lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τυπε αλλη φορα μην τα λες εδω μεσα τα γαμησιατικα σου,σε ματιαζουνα ρε νωντα σεξολοθρευτη
τυπε αλλη φορα μην τα λες εδω μεσα τα γαμησιατικα σου,σε ματιαζουνα ρε νωντα σεξολοθρευτη
τυπε αλλη φορα μην τα λες εδω μεσα τα γαμησιατικα σου,σε ματιαζουν
εγω γαμαω μπολντη ,δεν παιζωΔεν εχω προβλημα ρε συ.
Παντως εσυ δικε μου εχεις ριξει απο οτι σε βλεπω σιγουρα πιο
πολλα αυτο το καιρο
παντα ετσι ησουν ή τωρα τελευταια πηρες φορα?
εγω γαμαω μπολντη ,δεν παιζω
φτιαξε μας ανωμαλεΗ κοπελα? ενα ρεμαλι με πολλα τατοο και μαλλι πρεζονιου που εχει να κανει μπανιο 10 μερες...
Ήταν το Concept,τέτοιο ρε ψηλέ....................χαχα!!!πριν κανα 2μηνο ειχα παει για ποτο στην Ρεμβη της Θεσσαλονικης, και εκεινη την βραδυα τραγουδουσε αυτη που ειναι στο συγκροτημα mamasitas on fire? καπως ετσι έγεται δεν εδωσαν καν σημασια, τραγουδησαν live...
Φωναζε σαν τρελη, θηλυκοτητα 0 στην κυριολεξια, ητανε με αλλους 2-3 χλεχλεδες εκει με ροκ κιθαρες μακρυμαλλιδες κτλ. και εναν μαυρουκο που ελεγε Α Α Α δεν ηξερε τιποτε αλλο να λεει...
Ητανε ο λογος που εφυγα στο 10λεπτο...
Η κοπελα? ενα ρεμαλι με πολλα τατοο και μαλλι πρεζονιου που εχει να κανει μπανιο 10 μερες...
η κοπελα ειναι για να δουλευει σε μαγαζι με γλυκα του κουταλιου ή σε παραδοσιακο ξυλοφουρνο
XAXAXAXAη κοπελα ειναι για να δουλευει σε μαγαζι με γλυκα του κουταλιου ή σε παραδοσιακο ξυλοφουρνο
ανυπαρκτη για ηθοποια
ελαχιστη για sex symbol
η κοπελα ειναι για να δουλευει σε μαγαζι με γλυκα του κουταλιου ή σε παραδοσιακο ξυλοφουρνο
ανυπαρκτη για ηθοποια
ελαχιστη για sex symbol
θελω να την χυσω πανω σε αυτο το ταττου
Ήταν το Concept,τέτοιο ρε ψηλέ....................χαχα!!!