Νέα

πιθανότητες να κόλλησα κάτι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα carnagaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
κοιτα φιλαρακι το καλητερο σιγουρα που εχεις να κανεις ειναι σιγουρα να πας σε ενα ιατρο ετσι ωστε να σου φυγει κ το αγχος κ'ολα,παντως να ξερεις δεν ειναι κ τοσο πια ευκολα να κολλησεις aids ειπαμε,ενταξει κολλαει με αιμα γαμησι κλπ,αλλα οχι και τοσο ευκολα,σιγουρα ειναι επιφοβο γτ ηρθες σε επαφη με ατομο που εχει πολλες πιθανοτητες  να εχει καττι,αλλα εγω θα σου λεγα να μην τρελενεσαι κ να πας σε εναν γιατρο σχεττικο με αυτα,αντε καλα αποτελεσματα κ μην τρελενεσαι παληκαρε,Αλλα να πας σε γιατρο μη το γαμησεις τελειως ...
η μαλακια ειναι οτι ειμαι και 18 χρονων και δεν εχω ξανα τρεξει μονος μου στουσ γιατρουσ αλλα τι να κανω δεν εχω αλλη επιλογη...στην μανα μου δεν θα πω τπτ γιατι θα μου πριξει τα ουμπαλα

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τι, παει και αυτη με αλλους υποψιαζεσαι? τι διαολο ρε τυπε ολες οι σχεσεις σου πανε κατα διαολου ισως φταις εσυ να το κοιταξεις.
η μανα σου φταιει που σε εκανα και πριζεις τα δικα μου παπαρια τωρα φιλτατε

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
απλα φιλε μου ξερω οτι και ν πιγενα για εξετασεις απο τωρα δεν θα μου βρισκανε κατι :/ μλκια μ ομως που δεν συμβουλευτικα ενα γιατρο κατευθειαν.....εγω αγχωνομαι και για την γκομενα μου τωρα...
να χρησιμοποιεις σκουφακι τυπε μου με τη δικια σου απο δω κ περα.μη ρισκαρεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
η μαλακια ειναι οτι ειμαι και 18 χρονων και δεν εχω ξανα τρεξει μονος μου στουσ γιατρουσ αλλα τι να κανω δεν εχω αλλη επιλογη...στην μανα μου δεν θα πω τπτ γιατι θα μου πριξει τα ουμπαλα

α μαλιστα στους γιατρους εισαι μικρος να πας μονος σου αλλα το αδεσποτο καβλι ηξερες να το καβαλας ροντεο καουμπου

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μπορει να συμβει φιλτατε οντωςευχαριστω αγαπητε μου,αλλα δεν ειμαι μονος μου,εχω συνοδεια και τον απολυτο με τον σφερδεκλο γιατι η νυχτα εχει κινδυνους
εισαστε η καλυτερη τριαδα.εβερ.
ειμαστε ευγνωμονες που συμπορευομαστε σε αυτο το σαιτ.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
επισης μπορεις να ζητησεις συμβουλες και απο αυτο το μελος ειναι γιατρος στο υγεια

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ενταξει παιχτη κατσε να σου παρει μετρα τωρα ο απολυτος γιατι εχεις ταξιδι.
τυπε νομιζω οτι αυτο το κοστουμακι θα του πηγαινει πολυ
URL]]

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε νομιζω οτι αυτο το κοστουμακι θα του πηγαινει πολυ
http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2009/06/coffin-couch.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ριξε και κανα εμπριμε να φωτισει το κουστουμι ρε τυπε πως θα παρουσιαστει ετσι στον φρεντυ. ειναι ανησυχος κωλος εχμ πνευμα ο νεαρος μας

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τα παραλες...απλα μας αρεσει να βοηθαμε τους συνανθρωπους μας
την αληθεια λεω.
μηπως θα επρεπε να φτιαξουν κ σε κανενα παρκο κανενα ανδριαντα σου.
αυτοι στο δημο αθηναιων κοιμουνται ορθιοι.ζωα ειναι τι περιμενεις....

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εχει σχεδιαστει ετσι ωστε οταν με το καλο γινει η δευτερα παρουσια μην βγεις αμεσως και σε πιασει τιποτα
το κανεις καναπεδακι και σηκωνεσαι σιγα σιγα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom