ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
αν ειναι καλο κοματι πεσ της
ει τις εξετασεις σου πρωτα μικρουλη. να μας ερθεις καθαρος και βλεπουμε.
και να ορκιστεις οτι θα κοψεις τις πουτσομαχιες.
αν ειναι καλο κοματι πεσ της
τυπε εχει σχεδιαστει ετσι ωστε οταν με το καλο γινει η δευτερα παρουσια μην βγεις αμεσως και σε πιασει τιποτα
το κανεις καναπεδακι και σηκωνεσαι σιγα σιγα
;)τυπε εχει σχεδιαστει ετσι ωστε οταν με το καλο γινει η δευτερα παρουσια μην βγεις αμεσως και σε πιασει τιποτα
δεν μου αρεσουν αυτα,μου το προτεινε ο καμινης για το πεδιον του αρεως αλλα ειμαι ταπεινος ανθρωποςτην αληθεια λεω.
μηπως θα επρεπε να φτιαξουν κ σε κανενα παρκο κανενα ανδριαντα σου.
αυτοι στο δημο αθηναιων κοιμουνται ορθιοι.ζωα ειναι τι περιμενεις....
τυπε εχει σχεδιαστει ετσι ωστε οταν με το καλο γινει η δευτερα παρουσια μην βγεις αμεσως και σε πιασει τιποτα
με καποτουλα αρχηγε μην μου ανχονεσαιει τις εξετασεις σου πρωτα μικρουλη. να μας ερθεις καθαρος και βλεπουμε.
και να ορκιστεις οτι θα κοψεις τις πουτσομαχιες.
τι να σου πω τωρα;τυπε εγω τον κοβω να τη βγαζει μπρουμυτα την αναμονη.
γιατι το λες αυτο τυπε?τυπε εγω τον κοβω να τη βγαζει μπρουμυτα την αναμονη.
τι να σου πω τωρα;
γιατι το λες αυτο τυπε?
τυπε εσυ τι λες οτι εχει γινει πραγματικαε δε ξερει ποιος θα του παρουσιαστει πρωτος στη δευτερα παρουσια, θελει να εχει το καλο του προφιλ μπροστα.
gia to p@@@@o palikari .....ε δε ξερει ποιος θα του παρουσιαστει πρωτος στη δευτερα παρουσια, θελει να εχει το καλο του προφιλ μπροστα.
τυπε εσυ τι λες οτι εχει γινει πραγματικα
και ηταν ασκουφωτος ο αλλος και τον εχει πιασει αγχος τυπε?ο τυπος επαιζε ξιφομαχιες με το πουλι του φιλου του και καποια στιγμη βαρεθηκε γυρισε μπρουμυτα και του λεει κουραστηκα σκοτωσε με.
μωρη εκτορινα πουτσοκαρουμπα χινω παρτον μου εχεις πριξει τα παπαρια ....μηπως σ αρεσει εσενα να σε γαμανε και καθεσαι και λες μαλακιες για τουσ αλλουσ ?ο τυπος επαιζε ξιφομαχιες με το πουλι του φιλου του και καποια στιγμη βαρεθηκε γυρισε μπρουμυτα και του λεει κουραστηκα σκοτωσε με.
ουτε να σηκωθει δεν μπορουσε ρ ..τι τσαμπα 2 χρονια γυμναστηριο ? ;ppp μπακαλιάρος ηταν ετσι κ αλλιως και 12χρονο τον βαραγετουλαχιστον φιλε καρναγκαρο τις εβρεξες στο πρεζακι η σε τουλουμιασε κιολας,
κ δν μπορουσες 2,5 βδομαδες τωρα να πας σε γιατρο.
μπραβο ρε μαγκα.μην πηγαινει κ τσαμπα το γυμναστηριο οπως ειπες.ουτε να σηκωθει δεν μπορουσε ρ ..τι τσαμπα 2 χρονια γυμναστηριο ? ;ppp μπακαλιάρος ηταν ετσι κ αλλιως και 12χρονο τον βαραγε
Φίλτατε μην ασχολήσαι με τον Εκτωρ είναι ο πιο χυδαίος εδω μέσα.μωρη εκτορινα πουτσοκαρουμπα χινω παρτον μου εχεις πριξει τα παπαρια ....μηπως σ αρεσει εσενα να σε γαμανε και καθεσαι και λες μαλακιες για τουσ αλλουσ ?
Παιδιά αυτό το σκηνικό που θα πω το έχω ξανααναφέρει αλλά θέλω όσο μπορείται να με βοηθήσετε ...τις προάλες όπως προχώραγα στην αθήνα για να πάω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σπίτι μου την έπεσε ένας τύπος ο οποίος πρέπει να ήταν πρεζάκιας ...για να μην σας τα πολυλογώ παίξαμε ξύλο και είχα γεμίσει γρατζουνιές και υπήρχαν αίματα και δικά του και δικά μου ..όταν τελείωσε το συμβάν δεν αγχώθηκα αλλά μετά όταν μπήκα internet και διάβασα όλα αυτά αγχώθηκα πολύ ....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κόλλησα κάτι και κυρίως aids ?? αύριο λογικά θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού για να πάω για εξετάσεις ..
Ευτυχως που υπάρχουν μέλη σαν τον Απόλυτο και τον Λαγουδάκη και δίνουν μια αξία στο σιτε!