Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
μπολντι δικε μου τι λεει![]()
Γεια σου τυπε μου , μια χαρα εδω στον αγωνα εσυ?
μπολντι δικε μου τι λεει![]()
εδω δικε μουΓεια σου τυπε μου , μια χαρα εδω στον αγωνα εσυ?![]()
εδω δικε μουειμαι πολυ φορτισμενος συναισθηματικα
![]()
θες να σου ριξω ενα πουτσο να καλμαρω?
αυτος δε μου απανταει με φτυνειΟχι τυπε... εχω περιοδο σημερα....
δεν θα σου αρεσει... ο λιλας ειναι διαθεσιμος ομως
δικιε μου στειλτου κανα πμ![]()
![]()
Αλλα τωρα θα σου πω και κατι που θα σε πονεσει
Για μενα ο συγκεκριμενος χωρος αυτος της Ελλαδας.... δεν ειναι ο πιο καταλληλος
οσο και μαγκας να εισαι αν δεν εχεις την νοοτροπια των ελλεηνιδων... θα σε νομιζουν για διαφορετικο
και επειδη δεν θα σε κατανοουν , θα σε απομονωσουν κιολας
Καλως η κακως παιδια... πασχουμε πολυ απο νοοτροπια και φαινεται απο τις αποψεις εδω
το βλεπουμε ολοι πολυ απολυτα και με μονομερια... και αυτο εχει ριζες ακριβως στην αλαζονεια του ελληνα
και της ελληνιδας...
Για μενα καλο ειναι να αρχισει καποιος να δικτυωνεται και με το εξωτερικο... πως θα γινει αυτο?
Κρατα τα φραγκα σου... και πηγαινε εκδρομες οποτε εχεις χρονο.... φτιαξε και εκει τις φιλιες σου
ψαξε και για καμια δουλεια απο εκει.... πχ αν εισαι προγραμματιστης μπορεις να συνεργαζεσαι και με ξενες εταιρειες...
Αν εισαι οικονομολογος το ιδιο.... Και οταν λεω εξωτερικο δεν εννοω Ρωσια - Μολδαβια - Ουκρανια και Ρουμανια ασε αυτες τις πηδας και εδω
με ενα 20αρικο... εννοω Αυστρια... καλες χωρες....
Παιδια αν βγει καποιος εξω θα δει ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα ετσι? επειδη γεννηθηκαμε ελληνες δεν σημαινει πως πρεπει παντα
να την χωνουμε και σε ελληνικη τρυπα.... βγειτε απλα εξω να δειτε διαφορα νοοτροπιας θα τρελαθειτε....
πασχουν πολυ απο νοοτροπια οι γκομενες εδω χθες πχ ειδα 2 γνωστες που απο τα 25 αρραβωνιασμενες και παλευουν να παντρευτουν...
αν τους πεις για κανα καφε θα σε κοιταξουν περιεργα... μια αλλη επισης φιλη της ειπα για καφε λεει το αγορι μου δεν θα με αφηνει μα της λεω φιλικα στο προτεινω... δεν ειναι σωστο μου κανει... τελοςπαντων μαλακιες... ειναι θεμα χωρου και νοοτροπιας οσο μαγκας και αν εισαι αν ο χωρος δεν βοηθαειθα σε παρασυρει και σενα...
αυτος δε μου απανταει με φτυνει![]()
ναι δεν το χα σκεφτει ετσιΑυτό είναι το πρώτο βήμα στη σχέση σας.... Το επόμενο είναι να σε![]()
![]()
![]()
![]()
Κοιτα εγω μιλαω και λιγο απο θεση ισχυος στο συγκεκριμενο θεμα,ειμαι 28 χρονων εχω ενα μαγαζι που παει αρκετα καλα ,ξερω να μιλαω και δεν ειμαι μπαζο,και το βασικοτερο το 90% της πελατειας μου ειναι υποψηφιες ηθοποιοι μεταξυ 18 και 24 χρονων δηλαδη κατα βαση εμφανισιμες κοπελες,ειμαι μεσα στην πηγη του μουνιου και θα ειμουν πολυ μαλακας αν δεν γαμουσα!
Εγω και λογω της δουλειας καθε μερα συναναστρεφομαι με πολλες γυναικες τις σημερινης γενιας σε ολα τα επιπεδα ,δεν εχεις απολυτο αδικο σε αυτο που λες για την νοοτροπια της νεας ελληνιδας ,αυτο που βλεπω ομως ειναι οτι υπαρχει ακομα το βασικο τους ενστικτο,αυτο που θελει τον αντρα απο πανω,καντες να νιωσουν οτι ειναι λιγες για σενα και θα δεις πως γινονται τα πραγματα οπως τα θες εσυ και οχι οπως τα θελουν αυτες!
Δεν φταινε μονο οι γυναικες, η μεγαλυτερη πλειοψηφεια των αντρων ειναι οι μαλακες η πουστηδες και την εχουν δει κι αυτες καπως!
αλλα και εγω δεν καθομαι καθολου φρονιμα απο το γεγονος οτι περα απο τις πουτανες αμα βγω εξω τις 2 φορες την μια σιγουρα θα μιλησω σε καποια γκομενα και θα παρω το κινητο της...
δε στέκει αυτό. Από τη στιγμή που σου δίνει το κινητό της η κοπέλα είναι μισοτελειωμένη η υπόθεση (μην πω ολόκληρη) διότι δείχνει ότι ενδιαφέρεται. Οπότε αν όχι σχέση τότε μια ξεπέτα είναι σχεδόν σίγουρη.
Οπότε ή στη συνέχεια κάνεις τελείως λάθους χειρισμούς και της αλλάζεις τελείως την άποψη για σένα (τώρα πώς μπορεί να γίνει αυτό μόνο εσύ ξέρεις) ή μας ντουλεύεις
Αλλα τωρα θα σου πω και κατι που θα σε πονεσει
Για μενα ο συγκεκριμενος χωρος αυτος της Ελλαδας.... δεν ειναι ο πιο καταλληλος
οσο και μαγκας να εισαι αν δεν εχεις την νοοτροπια των ελλεηνιδων... θα σε νομιζουν για διαφορετικο
και επειδη δεν θα σε κατανοουν , θα σε απομονωσουν κιολας
Καλως η κακως παιδια... πασχουμε πολυ απο νοοτροπια και φαινεται απο τις αποψεις εδω
το βλεπουμε ολοι πολυ απολυτα και με μονομερια... και αυτο εχει ριζες ακριβως στην αλαζονεια του ελληνα
και της ελληνιδας...
Για μενα καλο ειναι να αρχισει καποιος να δικτυωνεται και με το εξωτερικο... πως θα γινει αυτο?
Κρατα τα φραγκα σου... και πηγαινε εκδρομες οποτε εχεις χρονο.... φτιαξε και εκει τις φιλιες σου
ψαξε και για καμια δουλεια απο εκει.... πχ αν εισαι προγραμματιστης μπορεις να συνεργαζεσαι και με ξενες εταιρειες...
Αν εισαι οικονομολογος το ιδιο.... Και οταν λεω εξωτερικο δεν εννοω Ρωσια - Μολδαβια - Ουκρανια και Ρουμανια ασε αυτες τις πηδας και εδω
με ενα 20αρικο... εννοω Αυστρια... καλες χωρες....
Παιδια αν βγει καποιος εξω θα δει ποσο διαφορετικα ειναι τα πραγματα ετσι? επειδη γεννηθηκαμε ελληνες δεν σημαινει πως πρεπει παντα
να την χωνουμε και σε ελληνικη τρυπα.... βγειτε απλα εξω να δειτε διαφορα νοοτροπιας θα τρελαθειτε....
πασχουν πολυ απο νοοτροπια οι γκομενες εδω χθες πχ ειδα 2 γνωστες που απο τα 25 αρραβωνιασμενες και παλευουν να παντρευτουν...
αν τους πεις για κανα καφε θα σε κοιταξουν περιεργα... μια αλλη επισης φιλη της ειπα για καφε λεει το αγορι μου δεν θα με αφηνει μα της λεω φιλικα στο προτεινω... δεν ειναι σωστο μου κανει... τελοςπαντων μαλακιες... ειναι θεμα χωρου και νοοτροπιας οσο μαγκας και αν εισαι αν ο χωρος δεν βοηθαειθα σε παρασυρει και σενα...
![]()
![]()
Kαι ρε μορτη να φανταστεις οτι σε ειχα παρεξηγηει,εχεις αποψη τελικα..
καμια φορα ειναι ωραιο να το παιζεις χαζος....![]()
![]()