MANOU
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
οι 50000 ειναι κλωνοι...Ξερω πολυ καλα που ποσταρω....
100.000 ΜΕΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
οι 50000 ειναι κλωνοι...Ξερω πολυ καλα που ποσταρω....
100.000 ΜΕΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΟΥΝ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω σου βαζω και 80.000 κλωνουςοι 50000 ειναι κλωνοι...
ε τοτε ,μιλαμε για καμια εκατοστη ατομα εδω μεσα........για πια μορφωση των παιδιων μιλαμε...ουτε μια μια βδομαδα pumbers δεν μαζευουμε...εγω σου βαζω και 80.000 κλωνους
εγω μονο εχω 10 !!!!!!!
Καποιοι εχουν πανω απο 30 και δυο τρεις πανω απο 500 !!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μην το λες ΑΥΤΟ......ε τοτε ,μιλαμε για καμια εκατοστη ατομα εδω μεσα........για πια μορφωση των παιδιων μιλαμε...ουτε μια μια βδομαδα pumbers δεν μαζευουμε...![]()
![]()
Απολυτη Ελλεεινιδααααααααααααα![]()
πες με ελλεεινιδα να σκασει ο αναλ
![]()
ενεργα μελοι σου λεω πως πανω απο διακοσιους τρακοσιους δεν ειναι,και οι μισοι δεν την βλεπουν οπως εσυ ;) ;)Μην το λες ΑΥΤΟ......
στα 20-30 χιλιαδες μελη δεν θα μαζευτει τιποτα ?
Φεμμε φαταλε του μπουρδελα κομ !!!!!!!
Να πω κι αλλα ?
να μιλας για παρτη σουχεσμενες μας εχει![]()
να μιλας για παρτη σουαναααααλ πες στην ξινη ποσο με θελεις
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα ξερεις οτι δεν παει ετσι.....μεσα.......να σας δωσω εγω εναν λογαριασμο τραπεζης να καταθεσει ο καθενας οτι μπορει και τα παω μετα στη χηρα.....αντε με τις μαλακιες του καθενος
μεαταξυ μας ρε....?Χαχαχαχαχαχαχαχα ξερεις οτι δεν παει ετσι.....
....αλλα μεσω συμβολαιογραφικης πραξης με αποδειξεις που θα αναφερουν το ποσον καταθεσης
καθε φορα ωστε να υπαρχει αξιοπιστια στο ολο εγχειρημα ;)
καταλαβα που το πας αλλα εγω δεν κανω τετοια πραγματα.....μεαταξυ μας ρε....?
πανω απο 200 300 ατομα δεν ειμαστε...γιατη να μπλεκουμε συμβολαιογραφους και αποδειξεις και χαρτουρα...ακου με ;)
μετα θα δημητρη αν μας πουνε τιποτα για τα λεφτα που ειναι που πηγαν τα λεφτα οεο .... θα λεμεκαταλαβα που το πας αλλα εγω δεν κανω τετοια πραγματα.....
ΔΕΝ εχω κανενα λογο να σε πεισω ουτε και το θελω αυτο αλλα σε πληροφορω οτι δεν σκεφτομαι ετσι .....μετα θα δημητρη αν μας πουνε τιποτα για τα λεφτα που ειναι που πηγαν τα λεφτα οεο .... θα λεμε
ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ....![]()
![]()
![]()
![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχα ξερεις οτι δεν παει ετσι.....
....αλλα μεσω συμβολαιογραφικης πραξης με αποδειξεις που θα αναφερουν το ποσον καταθεσης
καθε φορα ωστε να υπαρχει αξιοπιστια στο ολο εγχειρημα ;)