Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χλιμιντζουρα λες στο παιδι οτι οι γκομενες μπορει να βγουν και πιο ακριβες με τα κερασματα κτλ απο τα στουντιο. Και σου λεει ο ανθρωπος οτι για να ευχαριστηθει γαμησι θα επρεπε να χαλαει πανω απο 2μισι χιλιαρικα στα στουντιο τον μηνα. Οποτε μπορει να βγαινει πιο ακριβη λιγο η γκομενα απο το να πηγαινες μια φορα στο τοσο στα στουντιο αλλα να το βρασεις αν γαμας το δεκαπενθημερο  :2funny:
Τρέχεις γρήγορα;

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειπα να ερθει η αλλη μαζι σου γιατι εισαι καλο παιδι...αλλωστε κ το πολυ καλο παιδι να εισαι κατανταει ξενερωτος κ μαλακας...απλα λεμε φιλε μου αυτο το γαμημενο κεφαλι τους περα απο τα συνηθισμενα...να κατσουν να το στυψουν λιγο παραπανω κ να γινουν πιο επιλεχτικες με βαση οχι το πως μοστραρει ο αλλος πχ.υποτιθεται οτι οι γυναικες ειναι εγκεφαλικα οντα-ετσι δεν ισχυριζονται?-κ συγκινουνται απο χιλια δυο αλλα πραγματα περα απο τα εφε

δε στεκει αυτο που λες, γιατι κι εσενα αμα σου φερω την Alessandra Ambrosio και την Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ στα νιατα της την Ambrosio θα σιροπιαζεις.

Και στους ανδρες και στις γυναικες υπαρχουν check lists. Οπως ο αντρας θα προτιμησει την ωραια γυναικα και η γυναικα θα προτιμησει τον επιτυχημενο ισχυρο ανδρα. Ετσι ειμαστε προγραμματισμενοι γεννετικα, να ψαχνουμε να βρουμε τα καλυτερα δυνατα γονιδια. Καμια γυναικα δεν ελκεται απο τα "εφε". Ελκεται απο την ικανοτητα του ανδρα να προβαλλει τα ατου του, γιαυτο και οι ντροπαλοι δε γαμανε ποτε. Και αυτο οι ψευτες δε γαμανε δευτερη φορα στον ιδιο κυκλο. Και το να προτιμα η γυναικα τον τυπο με τη Φερραρι και το Αζιμουτ απο τον τυπο με τη καρτα απεριοριστων για τα λεωφορια και την καλη καρδια ειναι απολυτα φυσικο, οχι γιατι ειναι πουτανα, γιατι γεννετικα ειναι προγραμματισμενη να βλεπει την επιτυχια ως μια προ-επιλογη. Πως παλια ο πιο ψηλος/μυωδης με τα περισσοτερα δοντια ζωων κρεμασμενα στον λαιμο ηταν ο πιο επιθυμητος γιατι η σωματικη του διαπλαση ηταν εγγυηση οτι θα φερει φαι στη σπηλια? Το ιδιο σε πιο μοντερνα βερσιον.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.957
Πόντοι
6.030
Τελικα ρε μαγκες περα απο το να αναπτυσετε θεωριες,  γαμησατε καμια καινουρια γκομενα.????Γιατι αυτο λεει το thread.  Εγω μια μονο δυστυχως. Δεν ψαχτηκα ιδιαιτερα αλλα δεν βλεπω και διαθεση για παιχνιδι στις ελεηνιδες(προσωπικη αποψη)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
χλιμιντζουρα λες στο παιδι οτι οι γκομενες μπορει να βγουν και πιο ακριβες με τα κερασματα κτλ απο τα στουντιο. Και σου λεει ο ανθρωπος οτι για να ευχαριστηθει γαμησι θα επρεπε να χαλαει πανω απο 2μισι χιλιαρικα στα στουντιο τον μηνα. Οποτε μπορει να βγαινει πιο ακριβη λιγο η γκομενα απο το να πηγαινες μια φορα στο τοσο στα στουντιο αλλα να το βρασεις αν γαμας το δεκαπενθημερο  :2funny:
Νούμερο, ξέρεις σε ποια παγίδα πέφτεις και εσύ από την πολλή πεοκρουσία μάλλον: να συγκρίνεις μία εκδιδόμενη πουτάνα με μία γκόμενα ως προς τον ''τιμοκατάλογο''. Επομένως, γίνεται δεκτό ότι πληρώνεις μία γκόμενα στα έξοδά της για να την γαμάς αντί να τρέχεις στα στούντιο. Επομένως, ποια η διαφορά της πουτάνας από την ''πουτάνα'';;;;
ΥΓ: εκτός από studio, υπάρχουν και πιο φθηνές λύσεις.....

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Το πρόβλημα είναι το εξής. Το 80% των γυναικών βρίσκει το 80% των αντρών μη ελκυστικούς. Αυτό αφήνει την πλειοψηφία των αντρών με το πουλί στο χέρι. Από αυτούς όσοι έχουν μερικά προνόμια παραπάνω, σπίτι στο όνομα τους, λίγο καλύτερη δουλειά, μερικά χρήματα στην άκρη, είναι λίγο περισσότερο κοινωνικοί κλπ καταφέρνουν να έχουν μερικές σχέσεις στην ζωή τους, και ίσως κανένα αδέσποτο γαμησάκι.

Στις δυτικές κοινωνίες λόγο του ότι οι γυναίκες έχουν προνομιακή μεταχείριση και σε κοινωνικό, αλλά και σε νομικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές αντιλήψεις που διατηρούν πολλοί άντρες, οι γυναίκες έχουν συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις με αποτέλεσμα αυτό που έγραψα στην πρώτη παράγραφο.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Ρε παιδια... Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε. Εγω εχω βρει αυτο τον τροπο να βρισκω κοπελλες για ΣΧΕΣΗ με το να βγαινουμε εξω, να τις κερναω κτλ. ΑΥΤΟΣ ειναι ο δικος μου τροπος! Αν καποιος ειναι σαν τον Μπραντ Πιτ και τις ριχνει με ενα βλεφαρο μαγκια του. Ποιος λεει οτι δεν πρεπει να κοπιασεις και να ασχοληθεις οταν θελεις να κανεις σχεση? Επειδη εχω κανει σχεσεις και με Ρωσιδες μπορω να πω οτι αυτες ειναι πιο απαιτητικες απο τις Ελληνιδες. Συνεπως μπεστε στο στιβο πρωτα και μετα μιλατε για πιρφορισμους κτλ. Αμα θες γκομενα πρεπει να κανεις και καποια πραγματα. Αμα σου αρεσει. Το να την κοιτας απο μακρια και να νομιζεις οτι θα πεσει στην αγκαλια σου αυτα γινονται μονο στις ταινιες.

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
οποιος δεν μπορει να βρει γκομενα και παει μονο στις πουτανες το μεγαλυτερο μερος της ζωης του και επιμενει οτι ειναι καλυτερα να γαμας πουτανες παρα να εχεις γκομενα, εκτως απο κομπλεξικος ειναι και ψευτης. δεν χωραει ο ανθρωπινος νους αυτη την ιδεολογια και ειναι απλα μια βλακεια.

την καβλα που ζεις με την γκομενα σου δεν θα την παρεις ποτε απο πουτανα και ας ειναι η μεγαλυτερη πορνοσταρ.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Ρε παιδια... Δεν χρειαζεται να μαλωνουμε. Εγω εχω βρει αυτο τον τροπο να βρισκω κοπελλες για ΣΧΕΣΗ με το να βγαινουμε εξω, να τις κερναω κτλ. ΑΥΤΟΣ ειναι ο δικος μου τροπος! Αν καποιος ειναι σαν τον Μπραντ Πιτ και τις ριχνει με ενα βλεφαρο μαγκια του. Ποιος λεει οτι δεν πρεπει να κοπιασεις και να ασχοληθεις οταν θελεις να κανεις σχεση? Επειδη εχω κανει σχεσεις και με Ρωσιδες μπορω να πω οτι αυτες ειναι πιο απαιτητικες απο τις Ελληνιδες. Συνεπως μπεστε στο στιβο πρωτα και μετα μιλατε για πιρφορισμους κτλ. Αμα θες γκομενα πρεπει να κανεις και καποια πραγματα. Αμα σου αρεσει. Το να την κοιτας απο μακρια και να νομιζεις οτι θα πεσει στην αγκαλια σου αυτα γινονται μονο στις ταινιες.
Φίλτατε, δεν τσακώνομαι ποτέ, απλά συγχίζομαι όταν πετάγεται κάποιος και αρχίζει τις ύβρεις αναιτίως. Όπως είδες, μιλήσαμε μαζί, όμορφα και ωραία, ασχέτως του ότι μπορεί να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ορισμένα ζητήματα.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το πρόβλημα είναι το εξής. Το 80% των γυναικών βρίσκει το 80% των αντρών μη ελκυστικούς. Αυτό αφήνει την πλειοψηφία των αντρών με το πουλί στο χέρι. Από αυτούς όσοι έχουν μερικά προνόμια παραπάνω, σπίτι στο όνομα τους, λίγο καλύτερη δουλειά, μερικά χρήματα στην άκρη, είναι λίγο περισσότερο κοινωνικοί κλπ καταφέρνουν να έχουν μερικές σχέσεις στην ζωή τους, και ίσως κανένα αδέσποτο γαμησάκι.

Στις δυτικές κοινωνίες λόγο του ότι οι γυναίκες έχουν προνομιακή μεταχείριση και σε κοινωνικό, αλλά και σε νομικό επίπεδο, σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές αντιλήψεις που διατηρούν πολλοί άντρες, οι γυναίκες έχουν συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις με αποτέλεσμα αυτό που έγραψα στην πρώτη παράγραφο.

Τυπε απο εσενα περιμενω το γυναικες μερος 2ο@ Ποτε θα ποσταρεις?

Στο 1ο ελεγες πολλες αληθειες!

Κ γ να ειμαι κ στο θεμα! Το καλοκαιρακι βγηκε με  :jerking: :jerking: κ μπουρδελακια!  :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
οποιος δεν μπορει να βρει γκομενα και παει μονο στις πουτανες το μεγαλυτερο μερος της ζωης του και επιμενει οτι ειναι καλυτερα να γαμας πουτανες παρα να εχεις γκομενα, εκτως απο κομπλεξικος ειναι και ψευτης. δεν χωραει ο ανθρωπινος νους αυτη την ιδεολογια και ειναι απλα μια βλακεια.

την καβλα που ζεις με την γκομενα σου δεν θα την παρεις ποτε απο πουτανα και ας ειναι η μεγαλυτερη πορνοσταρ.

γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος έχει την τάση να γενικεύει
και να προβάλλει στο σύνολο των ανθρώπων , ότι ο ίδιος νομίζει ότι είναι σωστό ?
μάλλον είναι εγγενές χαρακτηριστικό του είδους μας (homo sapiens)

φίλε sakhs κάνε εσύ αυτό που γουστάρεις , και άσε εμάς τους άλλους να γουστάρουμε με άλλο τρόπο

δλδ σώνει και καλά όλοι να τείνουμε σ'αυτό το (βαρετό) αρσενικό πρότυπο που προβάλλεται ?

δεν είναι έτσι , μην τα λέτε αυτά  

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με τις ρωσσιδες στην ελλαδα,αν μπλεξεις δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει να πληρωσει ουτε διφραγκο,με 2 που βγηκα την μια την εβαλα να πληρωσει τα ποτα της την πρωτη φορα που βγηκαμε και πηρε και 2 η πουτανα  και την πεταξα και απο το αμαξι μολις αρχισε να με πρηζει,η αλλη ειχε την απαιτηση να την παιρνω μονο εγω τηλ και μολις βγηκαμε με αρχισε και τις αναπαντητες η παλιο πουτανα,εφαγαν σουτι και οι 2,που να σας πω ιστοριες απο φιλο μου που εβγαινε μαζι τους.
Τον φιλο μου τον κουβαλησαν βραδιατικα να παει να τις παρει απο το κλαμπ,τον ειπαν να τις παει για φαγητο και οταν τις ειπε οτι δεν εχει λεφτα πανω του τον ειπαν μετα να τις παει σπιτι τους.Αλλα ετσι μαθανε ετσι κανουνε στην ελλαδα ζουνε ,στην ρωσσια για φτυσιμο τις εχουνε εδω το παιζουν γκομενες

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
και να προβάλλει στο σύνολο των ανθρώπων , ότι ο ίδιος νομίζει ότι είναι σωστό ?

φίλε sakhs κάνε εσύ αυτό που γουστάρεις , και άσε εμάς τους άλλους να γουστάρουμε με άλλο τρόπο

δλδ σώνει και καλά όλοι να τείνουμε σ'αυτό το (βαρετό) αρσενικό πρότυπο που προβάλλεται ?

Φιλε σε μερικα εχει δικιο ο σακης! Με τη γκομενα ειναι αλλη φαση! Κανεις οτι γουσταρεις πηδιεσαι οτι ωρα γουσταρεις!
Το βλεπα οταν ειχα!

Κ ποιο εννοεις βαρετο αρσενικο προτυπο?

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
Φιλε σε μερικα εχει δικιο ο σακης! Με τη γκομενα ειναι αλλη φαση! Κανεις οτι γουσταρεις πηδιεσαι οτι ωρα γουσταρεις!
Το βλεπα οταν ειχα!

ρε παιδιά μην κρίνετε απ'τον εαυτό σας , τι είναι σωστό για το σύνολο των ανθρώπων

προσωπικά εγώ κάνω εμετό και μόνο στο άκουσμα σχέσης , εσύ το θεωρείς ύψιστη ηδονή

δλδ τι θα γίνει ? είναι δυνατόν να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ?

κουλάρετε και κάντε αυτό αρέσει στον καθένα σας , μην γενικεύετε , μην προσπαθείτε να επιβάλλετε την βλακεία σας ( κάποιοι θα την χαρακτήριζαν και έτσι) στο σύνολο

φιλικά  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγω 2 γκομενες γαμουσα φετος στις διακοπες, αλλα τις ιδιες γαμουσα και περυσι, οποτε δεν θεωρειται επιτυχια  :(
αμα αλλάξεις και πάρεις μερσεντές θα δεις προκοπή.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Φίλτατε, δεν τσακώνομαι ποτέ, απλά συγχίζομαι όταν πετάγεται κάποιος και αρχίζει τις ύβρεις αναιτίως. Όπως είδες, μιλήσαμε μαζί, όμορφα και ωραία, ασχέτως του ότι μπορεί να βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία ορισμένα ζητήματα.
Το να βρεις κοπελλα και να κανεις σχεση ειναι δυσκολο. Πρακτικα λοιπον πρεπει ο καθεις απο μας να αναπτυξει τις δεξιοτητες του και τους τροπους με τους οποιους θα το καταφερει αυτο. Αλλος εχει την ομορφαδα του, αλλος το λεγειν, αλλος την εξυπναδα του. Ομως ΟΛΕΣ οι γυναικες ελκονται απο αντρες που ειναι εξω καρδια, χαμογελαστοι, που τους κανουν τα χατηρια, που τις κανουν να νιωθουν σημαντικες. Αν καποιος δεν μπορει να το ανεχτει αυτο τοτε αναγκαστικα θα μεινει μονος του. Αλλωστε και τον Μπραντ ειδατε πως τον εχει βαλει στο βρακι της η Αντζελινα και του εχει φορτωσει ενα σωρο κουτσουβελα. Θελω να πω, δεν πρεπει να απαξιωνουμε την οποια προσπαθεια κανει καποιος  και το οτι συζηταμε εδω ειναι υγιες και αναπτυσουμε αποψεις χωρις εντονους διαξιφισμους. Το ποσο πιρφορος ειναι καποιος φαινεται οταν θα παγιωθει η σχεση και θα βγει απο πανω. Μην το ξεχνατε αυτο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
ρε παιδιά μην κρίνετε απ'τον εαυτό σας , τι είναι σωστό για το σύνολο των ανθρώπων

προσωπικά εγώ κάνω εμετό και μόνο στο άκουσμα σχέσης , εσύ το θεωρείς ύψιστη ηδονή

δλδ τι θα γίνει ? είναι δυνατόν να είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι ?

κουλάρετε και κάντε αυτό αρέσει στον καθένα σας , μην γενικεύετε , μην προσπαθείτε να επιβάλλετε την βλακεία σας ( κάποιοι θα την χαρακτήριζαν και έτσι) στο σύνολο

φιλικά  ;)

Οχι τυπε δεν το θεωρω υψιστη ηδονη! (την σχεση) κ ουτε θελω να γενικευσω! Τωρα αν λεμε κ μαλακιες αποψεις ανταλλασουμε! 

Κ οσο αναφορα το θεμα! Θα μου αρεσε να πηδουσα απλως οπως κανανε φιλοι μου! (Δεν εννοω σχεση)! Μιλαω απλα κ καθαρα απλα μονο γ πηδημα κ γεια σας!  Επειδη δεν μπορω πηγαινα στα μπουρδελα!

Εσυ σαν ατομο δεν θα το προτιμουσες?

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Τυπε απο εσενα περιμενω το γυναικες μερος 2ο@ Ποτε θα ποσταρεις?

Στο 1ο ελεγες πολλες αληθειες!

Κ γ να ειμαι κ στο θεμα! Το καλοκαιρακι βγηκε με  :jerking: :jerking: κ μπουρδελακια!  :grin: :grin:

Χαχα, έχω ανεβάσει το 3ο μέρος στο μπλογκ. Θα ξαναγράψω το 1ο και το 2ο.

Μπορείς να το βρεις εδώ  

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1

αδερφε την γνωμη μου ειπα... δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να ακολουθησετε αυτο...  :-  το τι ειναι σωστο και λαθος το κρινει ο καθενας μας προσωπικα με το μυαλο που κουβαλαει...

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Το να βρεις κοπελλα και να κανεις σχεση ειναι δυσκολο. Πρακτικα λοιπον πρεπει ο καθεις απο μας να αναπτυξει τις δεξιοτητες του και τους τροπους με τους οποιους θα το καταφερει αυτο. Αλλος εχει την ομορφαδα του, αλλος το λεγειν, αλλος την εξυπναδα του. Ομως ΟΛΕΣ οι γυναικες ελκονται απο αντρες που ειναι εξω καρδια, χαμογελαστοι, που τους κανουν τα χατηρια, που τις κανουν να νιωθουν σημαντικες. Αν καποιος δεν μπορει να το ανεχτει αυτο τοτε αναγκαστικα θα μεινει μονος του. Αλλωστε και τον Μπραντ ειδατε πως τον εχει βαλει στο βρακι της η Αντζελινα και του εχει φορτωσει ενα σωρο κουτσουβελα. Θελω να πω, δεν πρεπει να απαξιωνουμε την οποια προσπαθεια κανει καποιος  και το οτι συζηταμε εδω ειναι υγιες και αναπτυσουμε αποψεις χωρις εντονους διαξιφισμους. Το ποσο πιρφορος ειναι καποιος φαινεται οταν θα παγιωθει η σχεση και θα βγει απο πανω. Μην το ξεχνατε αυτο.

Με μετρο τυπε! Ειμαι παθων κ ξερω!

Βασικα οτι δινεις να παιρνεις κιολας!

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Με τις ρωσσιδες στην ελλαδα,αν μπλεξεις δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει να πληρωσει ουτε διφραγκο,με 2 που βγηκα την μια την εβαλα να πληρωσει τα ποτα της την πρωτη φορα που βγηκαμε και πηρε και 2 η πουτανα  και την πεταξα και απο το αμαξι μολις αρχισε να με πρηζει,η αλλη ειχε την απαιτηση να την παιρνω μονο εγω τηλ και μολις βγηκαμε με αρχισε και τις αναπαντητες η παλιο πουτανα,εφαγαν σουτι και οι 2,που να σας πω ιστοριες απο φιλο μου που εβγαινε μαζι τους.
Τον φιλο μου τον κουβαλησαν βραδιατικα να παει να τις παρει απο το κλαμπ,τον ειπαν να τις παει για φαγητο και οταν τις ειπε οτι δεν εχει λεφτα πανω του τον ειπαν μετα να τις παει σπιτι τους.Αλλα ετσι μαθανε ετσι κανουνε στην ελλαδα ζουνε ,στην ρωσσια για φτυσιμο τις εχουνε εδω το παιζουν γκομενες

Οι Ρωσιδες στη Ρωσια ειναι χειροτερες. Αν ο ελληνας ειναι μια φορα φιγουρατζης ο Ρωσσος ειναι 20 φορες, σε σημειο που  εβλεπες τυπους Παρασκευη να περνουν το μηνιατικο και Δευτερα να ειναι ταπι και ψυχραιμοι γιατι τους τα φαγε η γκομενα στο Tsum το ΣΚ. Οσο για το αν τους τρεχουν τους Ρωσους, δε μπορεις να φανταστεις. Βλεπεις τον Ρωσο Σαββατο απογευμα να παρφουμαρεται, να παιρνει μια απο αυτες τις γελοιες Ρωσικες τελεια συμμετρικες ανθοδεσμες παραμασχαλα και να τραβαει να παρει τη γκομενα για το ραντεβου ... η μονη διαφορα ειναι οτι μετα την περιοδο του φλερτ ο Ρωσος παιζει και να τη σαπιζει στο ξυλο ενω ο Ελληνας μενει καλουλης all the way.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
6K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom