lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
γιατι το λες αυτο;Ψιλομουφα ακουγεται το σκηνικο
γιατι το λες αυτο;Ψιλομουφα ακουγεται το σκηνικο
γιαυτο η κοινωνια παει κατα διαολουΨιλομουφα ακουγεται το σκηνικο
για να μην εχεις αγχος μαζευτα και πηγαινε αλλου να συνεχισεις διακοπες,μονο πες μας που ακριβως ειναι το καμπιγκ να παρω την παρεα μου και να παμε να την λυσαξουμε την κυρια στο πιπετο
Ψιλομουφα ακουγεται το σκηνικο
μην μου την σπας τωρα που το πηρα αποφαση να ξεκινησω για το καμπιγκΟ ανθρωπος λεει πιπες
τυπε προσεχε μην πετυχεις τον αβραμημην μου την σπας τωρα που το πηρα αποφαση να ξεκινησω για το καμπιγκ
τι μαλακας εισαιτυπε προσεχε μην πετυχεις τον αβραμη
κανει ελευθερο
καμπινγκ εννοουσατι μαλακας εισαι
λες να παρατησε τα παρκα και να γυριζει στα καμπιγκ ο ξεκωλιαρης;καμπινγκ εννοουσα
Εάν το πρόβλημα είναι η εθνικότητα της κυρίας, να πείσεις τη σύζυγο πως νόμιζες πως δεν είναι αλβανίδα αλλά από το Μαυροβούνιο!!!αν μαθει η γυναικα μου οτι εκανα τετοιο πραγμα και ειδικοτερα με αλβανιδα
θα εχουμε αλλα
Δηλαδη καθεσαι με την γυναικα σου στο κρεβατι σαν τον τελυ σταλονε, και της λες εγω μωρο μου δεν γαμαω αλβανιδα ακομα και μουναρα να ειναι...
προχωρημενος εισαι εσυ
ακου ρε μαγκα
επειδη εδω μεσα δεν ειναι ολοι ψαρωμενα 25χρονα γαμιαδες του 20ρικου, και επειδη με τις μαλακιες που γραφεις υποτιμας τους υπολοιπους κοφτο εδω..
και οσο για το 6χρονο παιδακι που σε επαιρνε ματι ψυχανωμαλε, θα επρεπε να ντρεπεσε MONO και μονο που το κατεβασε το αρρωστο πηγμενο μυαλο σου
2η φορά που συμφωνώ με τον τρελάρα ...
Ντάξει είναι γελοίο νομίζω οι μοντς να το χουν αφήσει ακόμα το θέμα ..
Η αλήθεια είναι, ομιλώντας σοβαρά για το θέμα, πως το να καυλώσεις μπροστά στο παιδάκι είναι ολίγον τι παράξενο, για να το πω επιεικώς.....Έχω πάει με παντρεμένες που είχαν και μωρά παιδιά, αλλά ποτέ μπροστά στα παιδιά τους...... Μια φορά έδωσα ραντεβού με παντρεμένη για καφέ (κυριολεκτικά για καφέ) και μου ήρθε με τα δύο παιδάκια της η ηλίθια, και ακόμη τρέχω, ενώ δεν της έπιασα ούτε το χέρι.... Δεν ένιωσα μεγαλύτερο ξενέρωμα από εκείνη τη φάση, ντρεπόμουν και μόνο που τα μικρά με κοίταγαν απορώντας ποιος είμαι.....Μου φαίνετε πολύ περίεργο πως έκατσες να κάνεις τέτοιο πράγμα μπροστά σε εξάχρονο παιδάκι και δε πήρες πρωτοβουλία να το κάνετε σε κάποιο άλλο χώρο, απορώ ακόμα με τι ψυχολογία καύλωσες μπροστά στο (αδιάφορο) παιδάκι την ώρα που σε πιπονε μπροστά του.
Η αλήθεια είναι, ομιλώντας σοβαρά για το θέμα, πως το να καυλώσεις μπροστά στο παιδάκι είναι ολίγον τι παράξενο, για να το πω επιεικώς.....Έχω πάει με παντρεμένες που είχαν και μωρά παιδιά, αλλά ποτέ μπροστά στα παιδιά τους...... Μια φορά έδωσα ραντεβού με παντρεμένη για καφέ (κυριολεκτικά για καφέ) και μου ήρθε με τα δύο παιδάκια της η ηλίθια, και ακόμη τρέχω, ενώ δεν της έπιασα ούτε το χέρι.... Δεν ένιωσα μεγαλύτερο ξενέρωμα από εκείνη τη φάση, ντρεπόμουν και μόνο που τα μικρά με κοίταγαν απορώντας ποιος είμαι.....
Μην με γλυφεις μπαζο
ψυχικα δεν κανω πλεον...