Νέα

πίπα 500€ ... γνώμες ..τι θα κάνατε στην θέση μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα akanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 224
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Apourane τι έγινε τελικά, βρήκες κανέναν χοντρούλη να του πάρεις καμία πίπα; Και εγώ ψάχνω κάποιον αρκετά εύσωμο
ενεργητικό άντρα γύρω στα 120-130 κιλά, οδηγό φορτηγού, ταξί, οικοδόμο ή ότι να' ναι τελοσπάντων για να του πάρω
ένα ωραίο τσιμπούκι!!!
:pipa1: :pipa1: :pipa1:

πω-πω τι είναι αυτά που λες βρε ...κάτσε να το μάθει η Λουκά και θα σου πω εγώ...κακό παιδί....:)))
:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
ε ναι μη γινει καμια παρεξηγηση στο προσωπο σου απλα ενα τενεκε χυσια θες στη μαπα μη το ξεχναμε .... :jerking:

«Απλώστε σπέρμα στο πρόσωπο», προτείνει 51χρονη σταρ για τέλειο δέρμα [βίντεο]

Fanis

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?
εγω φίλε θα του εσκαγα ενα κροσσε κ μια αγκωνια στη μαπα κ θα εφευγα φυσικά θα είχα πάρει τα λεφτά!

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Ξαναχτύπησε ο apou με μαλακίες!! apou  :s&m_3: θα σε βαρέσω και μετά θα σε στρώσουμε να μας πάρεις  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: σε όλους εδω μέσα!

stathis1981

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2012
Like
4
Πόντοι
1
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?

Δυο αρκετά παχουλοί άντρες μόνο ενεργητικοί (ο ένας παντρεμένος) ψάχνουμε τρίτο φίλο αρκετά παχουλό για ομαδική μαλακία
και χύσιμο στο πρόσωπο ενός παθητικού. Χώρος υπάρχει, καθαριότητα και εχεμύθεια οπωσδήποτε. Όποιος αρκετά παχουλός
ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom