TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
ποτε μονος η με τον κολητο η με την μανα μου
Δεν ηταν φιλη μου , απλα ηταν μια βλαμμενη που ειχε τα ιδια μυαλα με σενα.
Αρκετες γκομενες γουσταραν τα γενια μου και μου εχουν πει πως μου πανε
αλλα ασχετα απο αυτες... εγω θα τα κρατουσα γιατι αρεσουν σε εμενα...
παρτο χαμπαρι ρε μαλακα... οταν δεν κανεις το κεφι σου εισαι χαμενος...και οχι κερδισμενος...
ειναι σαν να εισαι σκλαβος... και δουλος ... αλλα επανερχομαι και παλι σε αυτο που εγραψα παραπανω...
ΕΓΩ θα πηδηξω ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ και στις πουτανες ειτε αρεσει αυτο σε μερικες και μερικους ειτε δεν αρεσει.
Και σε σενα δεν αρεσει γιατι αν αρεσε τωρα θα ειχες ξεφορτωσει και θα ησουν μια χαρα τυπακι...
Οτι και αν λες για τις πουτανες τα ακουω βερεσε... απλα δεν τις γουσταρεις και τονιζεις υπερβολικα καποια μειονεκτηματα
που ουτως η αλλως και οι εξω γκομενες θα ειχαν... αλλα εκει δεν το λες γιατι δεν θελεις... καταλαβες?
γνωμη δεν μου αλλαζεις
ποτε μονος η με τον κολητο η με την μανα μου
Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα.....γιατί να δώσω ένα 20αρι στις πουτάνες...για ένα πήδημα 10'....οκ ας πούμε ότι πήδηξα,μετά όμως τι θα καταλάβω; Θα είμαι καλύτερος;
Σκέψου όμως και συ....άμα είχες ελατώσει τις πουτάνες πόσα λεφτά θα είχες τώρα...θα είχες ένα 2000αρο στάνταρ
Και οι έξω γκόμενες έχουν μειονεκτήματα,σίγουρα....αλλά το θεωρώ πιο υπέρ να ρίξω μια έξω γκόμενα,που εκεί μετράει ο τύπος σου,η εμφάνιση σου,παρά μια πουτάνα,που εκεί,δε πα να είσαι σαν τον Τσαλίκη και τον Ρουβά,εμφανισιακά,άμα δε σκάσεις το 20αρι δε σου κάθεται
Καλά το τελευταίο,δε το σχολιάζω...
Καλύτερα μόνος σου,παρά με τη μάνα σου...θα γίνεις ρεζίλι
με την ιδια λογικη, γιατι να δωσω 10 ευρω να φαω πιτσα αφου σε μερικες ωρες θα τη χεσω... θα εχω γινει καλυτερος ?Εγώ δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα.....γιατί να δώσω ένα 20αρι στις πουτάνες...για ένα πήδημα 10'....οκ ας πούμε ότι πήδηξα,μετά όμως τι θα καταλάβω; Θα είμαι καλύτερος;
Σκέψου όμως και συ....άμα είχες ελατώσει τις πουτάνες πόσα λεφτά θα είχες τώρα...θα είχες ένα 2000αρο στάνταρ
Και οι έξω γκόμενες έχουν μειονεκτήματα,σίγουρα....αλλά το θεωρώ πιο υπέρ να ρίξω μια έξω γκόμενα,που εκεί μετράει ο τύπος σου,η εμφάνιση σου,παρά μια πουτάνα,που εκεί,δε πα να είσαι σαν τον Τσαλίκη και τον Ρουβά,εμφανισιακά,άμα δε σκάσεις το 20αρι δε σου κάθεται
Καλά το τελευταίο,δε το σχολιάζω...
Καλύτερα μόνος σου,παρά με τη μάνα σου...θα γίνεις ρεζίλι
με την ιδια λογικη, γιατι να δωσω 10 ευρω να φαω πιτσα αφου σε μερικες ωρες θα τη χεσω... θα εχω γινει καλυτερος ?
αν ειχα ελατωσει τις πιτσες θα ειχα κανα 1000 στανταρ και δε θα ετρεχα στο γυμναστηριο 50 χλμ για να καψω καθε κομματι...
αλλα αν ηταν ετσι, δε θα υπηρχαν πιτσαριες και ολοι θα τρωγαμε σπιτι...
Θελω απλα να πω, οτι δε μπορεις εσυ να προσδιορισεις τι δινει αξια σε καποιον και με ποιο αντιτιμο, γιατι αν ηταν ετσι, ουτε μπαρ θα υπηρχαν, ουτε καφετεριες,
ουτε τιποτα...
δε πα να είσαι σαν τον Τσαλίκη και τον Ρουβά,εμφανισιακά
Ο Τσαλίκης και ο Ρουβάς δηλαδή είναι όμορφοι;Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό...Για τα κοριτσάκια 15-16 ετών μπορεί να είναι,αλλά όμορφοι δεν είναι...
Έχεις βγει έξω από το σπίτι σου να δεις κάτι μουνάρες με τι σούργελα κυκλοφορούν και μερικές φορές κάτι ωραίους με κάτι μπάζα;Η εμφάνιση είναι υποκειμενική,και σίγουρα βοηθάει αλλά δεν είναι το Α και το Ω για να "χτυπήσεις" γκόμενα.Πρέπει να είσαι ενδιαφέρον τύπος,να έχεις αίσθηση του χιούμορ,να μην είσαι μίζερος,να μην κατηγορείς συνεχώς τους άλλους για τις αποτυχίες σου και ένα σωρό άλλα πράγματα.Επίσης να μην είσαι απόλυτος και δογματικός.Εγώ π.χ δε γουστάρω τα σκυλάδικα με τίποτα,όμως αν η γκόμενα θέλει να πάει θα πάω.Δε θα γίνω δούλος όμως.Θα φροντίσω την επόμενη φορά να την πάω εκεί που γουστάρω.Αν όμως είμαι απόλυτος ότι δεν πάω σε σκυλάδικα,όσο και ωραίος αν είμαι δε θα κάτσει γκόμενα.Στις μικρές ηλικίες <20 ετών περνάει η εμφάνιση διότι οι κοπελίτσες θέλουν να κάνουν επίδειξη στις φίλες τους.Στις πιο μεγάλες μετρούν άλλα πράγματα.Η σοβαρότητα πάνω απ'όλα.Και φυσικά βοηθάει η οικονομική κατάσταση κάποιου.Αν δεν έχεις λεφτά,ακόμα και αν δε είσαι "χορηγός" της γκόμενας,δεν μπορείς να πας πουθενά και να κάνεις τίποτα,άρα η γκόμενα θα βαρεθεί γρήγορα.Μη νομίζεις ότι αν είσαι ωραίος θα βρεις μια γκόμενα που θα κάνει μόνο το δρομολόγιο,σπίτι της-καφετέρια/μπαρ-ξενοδοχείο για γαμήσι.Θα θελήσει και την εκδρομή της,και το ταξίδι και τις διακοπές έστω και σε ένα φτηνό κατσικοχώρι.Αν εσύ όσο ωραίος και αν είσαι δεν μπορείς να ακολουθήσεις,θα βρει άλλον που θα μπορεί.Απ'ότι καταλαβαίνω έχεις ένα θέμα μειωμένης αυτοεκτίμησης για την εμφάνιση σου.Προσπάθησε,αν είναι έτσι,να βελτειώσεις τον εαυτό σου και όλα θα έρθουν.
Όσον αφορά τα μπουρδέλα,πας για να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές ορμές σου όχι τις συναισθηματικές ανάγκες σου.Και σε πληροφορώ ότι σε μπουρδέλα έχω δει πολύ όμορφους να μπαίνουν στο δωμάτιο.Δεν μπαίνουν μόνο οι χοντροί και οι άσχημοι και Πακιστάνες.
Ο Τσαλίκης και ο Ρουβάς δηλαδή είναι όμορφοι;Ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό...Για τα κοριτσάκια 15-16 ετών μπορεί να είναι,αλλά όμορφοι δεν είναι...
Έχεις βγει έξω από το σπίτι σου να δεις κάτι μουνάρες με τι σούργελα κυκλοφορούν και μερικές φορές κάτι ωραίους με κάτι μπάζα;Η εμφάνιση είναι υποκειμενική,και σίγουρα βοηθάει αλλά δεν είναι το Α και το Ω για να "χτυπήσεις" γκόμενα.Πρέπει να είσαι ενδιαφέρον τύπος,να έχεις αίσθηση του χιούμορ,να μην είσαι μίζερος,να μην κατηγορείς συνεχώς τους άλλους για τις αποτυχίες σου και ένα σωρό άλλα πράγματα.Επίσης να μην είσαι απόλυτος και δογματικός.Εγώ π.χ δε γουστάρω τα σκυλάδικα με τίποτα,όμως αν η γκόμενα θέλει να πάει θα πάω.Δε θα γίνω δούλος όμως.Θα φροντίσω την επόμενη φορά να την πάω εκεί που γουστάρω.Αν όμως είμαι απόλυτος ότι δεν πάω σε σκυλάδικα,όσο και ωραίος αν είμαι δε θα κάτσει γκόμενα.Στις μικρές ηλικίες <20 ετών περνάει η εμφάνιση διότι οι κοπελίτσες θέλουν να κάνουν επίδειξη στις φίλες τους.Στις πιο μεγάλες μετρούν άλλα πράγματα.Η σοβαρότητα πάνω απ'όλα.Και φυσικά βοηθάει η οικονομική κατάσταση κάποιου.Αν δεν έχεις λεφτά,ακόμα και αν δε είσαι "χορηγός" της γκόμενας,δεν μπορείς να πας πουθενά και να κάνεις τίποτα,άρα η γκόμενα θα βαρεθεί γρήγορα.Μη νομίζεις ότι αν είσαι ωραίος θα βρεις μια γκόμενα που θα κάνει μόνο το δρομολόγιο,σπίτι της-καφετέρια/μπαρ-ξενοδοχείο για γαμήσι.Θα θελήσει και την εκδρομή της,και το ταξίδι και τις διακοπές έστω και σε ένα φτηνό κατσικοχώρι.Αν εσύ όσο ωραίος και αν είσαι δεν μπορείς να ακολουθήσεις,θα βρει άλλον που θα μπορεί.Απ'ότι καταλαβαίνω έχεις ένα θέμα μειωμένης αυτοεκτίμησης για την εμφάνιση σου.Προσπάθησε,αν είναι έτσι,να βελτειώσεις τον εαυτό σου και όλα θα έρθουν.
Όσον αφορά τα μπουρδέλα,πας για να ικανοποιήσεις τις σεξουαλικές ορμές σου όχι τις συναισθηματικές ανάγκες σου.Και σε πληροφορώ ότι σε μπουρδέλα έχω δει πολύ όμορφους να μπαίνουν στο δωμάτιο.Δεν μπαίνουν μόνο οι χοντροί και οι άσχημοι και Πακιστάνες.
Εσύ ποιους θεωρείς ωραίους;
Άμα μοιάζεις όμως με αυτούς.τότε δεν νομίζω να πηγαίνεις σε πουτάνες,αφού θα έχεις τις γκόμενες στα πόδια σου
Για ποσταρε φωτο ρε μορτη να κοψω μουτσουνα και θα σου πω εγω αν χανεις η οχι απο φατσα..σινερμαν οχι δεσποτης δεν ειμαι.....μια κανονικη κατασταση
οταν γινεται υπερβολικο το ελατωνω. ;)
Για ποσταρε φωτο ρε μορτη να κοψω μουτσουνα και θα σου πω εγω αν χανεις η οχι απο φατσα..
πρέπει να είσαι κάποια από τις λούγκρες στα κουτσομπολίστικα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πια απ' όλες.Εσύ ποιους θεωρείς ωραίους;
Άμα μοιάζεις όμως με αυτούς.τότε δεν νομίζω να πηγαίνεις σε πουτάνες,αφού θα έχεις τις γκόμενες στα πόδια σου
ΣωστοςΚαθομαι πρωι πρωι στο μαγαζι και βαριεμαι και λεω να διαβασω καμια μαλακια να περασει η ωρα,και τελικα μετα απο 16 σελιδες σε αυτο το thread αυτο ακριβως διαβασα...
Ρε κιθαρα και ο brad pit να εισουν αν αρχισεις να λες μαλακιες οι γκομενες θα λακισουν σε αντιθεση με καποιον που δεν ειναι τοσο καλος στην εμφανιση αλλα εχει κατι να πει,αυτος γαμαει!Επισης αυτο που λες για το καμακι μονος σου μεγαλυτερη μαλακια δεν υπαρχει,εγω το καλυτερο καμακι το κανω με εναν κολλητο μου που δεν εχει κομπλεξ σαν αυτα που εχεις εσυ και προφανως και οι φιλοι σου,ξερεις γιατι?Γιατι πουλαει ο ενας τον αλλον στις γκομενες και οχι ο καθενας τον εαυτο του και δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να ακουει καλα πραγματα για σενα καποια απο καποιον τριτο και ακομα περισσοτερο αν ο τριτος ειναι γυναικα!Αν ειναι τετοιοι οι φιλοι σου και τους φοβασαι κατι λαθος κανεις οσον αφορα την επιλογη τους και καλα θα κανεις να το διορθωσεις γιατι να ξερεις οτι το ποιους κανεις παρεα σε χαρακτηριζει...
Κι εσυ ρε Boldemort πηγες στο αλλο ακρο,θες σοβαρα να μας πεισεις ρε φιλε οτι το γαμησι σε μπουρδελο και μαλιστα του εικοσαρικου μπορει σε καμια περιπτωση να συγκριθει με ενα 2ωρο 3ωρο γαμησι με καποιο γκομενακι,τι περνεις ρε φιλε?Θα μου πεις μπορει το γκομενακι να σου βγει ξενερωτο,σωστο...Πες μου εναν ομως εδω μεσα που δεν εχει φαει ποτε φολα με πουτανα!Δεν φταινε οι γυναικες,οι μουνοδουλοι φταινε που τις κακομαθαινουν...Αν εισαι μαγκας μια χαρα γαμας χωρις να γινεσαι χορηγος και χωρις να σου ζαλιζουν τον ερωτα!