Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
εδω δικε μου :birdman: ειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα :birdman:

θες να σου ριξω ενα πουτσο να καλμαρω? :birdman:

Οχι τυπε... εχω περιοδο σημερα....
δεν θα σου αρεσει... ο λιλας ειναι διαθεσιμος ομως
δικιε μου στειλτου κανα πμ  :2funny: :2funny:

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αλλα τωρα θα σου πω και κατι που θα σε πονεσει  :grin:

Για μενα ο συγκεκριμενος χωρος αυτος της Ελλαδας.... δεν ειναι ο πιο καταλληλος
οσο και μαγκας να εισαι αν δεν εχεις την νοοτροπια των ελλεηνιδων... θα σε νομιζουν για διαφορετικο
και επειδη δεν θα σε κατανοουν , θα σε απομονωσουν κιολας
Καλως η κακως παιδια... πασχουμε πολυ απο νοοτροπια και φαινεται απο τις αποψεις εδω
το βλεπουμε ολοι πολυ απολυτα και με μονομερια... και αυτο εχει ριζες ακριβως στην αλαζονεια του ελληνα
και της ελληνιδας...

Για μενα καλο ειναι να αρχισει καποιος να δικτυωνεται και με το εξωτερικο... πως θα γινει αυτο?
Κρατα τα φραγκα σου... και πηγαινε εκδρομες οποτε εχεις χρονο.... φτιαξε και εκει τις φιλιες σου
ψαξε και για καμια δουλεια απο εκει.... πχ αν εισαι προγραμματιστης μπορεις να συνεργαζεσαι και με ξενες εταιρειες...
Αν εισαι οικονομολογος το ιδιο.... Και οταν λεω εξωτερικο δεν εννοω Ρωσια - Μολδαβια - Ουκρανια και Ρουμανια ασε αυτες τις πηδας και εδω
με ενα 20αρικο... εννοω Αυστρια... καλες χωρες....
Παιδια αν βγει καποιος εξω θα δει ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα ετσι? επειδη γεννηθηκαμε ελληνες δεν σημαινει πως πρεπει παντα
να την χωνουμε και σε ελληνικη τρυπα.... βγειτε απλα εξω να δειτε διαφορα νοοτροπιας θα τρελαθειτε....
πασχουν πολυ απο νοοτροπια οι γκομενες εδω χθες πχ ειδα 2 γνωστες που απο τα 25 αρραβωνιασμενες και παλευουν να παντρευτουν...
αν τους πεις για κανα καφε θα σε κοιταξουν περιεργα... μια αλλη επισης φιλη της ειπα για καφε λεει το αγορι μου δεν θα με αφηνει μα της λεω φιλικα στο προτεινω... δεν ειναι σωστο μου κανει... τελοςπαντων μαλακιες... ειναι θεμα χωρου και νοοτροπιας οσο μαγκας και αν εισαι αν ο χωρος δεν βοηθαειθα σε παρασυρει και σενα...  

Κοιτα εγω μιλαω και λιγο απο θεση ισχυος στο συγκεκριμενο θεμα,ειμαι  28 χρονων εχω ενα μαγαζι που παει αρκετα καλα ,ξερω να μιλαω και δεν ειμαι μπαζο,και το βασικοτερο το 90% της πελατειας μου ειναι υποψηφιες ηθοποιοι μεταξυ 18 και 24 χρονων δηλαδη κατα βαση εμφανισιμες κοπελες,ειμαι μεσα στην πηγη του μουνιου και θα ειμουν πολυ μαλακας αν δεν γαμουσα!

Σε πουτανα 3 φορες εχω παει μια την πρωτη μου φορα,και κανα 2 μεσα στον τελευταιο χρονο,οχι για καναν αλλον λογο αλλα γυριζα απο το γκαζι και ηθελα να δοκιμασω πενυ που ολοι λεγαν τα καλυτερα,δηλαδη απο περιεργεια.

Εγω και λογω της δουλειας καθε μερα συναναστρεφομαι με πολλες γυναικες τις σημερινης γενιας σε ολα τα επιπεδα ,δεν εχεις απολυτο αδικο σε αυτο που λες για την νοοτροπια της νεας ελληνιδας ,αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι υπαρχει ακομα το βασικο τους ενστικτο,αυτο που θελει τον αντρα απο πανω,καντες να νιωσουν οτι ειναι λιγες για σενα και θα δεις πως γινονται τα πραγματα οπως τα θες εσυ και οχι οπως τα θελουν αυτες!

Δεν φταινε μονο οι γυναικες, η μεγαλυτερη πλειοψηφεια των αντρων ειναι οι μαλακες η πουστηδες και την εχουν δει κι αυτες καπως!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Κοιτα εγω μιλαω και λιγο απο θεση ισχυος στο συγκεκριμενο θεμα,ειμαι  28 χρονων εχω ενα μαγαζι που παει αρκετα καλα ,ξερω να μιλαω και δεν ειμαι μπαζο,και το βασικοτερο το 90% της πελατειας μου ειναι υποψηφιες ηθοποιοι μεταξυ 18 και 24 χρονων δηλαδη κατα βαση εμφανισιμες κοπελες,ειμαι μεσα στην πηγη του μουνιου και θα ειμουν πολυ μαλακας αν δεν γαμουσα!

Εγω και λογω της δουλειας καθε μερα συναναστρεφομαι με πολλες γυναικες τις σημερινης γενιας σε ολα τα επιπεδα ,δεν εχεις απολυτο αδικο σε αυτο που λες για την νοοτροπια της νεας ελληνιδας ,αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι υπαρχει ακομα το βασικο τους ενστικτο,αυτο που θελει τον αντρα απο πανω,καντες να νιωσουν οτι ειναι λιγες για σενα και θα δεις πως γινονται τα πραγματα οπως τα θες εσυ και οχι οπως τα θελουν αυτες!

Δεν φταινε μονο οι γυναικες, η μεγαλυτερη πλειοψηφεια των αντρων ειναι οι μαλακες η πουστηδες και την εχουν δει κι αυτες καπως!

Εσενα σε παιρνει ομως να τις κανεις να νιωθουν λιγες... διοτι εκει που βρισκεσαι... εισαι στην ιεραρχια.
Αυτο δεν μπορει να το κανει ενας απλος τυπος που δεν ειναι ακομη τοσο δικτυωμενος γιατι πολυ απλα
δεν θα μπορει να το υποστηριξει... Εγω στις συναναστροφες μου με γκομενες τους δινω να καταλαβουν
πως ειμαι ενας αντρας ο οποιος ναι μεν θα κυνηγησει και θα ενδιαφερθει αλλα μονο εαν δεν τον νομιζουν για χαζο και θελησουν
να κανουν τα δικα τους ... για την νοοτροπια δεν εχω αδικο γιατι μπορει και εσυ μεν να εισαι μεσα στα μουνια
αλλα και εγω δεν καθομαι καθολου φρονιμα απο το γεγονος οτι περα απο τις πουτανες αμα βγω εξω τις 2 φορες την μια σιγουρα θα μιλησω σε καποια γκομενα και θα παρω το κινητο της... δεν ειμαι των σχεσεων ... απο σχεσεις δεν εχω εμπειρια να σου πω
αλλα οσο αναφορα την καμακολογια και την πουτανολογια ειμαι πρωτος  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν δεν με βρεις σε κανα μπουρδελο η εδω μεσα να κανω ενημερωσεις τοτε σιγουρα θα ειμαι καπου και θα κανω καμακι ασχετα αν μετα δεν το προχωραω επειδη βαριεμαι η επειδη δεν θα δεχθω τους "ορους" τους... αλλα σιγουρα εχω γνωμη οσο αναφορα την νοοτροπια τους απο την στιγμη που τον τελευταιο μονο χρονο εχω γνωρισει καμια 30αρια γκομενες

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
URL]]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
αλλα και εγω δεν καθομαι καθολου φρονιμα απο το γεγονος οτι περα απο τις πουτανες αμα βγω εξω τις 2 φορες την μια σιγουρα θα μιλησω σε καποια γκομενα και θα παρω το κινητο της...

δε στέκει αυτό. Από τη στιγμή που σου δίνει το κινητό της η κοπέλα είναι μισοτελειωμένη η υπόθεση (μην πω ολόκληρη) διότι δείχνει ότι ενδιαφέρεται. Οπότε αν όχι σχέση τότε μια ξεπέτα είναι σχεδόν σίγουρη.
Οπότε ή στη συνέχεια κάνεις τελείως λάθους χειρισμούς και της αλλάζεις τελείως την άποψη για σένα (τώρα πώς μπορεί να γίνει αυτό μόνο εσύ ξέρεις) ή μας ντουλεύεις

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
δε στέκει αυτό. Από τη στιγμή που σου δίνει το κινητό της η κοπέλα είναι μισοτελειωμένη η υπόθεση (μην πω ολόκληρη) διότι δείχνει ότι ενδιαφέρεται. Οπότε αν όχι σχέση τότε μια ξεπέτα είναι σχεδόν σίγουρη.
Οπότε ή στη συνέχεια κάνεις τελείως λάθους χειρισμούς και της αλλάζεις τελείως την άποψη για σένα (τώρα πώς μπορεί να γίνει αυτό μόνο εσύ ξέρεις) ή μας ντουλεύεις

Τροπος του λεγειν παιρνω κινητο..... ηθελα να πω πως στις 2 φορες ... την μια σιγουρα θα μιλησω... οταν βγαινω εννοω
ε την μια θα πει δεν εχω... την αλλη δεν θα φθασει καν ως εκει η κουβεντα.... και την αλλη απλα θα δωσει και δεν θα το σηκωνει....
το εδωσε ετσι εκεινη την ωρα... πολλες φορες μου εχει τυχει αυτο.

Ξερεις ποσες φορες.... κυριως απο την σχολη (και οχι απο το δικο μου τμημα απο αλλα τμηματα) ξερεις ποσες φορες εχω τσιμπησει κινητο
και στο εδωσε απλα επειδη εισθε στην ιδια σχολη και ηθελε να ειναι ευγενικη... πχ και μετα την παιρνεις για καφε και σου λεει δεν ξερω?
Εγω προσωπικα φιλε μολις ακουσω δεν ξερω... δευτερη φορα δεν θα παρω... σορρυ κιολας ετσι?  :grin:
Περυσι μια πολυ καλη μουνιτσα που της ειχα πιασει κουβεντα στο τελος τσιμπησα πολυ υπουλα το κινητο της διοτι της ειπα πως βγαινουμε στα ιδια μαγαζια και εχω και κοννε σε μερικα απο αυτα... οκ μου το εδωσε... την πηρα και ενα τηλεφωνο λεω θα παμε για κανα καφε? λεει θα κανονισουμε λεω ωραια αυριο αν περασεις απο σχολη στειλε μου.... η γενικα αυτη τη βδομαδα... ε δεν ξανα ασχοληθηκε και οπως πηρα το κινητο της απλα το διεγραψα μετα απο καμια βδομαδα και εγω και ακομη αναρωτιεμαι για ποιο λογο μου το εδωσε αφου δεν εστειλε ουτε ενα μηνυμα μετα και δεν ειχε σκοπο
Με παιδακια θα ασχοληθουμε? ηρθα σου κανα καμακι.... την στιγμη που οι αλλοι δεν πλησιαζουν καν... ζητησα και κινητο σε πηρα και τηλεφωνο

αρκετα.... αν δεν δωσεις εξοδο δυσκολα θα ξανα ασχοληθω.  :-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Και επισης.... καποιες φορες ζηταω απλα ΜΣΝ...

Κινητο ζηταω μια στις τοσες και μονο αν δω πως και η αλλη ειναι ανοιχτη.

Εχουν κομπλεξ ρε... που να ζητησεις κινητο.... αφου ειτε απο φεησμπουκ ψηνονται ειτε απο κοινες παρεες

δεν ειναι τοσο φυσιολογικο στην Ελλαδα να βγαινεις εξω και να κανεις καμακι....  :grin: :2funny: σε κοιτανε σαν χανο...

και απο την μια εχεεις να αντιπαλεψεις αυτο -δηλαδη να φανεις οσο πιο φυσιολογικος γινεται- να προσπαθεις να πεισεις
την αλλη οτι ξερεις κατι απλα φυσιολογικα ηθελα να σου πιασω την κουβεντα σε πρωτο χρονο και σε δευτερο να πιασεις επαφη

και μετα να ζητησεις κατι.... για αυτο και συνηθως ΜΣΝ , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ πφφφφφ ειναι περιεργο εγχειρημα

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αλλα τωρα θα σου πω και κατι που θα σε πονεσει  :grin:

Για μενα ο συγκεκριμενος χωρος αυτος της Ελλαδας.... δεν ειναι ο πιο καταλληλος
οσο και μαγκας να εισαι αν δεν εχεις την νοοτροπια των ελλεηνιδων... θα σε νομιζουν για διαφορετικο
και επειδη δεν θα σε κατανοουν , θα σε απομονωσουν κιολας
Καλως η κακως παιδια... πασχουμε πολυ απο νοοτροπια και φαινεται απο τις αποψεις εδω
το βλεπουμε ολοι πολυ απολυτα και με μονομερια... και αυτο εχει ριζες ακριβως στην αλαζονεια του ελληνα
και της ελληνιδας...

Για μενα καλο ειναι να αρχισει καποιος να δικτυωνεται και με το εξωτερικο... πως θα γινει αυτο?
Κρατα τα φραγκα σου... και πηγαινε εκδρομες οποτε εχεις χρονο.... φτιαξε και εκει τις φιλιες σου
ψαξε και για καμια δουλεια απο εκει.... πχ αν εισαι προγραμματιστης μπορεις να συνεργαζεσαι και με ξενες εταιρειες...
Αν εισαι οικονομολογος το ιδιο.... Και οταν λεω εξωτερικο δεν εννοω Ρωσια - Μολδαβια - Ουκρανια και Ρουμανια ασε αυτες τις πηδας και εδω
με ενα 20αρικο... εννοω Αυστρια... καλες χωρες....
Παιδια αν βγει καποιος εξω θα δει ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα ετσι? επειδη γεννηθηκαμε ελληνες δεν σημαινει πως πρεπει παντα
να την χωνουμε και σε ελληνικη τρυπα.... βγειτε απλα εξω να δειτε διαφορα νοοτροπιας θα τρελαθειτε....
πασχουν πολυ απο νοοτροπια οι γκομενες εδω χθες πχ ειδα 2 γνωστες που απο τα 25 αρραβωνιασμενες και παλευουν να παντρευτουν...
αν τους πεις για κανα καφε θα σε κοιταξουν περιεργα... μια αλλη επισης φιλη της ειπα για καφε λεει το αγορι μου δεν θα με αφηνει μα της λεω φιλικα στο προτεινω... δεν ειναι σωστο μου κανει... τελοςπαντων μαλακιες... ειναι θεμα χωρου και νοοτροπιας οσο μαγκας και αν εισαι αν ο χωρος δεν βοηθαειθα σε παρασυρει και σενα... 
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Kαι ρε μορτη να φανταστεις οτι σε ειχα παρεξηγηει,εχεις αποψη τελικα..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Kαι ρε μορτη να φανταστεις οτι σε ειχα παρεξηγηει,εχεις αποψη τελικα..

Τυπε δεν φταις εσυ , εγω το προκαλω αυτο καμια φορα
για να γελαω μετα αν αντιστρεψω τους ορους και οι αλλοι πιαστουν στον υπνο  :2funny: :2funny: :2funny:
καμια φορα ειναι ωραιο να το παιζεις χαζος....  :2funny: :2funny:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.047
Πόντοι
6.955
Παλιά όχι...πλέον ναι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αμα δω καποιον να χει βγει μονος του

να καταφερει να καμακωσει και να τσιμπησει και τηλεφωνο

απο γκομενα....

χωρις μετα να την γαμησει ή να του απαντησει αυτη σε κληση

θα του κερασω οτι πιει εκεινο το βραδυ + 3 εξοδους του ακομη!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αυτα ειναι αστεια. Τοσο σκατοχαρακτηρες ειναι ορισμενοι

που δεν έχουν εναν φίλο?  :S μου φαινεται τελειως αδυνατο αυτο.

Ποσο για το πουτσο πρεπει να σαι δηλαδη  :grin:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.047
Πόντοι
6.955
Δεν είναι ακριβώς έτσι...υπάρχουν φορές που παίρνεις την παρέα σου και ο ένας πονάει ο κώλος του, ο άλλος έτσι, ο άλλος γιουβέτσι. Ε λες άντε και γαμηθείτε και πας στο μαγαζί που συχνάζεις (παλιά δεν είχα, πλέον έχω) και έχεις γίνει φιλαράκι με τα αφεντικά, πίνεις τη μπυρίτσα σου, και κύριος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom