβαίνετε, περάστε να πάρετε κι εμένα.
Για τα κορίτσια, τρείς ψωλές, είναι καλύτερες από μία!