Νέα

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MariosFFX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 831
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πηγαίνετε μόνοι σας σε bar ή club ή ακόμα και για καφέ?

• Bar

Ψήφοι: 45 17,9%
  • Club

Ψήφοι: 14 5,6%
  • Καφέ

Ψήφοι: 66 26,3%
  • Όλα τα παραπάνω

Ψήφοι: 42 16,7%
  • Όχι

Ψήφοι: 116 46,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Επισκέπτης
έλα τώρα, και τι έγινε άμα πει καμιά μαλακία ο φίλος, κάνεις ότι δεν τον ξέρεις  :2funny:
Έλα τώρα, παραδέξου αυτό που είπα, μη με κουράζεις κι έχω πονοκέφαλο  ;)

Λες μαλακίες και το ξέρεις....

Να σου έκανε καμιά μαλακία ο φίλος σου,και σου χάλαγε το καμάκι,να σου πω εγώ...

Να μη σε ταλαιπωρώ κιόλας,γιατί είσαι και γέρος άνθρωπος... :jerking:

παραδέξου το κι εσύ ρε τερατογέννεση  ;)

Σιγά ρε όμορφε....τα άσπρα μαλλιά δεν είναι γοητεία,να ξέρεις :birdman:

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
οτι και να ειπωθει, ειναι μαλακια να βγαινεις μονος, τελος!

OP
OP
M

MariosFFX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως αυτό το τραγούδι
!
Τους στίχους τους βρίσκω πολύ σωστούς.

Υπάρχει Super Mario Bros Dance αν σου αρέσει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ότι θες λες :jerking:

Μπορεί ο φίλος σου να πετάξει καμιά μαλακία την ώρα που κάνεις καμάκι,και να σου κάνει χαλάστρα...αυτό το σκέφτηκες; :birdman:

Ναι και? Και εσυ τι εισαι δηλαδη? Για να κανεις παρεες με τετοιους τυπους....
Μαλακας θα εισαι και εσυ για να διατηρεις... και να σε διατηρουν τετοιοι μαλακες για παρεα.
Αυτο δεν σε τιμα που λες.... ειναι σαν να μας λες πως εισαι ανικανος να βρεις 2-3 φιλους
οι οποιοι θα ειναι απλα λιγο ωριμοι και οχι παιδακια και μολις τους πεις οτι χωνεσαι απλα θα το σεβαστουν
εγω ετσι κανω... και δεν εχω κανενα προβλημα..Εδω δεν μπορεις να βρεις φιλους ρε κακομοιρη (την θεμελια βαση της κοινωνικοποιησης)
και θα βρεις γκομενα?

Κατα τα αλλα ειναι αυτα που σου λεει ο λεοντας.... μαλλον δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο για αυτο και τσινησες
οταν βρηκε το ευαισθητο σημειο σου. Ελα παραδεξου το μπας και το διορθωσεις αλλιως θα μεινεις εδω να γραφεις
στα μπουρδελα για καμακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Επισκέπτης
Στην Αθήνα δεν πάω πουθενά μόνος μου.Όταν ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη,επειδή πάω μόνος μου πίνω μόνος μου το καφεδάκι μου στο λιμάνι με θέα τον Λευκό πύργο!Και όταν πάω στο εξωτερικό εννοείται ότι μόνος μου πάω σε Cafe.Σε bar/club μόνος ποτέ.
Θυμάμαι μια φάση πριν 15 χρόνια.Είχα πάει με ένα φίλο σε ένα μπαράκι.Βλέπουμε κάποια στιγμή δύο μωρά άλλο πράγμα.Μόνες εντελώς.Ένα ξανθό και ένα μελαχρινό.Στη συγκεκριμένη περίπτωση κόλλαγαν και οι προτιμήσεις.Εμένα μου άρεσε το μελαχρινό του άλλου το ξανθό.Του λέω
"κερνάμε 2 ποτά και ότι βγει".Μου απαντάει
"και αν δε γίνει τίποτα;"
"θα χάσουμε 2000δρχ ο καθένας.Εντάξει δεν έγινε κάτι"
"μπα άσε,θα έχουν γκόμενο"
"Ρε μαλάκα,30 λεπτά έχουν περάσει και κανείς δεν τις έχει πλησιάσει"
"Άσε ρε,θα φάμε χυλόπιτα και θα χάσουμε τα λεφτά"!
"Θα πληρώσω και τα 2 ποτά εγώ"
"Όχι ρε άσε"
Τελικά οι γκόμενες έφυγαν μόνες.Ολόκληρο μαγαζί,τις κοίταζαν και κανείς δεν έκανε κίνηση.Έχω μετανιώσει που δεν τον έγραψα κανονικά να κεράσω 2 ποτά και ότι έβγαινε.Με τέτοιο καρμίρη δεν ξαναβγαίνω.Δεν ήμουν ούτε είμαι λεφτάς,αλλά από το να κρατήσω τα λεφτά να αγοράσω ένα cd κέρναγα ευχαρίστως ένα ποτό.Σημασία έχει ο φίλος ή οι φίλοι να είναι σωστοί και να μη χαλάνε την παρέα.Πάνε οι εποχές που βγαίναμε για καφέ και μιλάγαμε για αμάξια/μηχανές/ομάδες.

Επισκέπτης
Μπορεί ο φίλος σου να πετάξει καμιά μαλακία την ώρα που κάνεις καμάκι,και να σου κάνει χαλάστρα...αυτό το σκέφτηκες; :birdman:

Αν είναι σωστός φίλος το βουλώνει και παρακολουθεί.Αν όμως είναι φίλος-φίδι τότε θα πρέπει να τον έχεις απολύσει προ πολλού.

Επισκέπτης
Ναι και? Και εσυ τι εισαι δηλαδη? Για να κανεις παρεες με τετοιους τυπους....
Μαλακας θα εισαι και εσυ για να διατηρεις... και να σε διατηρουν τετοιοι μαλακες για παρεα.
Αυτο δεν σε τιμα που λες.... ειναι σαν να μας λες πως εισαι ανικανος να βρεις 2-3 φιλους
οι οποιοι θα ειναι απλα λιγο ωριμοι και οχι παιδακια και μολις τους πεις οτι χωνεσαι απλα θα το σεβαστουν
εγω ετσι κανω... και δεν εχω κανενα προβλημα..Εδω δεν μπορεις να βρεις φιλους ρε κακομοιρη (την θεμελια βαση της κοινωνικοποιησης)
και θα βρεις γκομενα?

Κατα τα αλλα ειναι αυτα που σου λεει ο λεοντας.... μαλλον δεν αντεχεις τον ανταγωνισμο για αυτο και τσινησες
οταν βρηκε το ευαισθητο σημειο σου. Ελα παραδεξου το μπας και το διορθωσεις αλλιως θα μεινεις εδω να γραφεις
στα μπουρδελα για καμακια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  

Ναι ε;

Είμαι άσχημος ρε μουσάτε;;; Έλα να με δεις ρε τρόμπα αν είμαι άσχημος ή όχι :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ναι ε;

Είμαι άσχημος ρε μουσάτε;;; Έλα να με δεις ρε τρόμπα αν είμαι άσχημος ή όχι :jerking:

Μας επρηξες τα αρχιδια με την εμφανιση ρε λιμοκοντορε.
Αλλα σου λεμε... αλλα καταλαβαινεις και παλι εκει το γυρνας.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Tυπε καλλιεργης μουσι?

Μα δεν ξυριζομαι και ποτε... απλα τα αραιωνω με την μηχανη.
Αυτο δεν μπορει να πιασει ο τυπος εδω... Οτι σημασια εχει να αρεσεις στον εαυτο σου
και μετα στους αλλους...Εμενα μου αρεσουνε και δεν προκειται να τα ξυρισω για καμια κουφαλα.

Απο την αλλη το γαμησι θα το ριξουμε ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...σε πουτανες...
ειτε αρεσει σε μερικες και μερικους ειτε δεν αρεσει...
απο εκει και περα οποια γουσταρει οκ... οποια δεν γουσταρει να παει αλλου.

Και ναι ρε μεγάλε.....όταν κάνω καμάκι,δε θέλω να είναι στα πόδια μου κανείς άλλος.... :birdman: :jerking:

Προς το παρον εσυ εισαι στα δικα μας ποδια τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:
οχι εμεις στα δικα σου ξανασκεψου το

Επισκέπτης
Αυτο δεν μπορει να πιασει ο τυπος εδω... Οτι σημασια εχει να αρεσεις στον εαυτο σου
και μετα στους αλλους...Εμενα μου αρεσουνε και δεν προκειται να τα ξυρισω για καμια κουφαλα.

Ρε..τις προάλλες,το είπες και μόνος σου....μια παλιά φίλη σου,σου είπε ότι μοιάζεις με αλβανός...αν θυμάσαι ;)

Τι άλλο θες,για να καταλάβεις,ότι είσαι λάθος εμφανισιακά;;

Και η πουτάνα,δε θα κοιτάξει την εμφάνιση σου...δε πα να είσαι 70 χρονών,1.60 ύψος 100 κιλά και να φοράς πατομπούκαλα;;; Θα σε πάρει άμα της δώσεις τα λεφτά...φυσικά από μέσα της θα λέει "όχι ρε γαμώτο,να το κάνω με αυτό τον χοντρόγερο;"

Μια άλλη γκόμενα μη πληρωμένη....δε θα σε πάρει με καλό μάτι ;)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε..τις προάλλες,το είπες και μόνος σου....μια παλιά φίλη σου,σου είπε ότι μοιάζεις με αλβανός...αν θυμάσαι ;)

Και η πουτάνα,δε θα κοιτάξει την εμφάνιση σου...δε πα να είσαι 70 χρονών,1.60 ύψος 100 κιλά και να φοράς πατομπούκαλα;;; Θα σε πάρει άμα της δώσεις τα λεφτά...φυσικά από μέσα της θα λέει "όχι ρε γαμώτο,να το κάνω με αυτό τον χοντρόγερο;"

τυπε ελπιζω να μην εννοεις μουσι σαν του δεσποτη,διαφορετικα του μουσι το γουσταρουν τα μωρα και περοσοτερο τα πιπινομωρα...το λεω απο πειρα,μου το εχουν πει τα πιπινια...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν ηταν φιλη μου , απλα ηταν μια βλαμμενη που ειχε τα ιδια μυαλα με σενα.
Αρκετες γκομενες γουσταραν τα γενια μου και μου εχουν πει πως μου πανε
αλλα ασχετα απο αυτες... εγω θα τα κρατουσα γιατι αρεσουν σε εμενα...
παρτο χαμπαρι ρε μαλακα... οταν δεν κανεις το κεφι σου εισαι χαμενος...και οχι κερδισμενος...
ειναι σαν να εισαι σκλαβος... και δουλος ... αλλα επανερχομαι και παλι σε αυτο που εγραψα παραπανω...

ΕΓΩ θα πηδηξω ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ και στις πουτανες ειτε αρεσει αυτο σε μερικες και μερικους ειτε δεν αρεσει.
Και σε σενα δεν αρεσει γιατι αν αρεσε τωρα θα ειχες ξεφορτωσει και θα ησουν μια χαρα τυπακι...
Οτι και αν λες για τις πουτανες τα ακουω βερεσε... απλα δεν τις γουσταρεις και τονιζεις υπερβολικα καποια μειονεκτηματα
που ουτως η αλλως και οι εξω γκομενες θα ειχαν... αλλα εκει δεν το λες γιατι δεν θελεις... καταλαβες?
γνωμη δεν μου αλλαζεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom