Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.515
- Πόντοι
- 2.357
Με διασκεδαζουν οι μαλακιες σου ρεΗταν που δε θα εγραφες αλλο σε αυτο το θρεντ μαλακα αχαχουχα.
Αυτοσυγκρατηση φουλ βλεπω.
Μαλακα ζητιανε.
Με διασκεδαζουν οι μαλακιες σου ρεΗταν που δε θα εγραφες αλλο σε αυτο το θρεντ μαλακα αχαχουχα.
Αυτοσυγκρατηση φουλ βλεπω.
Μαλακα ζητιανε.
Ενα κωλοπαιδι ειναι και τιποτα παραπανωσου 'χει τυχει κι εσενα ε?
λοιπον ο αναλ εχει εναν συγκεκριμενο τροπο γραφης.ψαξε ομως πισω απο τις λεξεις που σε ενοχλουν και θα δεις εναν ανθρωπο με ορθη σκεψη.αν σου βαζω δυσκολα απλως συνεχισε να πιστευεις τον μαστερ.
...
ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ
Εχασα τον πατερα μου οταν ημουν 5,5 ετων μπλα μπλα μπλα μπλα :'( :'( :'( :'(...
Ειναι το τελευταιο μου ποστ στο παρον θεμα μπλα μπλα μπλα :'(
Δεν επιδιωκω κατι απο αυτο
Απλα εχω λυωσει στο γελιο
Με διασκεδαζουν οι μαλακιες σου ρε
Ξερω πολυ καλα που ποσταρω....μητσο καταλαβε οτι ποσταρεις στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ.κομ
Ενα κωλοπαιδι ειναι και τιποτα παραπανω
Αφου δεν περιμενες κατι καλυτερο,τι το ανοιξες το ρημαδι?
Δεν χρειαζεται να το γραφεις κιολας. Μπορεις να παρακολουθεις απλα, παπαρακο. Εμπρος, αποδειξε στον εαυτο σου οτι μπορεις. Σου χρειαζεται.
Βαλτο στο πατουρι σου καλυτερα αλλα θα θελεις βαρελι μαλλονΔωσε μου λογαριασμο να σου βαλω για το τραυμα που εχεις ρε. Θα σου βαλω ενα ευρω. Αληθεια.
για να αφησουμε τα πολλα λογια η προταση ειναι εκπληκτικη και μπραβο φιλε.
Προτεινω 1 admin να κανει 1 κινηση και να βγαλει μια ανακοινωση στο site η ακομα και στον δικηγορο που εβαλε και banner εδω να ξεκινησει την διαδικασια.
δεν εχει πολυ δουλεια... και με την ανακοινωση στην home page θα το δουνε πολλα ατομα και θα εχει νοημα...
για να αφησουμε τα πολλα λογια η προταση ειναι εκπληκτικη και μπραβο φιλε.
Προτεινω 1 admin να κανει 1 κινηση και να βγαλει μια ανακοινωση στο site η ακομα και στον δικηγορο που εβαλε και banner εδω να ξεκινησει την διαδικασια.
δεν εχει πολυ δουλεια... και με την ανακοινωση στην home page θα το δουνε πολλα ατομα και θα εχει νοημα...
Βαλτο στο πατουρι σου καλυτερα αλλα θα θελεις βαρελι μαλλον
Tύπε από ότι φαίνεται η οικογένεια δεν έχει ανάγκη. Αλλά να βρίζουν άνθρωπο επειδή άνοιξε thread φιλανθρωπίας Τέτοιο γέλιο έχω να ρίξω από τις φωτογραφίες του apolyto με το fethryγια να αφησουμε τα πολλα λογια η προταση ειναι εκπληκτικη και μπραβο φιλε.
Θα ειμαι απο πισω σου οσο υπαρχει το σαιτΕλα ρε, ανακοινωσε ποτε θα ΞΑΝΑκανεις το τελευταιο σου ποστ.
Θα ειμαι απο πισω σου οσο υπαρχει το σαιτ
Μην ξεχνας μονο να κουνας το κωλαρακι σου να πεφτουν οι καποτες μου και να πλενεσαι καθημερινως !!!!!!
δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζετε συμπερασματα για ανθρωπους που ουτε καν γνωριζετε.κανεις αυτο για τον οποιο τον κατηγορεις.τελοσπαντων ξαναλεω.δεν ειπα αν ειναι καλο παιδι ή κωλοπαιδι.αυτο ειναι δικη μου γνωμη(ασχετο αλλα εντελως διαφορετικη απο τη δικη σου).ειπα οτι εχει ορθη σκεψη.αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις.Ενα κωλοπαιδι ειναι και τιποτα παραπανω
Παρε και σπερματοκτονο μην γεννησεις καθυστερημεναΚατι τετοια ελεγε ο Seagal στις ταινιες του. Μαλακα εγινες και φιλανθρωπος. Ποιος στη χαρη σου.
Το καθυστερημενο του bourdela.com ανοιξε θρεντ και τον παρακολουθουν ολοι. Θα κλαψω κρατηστε με.
Αλλο το ορθη σκεψη και αλλο η συμπεριφορα....δεν μπορω να καταλαβω πως βγαζετε συμπερασματα για ανθρωπους που ουτε καν γνωριζετε.κανεις αυτο για τον οποιο τον κατηγορεις.τελοσπαντων ξαναλεω.δεν ειπα αν ειναι καλο παιδι ή κωλοπαιδι.αυτο ειναι δικη μου γνωμη(ασχετο αλλα εντελως διαφορετικη απο τη δικη σου).ειπα οτι εχει ορθη σκεψη.αυτο δεν μπορεις να το αμφισβητησεις.
παμε παλι.ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ.αυτο που ειπε για την φιλανθρωπια ειναι στα πλαισια αυτης της σκεψης.αλλο αν δε σ'αρεσει ο τροπος του.Αλλο το ορθη σκεψη και αλλο η συμπεριφορα....