Νέα

πιθανότητες να κόλλησα κάτι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα carnagaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
Παιδιά αυτό το σκηνικό που θα πω το έχω ξανααναφέρει αλλά θέλω όσο μπορείται να με βοηθήσετε ...τις προάλες όπως προχώραγα  στην αθήνα για να πάω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σπίτι μου την έπεσε ένας τύπος ο οποίος πρέπει να ήταν πρεζάκιας ...για να μην σας τα πολυλογώ παίξαμε ξύλο και είχα γεμίσει γρατζουνιές και υπήρχαν αίματα και δικά του και δικά μου ..όταν τελείωσε το  συμβάν δεν αγχώθηκα αλλά μετά όταν μπήκα internet και διάβασα όλα αυτά αγχώθηκα πολύ ....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κόλλησα κάτι και κυρίως aids ?? αύριο λογικά θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού για να πάω για εξετάσεις ..

Προχωρουσες καπου στην Αθηνα και στην επεσε ενας πρεζακιας,αυτο γινεται σε βιντεοπαιχνιδι μονο καθως παιξατε
και ξυλο,ενταξει δεν λεω κανεις δεν νοιαζεται για κανεναν να μπλεχτει σε καυγα αλλα μεσα στην Αθηνα και αρπαχτηκατε
ειναι καπως περιεργο που κανεις δεν αναμιχθηκε εστω και με φωνες,δεν λες κατι τετοιο στο ποστ.
Που ησουνα και τι ωρα ηταν δηλαδη;και μετα μπηκες στο ιντερνετ και βρηκες κατι που σε ανησυχησε
και κατεληξες να μπεις εδω;πως γινεται αυτο;πολυ καπως.............!
Φιλικα παντα!

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Παιδιά αυτό το σκηνικό που θα πω το έχω ξανααναφέρει αλλά θέλω όσο μπορείται να με βοηθήσετε ...τις προάλες όπως προχώραγα  στην αθήνα για να πάω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σπίτι μου την έπεσε ένας τύπος ο οποίος πρέπει να ήταν πρεζάκιας ...για να μην σας τα πολυλογώ παίξαμε ξύλο και είχα γεμίσει γρατζουνιές και υπήρχαν αίματα και δικά του και δικά μου ..όταν τελείωσε το  συμβάν δεν αγχώθηκα αλλά μετά όταν μπήκα internet και διάβασα όλα αυτά αγχώθηκα πολύ ....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κόλλησα κάτι και κυρίως aids ?? αύριο λογικά θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού για να πάω για εξετάσεις ..
παρε μια ασπιρινη και θα σου περασουν ολα εναλλακτικα πηγαινε σε ενα εφημερευον και σταματα να διαβαζεις παπαριες στο ιντερνετ

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τον εαυτο σου δεν τον βαζεις λογω μετριοφροσυνης;ευγε!!!!ξεχασες  τον σφερδεκλο ομως
Αγαπητε μίλησα για το συγκεκριμένο θεμα.
Τον Σφεεδεκλο δεν τον πολυπάω γιατί ακόμα περιμένω να μου φέρει το κορίτσι του να το εξετάσω αν είναι εγκυος. Φαντάσου οτι του είπα οτι είναι δωρεαν η εξέταση!
:headbang:

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Προχωρουσες καπου στην Αθηνα και στην επεσε ενας πρεζακιας,αυτο γινεται σε βιντεοπαιχνιδι μονο καθως παιξατε
και ξυλο,ενταξει δεν λεω κανεις δεν νοιαζεται για κανεναν να μπλεχτει σε καυγα αλλα μεσα στην Αθηνα και αρπαχτηκατε
ειναι καπως περιεργο που κανεις δεν αναμιχθηκε εστω και με φωνες,δεν λες κατι τετοιο στο ποστ.
Που ησουνα και τι ωρα ηταν δηλαδη;και μετα μπηκες στο ιντερνετ και βρηκες κατι που σε ανησυχησε
και κατεληξες να μπεις εδω;πως γινεται αυτο;πολυ καπως.............!
Φιλικα παντα!
κλασικος ελληνας που τα παντα τα υποπτευεται ...πρωτα απο ολα ηταν 3 ωρα ....μολις εγινε το σκηνικο μετα κατευθειαν εφυγα ...ουτε καν περιμενα για οτιδιποτε ...ποιοσ ο λογοσ να πω ψεματα  ? δεν νομιζω οτι υπαρχει .....το σιτε το βρηκα καθως εψαχνα για το aids και ειδα οτι σ αυτη την σελιδα μιλατε πολυ γ αυτο και ηθελα να ακουσω γνωμες για να δω τι θα κανω....εκανα μαλακια που δεν ειχα παει κατευθειαν σε ενα εφιμερευον

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
κλασικος ελληνας που τα παντα τα υποπτευεται ...πρωτα απο ολα ηταν 3 ωρα ....μολις εγινε το σκηνικο μετα κατευθειαν εφυγα ...ουτε καν περιμενα για οτιδιποτε ...ποιοσ ο λογοσ να πω ψεματα  ? δεν νομιζω οτι υπαρχει .....το σιτε το βρηκα καθως εψαχνα για το aids και ειδα οτι σ αυτη την σελιδα μιλατε πολυ γ αυτο και ηθελα να ακουσω γνωμες για να δω τι θα κανω....εκανα μαλακια που δεν ειχα παει κατευθειαν σε ενα εφιμερευον
αστους αγαπητε σε ζηλεύουν, επειδή είσαι νέος και ρωμαλέος απο την στιγμη που τα έβαλες με πρεζάκι και τον έκανες σκόνη. Για ρωτας τους μπορουν να το κανουν αυτοι αυτο?
:think:

Sfirihti klania

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
1
αστους αγαπητε σε ζηλεύουν, επειδή είσαι νέος και ρωμαλέος απο την στιγμη που τα έβαλες με πρεζάκι και τον έκανες σκόνη. Για ρωτας τους μπορουν να το κανουν αυτοι αυτο?
:think:

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ 0:14 ΤΡΑΒΑΤΕ ΤΟ. :2funny:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Αγαπητε μίλησα για το συγκεκριμένο θεμα.
Τον Σφεεδεκλο δεν τον πολυπάω γιατί ακόμα περιμένω να μου φέρει το κορίτσι του να το εξετάσω αν είναι εγκυος. Φαντάσου οτι του είπα οτι είναι δωρεαν η εξέταση!
:headbang:
απλα θα εχει μπλεξει,αλλωστε δεν νομιζω να μην σου εχει εμπιστοσυνη φιλτατε

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ο pantremenos μου ειπε οτι υπαρχουν μεγάλες πηθανοτητες να κολλησα κατι
ο παντρεμενος εχει πολυ μεγαλη πειρα απο τετοιες διαγνωσεις.
αλλα καλυτερα ειναι να τον επισκεφτεις για να κανεις κ ολες τις απαραιτητες εξετασεις.
σου ευχομαι καλη επιτυχια κ ολα να πανε καλα...

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
prin kana 1o imero περιπου γαμησα μια κοπελα απο αφρικη την ψωνισα πο δρομο γτ ημουνα λιγο τιφλα,εβαλα καποτα απλα εχω αγχωθει μηπως μου ειχε κανει καμμια πολυ μικρη τρυπουλα στη καποτα απο το τσιμπουκι γτ εβαζε ελαχιστο δοντακι,γτ στο τελος οταν τιν εβγαλα δεν ελεγξα κατο κατο να δω αν εχει καμμια διαροη,τι λετε ρε παιδια?αμα ειχε καμια τριπα σαν το  κεφαλακι τις κρφιτσας?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
prin kana 1o imero περιπου γαμησα μια κοπελα απο αφρικη την ψωνισα πο δρομο γτ ημουνα λιγο τιφλα,εβαλα καποτα απλα εχω αγχωθει μηπως μου ειχε κανει καμμια πολυ μικρη τρυπουλα στη καποτα απο το τσιμπουκι γτ εβαζε ελαχιστο δοντακι,γτ στο τελος οταν τιν εβγαλα δεν ελεγξα κατο κατο να δω αν εχει καμμια διαροη,τι λετε ρε παιδια?αμα ειχε καμια τριπα σαν το  κεφαλακι τις κρφιτσας?
τα ιδια ρε ρωταγες πριν λιγες μερες παλι? :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αν ειχε τρυπα η καποτα ετοιμασου :-

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/03/police-funeral-2.png[/img[/URL]]

δημοσια δαπανη η κηδεια σου απο τον οικο τελετων μας  :headbang3:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
http://[URL unfurl="true"]www.antinews.gr/wp-content/uploads/2011/03/police-funeral-2.png[/img[/URL]]

δημοσια δαπανη η κηδεια σου απο τον οικο τελετων μας  :headbang3:
[/quote]επεσε υπερ πιστεως και καυλας τυπε :headbang3:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

για αυτό σας λέω πριν πάτε με πουτάνα να κάνετε πρώτα το σταυρό σας όπως εγώ...
για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο !!  :grin:

για ακάποτη πίπα αρκεί να φοράς κομποσκοίνη, για ακάποτο  :zfuck: θέλει πάτερ υμών ποιο μπροστά, και δε σε κολάει τίποτα !!!  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
:2funny: πειτε ρε τι γνωμη σας και αφηστε την πλακα

Stories