Επισκέπτης
επισης και ο αχαχουχας γνωριζει απο τετοια θεματα
τύπε ο axaxouxas ειδικεύεται στην ομοιοπαθητική, που δε νομίζω να αρμόζει στην περίπτωση του φίλου carnagaro
επισης και ο αχαχουχας γνωριζει απο τετοια θεματα
ντροπη κυριε εκτωρα,ας κρατησουμε ενα επιπεδοστον λαγουδακη χαχανιζεις και μενα με βριζεις γιατι δε σου μιλαω σοβαρα μωρη τρελοκοτσιδου? τι συμβαινει σου γυαλισε ο λαγουδακης και θες να τον γρατσουνισεις?
νομιζω χωρις να ειμαι σιγουρος οτι ειχε κανει ενα διαστημα σε μικροβιολογικο εργαστηριο οποτε ισως κατι ξερειτύπε ο axaxouxas ειδικεύεται στην ομοιοπαθητική, που δε νομίζω να αρμόζει στην περίπτωση του φίλου carnagaro
ντροπη κυριε εκτωρα,ας κρατησουμε ενα επιπεδο
Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αποφευγουμε αυτες τις καταστασεις και ειδικα αν ο αλλος ειναι τοξικομανης.Τωρα εφοσον βγηκε αιμα και ηρθες σε επαφη μαζι του καλο θα ητανε να το κοιταξεις.Δεν ειναι σιγουρο οτι εχεις κολλησει κατι παντως απλα κοιταξε το φιλε αμεσα!Εσυ που εμαθες οτι αυτος ειχε τελικα aids?
ουτε στα 15 δεν ελεγα τετοιες παπαριες ...πως ξερεις να τους τουμπαρεις τους γατουληδες γρατσουνουληδες τσ τσ
εισαι αλητηριος!!!! αφου το παιδι σου ειπε δεν ειναι οπισθοβολοςμαλλον πανω στον τσακωμο γλυστρισε ξεβρακωτος και επεσε πανω στο καβλι του παιδιου και του ειπε ο αλλος "ουπς αυτο δεν επρεπε να το κανεις"
αγνοησε τον,ειναι απαραδεκτος ο τυποςουτε στα 15 δεν ελεγα τετοιες παπαριες ...
δεν ξερω σιγουρα αν εχει aids αλλα δεν ξερψ σιγουρα οτι δεν εχει κ ολας :/ απο δευτερα θα παω για εξετασεις και θα διξει :/Η αληθεια ειναι οτι πρεπει να αποφευγουμε αυτες τις καταστασεις και ειδικα αν ο αλλος ειναι τοξικομανης.Τωρα εφοσον βγηκε αιμα και ηρθες σε επαφη μαζι του καλο θα ητανε να το κοιταξεις.Δεν ειναι σιγουρο οτι εχεις κολλησει κατι παντως απλα κοιταξε το φιλε αμεσα!Εσυ που εμαθες οτι αυτος ειχε τελικα aids?
δεν ξερω σιγουρα αν εχει aids αλλα δεν ξερψ σιγουρα οτι δεν εχει κ ολας :/ απο δευτερα θα παω για εξετασεις και θα διξει :/
γτ τυπε μου αργησες 2 εβδομαδες να πας να κανεις εξετασεις?δεν ξερω σιγουρα αν εχει aids αλλα δεν ξερψ σιγουρα οτι δεν εχει κ ολας :/ απο δευτερα θα παω για εξετασεις και θα διξει :/
κοιτα φιλαρακι το καλητερο σιγουρα που εχεις να κανεις ειναι σιγουρα να πας σε ενα ιατρο ετσι ωστε να σου φυγει κ το αγχος κ'ολα,παντως να ξερεις δεν ειναι κ τοσο πια ευκολα να κολλησεις aids ειπαμε,ενταξει κολλαει με αιμα γαμησι κλπ,αλλα οχι και τοσο ευκολα,σιγουρα ειναι επιφοβο γτ ηρθες σε επαφη με ατομο που εχει πολλες πιθανοτητες να εχει καττι,αλλα εγω θα σου λεγα να μην τρελενεσαι κ να πας σε εναν γιατρο σχεττικο με αυτα,αντε καλα αποτελεσματα κ μην τρελενεσαι παληκαρε,Αλλα να πας σε γιατρο μη το γαμησεις τελειως ...Παιδιά αυτό το σκηνικό που θα πω το έχω ξανααναφέρει αλλά θέλω όσο μπορείται να με βοηθήσετε ...τις προάλες όπως προχώραγα στην αθήνα για να πάω να πάρω το αμάξι μου για να πάω σπίτι μου την έπεσε ένας τύπος ο οποίος πρέπει να ήταν πρεζάκιας ...για να μην σας τα πολυλογώ παίξαμε ξύλο και είχα γεμίσει γρατζουνιές και υπήρχαν αίματα και δικά του και δικά μου ..όταν τελείωσε το συμβάν δεν αγχώθηκα αλλά μετά όταν μπήκα internet και διάβασα όλα αυτά αγχώθηκα πολύ ....υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κόλλησα κάτι και κυρίως aids ?? αύριο λογικά θα πάρω τηλ να κλείσω ραντεβού για να πάω για εξετάσεις ..
εισαι αλητηριος!!!! αφου το παιδι σου ειπε δεν ειναι οπισθοβολος
Καλη επιτυχια παντως φιλε!....Ενημερωσε μας μολις μαθεις!δεν ξερω σιγουρα αν εχει aids αλλα δεν ξερψ σιγουρα οτι δεν εχει κ ολας :/ απο δευτερα θα παω για εξετασεις και θα διξει :/
μπορει να συμβει φιλτατε οντωςατυχηματα συμβαινουν παντου, ειναι δυσκολο να παραπατησεις και να κατσεις πανω σε καβλι ανοιγοντας τα κωλομαγουλα σου με τα χερια ξαφνιασμενος?
ευχαριστω αγαπητε μου,αλλα δεν ειμαι μονος μου,εχω συνοδεια και τον απολυτο με τον σφερδεκλο γιατι η νυχτα εχει κινδυνουςγτ τυπε μου αργησες 2 εβδομαδες να πας να κανεις εξετασεις?
τον λαγουδακη να τον ακους.βοηθαει ολο τον κοσμο εδω μεσα.
αλλα κ εξω.αφου γυρναει στα παρκα να φανταστεις κ δινει κ εκει την βοηθεια του.
απλα φιλε μου ξερω οτι και ν πιγενα για εξετασεις απο τωρα δεν θα μου βρισκανε κατι :/ μλκια μ ομως που δεν συμβουλευτικα ενα γιατρο κατευθειαν.....εγω αγχωνομαι και για την γκομενα μου τωρα...γτ τυπε μου αργησες 2 εβδομαδες να πας να κανεις εξετασεις?
τον λαγουδακη να τον ακους.βοηθαει ολο τον κοσμο εδω μεσα.
αλλα κ εξω.αφου γυρναει στα παρκα να φανταστεις κ δινει κ εκει την βοηθεια του.
απλα φιλε μου ξερω οτι και ν πιγενα για εξετασεις απο τωρα δεν θα μου βρισκανε κατι :/ μλκια μ ομως που δεν συμβουλευτικα ενα γιατρο κατευθειαν.....εγω αγχωνομαι και για την γκομενα μου τωρα...