Νέα

πίπα 500€ ... γνώμες ..τι θα κάνατε στην θέση μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Σαν το τοπικ με την πορνη και το κλαμα η την ληστεια στο σπιτι του δεν ειναι.
Αυτο ειπα και εγω. Μιλαμε ηταν τρελη μαστουρα το τοπικ.  :rockon:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε .

Θα επίνα μονορουφι το ποτό θα τσέπωνα το 500ρικο και θα την κοπάναγα  :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Εμένα φίλε μου αρέσουν αρκετά οι παχουλοί άντρες, θα έλεγα μάλιστα οι αρκετά χοντροί κιόλας. Εγώ θα τον τσιμπούκωνα χαλαρά.
Εντάξει εγώ είμαι μόνο παθητικός με κανονική αρρενωπή εμφάνιση δεν είναι θηλυπρεπής. Μάλιστα ένα βίτσιο που έχω είναι να βρεθώ με 2-3
παχουλούς ενεργητικούς άντρες μαζί να μαλακιστούν και όλοι μαζί να με χύσουν στο πρόσωπο. Εντάξει γούστα είναι αυτά.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
Εμένα φίλε μου αρέσουν αρκετά οι παχουλοί άντρες, θα έλεγα μάλιστα οι αρκετά χοντροί κιόλας. Εγώ θα τον τσιμπούκωνα χαλαρά.
Εντάξει εγώ είμαι μόνο παθητικός με κανονική αρρενωπή εμφάνιση δεν είναι θηλυπρεπής. Μάλιστα ένα βίτσιο που έχω είναι να βρεθώ με 2-3
παχουλούς ενεργητικούς άντρες μαζί να μαλακιστούν και όλοι μαζί να με χύσουν στο πρόσωπο. Εντάξει γούστα είναι αυτά.
ρε μαν δε παμε στο χοτελ μαζι να κανεις το γουστο σου με τον χοντρουλη και να τσεπωσο εγω τα 500 και να φυγω  :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί από κανά τσακάλι άλλο...
αλλά και μόνο που το σκέφτεσαι και το συζητάς, την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάτι με τις ίδιες προοπτικές
θα ακουστεί ο Σαλέας... :2funny: :2funny: :2funny:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ρε μαν δε παμε στο χοτελ μαζι να κανεις το γουστο σου με τον χοντρουλη και να τσεπωσο εγω τα 50

Baros τα 500 μάλλον είναι ψέματα εγώ απλώς είπα πως μου αρέσει να μαλακίζονται αρκετά παχουλοί ενεργητικοί
άντρες και να χύνουν πάνω μου.

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Σε λίγο θα έχει φρακάρει το mailbox σου από  πολλούς εδώ μέσα ....

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Θα φρακάρει επειδή θα στείλουν παχουλοί. Αν ζητούσε κορμιά λαμπάδες θα υπήρχε μια κάποια άνεση χώρου.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

:helpplea:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
Θα φρακάρει επειδή θα στείλουν παχουλοί. Αν ζητούσε κορμιά λαμπάδες θα υπήρχε μια κάποια άνεση χώρου.

Ναι εννοείται όσοι παχουλοί άντρες θέλουν μπορούν να στείλουν. Ενεργητικοί πάντα γιατί εγώ είμαι παθητικός.
Γενικά μου αρέσει παχουλοί ενεργητικοί άντρες να τραβάνε μαλακία και να χύνουν πάνω μου κατά προτίμηση στο
πρόσωπο μου. Απλώς έχω αδυναμία στους αρκετά χοντρούς, όσο περισσότερα κιλά τόσο το καλύτερο! Δεν ψάχνω
άντρες με μεγάλα προσόντα αλλά άντρες με πολλά κιλά.

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτος μαλλον θα ειναι με το 500αρικο κατι δεν παει καλα .... :think:

τυπε γιατι δεν την στηνεις σε κανα κεντρο αδυνατισματος απ εξω να μαζευεις πελατακια

και τρεχεις στα μπαρακια κ μαλακιες ...

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
αυτος μαλλον θα ειναι με το 500αρικο κατι δεν παει καλα .... :think:

τυπε γιατι δεν την στηνεις σε κανα κεντρο αδυνατισματος απ εξω να μαζευεις πελατακια

και τρεχεις στα μπαρακια κ μαλακιες ...
Kinkydreamer αν αναφέρεσαι σε εμένα κάνεις κάποιο λάθος. Εγώ προσωπικά δεν είμαι επαγγελματίας, είπα απλώς πως είμαι παθητικός
με αρρενωπή εμφάνιση και μου αρέσει αρκετά παχουλοί ενεργητικοί άντρες με πολλά κιλά να τραβάνε μαλακία και να χύνουν πάνω μου κατά προτίμηση στο πρόσωπο μου. Αυτό το κάνω γιατί μου αρέσει και δεν πληρώνομαι. Αυτά για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση.
στο πρόσωπο μου

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εξαρταται αν ηταν ενα χαρτονομισμα η ηταν σε πενηνταρικα. Που θα ξαναδεις πεντακοσαρικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom