Ποιος τον εβγαλε αυτο το νομο εσεις οι πυρφοροι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 323
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Οι γυναικες μυριζουν τα κοροιδα απο μακρια,στην περιπτωση σου σε μυριζονται πριν ακομα να μηλισεις,αν εσυ βαρας ανασφαλεια μην γενικευεις την κατασταση και για τους υπολοιπουςΚαι η δικια μου εχει πληρωσει και εχει προσφερθει να πληρωσει πολλες φορες. Ομως αυτο γινεται για να σε δοκιμασει. Αμα δει οτι θες να περνας καλα και να μην προσφερεις τιποτα τοτε σταδιακα θα την κανει... Οι γυναικες ζητανε ασφαλεια απο εναν ανδρα και θαλπωρη. Εξαλλου δες το και διαφορετικα. Οταν πας στο στουντιο και σκας την 50ρου για να πηδηξεις ειναι καλα? Δηλαδη το καφεδακι η το ποτακι που θα κερασουμε μας χαλασε? Να ειμαστε και λογικοι, οχι πλεονεκτες.
vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 22
- Πόντοι
- 616
Εσυ εχεις σχεση?Πανω απο ολα να εισαι γαλαντομος, να την βγαζεις εξω, να την κερνας και να δειχνεις ποσο πολυ την θελεις.
Αρα με λιγα λογια να εισαι πορφυρος μας λες
Αμα εισαι τοσο ωραιος που η γκομενα στα δινει ολα στο πιατο τοτε... μπραβο.
Η πιρφοριαση συμβαινει οταν δεν εχει τα επιδιωκομενα αποτελεσματα.
Ενταξει... τραβα στη Φυλης τωρα και ασε εμενα τον πιρφορο στον καημο μου...Οι γυναικες μυριζουν τα κοροιδα απο μακρια,στην περιπτωση σου σε μυριζονται πριν ακομα να μηλισεις,αν εσυ βαρας ανασφαλεια μην γενικευεις την κατασταση και για τους υπολοιπους
mpouzoklidos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 83
- Like
- 27
- Πόντοι
- 96
εγω πηδηξα απο εναν βραχο και εκανα βουτια στα βαθυγαλανα νερα του ιονιου...μετραει;;;
oti πηδαει κανεις καλο ειναι απο γκομενα μεχρι κανενα βραχο
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
διαβαζα μια συνεντευξη της sklenarikova κ σε μια ερωτηση για το πως βρισκει τους ελληνες απαντησε οτι παριστανουν τους macho κ αυτο πολλες φορες της φαινεται αστειο...αν κ μοντελα η γκομενα επιασε το νοημα με αυτη την κουβεντα της κ εδειξε ποια ειναι η διαφορα εμας των ελληνων απο τους ξενους...ο ελληνας ειναι της επιδειξης κ απο ουσια μηδεν...κουνηματα,μοστρα,φιγουριλικια κ αλλα τετοια γραφικα...δυστυχως οι γκομενες εχουν μαθει σε αυτα κ αυτα ακριβως εκτιμανε...αλλωστε το φτωχο τους το μυαλο μεχρι εκει παει....που να ψαξει η αλλη παραπερα τον αλλον,οταν δεν εχει μαθει να το κανει...εκτος λοιπον απο τις ιδιες,τις μαναδες τους κ τα γονιδια τους φταινε πρωτα απ'ολα οι ελληναραδες που χαλανε την πιατσα κανοντας τους καραγκιοζηδες για να γαμησουν...οι ξενες ειναι πιο ανθρωπινες,γιατι οσο κ να μην θελουμε να το παραδεχτουμε φαινεται οτι οι αντρες τους ειναι λιγοτερο μαλακες
Επισκέπτης
διαβαζα μια συνεντευξη της sklenarikova κ σε μια ερωτηση για το πως βρισκει τους ελληνες απαντησε οτι παριστανουν τους macho κ αυτο πολλες φορες της φαινεται αστειο...αν κ μοντελα η γκομενα επιασε το νοημα με αυτη την κουβεντα της κ εδειξε ποια ειναι η διαφορα εμας των ελληνων απο τους ξενους...ο ελληνας ειναι της επιδειξης κ απο ουσια μηδεν...κουνηματα,μοστρα,φιγουριλικια κ αλλα τετοια γραφικα...δυστυχως οι γκομενες εχουν μαθει σε αυτα κ αυτα ακριβως εκτιμανε...αλλωστε το φτωχο τους το μυαλο μεχρι εκει παει....που να ψαξει η αλλη παραπερα τον αλλον,οταν δεν εχει μαθει να το κανει...εκτος λοιπον απο τις ιδιες,τις μαναδες τους κ τα γονιδια τους φταινε πρωτα απ'ολα οι ελληναραδες που χαλανε την πιατσα κανοντας τους καραγκιοζηδες για να γαμησουν...οι ξενες ειναι πιο ανθρωπινες,γιατι οσο κ να μην θελουμε να το παραδεχτουμε φαινεται οτι οι αντρες τους ειναι λιγοτερο μαλακες
μια λυση ειναι μαγκες, ξυλο,ξυλο,ξυλο,ξυλο και παλι ξυλο..
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
όσο υπάρχει διάχυτος ο πιρφορισμός στην κοινωνία, τότε οι γυναίκες θα έχουν πληθώρα άλλων επιλογώνΔιαφωνω.
Οι γυναικες για να κολλησουν μαζι σου θελουν κατα βαση φτυσιμο, απαξιωση και γερες δοσεις σεξ..
Τα κερασματα και οι λοιπες πιρφοριες μονο αρνητικα αποτελεσματα φερνουν
βέβαια συμφωνώ μαζί σου , αλλά οι γυναίκα έχει άπλετες και απεριόριστες επιλογές πρόθυμων πιρφόρων
διαβαζα μια συνεντευξη της sklenarikova κ σε μια ερωτηση για το πως βρισκει τους ελληνες απαντησε οτι παριστανουν τους macho κ αυτο πολλες φορες της φαινεται αστειο...
Καλα τα λεει η Αντριανα, γιατι ειναι παγκοσμιως γνωστο πως τον Karembeu αυτη τον διαλεξε για την ομορφαδα του και τον πλουσιο ψυχικο του κοσμο. Γι αυτο αλλωστε οταν ο τυπος σταματησε το ποδοσφαιρο ξαφνικα επρεπε να σκυψει για να περασει απο πορτα. Και μετα εφαγε σουτ.
δυστυχως οι γκομενες εχουν μαθει σε αυτα κ αυτα ακριβως εκτιμανε...αλλωστε το φτωχο τους το μυαλο μεχρι εκει παει....που να ψαξει η αλλη παραπερα τον αλλον,οταν δεν εχει μαθει να το κανει
Καλα αμα εσυ περιμενεις να σου κατσει η αλλη γιατι εισαι καλο παιδι με βαθια αισθηματα, πλουσιο ψυχικο κοσμο και τα λοιπα αστο να παει. Θα σου ρθει μια ξεμπαρκη, θα σε βαλει στο βρακι της και θα λες μετα τι καλα που ειναι εδω. Το αυτο ισχυει και στη Μοσχα, και στο Οσλο, και στο Παρισι και στην Μπρατισλαβα και στο Μιαμι.
Επισκέπτης
όσο υπάρχει διάχυτος ο πιρφορισμός στην κοινωνία, τότε οι γυναίκες θα έχουν πληθώρα άλλων επιλογών
βέβαια συμφωνώ μαζί σου , αλλά οι γυναίκα έχει άπλετες και απεριόριστες επιλογές πρόθυμων πιρφόρων
ΑΚΡΙΒΩΣ! Και οχι μονο αυτο οι μαλακες οι πυρφοροι κανα δεκαευρω που τους περισεβει αντι να πανε να γαμισουνε κανα μεταξουργειο πανε και κερνανε τις φωκιες fredo capucino
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 406
- Πόντοι
- 36
Διαφωνω.
Οι γυναικες για να κολλησουν μαζι σου θελουν κατα βαση φτυσιμο, απαξιωση και γερες δοσεις σεξ..
Τα κερασματα και οι λοιπες πιρφοριες μονο αρνητικα αποτελεσματα φερνουν
ακριβως
ακριβως
αμα δεν εχεις τα εχεγγυα να ερθει η αλλη για να τη φτυσεις το συγκεκριμμενο συστημα παραγει πειναλεους μπακουρους που αραζουν στις μπαρες με ποζα Τζειμς Ντιν και μετα ερχονται στο μπου και λενε οτι οι γυναικες ειναι πουτανες, μιλανε στους αλλους και οχι σ'αυτους.
Την ασφαλεια δεν την αγοραζεις μαστορα.Οταν πληρωνεις συνεχεια να ξερεις οτι οταν δεν εχεις φραγκα θα μεινεις μονος και επειδη εχουμε κριση και τοσα λεφτα δεν εχεις βρες καποια που να τσονταρει και να μην ειναι καποια με σχισμενο String να την τασιζεις εσυ .Τετοιες βρισκεις ανετα οπου και να πας.Το θεμα ειναι να βρειςκαποια που να συνενοησε.Δοκιμασιες και μαλακιες με τα λεφτα δεν κανουν ..ακου εκει πληρωνει για να σε δοκιμασει .... και δηλαδη αμα δεν πληρωνεις θα φθγει με αλλον ?τοτε γιατι να εισαι μαζι τις εαν ειναι να φυγει οταν σταματησεις να πληρωνεις ?Και η δικια μου εχει πληρωσει και εχει προσφερθει να πληρωσει πολλες φορες. Ομως αυτο γινεται για να σε δοκιμασει. Αμα δει οτι θες να περνας καλα και να μην προσφερεις τιποτα τοτε σταδιακα θα την κανει... Οι γυναικες ζητανε ασφαλεια απο εναν ανδρα και θαλπωρη. Εξαλλου δες το και διαφορετικα. Οταν πας στο στουντιο και σκας την 50ρου για να πηδηξεις ειναι καλα? Δηλαδη το καφεδακι η το ποτακι που θα κερασουμε μας χαλασε? Να ειμαστε και λογικοι, οχι πλεονεκτες.
πυρφορο σε λενε?η θες να γινεις?
όσο υπάρχει διάχυτος ο πιρφορισμός στην κοινωνία, τότε οι γυναίκες θα έχουν πληθώρα άλλων επιλογών
σωστος
Επισκέπτης
Μέρα παρά μέρα θα πήγαινες στο studio δλδ; δεν ξέρω τι χαλάς με τη σχέση σου, ούτε μου πέφτει λόγος, γούστο σου καπέλο σου φίλε μου, απλά με ξένισε λίγο η γενίκευση του ''πληρώνω τη σχέση μου και της παρέχω ασφάλεια''. Πίστεψέ με, είχα γνωρίσει γκόμενα, ζωντοχήρα, που δεν χόρταινα να την , τουλάχιστον 3 φορές ημερησίως αν και ήμουν στα 35 κοντά, η οποία ήταν κυριολεκτικά οικονομική αιμορραγία..... και μου πούλαγε αγαπούλες και κουραφέξαλα........ και έφαγε πόδι τάχιστα........
ε ρε μαλακα αν δεν μπορεις να γαμας τοτε καθε μερα ποιο το νοημα? Φυσικα και μια σχεση/γκομενα συμφερει περισσοτερο αφου μπορεις να την ξεκωλιαζεις πολυ περισσοτερες φορες απο το να πηγαινεις σαν τον φουκαρα μια στο τοσο σε στουντιο. Ελεος με μερικους δηλαδη.
+1ακριβως
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Καλα τα λεει η Αντριανα, γιατι ειναι παγκοσμιως γνωστο πως τον Karembeu αυτη τον διαλεξε για την ομορφαδα του και τον πλουσιο ψυχικο του κοσμο. Γι αυτο αλλωστε οταν ο τυπος σταματησε το ποδοσφαιρο ξαφνικα επρεπε να σκυψει για να περασει απο πορτα. Και μετα εφαγε σουτ.
Καλα αμα εσυ περιμενεις να σου κατσει η αλλη γιατι εισαι καλο παιδι με βαθια αισθηματα, πλουσιο ψυχικο κοσμο και τα λοιπα αστο να παει. Θα σου ρθει μια ξεμπαρκη, θα σε βαλει στο βρακι της και θα λες μετα τι καλα που ειναι εδω. Το αυτο ισχυει και στη Μοσχα, και στο Οσλο, και στο Παρισι και στην Μπρατισλαβα και στο Μιαμι.
δεν ειπα να ερθει η αλλη μαζι σου γιατι εισαι καλο παιδι...αλλωστε κ το πολυ καλο παιδι να εισαι κατανταει ξενερωτος κ μαλακας...απλα λεμε φιλε μου αυτο το γαμημενο κεφαλι τους περα απο τα συνηθισμενα...να κατσουν να το στυψουν λιγο παραπανω κ να γινουν πιο επιλεχτικες με βαση οχι το πως μοστραρει ο αλλος πχ.υποτιθεται οτι οι γυναικες ειναι εγκεφαλικα οντα-ετσι δεν ισχυριζονται?-κ συγκινουνται απο χιλια δυο αλλα πραγματα περα απο τα εφε
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
προσωπικα δεν ειμαι της αποψης που εχουν μερικοι οτι δηλαδη χεζουμε τις γκομενες κ το ριχνουμε στα μπουρδελα αποκλειστικα...δεν ειναι λυση αυτη...αυτο που ζητουμε ειναι απλα το αυτονοητο να υπαρχουν γυρω μας γυναικες φυσιολογικες,ανθρωπινες,ισσοροπημενες που ξερουν τι θελουν κ τι ζητανε...οχι αλλοπροσαλλα θηλυκα που αλλα εχουν στο μυαλο τους κ αλλα θελουν...πχ επειδη ειμαι καμακι κ το χω το αθλημα μου τη σπαει πχ οταν καποια σου δινει το τηλ της κ μετα δεν απανταει καν η δεν το σηκωνει...πηρα αρχες αυγουστου απο καμακι σε καφε 2 τηλεφωνακια που οντως ισχυουν,γιατι μου κανανε αναπαντητη κ τωρα δεν απαντανε καν...τι το δινεις μωρη καριολα το τηλ σου αν δεν εχεις διαθεση να μιλησεις η να βγεις..?αυτα τα κακως κειμενα σχολιαζουμε μαγκες μου...δεν ζηταμε κατι παραλογο...απλα να ειναι λογικες,σοβαρες κ ανθρωπινες
razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 406
- Πόντοι
- 36
αυτο που ζητουμε ειναι απλα το αυτονοητο να υπαρχουν γυρω μας γυναικες φυσιολογικες,ανθρωπινες,ισσοροπημενες που ξερουν τι θελουν κ τι ζητανε...οχι αλλοπροσαλλα θηλυκα που αλλα εχουν στο μυαλο τους κ αλλα θελουν...
αυτο ειναι σα να ζητας βαρκα με φτερα
Μάγκα, μαζέψου λίγο......... και καλό είναι να διαβάζεις όλο το διάλογο για να διατυπώνεις άποψη και όχι να απομονώνεις ένα μήνυμα γιατί εγώ δεν είπα το να πηγαίνεις μονίμως στα στούντιο αντί να έχεις γκόμενα......ε ρε μαλακα αν δεν μπορεις να γαμας τοτε καθε μερα ποιο το νοημα? Φυσικα και μια σχεση/γκομενα συμφερει περισσοτερο αφου μπορεις να την ξεκωλιαζεις πολυ περισσοτερες φορες απο το να πηγαινεις σαν τον φουκαρα μια στο τοσο σε στουντιο. Ελεος με μερικους δηλαδη.
Επισκέπτης
Μάγκα, μαζέψου λίγο......... και καλό είναι να διαβάζεις όλο το διάλογο για να διατυπώνεις άποψη και όχι να απομονώνεις ένα μήνυμα γιατί εγώ δεν είπα το να πηγαίνεις μονίμως στα στούντιο αντί να έχεις γκόμενα......
χλιμιντζουρα λες στο παιδι οτι οι γκομενες μπορει να βγουν και πιο ακριβες με τα κερασματα κτλ απο τα στουντιο. Και σου λεει ο ανθρωπος οτι για να ευχαριστηθει γαμησι θα επρεπε να χαλαει πανω απο 2μισι χιλιαρικα στα στουντιο τον μηνα. Οποτε μπορει να βγαινει πιο ακριβη λιγο η γκομενα απο το να πηγαινες μια φορα στο τοσο στα στουντιο αλλα να το βρασεις αν γαμας το δεκαπενθημερο