δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί από κανά τσακάλι άλλο...
αλλά και μόνο που το σκέφτεσαι και το συζητάς, την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάτι με τις ίδιες προοπτικές
θα ακουστεί ο Σαλέας...![]()
![]()
![]()

δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί από κανά τσακάλι άλλο...
αλλά και μόνο που το σκέφτεσαι και το συζητάς, την επόμενη φορά που θα σου τύχει κάτι με τις ίδιες προοπτικές
θα ακουστεί ο Σαλέας...![]()
![]()
![]()
κ αμα ηταν πλαστο το 500ευρω!!! τσαμπα πιπα ο χοντρος??? και μετα τσαμπα πουστης ο δικος μας!!Εξαρταται αν ηταν ενα χαρτονομισμα η ηταν σε πενηνταρικα. Που θα ξαναδεις πεντακοσαρικο.
καταρχάς καλησπέρα
Ξέρω ότι θα ακούσω διάφορα ....
Λοιπόν ακούστε τι μου έτυχε σ ένα μπαρ .. ξενοδοχείου ... είχα πάει 2-3 φορές για ποτό την 3η φορά με πλησιάζει ένας τύπος χοντρούλης με ρώτησε να κεράσει του είπα όχι και έφυγε... ξαναπήγα για ποτό και ηταν παλι εκει με πλησιάζει και δεν μυ λέει κάτι κ φεύγει μετα παραγγέλνω ενα ποτο μου το φέρνει ο μπάρμαν μαζί μ ενα φάκελο ...μου λεει ειναι απο τον κυριο..τελος παντων τον ανοίγω και μεσα ειχε 500€ και ενα σημείωμα που ελεγε ..διαφορα ...και τελος μου ζητούσε να του πάρω μια πιπα...τα παιξα το γύρισα πισω και εφυγα ...
εσεις τι θα κανατε .. τέτοιες εποχες 500 € εκανα καλα ?
Ποσα κιλα δηλαδη τυπε;Απούρανε εγώ θα τον είχα ρουφήξει το χοντρό και χωρίς χρήματα. Τρελαίνομαι για χοντρούς ενεργητικούς άντρες. Πραγματικά
χοντρούς όμως με πολλά κιλά!
Ποσα κιλα δηλαδη τυπε;
Ωραιος!!!Δεν εχεις κομπλεξ με τα κιλα.Δεν έχω πρόβλημα όσα κιλά και αν είναι. Μου αρέσουν οι πολύ χοντροί άντρες.
Nα προεξέχει όμως λίγο το πουτσάκι απ το λίπος έτσι παίχτη? όχι ραντεβού στα τυφλά.Δεν έχω πρόβλημα όσα κιλά και αν είναι. Μου αρέσουν οι πολύ χοντροί άντρες.
Nα προεξέχει όμως λίγο το πουτσάκι απ το λίπος έτσι παίχτη? όχι ραντεβού στα τυφλά.![]()
E αυτό λέω, να κατουράς χωρίς καθρεφτάκι.Σαφώς.
Να φτάσει σε σημείο να του πει : "Κατούρα, για να προσανατολιστούμε", δεν λέει...
κ αμα ηταν πλαστο το 500ευρω!!! τσαμπα πιπα ο χοντρος??? και μετα τσαμπα πουστης ο δικος μας!!
Σαν εκεινα τα 500ευρα που σου κολλανε στο τζαμι του αυτοκινητου που ειναι απο στρηπτιτζαδικα χαχα
να πω την αληθεια την πρωτη φορα το χαψα και λεω κοιτα τυχη...![]()
![]()
Το κανανε και σε σενα??? Κι εγω φρεναρα για να το παρω απ το τζαμι![]()
Δεν έχω πρόβλημα όσα κιλά και αν είναι. Μου αρέσουν οι πολύ χοντροί άντρες.
Αφου δεν τον πηδαει κανεις εχει ριξει τα στανταρ του .Αυτο το εχουμε εμπεδωσει πλεον
παρε την πιπακαι τραβα με το 500ρικο να παρεις τις πρωτες σου γοβες