apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και τωρα μας το λες δικε μου?πριν 2μισι βδομάδες έγινε φίλος ....
τι διαγνωση να κανουμε :-
και τωρα μας το λες δικε μου?πριν 2μισι βδομάδες έγινε φίλος ....
και τωρα μας το λες δικε μου?
τι διαγνωση να κανουμε :-
δεν είμαι gay βρε παπαροζούμιτυπε βγαλε τη μεζουρα να μετρησεις το μαονι. ξερεις εσυ.
δεν είμαι gay βρε παπαροζούμι
και γαμώ τις εμψυχώσεις κάνειςενταξει παιχτη κατσε να σου παρει μετρα τωρα ο απολυτος γιατι εχεις ταξιδι.
ποσο χρονών είσαι φίλε μου ?εχεις τιποτα ζαλαδες η τασεις για εμετο μετα το συμβαν?
και γαμώ τις εμψυχώσεις κάνεις
θα απαντησεις σοβαρα να σου πουμε τι θα κανεις η θα αποφασισεις μονος για την περιπτωση σου?ποσο χρονών είσαι φίλε μου ?
κ******α δεν γούσταρα απλάκαλα θα σου βαλουμε και φρεντυ να γουσταρεις
τυπε βγαλε τη μεζουρα να μετρησεις το μαονι. ξερεις εσυ.
κ******α δεν γούσταρα απλά
είσαι ο μόνος που απάντησε σοβαρά ..ευχαριστώ φίλε μου αν και θα πάω λογικά για εξετάσεις κατευθείαν η θα ρωτήσω εκεί κανα γιατρόκαι φορέας να είναι χλωμό να σε κόλλησε. Απόσο ξέρω στις αιματολογικές δεν φαίνεται αμέσως, πάντως για σίγουρα ρώτα κανά γιατρό..
είσαι ο μόνος που απάντησε σοβαρά ..ευχαριστώ φίλε μου αν και θα πάω λογικά για εξετάσεις κατευθείαν η θα ρωτήσω εκεί κανα γιατρό
είσαι βλάκας και στα @@ μου σε γράφω....αν ένιωθες θα ξεχώριζες το σοβαρό απο το αστείο ...συνέχιζε να γράφεις μαλακίες και γέλα μόνος σουφοβασαι οτι ηταν κουτσουκελιαρης το αγορι σου τυπε και εκανε απιστιες? γιαυτο πιαστηκατε στις νυχιες? καλα θα κανεις να εξεταστεις, ποιος ξερει τι εκανε το παλιοπαιδο πισω απο την πλατη σου τοσο καιρο
εσκασε πανω στην ωρα το θεμα,ωραια εδω θα την βγαλουμε σημερα,βρηκαμε στεκιελα ρε τυπε και σε περιμεναμε
κυριακη σημερα
δικε μου οφειλω να ομολογησω οτι το σεναριο εχει μια πρωτοτυπια
μην τους δινεις σημασια,ειναι βλακες και τα παιρνουν ολα στην πλακακαλά γαμήστε το άμα είναι αφού δεν απαντάει και κανείς σοβαρά
ενταξει παιχτη κατσε να σου παρει μετρα τωρα ο απολυτος γιατι εχεις ταξιδι.