Νέα

πιθανότητες να κόλλησα κάτι..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα carnagaro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
είσαι βλάκας και στα @@ μου σε γράφω....αν ένιωθες θα ξεχώριζες το σοβαρό απο το αστείο ...συνέχιζε να γράφεις μαλακίες και γέλα μόνος σου :birdman:
καλα του ειπες
και φορέας να είναι χλωμό να σε κόλλησε. Απόσο ξέρω στις αιματολογικές δεν φαίνεται αμέσως, πάντως για σίγουρα ρώτα κανά γιατρό..
μα τον εχουμε τον γιατρο εδω,γιατι να τρεχει αλλου;

Συνημμένα

• dr apolytos.jpg
    dr apolytos.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 24
OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μην τους δινεις σημασια,ειναι βλακες και τα παιρνουν ολα στην πλακα
μα μέχρι ένα σημείο η πλάκα ....υπάρχει και μια σοβαρότητα στο θέμα και ο άλλος ο από πάνω κάθεται και λέει π@*@*@ές......εσύ έχεις ν πεις τίποτα στο ερώτημα που έδωσα ???δηλαδή υπάρχουν πολλέσ πιθανότητες να κόλισα κάτι ?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
είσαι βλάκας και στα @@ μου σε γράφω....αν ένιωθες θα ξεχώριζες το σοβαρό απο το αστείο ...συνέχιζε να γράφεις μαλακίες και γέλα μόνος σου :birdman:

μιλας ασχημα ο φρεντυ θα ηταν απογοητευμενος απο τους τροπους σου ντροπη σου. μη ξαναπιασεις τους queen στο στομα σου.

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
μιλας ασχημα ο φρεντυ θα ηταν απογοητευμενος απο τους τροπους σου ντροπη σου. μη ξαναπιασεις τους queen στο στομα σου.
εσένα έπιασα στο στόμα μου...Αν θες να πεις κάτι πες το ...αλλά μην είναι παπαριά

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μα μέχρι ένα σημείο η πλάκα ....υπάρχει και μια σοβαρότητα στο θέμα και ο άλλος ο από πάνω κάθεται και λέει π@*@*@ές......εσύ έχεις ν πεις τίποτα στο ερώτημα που έδωσα ???δηλαδή υπάρχουν πολλέσ πιθανότητες να κόλισα κάτι ?
ειναι ορισμενοι εδω μεσα που κανουν μονο πλακα,τι να πεις,υπαρχει ενα μελος που απο οτι ξερω ειναι γιατρος ο σφερδεκλος,θα σου προτεινα του στειλεις ενα pm,δεν θυμαμε ομως την ειδικοτητα του

Greek Psycho

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει το πρεζακι να ειχε αιδσ,και αν ειχε να ειχε υψιλο ιικο φορτιο,και να μπηκε αιμα του στις πληγες του, αιμα του οχι νυχιες του, τα νυχια εχουν βρωμα οχι αιμα, αρα μηδαμινες πιθανοτητες για αιδς...

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
ειναι ορισμενοι εδω μεσα που κανουν μονο πλακα,τι να πεις,υπαρχει ενα μελος που απο οτι ξερω ειναι γιατρος ο σφερδεκλος,θα σου προτεινα του στειλεις ενα pm,δεν θυμαμε ομως την ειδικοτητα του
ειμαι νεος και δεν ξερω πωσ να το κανω αυτο που λες...μπορεις να του στηλεις εσυ να απαντησει εδω ??? αλλιως πες μου πως να το κανω ;////

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
πρεπει το πρεζακι να ειχε αιδσ,και αν ειχε να ειχε υψιλο ιικο φορτιο,και να μπηκε αιμα του στις πληγες του, αιμα του οχι νυχιες του, τα νυχια εχουν βρωμα οχι αιμα, αρα μηδαμινες πιθανοτητες για αιδς...
ειχα γεμισει γρατζουνιες στα χερια και αυτουνου ειχε γεμισει με αιμα το πρωσοποτου ..και οπωσ τον βαραγα ειχε γεμισει το χερι μοθ απο το δικο του αιμα για αυτο ανισυχω  :/

hiseus

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2012
Like
400
Πόντοι
21
χαχαχα ειναι φοβερος φιδεμπορας ο τυπος.Θυμαμαι τα πρωτο του ποστ οπου μας εκμυστηρευοταν τους φοβους του οτι κολλησε ΣΜΝ απο μπουρδελοτσαρκα.   :2funny:

Επισκέπτης
τύπε σε κόβω κάνα 10 % να χεις κολλήσει AIDS,
μικρό ποσοστό, μην αγχώνεσαι...
σκέψου επίσης ότι θα μπορούσε να σε έχει σκοτώσει επι τόπου

πάντως καλό είναι τέτοια θέματα να μπορούν να παιχτούν και στο στοίχημα...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ειμαι νεος και δεν ξερω πωσ να το κανω αυτο που λες...μπορεις να του στηλεις εσυ να απαντησει εδω ??? αλλιως πες μου πως να το κανω ;////
πας εκει που λεει "επικοινωνησε μαζι μου"στο λινκ που σου εδωσα,πες του οτι εγω σου ειπα για αυτον για να μην νομισει οτι ειναι πλακα

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Η μοναδική περίπτωση να κόλλαγες αιδσ είναι
να σε γρατζούναγε ,ενώ σε γάμαγε απο τον κώλο ακάποτα
και έχυνε μέσα σου (Πιθανότητα μικρότερη από 1% σύμφωνα με
το περιοδικό AIDS ,όσον αφορά το ακάποτο γαμήσι από τον κώλο
με εκσπερμάτωση ) !

XLargeThumb.00002030-201208240-00000.CV.jpeg

Ξερεις επίσης πως μπορείς να κολλήσεις αιδσ από λεκάνη
τουαλέτας ? Αν καθήσεις πάνω ,πριν φύγει ο προηγούμενος !  :2funny: :2funny:

OP
OP
C

carnagaro

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
χαχαχα ειναι φοβερος φιδεμπορας ο τυπος.Θυμαμαι τα πρωτο του ποστ οπου μας εκμυστηρευοταν τους φοβους του οτι κολλησε ΣΜΝ απο μπουρδελοτσαρκα.   :2funny:
αν λες για εμενα ποτε δεν εχω γράψει κάτι τετοιο ....χΔ

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
γιατι τον προσβαλεις τωρα με τετοιους χαρακτηρισμους;ας ειμαστε πιο προσεκτικοι στα προβληματα των συνανθρωπων μας,ευχαριστω

spanky

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2011
Like
2
Πόντοι
16
μολυσμενος αερας να υποθεσω..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686

Να ανοίξει θρεντ αν μπορείς να κολλήσεις
ΣΜΝ με ...τηλεπάθεια !  :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

στον λαγουδακη χαχανιζεις και μενα με βριζεις γιατι δε σου μιλαω σοβαρα μωρη τρελοκοτσιδου? τι συμβαινει σου γυαλισε ο λαγουδακης και θες να τον γρατσουνισεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom