Λοιπον, παιδια.. προχθες βρεθηκε ενα πιτμπουλακι στη πορτα μου.. τον λοιπηθηκα και αφησα σπιτι μου, τον πηγα στον γιατρο, εφτιαξα διαβατηριο, καναμε ολα τα εμβολεια. Αλλα οπως καταλαβαινετε- δεν ειναι γυναικειο σκυλη, και με τα συχνα ταξιδια που κανω- ειναι λιγο δυσκολο να τον κρατησω στο σπιτι μου για παντα. Οποτε θελω να βρουμε καλα χερια να τον δωσω. Ειναι πιτσιρικακι, κατο απο 1 χρονων...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιτ Μπουλ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ntaria
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 59
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συγχαριτηρια που το φροντισες!!!χιλια μπραβο!!!βαλε μια αγγελια σε νετ/εφημεριδες κ κατι θα βρεθει...μη το πας σε καμια φιλοζωικη μονο!!!Λοιπον, παιδια.. προχθες βρεθηκε ενα πιτμπουλακι στη πορτα μου.. τον λοιπηθηκα και αφησα σπιτι μου, τον πηγα στον γιατρο, εφτιαξα διαβατηριο, καναμε ολα τα εμβολεια. Αλλα οπως καταλαβαινετε- δεν ειναι γυναικειο σκυλη, και με τα συχνα ταξιδια που κανω- ειναι λιγο δυσκολο να τον κρατησω στο σπιτι μου για παντα. Οποτε θελω να βρουμε καλα χερια να τον δωσω. Ειναι πιτσιρικακι, κατο απο 1 χρονων...
τωρα εχω παρει τηλ σε κατι γνωστους και περιμενω τι θα πουνε... αμα ειναι - αυριο θα βαλω αγγελειες και σε εφημεριδες...συγχαριτηρια που το φροντισες!!!χιλια μπραβο!!!βαλε μια αγγελια σε νετ/εφημεριδες κ κατι θα βρεθει...μη το πας σε καμια φιλοζωικη μονο!!!
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Μαζί με την αγγελία του στούντιο . Εκεί που γράφει "σε περιμένουν κοπέλες για να κάνουν κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα" , βάλτε και το "μια από αυτές έχει ένα μικρό πιτμπουλ που το παραχωρεί σε ευαίσθητο άνθρωπο "αμα ειναι - αυριο θα βαλω αγγελειες και σε εφημεριδες...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ολοσωστος!!!!!!μπραβο!!!!(δε θυμαμαι ποιος αλλα καποιος ειχε πει:γνωρισα τους ανθρωπους κ αγαπησα τα ζωα!)Ήθελα να'ξερα ποιός καραγκιόζης το παράτησε.
Και να σκεφτείς ότι το ίδιο άτομο μπορεί αύριο, μεθαύριο να κάνει παιδιά.
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Κάνα ζωντόβολο θα το ήθελε για παιχνίδι και αφού το βαρέθηκε το πέταξε. Και ο μπαμπάς μην του χαλάσει χατήρι...Ήθελα να'ξερα ποιός καραγκιόζης το παράτησε.
Και να σκεφτείς ότι το ίδιο άτομο μπορεί αύριο, μεθαύριο να κάνει παιδιά.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Πιο πιθανο βρισκω να το βαρεθηκε ο μπαμπας....Κάνα ζωντόβολο θα το ήθελε για παιχνίδι και αφού το βαρέθηκε το πέταξε. Και ο μπαμπάς μην του χαλάσει χατήρι...
Στη περιοχη που μενω ειναι ιδανικα να το επαιρνα!!!
Αλλα.....
Πριν δυο χρονια μου δηλητηριασανε δυο φορες τον δικο μου σκυλο!
Την πρωτη φορα τον προλαβα ,τη δευτερη ομως δυστηχως οχι :'( :'(
Θελω παρααααααα πολυ να παρω εναν ,αλλα πλεον φοβαμαι με την απανθρωπια που υπαρχει....
Ευχομαι να βρει γρηγορα ενα φιλικο περιβαλλον που να τον αγαπαει κ να τον φροντιζει!
Θα ρωτησω και εγω παντως σε φιλους κ γνωστους!
Αλλα.....
Θελω παρααααααα πολυ να παρω εναν ,αλλα πλεον φοβαμαι με την απανθρωπια που υπαρχει....
Ευχομαι να βρει γρηγορα ενα φιλικο περιβαλλον που να τον αγαπαει κ να τον φροντιζει!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μπα κανα κακομαθημενο κωλοπαιδακι θ ηταν!!!!!!Πιο πιθανο βρισκω να το βαρεθηκε ο μπαμπας....
δε θα πετυχω ποτε εναν !!!εναν μονο καριολη να πειραζει ζωο!!!!!!!θα τον γαμησω πρωτα κ μετα θα τον καταγγειλω!!!!!!!!Στη περιοχη που μενω ειναι ιδανικα να το επαιρνα!!!
Αλλα.....
ευχαριστω παρα πολυ!!! σε αυτη τη περιοχη που μενω εγω- ας τα να πανε- ουτε βολτες μπορουμε να κανουμε ουτε τιποτα((Θα ρωτησω και εγω παντως σε φιλους κ γνωστους!
Σε μενα γινεται ακριβως το αντιθετο!ευχαριστω παρα πολυ!!! σε αυτη τη περιοχη που μενω εγω- ας τα να πανε- ουτε βολτες μπορουμε να κανουμε ουτε τιποτα((
Εχουμε πολυ απλα για βολτες και ειμαστε στη φυση ακομα...οσο μπορουμε δλδ!
Αλλα παρατηρειτε πολυ συχνα το φαινομενο να ερχονται κ να εγκαταλειπουν πολλες φορες κουταβακια!
Αυτη την ευχη πραγματικα την εχω κανει πολλες φορες και εγω Λουκακι μου!!!μπα κανα κακομαθημενο κωλοπαιδακι θ ηταν!!!!!!
δε θα πετυχω ποτε εναν !!!εναν μονο καριολη να πειραζει ζωο!!!!!!!θα τον γαμησω πρωτα κ μετα θα τον καταγγειλω!!!!!!!!
Να παρακαλαει μονο να μην πεσει ποτε στην αντιλληψη μου κατι.....
Θα πληρωσει πολλα σπασμενα !!!!!!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
σε νιωθω!!!μια φορα στο δρομο παταει ενα @@ ενα σκυλακι κ βριζει κιολας που του γεμισε αιμα τον τροχο!!!!!!!!!κ γκαζωσε κ εφυγε!!!δε προλαβα να παρω πινακιδες γτ εχμ....ημουν ημιλιποθυμη... :-Αυτη την ευχη πραγματικα την εχω κανει πολλες φορες και εγω Λουκακι μου!!!
Να παρακαλαει μονο να μην πεσει ποτε στην αντιλληψη μου κατι.....
Θα πληρωσει πολλα σπασμενα !!!!!!!!!
πεστα πεστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Δεν ξέρω τι συμπεριφορά είχε ο σκύλος σου, αλλά...
Ότι και να έκανε απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν με τόση ευκολία ένα ζωντανό πλάσμα.
Δηλαδή αν γίνουν γονείς και το μωρό τους αρχίσει να κλαίει μέσα στη νύχτα τι θα κάνουν; Θα το πετάξουν από το παράθυρο;
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
εγω ημουν απο τους τυχερους.Ριξανε φολα στην περιοχη μου,το πιτ μπουλ εφαγε,αλλα δεν επαθε τιποτα.Την αλλη μερα μολις ακουσα οτι πεθαναν σκυλια στην γειτονια ετρεξα στον σκυλιατρο και μου ειπε πως ο σκυλος μου ηταν πολυ τυχερος γιατι ο οργανισμος του αντεξε στο δηλητηριο και οχι μονο αυτό!Το εξουδετερωσε πληρως!Απίστευτο!
Ητανε πολυ ησυχος και δεν ενοχλουσε ποτε κανεναν!Δεν ξέρω τι συμπεριφορά είχε ο σκύλος σου, αλλά...
Ότι και να έκανε απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν με τόση ευκολία ένα ζωντανό πλάσμα.
Δηλαδή αν γίνουν γονείς και το μωρό τους αρχίσει να κλαίει μέσα στη νύχτα τι θα κάνουν; Θα το πετάξουν από το παράθυρο;
Κατα γενικη ομολογια κ απορια των περισσοτερων γειτονων γιατι ακριβως μου τον ξεκανε καποιος...
Ξερω ποιος το εκανε,αλλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα δυστηχως!
Ο συγκεκριμενος δεν εχει αφησει ουτε τα γατακια στην ησυχια τους....
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ξερεις??????????????????????????//κανε κατι ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ητανε πολυ ησυχος και δεν ενοχλουσε ποτε κανεναν!
Κατα γενικη ομολογια κ απορια των περισσοτερων γειτονων γιατι ακριβως μου τον ξεκανε καποιος...
Ξερω ποιος το εκανε,αλλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα δυστηχως!
Ο συγκεκριμενος δεν εχει αφησει ουτε τα γατακια στην ησυχια τους....
Ετσι ειπε και ο κτηνιατρος την πρωτη φορα για τον δικο μου!εγω ημουν απο τους τυχερους.Ριξανε φολα στην περιοχη μου,το πιτ μπουλ εφαγε,αλλα δεν επαθε τιποτα.Την αλλη μερα μολις ακουσα οτι πεθαναν σκυλια στην γειτονια ετρεξα στον σκυλιατρο και μου ειπε πως ο σκυλος μου ηταν πολυ τυχερος γιατι ο οργανισμος του αντεξε στο δηλητηριο και οχι μονο αυτό!Το εξουδετερωσε πληρως!Απίστευτο!
Αλλα.... :'( :'(
Παρολο που τον ειχα εκπαιδευσει και ΔΕΝ αγγιζε ποτε τιποτα απο αλλον οσο αναφορα το φαγητο ,
βρηκανε τροπο και του το ριξανε στο νερο του!
Με 47 βαθμους κατακαλοκαιρο τι να εκανε το ζωντανο...καποια στιγμη μετα απο πολλες ωρες διψασε!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ξερεις??????????????????????????//κανε κατι ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εννοειται!δωστον ασαλιωτα τον φουστη!
Το ειπα πριν λουκακι μου...ΔΕΝ μπορω να αποδειξω τιποτα!ξερεις??????????????????????????//κανε κατι ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 226