apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
φιλαράκι, από μικρο παιδί ειχα παντοτε σκυλια, ο λογος ειναι οτι τα λατρευω γιατι δινουν την αγάπη τους σε αυτόν, που αυτα επελεξαν για αφεντικο τους χωρις να περιμενουν τιποτε για ανταποδοση. δυστηχως και για μενα, αλλα και για σενα, περιστατικα που με συγκινησαν εχω βιωσει περισσοτερα με σκυλια παρα με ανθρωπους. μπορω να σε βεβαιωσω οτι ΟΛΑ τα σκυλια ειναι σαν παιδια, τι ανατροφη θα παρουν εξαρταται αποκλειστικα απο το αφεντικο τους. επικινδυνα σκυλια κρυβουν παντα πισω τους ανωμαλα αφεντικα.
(δε θυμαμαι ποιος αλλα καποιος ειχε πει:γνωρισα τους ανθρωπους κ αγαπησα τα ζωα!)
σωστα!!!!!!!!!και συγγραφεας φιλε μου...!απιστευτος...Ο Μενέλαος Λουντέμης
Ποιητής ;)
σωστα!!!!!!!!!και συγγραφεας φιλε μου...!απιστευτος...
(πολυ χαιρομαι που εισαι εδω...!)
Πάντως τα πίτμπουλ όταν μεγαλώσουν γίνονται επικίνδυνα και κατασπαράσουν ανθρώπους.
εγώ από την άλλη, χωρίς να είμαι ποιητής σαν τον βύρωνα με την μπριγιαντίνη ...χεχεχε,
έκανα την ακόλουθη κοσμοιστορική δήλωση: γνώρισα τις ελλεηνίδες και αγάπησα τις Αλλοδαπές
...μουάχαχαχαχα !!!
μεσα ρε μαγκα
Τύπε Μου !!! Τα Πάντα Όλα Λέμε !!! ...χεχεχε
τον πηγα στον γιατρο, εφτιαξα διαβατηριο, καναμε ολα τα εμβολεια.
δεν ξερω ρε παιδια, αγαπαω πολυ τα ζωα, αλλα δυστιχως με τη ζωη που εχω δεν μπορω να κρατησω κανα ζωακι... και δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που τα πετανε ετσι ευκολα....
μα ετσι λεω κ'εγω... γιατι τα παιρνουν τοτε αφου θα τα παρατησουν?απλα δεν πρεπει να λεγονται ανθρωποι αυτοι που τα παρατανε ετσι αβοηθητα >
μα ετσι λεω κ'εγω... γιατι τα παιρνουν τοτε αφου θα τα παρατησουν?
μα ετσι λεω κ'εγω... γιατι τα παιρνουν τοτε αφου θα τα παρατησουν?
ε ξερω γω.... λοιπον, τωρα ελπιζω θα πανε ολα καλα που βρηκαμε ενα καλο ανθρωπο να τον παρει...))))νομιζουν πως ειναι κανενα παιχνιδακι που μολις τοο βαρεθουν απλα το παρατανε οπου βρουν
τι να πει κανεις ?