Νέα

πιθανότητες να κόλλησα κάτι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα carnagaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε εχει σχεδιαστει ετσι ωστε οταν με το καλο γινει η δευτερα παρουσια μην βγεις αμεσως και σε πιασει τιποτα
το κανεις καναπεδακι και σηκωνεσαι σιγα σιγα :rockon:

τυπε εγω τον κοβω να τη βγαζει μπρουμυτα την αναμονη.

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
την αληθεια λεω.
μηπως θα επρεπε να φτιαξουν κ σε κανενα παρκο κανενα ανδριαντα σου.
αυτοι στο δημο αθηναιων κοιμουνται ορθιοι.ζωα ειναι τι περιμενεις....
δεν μου αρεσουν αυτα,μου το προτεινε ο καμινης για το πεδιον του αρεως αλλα ειμαι ταπεινος ανθρωπος
τυπε εχει σχεδιαστει ετσι ωστε οταν με το καλο γινει η δευτερα παρουσια μην βγεις αμεσως και σε πιασει τιποτα
το κανεις καναπεδακι και σηκωνεσαι σιγα σιγα :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε εσυ τι λες οτι εχει γινει πραγματικα

ο τυπος επαιζε ξιφομαχιες με το πουλι του φιλου του και καποια στιγμη βαρεθηκε γυρισε μπρουμυτα και του λεει κουραστηκα σκοτωσε με.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο τυπος επαιζε ξιφομαχιες με το πουλι του φιλου του και καποια στιγμη βαρεθηκε γυρισε μπρουμυτα και του λεει κουραστηκα σκοτωσε με.
και ηταν ασκουφωτος ο αλλος και τον εχει πιασει αγχος τυπε?

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μωρη εκτορινα πουτσοκαρουμπα χινω παρτον  μου εχεις πριξει τα παπαρια ....μηπως σ αρεσει εσενα να σε γαμανε και καθεσαι και λες μαλακιες για τουσ αλλουσ ? :zfuck:

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
τουλαχιστον φιλε καρναγκαρο τις εβρεξες στο πρεζακι η σε τουλουμιασε κιολας,
κ δν μπορουσες 2,5 βδομαδες τωρα να πας σε γιατρο.

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
τουλαχιστον φιλε καρναγκαρο τις εβρεξες στο πρεζακι η σε τουλουμιασε κιολας,
κ δν μπορουσες 2,5 βδομαδες τωρα να πας σε γιατρο.
ουτε να σηκωθει δεν μπορουσε ρ ..τι τσαμπα 2 χρονια γυμναστηριο ? ;ppp  μπακαλιάρος ηταν ετσι  κ αλλιως και 12χρονο τον βαραγε

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
ουτε να σηκωθει δεν μπορουσε ρ ..τι τσαμπα 2 χρονια γυμναστηριο ? ;ppp  μπακαλιάρος ηταν ετσι  κ αλλιως και 12χρονο τον βαραγε
μπραβο ρε μαγκα.μην πηγαινει κ τσαμπα το γυμναστηριο οπως ειπες.
καλα εκανες στο πρεζακι,να μαθει να μην επιτιθεται αλλη φορα.
φαντασου αφου επιτιθεται σε αντρες,οι γυναικες τι θα εχουν τραβηξει απο αυτον.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
μωρη εκτορινα πουτσοκαρουμπα χινω παρτον  μου εχεις πριξει τα παπαρια ....μηπως σ αρεσει εσενα να σε γαμανε και καθεσαι και λες μαλακιες για τουσ αλλουσ ? :zfuck:
Φίλτατε μην ασχολήσαι με τον Εκτωρ είναι ο πιο χυδαίος εδω μέσα.
Ευτυχως που υπάρχουν μέλη σαν τον Απόλυτο και τον Λαγουδάκη και δίνουν μια αξία στο σιτε!

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
Παιδιά αυτό το σκηνικό που θα πω το έχω ξανααναφέρει αλλά θέλω όσο μπορείται να με βοηθήσετε ...τις προάλες όπως προχώραγα  στην αθήνα για να πάω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σπίτι μου την έπεσε ένας τύπος ο οποίος πρέπει να ήταν πρεζάκιας ...για να μην σας τα πολυλογώ παίξαμε ξύλο και είχα γεμίσει γρατζουνιές και υπήρχαν αίματα και δικά του και δικά μου ..όταν τελείωσε το  συμβάν δεν αγχώθηκα αλλά μετά όταν μπήκα internet και διάβασα όλα αυτά αγχώθηκα πολύ ....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κόλλησα κάτι και κυρίως aids ?? αύριο λογικά θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού για να πάω για εξετάσεις ..

εγώ πάλι πιστεύω πως είσαι κλωναράκι κάποιου που είχε άνοιξη το ο
ίδιο ακριβώς θέμα πριν 15-20 μέρες και έλεγες ότι έσπασε η καποτα με πουτάνα έφαγες πόλη κραξιμο μέχρι να σβηστή το θέμα και πως το κατάλαβα ότι είσαι ο ίδιος το πρώτο μήνυμα που πήρες από τον απόλυτο ήταν ότι την γάμησες και τώρα η δικια σου απάντηση στον απόλυτο ήταν η ιδια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom