Νέα

Πιτ Μπουλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ntaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Το ειπα πριν λουκακι μου...ΔΕΝ μπορω να αποδειξω τιποτα!
Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα!
δε πειραζει!!!εχει δικιο ο παθος!!!ας ταλαιπωρηθει εστω μονο γ λιγο ο μπασταρδος!!!!!!επισης αν εχει αμαξι χαραξε το λιγο...ετσι να γελασουμε!!!!!α εχω κ πολυ καλα σπρει....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δε πειραζει!!!εχει δικιο ο παθος!!!ας ταλαιπωρηθει εστω μονο γ λιγο ο μπασταρδος!!!!!!επισης αν εχει αμαξι χαραξε το λιγο...ετσι να γελασουμε!!!!!α εχω κ πολυ καλα σπρει....
Εγω ειχα σκεφτει να του σκασω τα λαστιχα..... :2funny:  :uzi:  :2funny:
Στειλε κανα σπρευ με κουριερ !!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τελεια!!!κανε τα ολα!!σκισε λαστιχα χαραξε το κ βαψε το!!!!!τελειο ακουγετε!!!!
Μπορω να κανω και το αλλο...
Να αφησω πολλα σκυλακια στην αυλη του και καποιο ολος τυχαιως να τον δαγκωσει .... χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μπορω να κανω και το αλλο...
Να αφησω πολλα σκυλακια στην αυλη του και καποιο ολος τυχαιως να τον δαγκωσει .... χιχιχιχιχιχιχιχιχι!!!!
οχι!!!!!!!!!!!!!τοτε νομικα θα εχει δικαιολογια!!!!!!!!

Κρέμασμα από τα ούμπαλα θέλει ο καριόλης. :tickedoff:
γτ εχει?

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
οχι!!!!!!!!!!!!!τοτε νομικα θα εχει δικαιολογια!!!!!!!!
Σιγα να μην εχει...εγω δεν θα "φαινομαι" πουθενα,θα κοιταζω απο τη βεραντα μου πινοντας καφεδακι!
Ας τα βγαλει περα μονος του...ετσι κ αλλιως πολλα αδεσποτα αφηνουν πλεον εδω γιατι τα βαριουνται οι μ@λ@κες!

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
λοιπον αμα καποιος εντιαφερεται- περιμενω ΠΜ
Σας ευχαριστω...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον αμα καποιος εντιαφερεται- περιμενω ΠΜ
Σας ευχαριστω...
Εννοειτε αυτο...μακαρι να βρω και εγω καποιο ατομο να θελει το κουταβακι!!!!!!!!!!!!!
Σορυ που ξεφυγαμε απο το θεμα!!!!!!!!

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Εννοειτε αυτο...μακαρι να βρω και εγω καποιο ατομο να θελει το κουταβακι!!!!!!!!!!!!!
Σορυ που ξεφυγαμε απο το θεμα!!!!!!!!
ευχαριστω.. μακαρι να βρουμε κανα καλο παιδι να τον παρει....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Λοιπον, παιδια.. προχθες βρεθηκε ενα πιτμπουλακι στη πορτα μου.. τον λοιπηθηκα και αφησα σπιτι μου, τον πηγα στον γιατρο, εφτιαξα διαβατηριο, καναμε ολα τα εμβολεια. Αλλα οπως καταλαβαινετε- δεν ειναι γυναικειο σκυλη, και με τα συχνα ταξιδια που κανω- ειναι λιγο δυσκολο να τον κρατησω στο σπιτι μου για παντα. Οποτε θελω να βρουμε καλα χερια να τον δωσω. Ειναι πιτσιρικακι, κατο απο 1 χρονων...

υπαρχει καποιος με μεγαλη αδυναμια στα πιτ μπουλ
Qyntel Woods τον λενε
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• QyntelWoodsMugshot.jpg
    QyntelWoodsMugshot.jpg
    7,6 KB · Εμφανίσεις: 34

Επισκέπτης
Ο Μενέλαος Λουντέμης είχε γράψει σε ένα μυθιστόρημά του,"κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι γιατί ούρλιαζαν οι άνθρωποι" .Πάντως τα πίτμπουλ όταν μεγαλώσουν γίνονται επικίνδυνα και κατασπαράσουν ανθρώπους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο Μενέλαος Λουντέμης είχε γράψει σε ένα μυθιστόρημά του,"κείνο το βράδυ σώπαιναν οι λύκοι γιατί ούρλιαζαν οι άνθρωποι" .Πάντως τα πίτμπουλ όταν μεγαλώσουν γίνονται επικίνδυνα και κατασπαράσουν ανθρώπους.

ολα τα σκυλια μπορουν να γινουν επιθετικα
εξαρταται απ αυτον που το εχει
και πως το εκπαιδευει

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
Λοιπον, παιδια.. προχθες βρεθηκε ενα πιτμπουλακι στη πορτα μου.. τον λοιπηθηκα και αφησα σπιτι μου, τον πηγα στον γιατρο, εφτιαξα διαβατηριο, καναμε ολα τα εμβολεια. Αλλα οπως καταλαβαινετε- δεν ειναι γυναικειο σκυλη, και με τα συχνα ταξιδια που κανω- ειναι λιγο δυσκολο να τον κρατησω στο σπιτι μου για παντα. Οποτε θελω να βρουμε καλα χερια να τον δωσω. Ειναι πιτσιρικακι, κατο απο 1 χρονων...

μπραβο σου ρε Νταρια! εισαι πραγματικα υπεροχη!

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
ευχαριστω.. μακαρι να βρουμε κανα καλο παιδι να τον παρει....

θα ρωτησω και'γω κανενα γνωστο αν πραγματικα  ενδιαφερεται και οχι να τον παρατησει μολις τον βαρεθει!!!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
φιλαράκι, από μικρο παιδί ειχα παντοτε σκυλια, ο λογος ειναι οτι τα λατρευω γιατι δινουν την αγάπη τους σε αυτόν, που αυτα επελεξαν για αφεντικο τους χωρις να περιμενουν τιποτε για ανταποδοση. δυστηχως και για μενα, αλλα και για σενα, περιστατικα που με συγκινησαν εχω βιωσει περισσοτερα με σκυλια παρα με ανθρωπους. μπορω να σε βεβαιωσω οτι ΟΛΑ τα σκυλια ειναι  σαν παιδια, τι ανατροφη θα παρουν εξαρταται αποκλειστικα απο το αφεντικο τους. επικινδυνα σκυλια κρυβουν παντα πισω τους ανωμαλα αφεντικα.

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλαράκι, από μικρο παιδί ειχα παντοτε σκυλια, ο λογος ειναι οτι τα λατρευω γιατι δινουν την αγάπη τους σε αυτόν, που αυτα επελεξαν για αφεντικο τους χωρις να περιμενουν τιποτε για ανταποδοση. δυστηχως και για μενα, αλλα και για σενα, περιστατικα που με συγκινησαν εχω βιωσει περισσοτερα με σκυλια παρα με ανθρωπους. μπορω να σε βεβαιωσω οτι ΟΛΑ τα σκυλια ειναι  σαν παιδια, τι ανατροφη θα παρουν εξαρταται αποκλειστικα απο το αφεντικο τους. επικινδυνα σκυλια κρυβουν παντα πισω τους ανωμαλα αφεντικα.
Θα συμφωνησω μαζι σου!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom