η μαλακια ειναι οτι ειμαι και 18 χρονων και δεν εχω ξανα τρεξει μονος μου στουσ γιατρουσ αλλα τι να κανω δεν εχω αλλη επιλογη...στην μανα μου δεν θα πω τπτ γιατι θα μου πριξει τα ουμπαλακοιτα φιλαρακι το καλητερο σιγουρα που εχεις να κανεις ειναι σιγουρα να πας σε ενα ιατρο ετσι ωστε να σου φυγει κ το αγχος κ'ολα,παντως να ξερεις δεν ειναι κ τοσο πια ευκολα να κολλησεις aids ειπαμε,ενταξει κολλαει με αιμα γαμησι κλπ,αλλα οχι και τοσο ευκολα,σιγουρα ειναι επιφοβο γτ ηρθες σε επαφη με ατομο που εχει πολλες πιθανοτητες να εχει καττι,αλλα εγω θα σου λεγα να μην τρελενεσαι κ να πας σε εναν γιατρο σχεττικο με αυτα,αντε καλα αποτελεσματα κ μην τρελενεσαι παληκαρε,Αλλα να πας σε γιατρο μη το γαμησεις τελειως ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πιθανότητες να κόλλησα κάτι..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα carnagaro
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 174
- Εμφανίσεις 12K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
η μανα σου φταιει που σε εκανα και πριζεις τα δικα μου παπαρια τωρα φιλτατετι, παει και αυτη με αλλους υποψιαζεσαι? τι διαολο ρε τυπε ολες οι σχεσεις σου πανε κατα διαολου ισως φταις εσυ να το κοιταξεις.
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να χρησιμοποιεις σκουφακι τυπε μου με τη δικια σου απο δω κ περα.μη ρισκαρεις.απλα φιλε μου ξερω οτι και ν πιγενα για εξετασεις απο τωρα δεν θα μου βρισκανε κατι :/ μλκια μ ομως που δεν συμβουλευτικα ενα γιατρο κατευθειαν.....εγω αγχωνομαι και για την γκομενα μου τωρα...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και εμεις τι ρολο βαραμε εδω ρε τυπε? :-πάντως για σίγουρα ρώτα κανά γιατρό..
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η μαλακια ειναι οτι ειμαι και 18 χρονων και δεν εχω ξανα τρεξει μονος μου στουσ γιατρουσ αλλα τι να κανω δεν εχω αλλη επιλογη...στην μανα μου δεν θα πω τπτ γιατι θα μου πριξει τα ουμπαλα
α μαλιστα στους γιατρους εισαι μικρος να πας μονος σου αλλα το αδεσποτο καβλι ηξερες να το καβαλας ροντεο καουμπου
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εισαστε η καλυτερη τριαδα.εβερ.μπορει να συμβει φιλτατε οντωςευχαριστω αγαπητε μου,αλλα δεν ειμαι μονος μου,εχω συνοδεια και τον απολυτο με τον σφερδεκλο γιατι η νυχτα εχει κινδυνους
ειμαστε ευγνωμονες που συμπορευομαστε σε αυτο το σαιτ.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
επισης μπορεις να ζητησεις συμβουλες και απο αυτο το μελος ειναι γιατρος στο υγειαη μαλακια ειναι οτι ειμαι και 18 χρονων και δεν εχω ξανα τρεξει μονος μου στουσ γιατρουσ αλλα τι να κανω δεν εχω αλλη επιλογη...στην μανα μου δεν θα πω τπτ γιατι θα μου πριξει τα ουμπαλα
πες μου την προβλεψη σου ρε ντοκτορκαι εμεις τι ρολο βαραμε εδω ρε τυπε? :-
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
α μαλιστα στους γιατρους εισαι μικρος να πας μονος σου αλλα το αδεσποτο καβλι ηξερες να το καβαλας ροντεο καουμπου
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
η μανα σου φταιει που σε εκανα και πριζεις τα δικα μου παπαρια τωρα φιλτατε
να πω στη μανα μου να σε συνοδευσει στο γιατρο να ισοφαρισουμε?
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε νομιζω οτι αυτο το κοστουμακι θα του πηγαινει πολυενταξει παιχτη κατσε να σου παρει μετρα τωρα ο απολυτος γιατι εχεις ταξιδι.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τα παραλες...απλα μας αρεσει να βοηθαμε τους συνανθρωπους μαςεισαστε η καλυτερη τριαδα.εβερ.
ειμαστε ευγμωμονες που συμπορευομαστε σε αυτο το σαιτ.
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τυπε νομιζω οτι αυτο το κοστουμακι θα του πηγαινει πολυ
http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2009/06/coffin-couch.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ωραιο κομματι!!!για πελατες με λεπτο γουστο
αν ειναι καλο κοματι πεσ τηςνα πω στη μανα μου να σε συνοδευσει στο γιατρο να ισοφαρισουμε?
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
http://[URL unfurl="true"]www.spitoskylo.gr/wp-content/uploads/2009/06/coffin-couch.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ριξε και κανα εμπριμε να φωτισει το κουστουμι ρε τυπε πως θα παρουσιαστει ετσι στον φρεντυ. ειναι ανησυχος κωλος εχμ πνευμα ο νεαρος μας
σε ευχαριστω πολυ...θα του στειλω αμεσωςεπισης μπορεις να ζητησεις συμβουλες και απο αυτο το μελος ειναι γιατρος στο υγεια
[/quote]καλη φαση χΔ
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
την αληθεια λεω.τα παραλες...απλα μας αρεσει να βοηθαμε τους συνανθρωπους μας
μηπως θα επρεπε να φτιαξουν κ σε κανενα παρκο κανενα ανδριαντα σου.
αυτοι στο δημο αθηναιων κοιμουνται ορθιοι.ζωα ειναι τι περιμενεις....
xronistiktak
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
[/quote]ειναι για γερες τσεπες..
κανεις ποοολυ καλη δουλεια..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχει σχεδιαστει ετσι ωστε οταν με το καλο γινει η δευτερα παρουσια μην βγεις αμεσως και σε πιασει τιποτακαλη φαση χΔ
το κανεις καναπεδακι και σηκωνεσαι σιγα σιγα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 72