Νέα

Πιπίνια vs. Milf

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιπίνια ή Milf?

• Πιπίνια

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Milf

Ψήφοι: 1 25,0%
  • Και τα δυο!

Ψήφοι: 2 50,0%
  • Gilf/Mature

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    4

Επισκέπτης
Καλά κάτι, μπορεί να μην το κάνεις διότι δεν είσαι καλός σε αυτό. Διότι δεν το 'χεις που λένε. Σίγουρα όμως το κάνεις καλύτερα από ό,τι όταν ξεκίνησες να το κάνεις. Δεν γίνεται να το κάνεις χειρότερα από ό,τι όταν ξεκίνησες να το κάνεις. Πάλι τονίζω ότι μιλάω κατά μέσον όρο και ΓΕΝΙΚΑ. Λέμε Πιπίνια vs MILF. Δεν λέμε ένα πιπίνι εναντίος μιας MILF. ΄Οντως μπορεί κάποια κοπέλα (για να το συγκεκριμενοποιήσουμε) νεότερη και λιγότερο έμπειρη να το έχει τόσο πολύ που να γαμιέται πολύ καλύτερα από πολλές εμπειρότερες. Αυτή θα είναι εξαίρεση. Εάν πας με πολλές δεν γίνεται, θα βρεθούν οι εμπειρότερες που θα ξέρουν καλύτερα να γαμιούνται.

Φυλήσυχος Πολίτης
Φυληςηχε πολιτη.....μονο η πραξη μετραει οποτε ολα που ειπαμε ειναι περιττα....

ενας Φυληςηχος θαμωνας

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φυληςηχε πολιτη.....μονο η πραξη μετραει οποτε ολα που ειπαμε ειναι περιττα....

ενας Φυληςηχος θαμωνας

Στη θεωρία είναι σίγουρο ότι ισχύουν αυτά που λέω. Τα έχω επιβεβαιώσει όμως και στην πράξη και σου τα συστήνω. Αφέσου στα χέρια των εμπειρότερων γυναικών. Διάλεξε κάποιες εμφανίσιμες, κάποιες πηδήξιμες και αφέσου στα χέρια τους. Δεν θα βγεις χαμένος είναι σίγουρο.  ;)

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
66
Εμένα οι καλύτερες φάσεις ήταν με ηλικίες 30-40 δηλ αυτό το age span που είδα πιο πάνω είναι και το χαρακτηριστικότερο.

Πάρτε και μερικές δικές μας - καλές?  ;)

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τακουνοβυζοΜΙΛΦ!!!!!!!

Επισκέπτης
Στη θεωρία είναι σίγουρο ότι ισχύουν αυτά που λέω. Τα έχω επιβεβαιώσει όμως και στην πράξη και σου τα συστήνω. Αφέσου στα χέρια των εμπειρότερων γυναικών. Διάλεξε κάποιες εμφανίσιμες, κάποιες πηδήξιμες και αφέσου στα χέρια τους. Δεν θα βγεις χαμένος είναι σίγουρο.  ;)
τελοσπαντων,ευχαριστω για τη συμβουλη και αν αποδειχτει σωστη θα τα ξαναπουμε

redgeo

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ρε γιατι στην ψηφοφορια δεν εχετε κ την επιλογη gilf?κ εγω μιλφ ψηφιζω αλλα ανω των 50...! :rockon: :rockon: μου αρεσουν ιδιαιτερα αυτες οι ηλικιες γιατι σπανια καποιες στην ηλικια τους κανουν σεχ κ οταν τις γαμαω καβλωνω πιο πολυ με την ιδεα οτι τους προσφερω ευχαριστιση που δεν την νιωθουν καθε μερα....ενω οι μικρες σε ηλικια μπορουν να πηδηχτουν οποτε θελουν.

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε γιατι στην ψηφοφορια δεν εχετε κ την επιλογη gilf?κ εγω μιλφ ψηφιζω αλλα ανω των 50...! :rockon: :rockon: μου αρεσουν ιδιαιτερα αυτες οι ηλικιες γιατι σπανια καποιες στην ηλικια τους κανουν σεχ κ οταν τις γαμαω καβλωνω πιο πολυ με την ιδεα οτι τους προσφερω ευχαριστιση που δεν την νιωθουν καθε μερα....ενω οι μικρες σε ηλικια μπορουν να πηδηχτουν οποτε θελουν.
προσθεθηκε η επιλογη gilf

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.710
Πόντοι
19.485
Το ένα συμπληρώνει το άλλο, ανάλογα τα κέφια και την περίσταση! Στο finale ο καλός ο μύλος...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66

Παρτουζιτσα με πιπινι και milf. Η μεγαλη να καθοδηγει και το μικρο να υπακουει! Α ρε τι θυμηθηκα...
Ηταν μια απο τις περιπτωσεις που η τυχη μου χτυπησε τη πορτα,δεν χρειαστηκε να τη κυνηγησω...

ΚΑΙ ΤΑ 2 φυσικά! :rockon:
Πριν από λίγο καιρό ήμουν με μια καβλιάρα MILF + ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έκανα φάσεις (κρυφά από την μάνα δυστηχώς) με την λυσσάρα κόρη που μου την είχε πέσει στεγνά !!!
Τελικά αφού τις γλέντησα... τις χώρισα κ τις δύο γιατί βαρέθηκα το κρυφτούλι... next ;)

Enaeritis

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΚΑΙ ΤΑ 2 φυσικά! :rockon:
Πριν από λίγο καιρό ήμουν με μια καβλιάρα MILF + ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ έκανα φάσεις (κρυφά από την μάνα δυστηχώς) με την λυσσάρα κόρη που μου την είχε πέσει στεγνά !!!
Τελικά αφού τις γλέντησα... τις χώρισα κ τις δύο γιατί βαρέθηκα το κρυφτούλι... next ;)

Εκτός από Global Moderator είσαι και μεγάλος γαμίκουλας δηλαδή!  :knockinb:

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
και χαιρεται τον πρωτο χρονο... :cheesy:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.729
Πόντοι
5.595
ΠΙΠΙΝΙΑ βεβαια!!!!
και να μην ξερουν τιποτα...
να τα μαθαινω εγω!!!! :grin: :grin: :grin: :sunglasses:

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
και τα πιπινια και τα μιλφ καλα ειναι και τα 2 εχουν την χαρη τουσ :sunglasses:

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εννοειτε μιλφ.εγω φυσικα προτιμω ακομα περισσοτερο τις mature δηλ απ τα 50 και πανω

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
πιο σωστη ονομασια παντως ειναι mature απο gilf

Stories