Νέα

Πιστεύετε ότι οι χοντρές/με κυτταρίτιδα είναι κομπλεξικές;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έχω αυτή την απορία. :uglystupid:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
ζηλιαρες ειναι...ζηλευουν το συμπαν αλλα και το ψυγειο τους που ειναι πιο αδυνατο απ αυτες...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[youtube=425,350]xyJntDcVzKs[/youtube]

εγώ δεν το πιστεύω καθόλου...
Είσαι κακεντρεχής και ανυπόστατη......

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ας ξεκινήσουμε με τους ντόπιους :2funny:
αν κρινω απο τον τροπο που περπατανε, που σου μιλανε, που σε κοιτανε, που σου τη λενε κλπ κλπ, οχι δεν ειναι κομπλεξικες.
εκει συνίσταται και το κομπλεξ τους..  :2funny: :2funny:

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Λες;;; :idiot:
my.php

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
[youtube=425,350]xyJntDcVzKs[/youtube]

Aπορω αυτες με τι πεος ικανοποιουνται?Η μαλλον να το θεσω καλυτερα τι πεος πρεπει να εχεις ετσι ωστε να χωρεσει αναμεσα απο αυτα τα στρωματα λιπους μεχρι να βρει τρυπα?? :think:

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Λες;;;
my.php

Προσπαθώ τόση ώρα να ποστάρω μία χοντρή εδώ από πάνω, αλλά μάλλον δε χωράει στο ίντερνετ και μου την απορρίπτει!!!!!

Επισκέπτης
Ε πως να μην ειναι κομπλεξικες οταν υπαρχουν μαλακες μουνοδουλοι που τους δινουνε αξια και τις γαμανε και απο πανω? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :tickedoff:
Μετα νομιζουν η δεν νομιζουν οτι το βαρος τους αξιζει σε χρυσαφι :headbang:

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Ε πως να μην ειναι κομπλεξικες οταν υπαρχουν μαλακες μουνοδουλοι που τους δινουνε αξια και τις γαμανε και απο πανω? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :tickedoff:
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Μετα νομιζουν η δεν νομιζουν οτι το βαρος τους αξιζει σε χρυσαφι [/size] [/size] [/size] [/size] [/size] [/size] :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Από τώρα και στο εξής άνοιξε επίσημα το θεματάκι-απορία μου :2funny: :2funny: :2funny:

tsokos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
1
Έχω αυτή την απορία. :uglystupid:

Εξαρτάται από το τι εννοούμε χοντρές. Εγώ πάντως που είχα ανέκαθεν μία τάση προς τις λίγο πιο "μπόλικες" έχω να παρατηρήσω ότι όσο πιο big η κοπέλα, τόσο πιο απελευθερωμένη ήταν στο κρεβάτι (και πιο υπάκουη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :))
Συνεπώς ΑΝ θεωρήσετε ότι είναι κομπλεξικές, τότε αυτό το αντιμετωπίζουν προς όφελος του παρτεναίρ τους.

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εξαρτάται από το τι εννοούμε χοντρές. Εγώ πάντως που είχα ανέκαθεν μία τάση προς τις λίγο πιο "μπόλικες" έχω να παρατηρήσω ότι όσο πιο big η κοπέλα, τόσο πιο απελευθερωμένη ήταν στο κρεβάτι (και πιο υπάκουη, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα :))
Συνεπώς ΑΝ θεωρήσετε ότι είναι κομπλεξικές, τότε αυτό το αντιμετωπίζουν προς όφελος του παρτεναίρ τους.

Τι εννοούμε χοντρές; Θα πάρω τη βοήθεια του περσόνα :uglystupid: ?????

Επισκέπτης
Eγω λέω να πάτε για ύπνο....ή ν'ανοίξεις ένα θρεντ για μας τους χοντροκουράδες....

"Πιστεύετε οτι οι χοντροί/με κυτταρίτιδα γαμάνε ?...Τελικά είναι κομπλεξικοί ? "

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ πιστεύω είναι πολύ απελευθερωμένες.... :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
έχω συμπειράνει πως οι χοντρές είναι οι πιο έξω καρδιά, χαβαλεδιάρικες κοπέλες και αρκετές
δεν ντρέπονται για το σώμα τους... ;)
Άσε που οι περισσότερες έχουν ωραία προσωπάκια που μερικές φορές δεν έχει σχέση με το υπόλοιπο σώμα!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
έχω συμπειράνει πως οι χοντρές είναι οι πιο έξω καρδιά, χαβαλεδιάρικες κοπέλες και αρκετές
δεν ντρέπονται για το σώμα τους... ;)
Άσε που οι περισσότερες έχουν ωραία προσωπάκια που μερικές φορές δεν έχει σχέση με το υπόλοιπο σώμα!

Μα καμμία όμως!        :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom