Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.366
- Πόντοι
- 12.756
κ αμα ηταν πλαστο το 500ευρω!!! τσαμπα πιπα ο χοντρος??? και μετα τσαμπα πουστης ο δικος μας!!
πολυ καλο
κ αμα ηταν πλαστο το 500ευρω!!! τσαμπα πιπα ο χοντρος??? και μετα τσαμπα πουστης ο δικος μας!!
Αφου δεν τον πηδαει κανεις εχει ριξει τα στανταρ του .
Μου αρέσει να παίρνω τσιμπούκι σε πολύ χοντρούς ενεργητικούς άντρες 110-120 κιλά τουλάχιστον. Την βρίσκω
με τους χοντρούς.
Μου αρέσει να παίρνω τσιμπούκι σε πολύ χοντρούς ενεργητικούς άντρες 110-120 κιλά τουλάχιστον. Την βρίσκω
με τους χοντρούς.
bodybuilder σου κάνει ή θες πατσάδες;;
Δεν έχω πρόβλημα και bodybuilder και πατσάδες αρκεί να είναι πάρα πολλά κιλά
και μόνο ενεργητικοί.
με τους χοντρούς.
Kinkydreamer αν αναφέρεσαι σε εμένα κάνεις κάποιο λάθος. Εγώ προσωπικά δεν είμαι επαγγελματίας, είπα απλώς πως είμαι παθητικός
με αρρενωπή εμφάνιση και μου αρέσει αρκετά παχουλοί ενεργητικοί άντρες με πολλά κιλά να τραβάνε μαλακία και να χύνουν πάνω μου κατά προτίμηση στο πρόσωπο μου. Αυτό το κάνω γιατί μου αρέσει και δεν πληρώνομαι. Αυτά για να μην υπάρξει κάποια παρεξήγηση.
στο πρόσωπο μου
ε ναι μη γινει καμια παρεξηγηση στο προσωπο σου απλα ενα τενεκε χυσια θες στη μαπα μη το ξεχναμε ....
Εμένα μια φορά που έκανα γύρα ένα βράδυ να βρω σπίτι να , με πλεύρισε ένας παππούλης και μου έδινε 100 € για να μου πάρει πίπα.
Ουστ από 'δω, όχι να μου σηκωθεί, παραλίγο να έμπαινε και μέσα από το σοκ.
έπρεπε να τον αρχίσεις στα εξτραδάκια..+20 cim ++++
Άσε ρε, ήμουν και μικρός και το βαλα στα πόδια!
και το βαλα στα πόδια!
μήπως ήθελε να του το βάλεις αλλού;
"το βαλα στα πόδια"
Τρεχάλα, μπούλο, Κεντέρης τι δεν καταλαβαίνεις; ;)
"το βαλα στα πόδια"
Τρεχάλα, μπούλο, Κεντέρης τι δεν καταλαβαίνεις; ;)
Λες να ειναι πστης ο γουλφακιας?
παίζει στα 15 μου να'χα γαμήσει πιο πολλά μουνιά απ'ότι εσύ μέχρι σήμερα
Σε πιστευω.
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?