Έχω 3 ιστορίες πέρα για πέρα αληθινές με κορίτσια του χώρου. Ξεκινάω με την πρώτη και κάποια αλλη στιγμή θα ποστάρω και τις άλλες 2. Είναι 1991 ή 1992 και μένω επί της Ιουλιανού , λίγο πριν την Μ. Βόδα. Είναι πρωί και πάω με τον συγκάτοικο για μπιλιάρδο σε ένα μαγαζί Ιουλιανού και Φυλής. Αριστερά στην Ιουλιανού. Το μαγαζί άδειο και εμείς εχουμε πάρει καφέ και παίζουμε. Ξαφνικά σκάει ενα μουνί ξανθό γύρω στα 30 πολύ εντυπωσιακό.Εγώ τότε ήμουν 23-24. Φοράει τζίν παντελόνι, πουκάμισο, μπότες και μια μπεζ καπαρντίνα που ήταν τότε στην μόδα. Εγώ την κοιτάω συνέχεια γιατί είναι όπως μου αρέσουν οι γυναίκες . Ψηλή με πιασίματα. Βλέπω ότι κοιτάει κι αυτή αλλά δεν κάνω κίνηση γιατί βλέπω ότι έχει οικειότητα με τον υπάλληλο. Σε κάποια φάση σηκωνεται να φύγει . βγαίνει από το μαγαζί και πάει κατευθείαν απέναντι στην Φυλής στον υπόγειο οίκο που είναι αριστερά πριν βγεις στην Ιουλιανού. Δεν ξέρω εαν λειτουργεί ακόμα , αλλά οι μεγαλύτεροι σίγουρα θα τον θυμούνται. Φεύγω με τον φίλο και πάμε σπίτι. Εμένα δεν εβγαινε από το μυαλό μου και μιας και ήμουν από μικρός μπουρδελιάρης , λέω στον φίλο ότι θα πάω να την βρω. Πράγματι πάω , αυτή έχει γδυθεί γιατί έπιασε δουλειά και είναι μόνο με το κυλοτάκι. Με θυμήθηκε κατευθείαν , μου συστήθηκε ως Ελένη και έκατσα για λίγο στο δωματιάκι μαζί της. Της έδωσα το τηλέφωνό μου, μόνο σταθερό υπήρχε τότε και είπε ότι θα με πάρει. Με πήρε μετά από καναδυο μέρες και στην αρχή για κάποιες μέρες μιλούσαμε μόνο στο τηλέφωνο. Μου είχε πει ότι έμενε στην Ανάβυσσο. Μετά από καμιά εβδομάδα κανονίσαμε να βγούμε για ποτό. Μου λέει , έλα στο Περιστέρι να συναντηθούμε. Εγώ δεν είχα ούτε αυτοκίνητο. Ευτυχώς ο συγκάτοικος δεν δούλευε και πήρα το παπάκι του. Πάω Περιστέρι την βρίσκω και πάμε σε ένα μαγαζί που ήξερε αυτή γιατί εγώ δεν ήξερα τίποτα από εκεί.Πίνουμε κανα δυο ποτά, δεν καθήσαμε παρα πολύ και μου λέει πάμε στο σπίτι μου. Εγώ παρατάω το παπί του φίλου εκεί, ούτε που με ένοιαζε αν το κλέψουν και με παίρνει με το αυτοκίνητό της .Είχε ένα πεζώ 309 κόκκινο. Πάμε στην Πετρούπολη όπου είχε ένα διαμέρισμα και στον κάτω όροφο όπως μου είπε έμενε μια Θεία της. Εγώ πύραυλος , την άρχισα στα γλυφομούνια, αν και δεν είμαι φαν εκτός ειδικών περιπτώσεων και αυτή ήταν, γιατί ήταν γυναικάρα και πεντακάθαρη. Αφού κάνουμε διάφορα ενώ την γαμάω ιεραποστολικό και πάω να τραβηχτώ για να την χύσω , το καταλαβαίνει με κλειδώνει με πόδια και χέρια μαζί και χύνω μέσα της. Προφυλακτικό δεν φορούσαμε τις εποχές εκείνες. Σηκώνεται μετά κάνει το ντουζάκι της και μέχρι να κάνω κι εγώ με ρωτάει εαν θέλω να κάνει τοστάκια γιατί δεν έχει τιποτα άλλο στο σπίτι. Τα ετοιμάζει , τρώμε και παμε στην κρεβατοκάμαρα για τον 2ο γύρω. Μία από τα ίδια, γλυψίματα γαμίσια αλλά στο τέλος πάλι τα ίδια.Με ξανακρατάει μέσα της. Χαλαρώνουμε στο κρεβάτι και μου λέει να κοιμηθώ εκεί και να φύγω το πρωί. Όπως είμαστε ξαπλωμένοι στο κρεβάτι και μιλάμε μου πετάει μια ατάκα που μου πάγωσε το αίμα. Θα σου κάνω έναν παιδαρά σαν κι εσένα. Αμαααααανννν. Πάγωσα και δεν ήξερα τι να πω.Έκανα σαν να μην το άκουσα. Το πρωί σηκωθήκαμε, μαύρο ύπνο έκανα δηλαδή γιατί με αυτό που μου πέταξε με είχαν ζώσει τα φίδια και μου λέει εαν δεν βιάζομαι να πάω μαζί της σε μιά δουλειά που είχε. Περάσαμε από ένα μαγαζί και πήρε μια φιάλη υγραερίου, μαλλον για το μαγαζί και μετά πήγαμε από την Ι. Οδό γιατί επρεπε να κάνει τις ιατρικές εξετάσεις που κάνουν οι πόρνες. Την περίμενα στο αμάξι να τελειώσει και μετά με πήγε , πήρα το μηχανάκι και έφυγα. Εγώ μετά από εκείνη την ημέρα ούτε και την ξαναπήρα τηλέφωνο γιατι τρομοκρατήθηκα. Αλλά ούτε και αυτή με ξαναπήρε. Σαν να μην υπήρξε. Εγώ σκεφτόμουν διαρκώς ότι θα χτυπήσει το τηλέφωνο μετα 3-4 μήνες και θα μου πει ότι είναι έγκυος και ήμουν μέσα στο αγχος. Σκεφτόμουν τι θα κάνω και τι θα πω στην οικογένεια μου. Δεν είχα θάρρος να το πω ούτε στους κολλητούς μου. Καθόμουν όπως λέμε σε αναμμένα κάρβουνα, περίμενα να χτυπήσει το τηλέφωνο και να μου ανακοινώσει το γεγονός. Ευτυχώς αυτό δεν έγινε ποτέ. Ούτε είχα νέα της πάλι, αλλά ούτε τόλμησα να περάσω και από τον οίκο που δούλευε. Μάλιστα μου είχε αναφέρει ότι το μαγαζί ήταν δικό της και αυτή δούλευε όποτε ήθελε. Το γεγονός αυτό θα μου πήρε και 15 χρόνια για να το τολμήσω να το εκμυστηρευτώ σε έναν κολλητό , σε κάποιες κουβέντες που είχαμε για τα νεανικα μας χρόνια. Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι είχε συμβεί. Μου το είπε ψαρωτικά καθότι ήμουν και μικρότερος για να δεί πως θα αντιδράσω;Τι σκοπούς είχε ποτέ δεν έμαθα. Aκόμα και σήμερα όταν το σκέφτομαι δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα , τι ακριβώς συνέβη.