Νέα

πιθανότητες να κόλλησα κάτι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα carnagaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
στον λαγουδακη χαχανιζεις και μενα με βριζεις γιατι δε σου μιλαω σοβαρα μωρη τρελοκοτσιδου? τι συμβαινει σου γυαλισε ο λαγουδακης και θες να τον γρατσουνισεις?
ντροπη κυριε εκτωρα,ας κρατησουμε ενα επιπεδο

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τύπε ο axaxouxas ειδικεύεται στην ομοιοπαθητική, που δε νομίζω να αρμόζει στην περίπτωση του φίλου carnagaro
νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ειχε κανει ενα διαστημα σε μικροβιολογικο εργαστηριο οποτε ισως κατι ξερει

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
εντάξει παιδιά έστειλα στο άλλο παλικάρι ....θα περιμένω απάντηση,....

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ντροπη κυριε εκτωρα,ας κρατησουμε ενα επιπεδο

πως ξερεις να τους τουμπαρεις τους γατουληδες γρατσουνουληδες τσ τσ

images

Επισκέπτης
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αποφευγουμε αυτες τις καταστασεις και ειδικα αν ο αλλος ειναι τοξικομανης.Τωρα εφοσον βγηκε αιμα και ηρθες σε επαφη μαζι του καλο θα ητανε να το κοιταξεις.Δεν ειναι σιγουρο οτι εχεις κολλησει κατι παντως απλα κοιταξε το φιλε αμεσα!Εσυ που εμαθες οτι αυτος ειχε τελικα aids?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αποφευγουμε αυτες τις καταστασεις και ειδικα αν ο αλλος ειναι τοξικομανης.Τωρα εφοσον βγηκε αιμα και ηρθες σε επαφη μαζι του καλο θα ητανε να το κοιταξεις.Δεν ειναι σιγουρο οτι εχεις κολλησει κατι παντως απλα κοιταξε το φιλε αμεσα!Εσυ που εμαθες οτι αυτος ειχε τελικα aids?

μαλλον πανω στον τσακωμο γλυστρισε ξεβρακωτος και επεσε πανω στο καβλι του παιδιου και του ειπε ο αλλος "ουπς αυτο δεν επρεπε να το κανεις"

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μαλλον πανω στον τσακωμο γλυστρισε ξεβρακωτος και επεσε πανω στο καβλι του παιδιου και του ειπε ο αλλος "ουπς αυτο δεν επρεπε να το κανεις"
εισαι αλητηριος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αφου το παιδι σου ειπε δεν ειναι οπισθοβολος

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω  σιγουρα αν εχει aids αλλα δεν ξερψ σιγουρα οτι δεν εχει κ ολας  :/ απο δευτερα θα παω για εξετασεις και θα διξει  :/

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν ξερω  σιγουρα αν εχει aids αλλα δεν ξερψ σιγουρα οτι δεν εχει κ ολας  :/ απο δευτερα θα παω για εξετασεις και θα διξει  :/

αν ειναι κανας ομορφος γιατρος εκει μη του κανεις νιαρρρ γατουλη

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
γτ τυπε μου αργησες 2 εβδομαδες να πας να κανεις εξετασεις?
τον λαγουδακη να τον ακους.βοηθαει ολο τον κοσμο εδω μεσα.
αλλα κ εξω.αφου γυρναει στα παρκα να φανταστεις κ δινει κ εκει την βοηθεια του.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Παιδιά αυτό το σκηνικό που θα πω το έχω ξανααναφέρει αλλά θέλω όσο μπορείται να με βοηθήσετε ...τις προάλες όπως προχώραγα  στην αθήνα για να πάω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σπίτι μου την έπεσε ένας τύπος ο οποίος πρέπει να ήταν πρεζάκιας ...για να μην σας τα πολυλογώ παίξαμε ξύλο και είχα γεμίσει γρατζουνιές και υπήρχαν αίματα και δικά του και δικά μου ..όταν τελείωσε το  συμβάν δεν αγχώθηκα αλλά μετά όταν μπήκα internet και διάβασα όλα αυτά αγχώθηκα πολύ ....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κόλλησα κάτι και κυρίως aids ?? αύριο λογικά θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού για να πάω για εξετάσεις ..
κοιτα φιλαρακι το καλητερο σιγουρα που εχεις να κανεις ειναι σιγουρα να πας σε ενα ιατρο ετσι ωστε να σου φυγει κ το αγχος κ'ολα,παντως να ξερεις δεν ειναι κ τοσο πια ευκολα να κολλησεις aids ειπαμε,ενταξει κολλαει με αιμα γαμησι κλπ,αλλα οχι και τοσο ευκολα,σιγουρα ειναι επιφοβο γτ ηρθες σε επαφη με ατομο που εχει πολλες πιθανοτητες  να εχει καττι,αλλα εγω θα σου λεγα να μην τρελενεσαι κ να πας σε εναν γιατρο σχεττικο με αυτα,αντε καλα αποτελεσματα κ μην τρελενεσαι παληκαρε,Αλλα να πας σε γιατρο μη το γαμησεις τελειως ...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εισαι αλητηριος!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αφου το παιδι σου ειπε δεν ειναι οπισθοβολος

ατυχηματα συμβαινουν παντου, ειναι δυσκολο να παραπατησεις και να κατσεις πανω σε καβλι ανοιγοντας τα κωλομαγουλα σου με τα χερια ξαφνιασμενος?

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ατυχηματα συμβαινουν παντου, ειναι δυσκολο να παραπατησεις και να κατσεις πανω σε καβλι ανοιγοντας τα κωλομαγουλα σου με τα χερια ξαφνιασμενος?
μπορει να συμβει φιλτατε οντως
ευχαριστω αγαπητε μου,αλλα δεν ειμαι μονος μου,εχω συνοδεια και τον απολυτο με τον σφερδεκλο γιατι η νυχτα εχει κινδυνους

sadragino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2010
Κριτικές
20
Like
207
Πόντοι
511
Καταρχήν θέλω να σου ευχηθώ περαστικά αν και δυστυχως δεν έχουν βρει το φάρμακο κατά του AIDS ακόμη...
Όσο αναφορά το περιστατικό επειδή όλοι ζούμε για κάποιες στιγμές ηδονής τουλάχιστον τις απόλαυσες τις γρατζουνιές?Σε αναστατώσαν??Σε διέγειραν ερωτικά ή ήταν πολύ βίαιες?

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
απλα φιλε μου ξερω οτι και ν πιγενα για εξετασεις απο τωρα δεν θα μου βρισκανε κατι :/ μλκια μ ομως που δεν συμβουλευτικα ενα γιατρο κατευθειαν.....εγω αγχωνομαι και για την γκομενα μου τωρα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απλα φιλε μου ξερω οτι και ν πιγενα για εξετασεις απο τωρα δεν θα μου βρισκανε κατι :/ μλκια μ ομως που δεν συμβουλευτικα ενα γιατρο κατευθειαν.....εγω αγχωνομαι και για την γκομενα μου τωρα...

τι, παει και αυτη με αλλους υποψιαζεσαι? τι διαολο ρε τυπε ολες οι σχεσεις σου πανε κατα διαολου ισως φταις εσυ να το κοιταξεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom