redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εδινε πολλες πληροφοριες παντωςτο αλλο με τα λαχεια ηταν καλυτερο τυπε
εδινε πολλες πληροφοριες παντωςτο αλλο με τα λαχεια ηταν καλυτερο τυπε
οτι ειναι ειδικος στα λαχεια και ενημερωτικος ειναι γεγονος τυπεεδινε πολλες πληροφοριες παντως
Σαν το τοπικ με την πορνη και το κλαμα η την ληστεια στο σπιτι του δεν ειναι.το αλλο με τα λαχεια ηταν καλυτερο τυπε
το αλλο με τα λαχεια ηταν καλυτερο τυπε
Σαν το τοπικ με την πορνη και το κλαμα η την ληστεια στο σπιτι του δεν ειναι.
Αυτο ειπα και εγω. Μιλαμε ηταν τρελη μαστουρα το τοπικ.
γιατι αυτο παει πισω τυπε?
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε .
ρε μαν δε παμε στο χοτελ μαζι να κανεις το γουστο σου με τον χοντρουλη και να τσεπωσο εγω τα 500 και να φυγωΕμένα φίλε μου αρέσουν αρκετά οι παχουλοί άντρες, θα έλεγα μάλιστα οι αρκετά χοντροί κιόλας. Εγώ θα τον τσιμπούκωνα χαλαρά.
Εντάξει εγώ είμαι μόνο παθητικός με κανονική αρρενωπή εμφάνιση δεν είναι θηλυπρεπής. Μάλιστα ένα βίτσιο που έχω είναι να βρεθώ με 2-3
παχουλούς ενεργητικούς άντρες μαζί να μαλακιστούν και όλοι μαζί να με χύσουν στο πρόσωπο. Εντάξει γούστα είναι αυτά.
δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί από κανά τσακάλι άλλο...καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?
ρε μαν δε παμε στο χοτελ μαζι να κανεις το γουστο σου με τον χοντρουλη και να τσεπωσο εγω τα 50
Baros τα 500 μάλλον είναι ψέματα εγώ απλώς είπα πως μου αρέσει να μαλακίζονται αρκετά παχουλοί ενεργητικοί
άντρες και να χύνουν πάνω μου.
μαλλι κλαρινο,μπλουζα vagrancy κ ετσι!
Εμένα φίλε μου αρέσουν αρκετά οι παχουλοί άντρες, θα έλεγα μάλιστα οι αρκετά χοντροί κιόλας. Εγώ θα τον τσιμπούκωνα χαλαρά.
Εντάξει εγώ είμαι μόνο παθητικός με κανονική αρρενωπή εμφάνιση δεν είναι θηλυπρεπής. Μάλιστα ένα βίτσιο που έχω είναι να βρεθώ με 2-3
παχουλούς ενεργητικούς άντρες μαζί να μαλακιστούν και όλοι μαζί να με χύσουν στο πρόσωπο. Εντάξει γούστα είναι αυτά.
Εμένα φίλε μου αρέσουν αρκετά οι παχουλοί άντρες, θα έλεγα μάλιστα οι αρκετά χοντροί κιόλας. Εγώ θα τον τσιμπούκωνα χαλαρά.
Θα φρακάρει επειδή θα στείλουν παχουλοί. Αν ζητούσε κορμιά λαμπάδες θα υπήρχε μια κάποια άνεση χώρου.
Kinkydreamer αν αναφέρεσαι σε εμένα κάνεις κάποιο λάθος. Εγώ προσωπικά δεν είμαι επαγγελματίας, είπα απλώς πως είμαι παθητικόςαυτος μαλλον θα ειναι με το 500αρικο κατι δεν παει καλα ....
τυπε γιατι δεν την στηνεις σε κανα κεντρο αδυνατισματος απ εξω να μαζευεις πελατακια
και τρεχεις στα μπαρακια κ μαλακιες ...