Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Όπως είμαστε επιλεκτική εμείς με της γυναίκες και θέλουμε της πιο ωραίες το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες με εμάς. Απλά μαθηματικά

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Όπως είμαστε επιλεκτική εμείς με της γυναίκες και θέλουμε της πιο ωραίες το ίδιο ακριβώς κάνουν και οι γυναίκες με εμάς. Απλά μαθηματικά
Σωστός. Απλά, το κακό και με τους μεν και με τους δε είναι πως ορισμένες φορές υπερτιμούν τους εαυτούς τους, και ιδίως οι γυναίκες που την βλέπουν γκομενάρες έτσι και βάψουν ένα ξανθό μαλλί και κάνουν και ένα μανικιούρ..... και ψάχνουν για τον Άδωνι.....

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Σωστός. Απλά, το κακό και με τους μεν και με τους δε είναι πως ορισμένες φορές υπερτιμούν τους εαυτούς τους, και ιδίως οι γυναίκες που την βλέπουν γκομενάρες έτσι και βάψουν ένα ξανθό μαλλί και κάνουν και ένα μανικιούρ..... και ψάχνουν για τον Άδωνι.....

Υπαρχουν και άντρες αντίστοιχα απλώς στην γυναίκα είναι εντονότερο. Ίσως αυτές έχουν καταλάβει νωρίτερα την δύναμη που έχουν ανάμεσα στα πόδια. Εδώ ολόκληρες κυβερνήσεις πέφτουν απο γυναίκες.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Θελει απλα λιγο θαρρος και χωσιμο. Εμενα καλα μου κατσε αυτο το καλοκαιρι. Καλη σχεση, καλη παρεουλα, θα δειξει πως θα παει. Πιστευω πως αν καποιος ασχολειται με τις γυναικες και συναναστρεφεται μαζι τους ολο και κατι θα του κατσει. Φυσικα χρειαζεται και τυχη, ευνοικες συγκυριες κτλ. Πανω απο ολα να εισαι γαλαντομος, να την βγαζεις εξω, να την κερνας και να δειχνεις ποσο πολυ την θελεις. Εν ολιγοις να δειχνεις σοβαρος και οτι μπορει να σε εμπιστευτει. Αυτη ειναι μια καλη αρχη πιστευω.
Οπως και να 'χει ετσι εκπαιδευεσαι στο να προσεγγιζεις το "ασθενες φυλο." (Που λεει ο λογος "ασθενες".)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Θελει απλα λιγο θαρρος και χωσιμο. Εμενα καλα μου κατσε αυτο το καλοκαιρι. Καλη σχεση, καλη παρεουλα, θα δειξει πως θα παει. Πιστευω πως αν καποιος ασχολειται με τις γυναικες και συναναστρεφεται μαζι τους ολο και κατι θα του κατσει. Φυσικα χρειαζεται και τυχη, ευνοικες συγκυριες κτλ. Πανω απο ολα να εισαι γαλαντομος, να την βγαζεις εξω, να την κερνας και να δειχνεις ποσο πολυ την θελεις. Εν ολιγοις να δειχνεις σοβαρος και οτι μπορει να σε εμπιστευτει. Αυτη ειναι μια καλη αρχη πιστευω.
Οπως και να 'χει ετσι εκπαιδευεσαι στο να προσεγγιζεις το "ασθενες φυλο." (Που λεει ο λογος "ασθενες".)
Δηλαδή με το να την κερνάς και να το παίζεις ο γιος του μπρούκλη δείχνεις τη σοβαρότητά σου φίλε μου; δεν υπονοώ να γίνει κανείς γύφτος και να περιμένει να βγάλει δίευρω η άλλη για να τσοντάρει στην τυρόπιττα, αλλά αυτά που έχω κάνει bold μάλλον με παραπέμπουν σε άλλες ατραπούς.....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Δηλαδή με το να την κερνάς και να το παίζεις ο γιος του μπρούκλη δείχνεις τη σοβαρότητά σου φίλε μου; δεν υπονοώ να γίνει κανείς γύφτος και να περιμένει να βγάλει δίευρω η άλλη για να τσοντάρει στην τυρόπιττα, αλλά αυτά που έχω κάνει bold μάλλον με παραπέμπουν σε άλλες ατραπούς.....
Τι ατραπους εννοεις? Εγω ξερω οτι αμα βγαλεις γυναικα εξω και της πεις μισα-μισα δεν θα ξαναβγεις μαζι της. Ειναι νομος! Τωρα αμα υπαρχει καμμια Συριζαια νεκροφιλη, φεμινιστρια, μαλακισμενη που γουσταρει ισοτητες και τετοια το πιο πιθανο ειναι να ειναι λεσβια. Οταν μιλαω για σοβαροτητα εννοω να δειχνεις οτι ασχολεισαι μαζι της, οτι ενδιαφερεσαι ειλικρινα και να εισαι ο εαυτος σου. Αυτο σημαινει της κανεις τα χατηρια μεχρι ενος σημειου. Αυτο δειχνει οτι κρατας τις ισοροπιες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Τι ατραπους εννοεις? Εγω ξερω οτι αμα βγαλεις γυναικα εξω και της πεις μισα-μισα δεν θα ξαναβγεις μαζι της. Ειναι νομος! Τωρα αμα υπαρχει καμμια Συριζαια νεκροφιλη, φεμινιστρια, μαλακισμενη που γουσταρει ισοτητες και τετοια το πιο πιθανο ειναι να ειναι λεσβια. Οταν μιλαω για σοβαροτητα εννοω να δειχνεις οτι ασχολεισαι μαζι της, οτι ενδιαφερεσαι ειλικρινα και να εισαι ο εαυτος σου. Αυτο σημαινει της κανεις τα χατηρια μεχρι ενος σημειου. Αυτο δειχνει οτι κρατας τις ισοροπιες.
Δε νομίζω φίλτατε πως είναι νόμος..... έχω βγάλει γυναίκες έξω και τις έχω πληρώσει, στην αρχή τουλάχιστον, είχα όμως και σχέσεις που τα βάζαμε μισά-μισά...... και αυτό δεν ήταν γυφτιά: έδειχνε την αμοιβαία κατανόηση του τι έχουμε και του ότι θέλουμε να είμαστε μαζί χωρίς εκμετάλλευση του ενός από τον άλλο...... και δεν ήταν ούτε νεκρόφιλες, ούτε φεμινίστριες, ούτε μαλακισμένες που γούσταραν ισότητες....... εσύ έγραψες παραπάνω να την βγάζεις και να την κερνάς, δηλαδή να την πληρώνεις διαρκώς...... εάν θεωρείς ότι σε μία σχέση ο άντρας θα πρέπει διαρκώς να είναι με το χέρι στην τσέπη, μπορεί δεν μπορεί, για να καλύπτει τις ανάγκες διασκέδασης της ''σχέσης'' του, πάω πάσο.....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Δε νομίζω φίλτατε πως είναι νόμος..... έχω βγάλει γυναίκες έξω και τις έχω πληρώσει, στην αρχή τουλάχιστον, είχα όμως και σχέσεις που τα βάζαμε μισά-μισά...... και αυτό δεν ήταν γυφτιά: έδειχνε την αμοιβαία κατανόηση του τι έχουμε και του ότι θέλουμε να είμαστε μαζί χωρίς εκμετάλλευση του ενός από τον άλλο...... και δεν ήταν ούτε νεκρόφιλες, ούτε φεμινίστριες, ούτε μαλακισμένες που γούσταραν ισότητες....... εσύ έγραψες παραπάνω να την βγάζεις και να την κερνάς, δηλαδή να την πληρώνεις διαρκώς...... εάν θεωρείς ότι σε μία σχέση ο άντρας θα πρέπει διαρκώς να είναι με το χέρι στην τσέπη, μπορεί δεν μπορεί, για να καλύπτει τις ανάγκες διασκέδασης της ''σχέσης'' του, πάω πάσο.....
Και η δικια μου εχει πληρωσει και εχει προσφερθει να πληρωσει πολλες φορες. Ομως αυτο γινεται για να σε δοκιμασει. Αμα δει οτι θες να περνας καλα και να μην προσφερεις τιποτα τοτε σταδιακα θα την κανει... Οι γυναικες ζητανε ασφαλεια απο εναν ανδρα και θαλπωρη. Εξαλλου δες το και διαφορετικα. Οταν πας στο στουντιο και σκας την 50ρου για να πηδηξεις ειναι καλα? Δηλαδη το καφεδακι η το ποτακι που θα κερασουμε μας χαλασε? Να ειμαστε και λογικοι, οχι πλεονεκτες.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Και η δικια μου εχει πληρωσει και εχει προσφερθει να πληρωσει πολλες φορες. Ομως αυτο γινεται για να σε δοκιμασει. Αμα δει οτι θες να περνας καλα και να μην προσφερεις τιποτα τοτε σταδιακα θα την κανει... Οι γυναικες ζητανε ασφαλεια απο εναν ανδρα και θαλπωρη. Εξαλλου δες το και διαφορετικα. Οταν πας στο στουντιο και σκας την 50ρου για να πηδηξεις ειναι καλα? Δηλαδη το καφεδακι η το ποτακι που θα κερασουμε μας χαλασε? Να ειμαστε και λογικοι, οχι πλεονεκτες.
Δλδ εάν είσαι με το χέρι στην τσέπη διαρκώς της προσφέρει ασφάλεια και θαλπωρή; μάλιστα, είναι και αυτή μία άποψη..... Πίστεψέ με πάντως ότι μία ''σχέση'' πολλές φορές μπορεί να σου στοιχίζει περισσότερο από ένα στουντιοκόριτσο.... απλά δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί σου φεύγουν λίγα λίγα....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Οταν πας στο στουντιο και σκας την 50ρου για να πηδηξεις ειναι καλα? Δηλαδη το καφεδακι η το ποτακι που θα κερασουμε μας χαλασε? Να ειμαστε και λογικοι, οχι πλεονεκτες.

Άθροισε τα έξοδά σου (όλα όμως, ακόμη και το πλύσιμο του αμαξιού, για να μην μπει σε βρώμικο τουτού το κορίτσι) τώρα που έχεις δεσμό και όταν πήγαινες σε στούντιο και πες μας.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Άθροισε τα έξοδά σου (όλα όμως, ακόμη και το πλύσιμο του αμαξιού, για να μην μπει σε βρώμικο τουτού το κορίτσι) τώρα που έχεις δεσμό και όταν πήγαινες σε στούντιο και πες μας.
Σωστός, για να ''κρατήσεις'' τη σχέση σου κάνεις έξοδα που στην ουσία δεν τα παίρνεις χαμπάρι την ώρα που τα κάνεις, και τα οποία δεν θα έκανες χωρίς τη σχέση.....

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Δλδ εάν είσαι με το χέρι στην τσέπη διαρκώς της προσφέρει ασφάλεια και θαλπωρή; μάλιστα, είναι και αυτή μία άποψη..... Πίστεψέ με πάντως ότι μία ''σχέση'' πολλές φορές μπορεί να σου στοιχίζει περισσότερο από ένα στουντιοκόριτσο.... απλά δεν το αντιλαμβάνεσαι γιατί σου φεύγουν λίγα λίγα....
Ειναι πολυ λιγοτερα τωρα.

Επειδη κραταω αρχειο μπορω να σου πω οτι αν πηγαινα σε στουντιο απο την αρχη του καλοκαιριου θα χαλαγα πανω απο 2500 ευρω. Αν συνυπολογισουμε και τις νυχτες που κοιμομαστε μαζι ποσο θα κοστιζαν με ενα city tour?

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:.πιανετε για πήδημα αν ήταν αυτή από πάνω ? :rolleyes: :2funny:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Ειναι πολυ λιγοτερα τωρα.

Επειδη κραταω αρχειο μπορω να σου πω οτι αν πηγαινα σε στουντιο απο την αρχη του καλοκαιριου θα χαλαγα πανω απο 2500 ευρω. Αν συνυπολογισουμε και τις νυχτες που κοιμομαστε μαζι ποσο θα κοστιζαν με ενα city tour?
Μέρα παρά μέρα θα πήγαινες στο studio δλδ; δεν ξέρω τι χαλάς με τη σχέση σου, ούτε μου πέφτει λόγος, γούστο σου καπέλο σου φίλε μου, απλά με ξένισε λίγο η γενίκευση του ''πληρώνω τη σχέση μου και της παρέχω ασφάλεια''. Πίστεψέ με, είχα γνωρίσει γκόμενα, ζωντοχήρα, που δεν χόρταινα να την  :knockinb:, τουλάχιστον 3 φορές ημερησίως αν και ήμουν στα 35 κοντά, η οποία ήταν κυριολεκτικά οικονομική αιμορραγία..... και μου πούλαγε αγαπούλες και κουραφέξαλα........ και έφαγε πόδι τάχιστα........

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν υπάρχουν δύσκολες και εύκολες γκόμενες..Υπάρχουν αυτές που μας γουστάρουν και αυτές που δεν μας γουστάρουν.. Αν η άλλη από μία αρχή δεν σε πάρει με καλό μάτι φεύγεις για άλλα για να μην χάνεις το χρόνο σου.
Μπορεί εγώ να χώνομαι σε μία γκόμενα που με φτύνει και την θεωρώ πολύ δύσκολη, αλλά σε κάποιον άλλο να δώσει μουνί στο πιάτο χωρίς να υπερέχει σε τπτ από μένα. Το θέμα είναι να μην παρακαλάς καμιά και να μην γίνεσαι πιρφόρος και είλωτας. Όποια δεν γουστάρει την κάνουμε αμέσως άκρη και πάμε για άλλα.

Το ότι να βγάλεις γκόμενα προ'υ'ποθέτει μόχθο είναι μαλακία.. Αν κάποια σε γουστάρει πραγματικά θα κάνει οτιδήποτε για να σε καταφέρει και εσύ απλά θα αράζεις(και εννοείται δεν θα συμπεριφέρεσαι σαν χοντρομαλάκας).. Είναι όπως όταν βλέπουν ένα φόρεμα ακριβό του γούστου τους και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να ψήσουν πατεράδες ή χορηγούς να τους το αγοράσουν :grin:.
Το να ρίξεις κάποια με πολύ μόχθο είναι παρακαλετό γαμήσι ουσιαστικά και σημαίνει ότι δεν ψηνόταν και απλά κατέληξε μαζί σου... Με την πρώτη ευκαιρία όμως θα το φας το κέρατο.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Πανω απο ολα να εισαι γαλαντομος, να την βγαζεις εξω, να την κερνας και να δειχνεις ποσο πολυ την θελεις.

Αρα με λιγα λογια να εισαι πορφυρος μας λες :jerking:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ποιος τον εβγαλε αυτο το νομο εσεις οι πυρφοροι?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
6K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom