Νέα

Πιτ Μπουλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ntaria
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπον, παιδια.. προχθες βρεθηκε ενα πιτμπουλακι στη πορτα μου.. τον λοιπηθηκα και αφησα σπιτι μου, τον πηγα στον γιατρο, εφτιαξα διαβατηριο, καναμε ολα τα εμβολεια. Αλλα οπως καταλαβαινετε- δεν ειναι γυναικειο σκυλη, και με τα συχνα ταξιδια που κανω- ειναι λιγο δυσκολο να τον κρατησω στο σπιτι μου για παντα. Οποτε θελω να βρουμε καλα χερια να τον δωσω. Ειναι πιτσιρικακι, κατο απο 1 χρονων...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λοιπον, παιδια.. προχθες βρεθηκε ενα πιτμπουλακι στη πορτα μου.. τον λοιπηθηκα και αφησα σπιτι μου, τον πηγα στον γιατρο, εφτιαξα διαβατηριο, καναμε ολα τα εμβολεια. Αλλα οπως καταλαβαινετε- δεν ειναι γυναικειο σκυλη, και με τα συχνα ταξιδια που κανω- ειναι λιγο δυσκολο να τον κρατησω στο σπιτι μου για παντα. Οποτε θελω να βρουμε καλα χερια να τον δωσω. Ειναι πιτσιρικακι, κατο απο 1 χρονων...
συγχαριτηρια που το φροντισες!!!χιλια μπραβο!!!βαλε μια αγγελια σε νετ/εφημεριδες κ κατι θα βρεθει...μη το πας σε καμια φιλοζωικη μονο!!!

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
συγχαριτηρια που το φροντισες!!!χιλια μπραβο!!!βαλε μια αγγελια σε νετ/εφημεριδες κ κατι θα βρεθει...μη το πας σε καμια φιλοζωικη μονο!!!
τωρα εχω παρει τηλ σε κατι γνωστους και περιμενω τι θα πουνε... αμα ειναι - αυριο θα βαλω αγγελειες και σε εφημεριδες...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
αμα ειναι - αυριο θα βαλω αγγελειες και σε εφημεριδες...
Μαζί με την αγγελία του στούντιο .  Εκεί που γράφει "σε περιμένουν κοπέλες για να κάνουν κάθε επιθυμία σου πραγματικότητα" , βάλτε και το "μια από αυτές έχει ένα μικρό πιτμπουλ που το παραχωρεί σε ευαίσθητο άνθρωπο "  :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ήθελα να'ξερα ποιός καραγκιόζης το παράτησε. :jerking:

Και να σκεφτείς ότι το ίδιο άτομο μπορεί αύριο, μεθαύριο να κάνει παιδιά.
ολοσωστος!!!!!!μπραβο!!!!(δε θυμαμαι ποιος αλλα καποιος ειχε πει:γνωρισα τους ανθρωπους κ αγαπησα τα ζωα!)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Ήθελα να'ξερα ποιός καραγκιόζης το παράτησε. :jerking:

Και να σκεφτείς ότι το ίδιο άτομο μπορεί αύριο, μεθαύριο να κάνει παιδιά.
Κάνα ζωντόβολο θα το ήθελε για παιχνίδι και αφού το βαρέθηκε το πέταξε. Και ο μπαμπάς μην του χαλάσει χατήρι...

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
μηπως εδω θα βρεθει καποιος σοβαρος για να τον παρει....

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στη περιοχη που μενω ειναι ιδανικα να το επαιρνα!!!
Αλλα.....
Πριν δυο χρονια μου δηλητηριασανε δυο φορες τον δικο μου σκυλο!
Την πρωτη φορα τον προλαβα ,τη δευτερη ομως δυστηχως οχι  :'( :'(
Θελω παρααααααα πολυ να παρω εναν ,αλλα πλεον φοβαμαι με την απανθρωπια που υπαρχει.... :headbang:  :jerking:  :headbang:
Ευχομαι να βρει γρηγορα ενα φιλικο περιβαλλον που να τον αγαπαει κ να τον φροντιζει!
Θα ρωτησω και εγω παντως σε φιλους κ γνωστους!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πιο πιθανο βρισκω να το βαρεθηκε ο μπαμπας....
μπα κανα κακομαθημενο κωλοπαιδακι θ ηταν!!!!!! :tickedoff: :tickedoff:

Στη περιοχη που μενω ειναι ιδανικα να το επαιρνα!!!
Αλλα.....
Πριν δυο χρονια μου δηλητηριασανε δυο φορες τον δικο μου σκυλο!
Την πρωτη φορα τον προλαβα ,τη δευτερη ομως δυστηχως οχι  :'( :'(
Θελω παρααααααα πολυ να παρω εναν ,αλλα πλεον φοβαμαι με την απανθρωπια που υπαρχει.... :headbang:  :jerking:  :headbang:
Ευχομαι να βρει γρηγορα ενα φιλικο περιβαλλον που να τον αγαπαει κ να τον φροντιζει!
δε θα πετυχω ποτε εναν !!!εναν μονο καριολη να πειραζει ζωο!!!!!!!θα τον γαμησω πρωτα κ μετα θα τον καταγγειλω!!!!!!!!

OP
OP
N

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ευχαριστω παρα πολυ!!! σε αυτη τη περιοχη που μενω εγω- ας τα να πανε- ουτε βολτες μπορουμε να κανουμε ουτε τιποτα((

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ευχαριστω παρα πολυ!!! σε αυτη τη περιοχη που μενω εγω- ας τα να πανε- ουτε βολτες μπορουμε να κανουμε ουτε τιποτα((
Σε μενα γινεται ακριβως το αντιθετο!
Εχουμε πολυ απλα για βολτες και ειμαστε στη φυση ακομα...οσο μπορουμε δλδ!
Αλλα παρατηρειτε πολυ συχνα το φαινομενο να ερχονται κ να εγκαταλειπουν πολλες φορες κουταβακια!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μπα κανα κακομαθημενο κωλοπαιδακι θ ηταν!!!!!! :tickedoff: :tickedoff:
δε θα πετυχω ποτε εναν !!!εναν μονο καριολη να πειραζει ζωο!!!!!!!θα τον γαμησω πρωτα κ μετα θα τον καταγγειλω!!!!!!!!
Αυτη την ευχη πραγματικα την εχω κανει πολλες φορες και εγω Λουκακι μου!!!
Να παρακαλαει μονο να μην πεσει ποτε στην αντιλληψη μου κατι..... :knuppel: :cussing:
Θα πληρωσει πολλα σπασμενα !!!!!!!!!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Αυτη την ευχη πραγματικα την εχω κανει πολλες φορες και εγω Λουκακι μου!!!
Να παρακαλαει μονο να μην πεσει ποτε στην αντιλληψη μου κατι..... :knuppel: :cussing:
Θα πληρωσει πολλα σπασμενα !!!!!!!!!
σε νιωθω!!!μια φορα στο δρομο παταει ενα @@ ενα σκυλακι κ βριζει κιολας που του γεμισε αιμα τον τροχο!!!!!!!!!κ γκαζωσε κ εφυγε!!!δε προλαβα να παρω πινακιδες γτ εχμ....ημουν ημιλιποθυμη... :-

Δεν ξέρω τι συμπεριφορά είχε ο σκύλος σου, αλλά...

Ότι και να έκανε απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν με τόση ευκολία ένα ζωντανό πλάσμα.
Δηλαδή αν γίνουν γονείς και το μωρό τους αρχίσει να κλαίει μέσα στη νύχτα τι θα κάνουν; Θα το πετάξουν από το παράθυρο;
πεστα πεστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εγω ημουν απο τους τυχερους.Ριξανε φολα στην περιοχη μου,το πιτ μπουλ εφαγε,αλλα δεν επαθε τιποτα.Την αλλη μερα μολις ακουσα οτι πεθαναν σκυλια στην γειτονια ετρεξα στον σκυλιατρο και μου ειπε πως ο σκυλος μου ηταν πολυ τυχερος γιατι ο οργανισμος του αντεξε στο δηλητηριο και οχι μονο αυτό!Το εξουδετερωσε πληρως!Απίστευτο!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι συμπεριφορά είχε ο σκύλος σου, αλλά...

Ότι και να έκανε απορώ πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σκοτώσουν με τόση ευκολία ένα ζωντανό πλάσμα.
Δηλαδή αν γίνουν γονείς και το μωρό τους αρχίσει να κλαίει μέσα στη νύχτα τι θα κάνουν; Θα το πετάξουν από το παράθυρο;
Ητανε πολυ ησυχος και δεν ενοχλουσε ποτε κανεναν!
Κατα γενικη ομολογια κ απορια των περισσοτερων γειτονων γιατι ακριβως μου τον ξεκανε καποιος...
Ξερω ποιος το εκανε,αλλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα δυστηχως!
Ο συγκεκριμενος δεν εχει αφησει ουτε τα γατακια στην ησυχια τους....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ητανε πολυ ησυχος και δεν ενοχλουσε ποτε κανεναν!
Κατα γενικη ομολογια κ απορια των περισσοτερων γειτονων γιατι ακριβως μου τον ξεκανε καποιος...
Ξερω ποιος το εκανε,αλλα δεν μπορω να αποδειξω τιποτα δυστηχως!
Ο συγκεκριμενος δεν εχει αφησει ουτε τα γατακια στην ησυχια τους....
ξερεις??????????????????????????//κανε κατι ρε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω ημουν απο τους τυχερους.Ριξανε φολα στην περιοχη μου,το πιτ μπουλ εφαγε,αλλα δεν επαθε τιποτα.Την αλλη μερα μολις ακουσα οτι πεθαναν σκυλια στην γειτονια ετρεξα στον σκυλιατρο και μου ειπε πως ο σκυλος μου ηταν πολυ τυχερος γιατι ο οργανισμος του αντεξε στο δηλητηριο και οχι μονο αυτό!Το εξουδετερωσε πληρως!Απίστευτο!
Ετσι ειπε και ο κτηνιατρος την πρωτη φορα για τον δικο μου!
Αλλα.... :'( :'(

Παρολο που τον ειχα εκπαιδευσει και ΔΕΝ αγγιζε ποτε τιποτα απο αλλον οσο αναφορα το φαγητο ,
βρηκανε τροπο και του το ριξανε στο νερο του!
Με 47 βαθμους κατακαλοκαιρο τι να εκανε το ζωντανο...καποια στιγμη μετα απο πολλες ωρες διψασε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom