Νέα

Πιτ Μπουλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ntaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τα φονικα πιτ μπουλ :think:

Συνημμένα

• maxolivePitBull-705209.jpg
    maxolivePitBull-705209.jpg
    28,7 KB · Εμφανίσεις: 29
  • pit_bull_logo.jpg
    pit_bull_logo.jpg
    15,8 KB · Εμφανίσεις: 38
  • pitbull.jpg
    pitbull.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 29
  • pit-bull-and-chicks.jpg
    pit-bull-and-chicks.jpg
    22,1 KB · Εμφανίσεις: 29

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
φιλαράκι, από μικρο παιδί ειχα παντοτε σκυλια, ο λογος ειναι οτι τα λατρευω γιατι δινουν την αγάπη τους σε αυτόν, που αυτα επελεξαν για αφεντικο τους χωρις να περιμενουν τιποτε για ανταποδοση. δυστηχως και για μενα, αλλα και για σενα, περιστατικα που με συγκινησαν εχω βιωσει περισσοτερα με σκυλια παρα με ανθρωπους. μπορω να σε βεβαιωσω οτι ΟΛΑ τα σκυλια ειναι  σαν παιδια, τι ανατροφη θα παρουν εξαρταται αποκλειστικα απο το αφεντικο τους. επικινδυνα σκυλια κρυβουν παντα πισω τους ανωμαλα αφεντικα.

συμφωνω απολυτως και ειδικοτερα με την τελευταια σου προταση...

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
εγώ από την άλλη, χωρίς να είμαι ποιητής σαν τον βύρωνα με την μπριγιαντίνη ...χεχεχε,
έκανα την ακόλουθη κοσμοιστορική δήλωση: γνώρισα τις ελλεηνίδες και αγάπησα τις Αλλοδαπές
...μουάχαχαχαχα !!!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πάντως τα πίτμπουλ όταν μεγαλώσουν γίνονται επικίνδυνα και κατασπαράσουν ανθρώπους.

Αυτο εχει ακουστει για τα ντοπερμαν και το μυαλο τους,βεβαια διακρινω μια δοση υπερβολης στο "κατασπαρασουν ανθρωπους".Οι ανθρωποι "κατασπαρασονται" μονο μεταξυ τους....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγώ από την άλλη, χωρίς να είμαι ποιητής σαν τον βύρωνα με την μπριγιαντίνη ...χεχεχε,
έκανα την ακόλουθη κοσμοιστορική δήλωση: γνώρισα τις ελλεηνίδες και αγάπησα τις Αλλοδαπές
...μουάχαχαχαχα !!!

μεσα ρε μαγκα
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
κλεινουμε το θεμα επειδη βρηκα καλα χερια!!!
ευχαριστω και φιλια σε ολους!

PEOKLHS

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Κι εγω ειχα βρει πριν 2 μηνες περιπου ενα πιτμπουλακι(κουταβι)στο Μεγαλο Πευκο,χτυπημενο απο αυτοκινητο να σερνεται κυριολεκτικα στο δρομο.Ειχε καταγμα λεκανης,και ενος ποδιου,και μετα απο νοσηλεια 1 μηνα περιπου,το εδωσα σε ενα πολυ καλο ζευγαρι στα Πατησια(πριν μια εβδομαδα πηγα να το δω κιολας),ειναι μια χαρα το καημενο τωρα...

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε παιδια, αγαπαω πολυ τα ζωα, αλλα δυστιχως με τη ζωη που εχω δεν μπορω να κρατησω κανα ζωακι... και δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που τα πετανε ετσι ευκολα....

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
δεν ξερω ρε παιδια, αγαπαω πολυ τα ζωα, αλλα δυστιχως με τη ζωη που εχω δεν μπορω να κρατησω κανα ζωακι... και δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που τα πετανε ετσι ευκολα....

απλα δεν πρεπει να λεγονται  ανθρωποι αυτοι που τα παρατανε ετσι αβοηθητα >:(

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
μα ετσι λεω κ'εγω... γιατι τα παιρνουν τοτε αφου θα τα παρατησουν?

νομιζουν πως ειναι κανενα παιχνιδακι που μολις τοο βαρεθουν απλα το παρατανε οπου βρουν
τι να πει κανεις ?

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
νομιζουν πως ειναι κανενα παιχνιδακι που μολις τοο βαρεθουν απλα το παρατανε οπου βρουν
τι να πει κανεις ?
ε ξερω γω.... λοιπον, τωρα ελπιζω θα πανε ολα καλα που βρηκαμε ενα καλο ανθρωπο να τον παρει...))))

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom