Sfirihti klania
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Παιδιά αυτό το σκηνικό που θα πω το έχω ξανααναφέρει αλλά θέλω όσο μπορείται να με βοηθήσετε ...τις προάλες όπως προχώραγα στην αθήνα για να πάω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σπίτι μου την έπεσε ένας τύπος ο οποίος πρέπει να ήταν πρεζάκιας ...για να μην σας τα πολυλογώ παίξαμε ξύλο και είχα γεμίσει γρατζουνιές και υπήρχαν αίματα και δικά του και δικά μου ..όταν τελείωσε το συμβάν δεν αγχώθηκα αλλά μετά όταν μπήκα internet και διάβασα όλα αυτά αγχώθηκα πολύ ....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κόλλησα κάτι και κυρίως aids ?? αύριο λογικά θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού για να πάω για εξετάσεις ..
Προχωρουσες καπου στην Αθηνα και στην επεσε ενας πρεζακιας,αυτο γινεται σε βιντεοπαιχνιδι μονο καθως παιξατε
και ξυλο,ενταξει δεν λεω κανεις δεν νοιαζεται για κανεναν να μπλεχτει σε καυγα αλλα μεσα στην Αθηνα και αρπαχτηκατε
ειναι καπως περιεργο που κανεις δεν αναμιχθηκε εστω και με φωνες,δεν λες κατι τετοιο στο ποστ.
Που ησουνα και τι ωρα ηταν δηλαδη;και μετα μπηκες στο ιντερνετ και βρηκες κατι που σε ανησυχησε
και κατεληξες να μπεις εδω;πως γινεται αυτο;πολυ καπως.............!
Φιλικα παντα!