Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρόχειρα.
περί ορέξεως κολοκυθόσπορος
μην τσακώνεστε.
αλλοι γουστάρουν σχέση αγαπουλιές κλπ κι άλλοι γαμήσια γκανγκ μπανγκς και μετά γήπεδο για μπινελίκια.
τώρα.
τα πράγματα είναι απλά.
είτε σχέση αναζητάς είτε πουτάνα μόλις καταλάβει ότι είσαι κάψουρας ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ.
τόσο παλό είναι το ζήτημα.

κανόνας απαράβατος.
εάν η γκόμενα δε σου κάτσει σε 2-3 καβλαντίσματα τομπούλο.
διαφορετικά είτε γκόνενα είναι είτε πουτάνα θα σου φάει τρελλά φράγκα και θα σου πέσουν και οι μισές τρίχες της κεφαλής σου ακόμα και εάν την γαμήσεις εν τέλει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι Ρωσιδες στη Ρωσια ειναι χειροτερες. Αν ο ελληνας ειναι μια φορα φιγουρατζης ο Ρωσσος ειναι 20 φορες, σε σημειο που  εβλεπες τυπους Παρασκευη να περνουν το μηνιατικο και Δευτερα να ειναι ταπι και ψυχραιμοι γιατι τους τα φαγε η γκομενα στο Tsum το ΣΚ. Οσο για το αν τους τρεχουν τους Ρωσους, δε μπορεις να φανταστεις. Βλεπεις τον Ρωσο Σαββατο απογευμα να παρφουμαρεται, να παιρνει μια απο αυτες τις γελοιες Ρωσικες τελεια συμμετρικες ανθοδεσμες παραμασχαλα και να τραβαει να παρει τη γκομενα για το ραντεβου ... η μονη διαφορα ειναι οτι μετα την περιοδο του φλερτ ο Ρωσος παιζει και να τη σαπιζει στο ξυλο ενω ο Ελληνας μενει καλουλης all the way.
έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ.
αμα δεις νταβάι παζένιμσα για παράδειγμα (το αντίστοιχο δικό μας ραντεβού στα φανερά βέβαια) εκτός του ότι θα κλάσεις στο γέλιο θα καταλάβεις και το επίπεδο του μέσου μαλάκα ρώσου.
οι ρωσσίδες είναι τόσο ατομίστριες και εγωίστριες εξαιτίας των ρώσσων πιρφόρων. τις μάπες βεβαίως μετά δεν τις γλιτώνουν κυρίως γιατί οι ρώσσοι 99 στους 100 γίνονται επί μονίμου βάσεως λιώμα.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
Με τις ρωσσιδες στην ελλαδα,αν μπλεξεις δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει να πληρωσει ουτε διφραγκο,με 2 που βγηκα την μια την εβαλα να πληρωσει τα ποτα της την πρωτη φορα που βγηκαμε και πηρε και 2 η πουτανα  και την πεταξα και απο το αμαξι μολις αρχισε να με πρηζει,η αλλη ειχε την απαιτηση να την παιρνω μονο εγω τηλ και μολις βγηκαμε με αρχισε και τις αναπαντητες η παλιο πουτανα,εφαγαν σουτι και οι 2,που να σας πω ιστοριες απο φιλο μου που εβγαινε μαζι τους.
Τον φιλο μου τον κουβαλησαν βραδιατικα να παει να τις παρει απο το κλαμπ,τον ειπαν να τις παει για φαγητο και οταν τις ειπε οτι δεν εχει λεφτα πανω του τον ειπαν μετα να τις παει σπιτι τους.Αλλα ετσι μαθανε ετσι κανουνε στην ελλαδα ζουνε ,στην ρωσσια για φτυσιμο τις εχουνε εδω το παιζουν γκομενες

οι ξενες που ειναι ελλαδα ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει...τα χουμε ξαναπει...γιατι κουβαλανε τα μειονεκτηματα της χωρας τους,αλλα κ μιας ελληνιδας...σκεφτονται αφου η ελληνιδα τους παιζει εδς σαν μαλακες εγω χαζη ειμαι να του κατσω ετσι?αν θελετε ξενες πρεπει να τις γνωρισετε στις χωρες που ζουν,σπουδαζουν,εργαζονται κ να ναι απο σωστες οικογενεις...οι εδω ξενες ειναι χαλασμενες ισως περισσοτερο κ απο ελληνιδες

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
Με μετρο τυπε! Ειμαι παθων κ ξερω!

Βασικα οτι δινεις να παιρνεις κιολας!
Φυσικα με μετρο.
Τις κανεις να νομιζουν οτι εχουν το πανω χερι...

Οι Ρωσιδες στη Ρωσια ειναι χειροτερες. Αν ο ελληνας ειναι μια φορα φιγουρατζης ο Ρωσσος ειναι 20 φορες, σε σημειο που  εβλεπες τυπους Παρασκευη να περνουν το μηνιατικο και Δευτερα να ειναι ταπι και ψυχραιμοι γιατι τους τα φαγε η γκομενα στο Tsum το ΣΚ. Οσο για το αν τους τρεχουν τους Ρωσους, δε μπορεις να φανταστεις. Βλεπεις τον Ρωσο Σαββατο απογευμα να παρφουμαρεται, να παιρνει μια απο αυτες τις γελοιες Ρωσικες τελεια συμμετρικες ανθοδεσμες παραμασχαλα και να τραβαει να παρει τη γκομενα για το ραντεβου ... η μονη διαφορα ειναι οτι μετα την περιοδο του φλερτ ο Ρωσος παιζει και να τη σαπιζει στο ξυλο ενω ο Ελληνας μενει καλουλης all the way.
Φιλος μου που ηρθε μολις απο Ρωσια μου ειπε πως εδω εχουν ερθει οι ΑΣΧΗΜΕΣ Ρωσιδες. Σκεψου τι θεομουνα κυκλοφορουν εκει και εχουν τρελανει τους αγαπουληδες Ρωσους... :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
αδερφε την γνωμη μου ειπα... δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να ακολουθησετε αυτο...  :-  το τι ειναι σωστο και λαθος το κρινει ο καθενας μας προσωπικα με το μυαλο που κουβαλαει...
τώρα το έθεσες καλύτερα

είπες τι είναι ιδανικό για σένα και το σεβόμαστε απόλυτα
όμως αυτό που θεωρείς εσύ ιδανικό (για σένα) , εγώ το θεωρώ το απευκταίο για μένα

όλα καλά ,αρκεί να μην επιβάλει ο ενάς την θέση του στον άλλο , δεν είναι δυνατό να είμαστε όλοι ίδιοι  ;)

Οχι τυπε δεν το θεωρω υψιστη ηδονη! (την σχεση) κ ουτε θελω να γενικευσω! Τωρα αν λεμε κ μαλακιες αποψεις ανταλλασουμε! 

Κ οσο αναφορα το θεμα! Θα μου αρεσε να πηδουσα απλως οπως κανανε φιλοι μου! (Δεν εννοω σχεση)! Μιλαω απλα κ καθαρα απλα μονο γ πηδημα κ γεια σας!  Επειδη δεν μπορω πηγαινα στα μπουρδελα!

Εσυ σαν ατομο δεν θα το προτιμουσες?

δεν είναι εύκολο να σου πώ ακριβώς απο το πληκτρολόγιο τι είναι αυτό που με φτιάχνει,
αλλά ήδη είπα ότι μου προκάλεσε τάσεις εμετού το φαινόμενο "σχέσης" που αναφέρθηκε απο κάποιους , ώς το ιδανικό για όλους .

αυτά  ;)

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
είτε σχέση αναζητάς είτε πουτάνα μόλις καταλάβει ότι είσαι κάψουρας ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΙΣΕΣ.

Σωστον

διαφορετικά είτε γκόνενα είναι είτε πουτάνα θα σου φάει τρελλά φράγκα και θα σου πέσουν και οι μισές τρίχες της κεφαλής σου ακόμα και εάν την γαμήσεις εν τέλει.

Σωστοτερον

Το θεμα δεν ειναι αμα θα πληρωσεις τις διακοπες και το φαγητο της γκομενας σου. Το θεμα ειναι κατι τυποι που για να γαμησουν μια γκομενα κανουν για κανα 6 μηνο τα εξοδα σ'αυτη, στις φιλες τις, γινονται ταξιτζιδες και κουβαλητες και αμα μετα απο κανα 6 μηνο τραβηγμα τους κατσει μοστραρουν ενα χαμογελο Τελη Σαβαλας λες και μολις κερδισαν το λαχειο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι ξενες που ειναι ελλαδα ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει...τα χουμε ξαναπει...γιατι κουβαλανε τα μειονεκτηματα της χωρας τους,αλλα κ μιας ελληνιδας...σκεφτονται αφου η ελληνιδα τους παιζει εδς σαν μαλακες εγω χαζη ειμαι να του κατσω ετσι?αν θελετε ξενες πρεπει να τις γνωρισετε στις χωρες που ζουν,σπουδαζουν,εργαζονται κ να ναι απο σωστες οικογενεις...οι εδω ξενες ειναι χαλασμενες ισως περισσοτερο κ απο ελληνιδες
μην παίρνεις όρκο......
η αντίστοιχη τατιάνα της ρωσσίας είναι ένας αδερφούλης ο μαλάχωφ που κάνει εκπομπές με μεγάλη τηλεθέαση όπως το πουστ γκαβαριάτ.
τα σόου της αννίτας μποροστά σε αυτές τις εκπομπές ειναι επιπέδου λυρικής σχολής.
τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
πρόχειρα.
περί ορέξεως κολοκυθόσπορος
μην τσακώνεστε.
αλλοι γουστάρουν σχέση αγαπουλιές κλπ κι άλλοι γαμήσια γκανγκ μπανγκς και μετά γήπεδο για μπινελίκια.
τώρα.
τα πράγματα είναι απλά.

κανόνας απαράβατος.
τα σωστά να λέγονται  :cool2:

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
Οι Ρωσιδες στη Ρωσια ειναι χειροτερες. Αν ο ελληνας ειναι μια φορα φιγουρατζης ο Ρωσσος ειναι 20 φορες, σε σημειο που  εβλεπες τυπους Παρασκευη να περνουν το μηνιατικο και Δευτερα να ειναι ταπι και ψυχραιμοι γιατι τους τα φαγε η γκομενα στο Tsum το ΣΚ. Οσο για το αν τους τρεχουν τους Ρωσους, δε μπορεις να φανταστεις. Βλεπεις τον Ρωσο Σαββατο απογευμα να παρφουμαρεται, να παιρνει μια απο αυτες τις γελοιες Ρωσικες τελεια συμμετρικες ανθοδεσμες παραμασχαλα και να τραβαει να παρει τη γκομενα για το ραντεβου ... η μονη διαφορα ειναι οτι μετα την περιοδο του φλερτ ο Ρωσος παιζει και να τη σαπιζει στο ξυλο ενω ο Ελληνας μενει καλουλης all the way.

την ανθοδεσμη δεν την παιρνει ο ρωσος επειδη ειναι μαλακας,απλα στις ανατολικες χωρες μικα τετοια κινηση ακομα μετραει...ειναι ενα στοιχειο που φλερταρουν σε αντιθεση με εδω που οι κακομαθημενες το θεωρουν ξεπερασμενο...απο την αλλη οντως υπαρχουν κ ξενοι μουνοδουλοι,η διαφορα εκει ειναι ομως οτι γυναικες ζουν για το γαμησι...το εχουν μεσα τους κ δεν το χρησιμοποιουν απαραιτητα για να πετυχουν κατι...τους αρεσει ο ερωτας,το σεξ,η καλοπεραση...δινουν το μουνι τους,αν φερθεις gentleman...εδω αντιθετα οσο κωλο κ να σκυψεις παλι μαλακας θα βγεις

sakhs_go

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Like
4
Πόντοι
1
τώρα το έθεσες καλύτερα

είπες τι είναι ιδανικό για σένα και το σεβόμαστε απόλυτα
όμως αυτό που θεωρείς εσύ ιδανικό (για σένα) , εγώ το θεωρώ το απευκταίο για μένα

όλα καλά ,αρκεί να μην επιβάλει ο ενάς την θέση του στον άλλο , δεν είναι δυνατό να είμαστε όλοι ίδιοι  ;)

ακριβως  :thumbsup:  .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σκεψου τι θεομουνα κυκλοφορουν εκει και εχουν τρελανει τους αγαπουληδες Ρωσους... :2funny:
λοιπόν.
στην κύπρο κάνουν διακοπές ελίτ ρώσσων και ρωσσίδων με απίστευτα φράγκα....

πριν απο 2 χρόνια έψαχνα σπίτι στον Αγιο Τυχωνα εξω απο τη Λεμεσσό σε κάποιες περιοχές που οι Ρώσσοι έχουν ολόκληρες βίλλες.

Ψάχνοντας σε ένα δρόμο προς Παρεκκλησιά βλέπω μια βιλλάρα με μια ML AMG μαύρη αραγμένη απέξω καβάλα στο πεζοδρόμιο

επειδή εκεί οι δρόμοι ειναι στενοί πήγαινα σιγά και χάζευα και σπίτια.
κάποια στιγμή ανοίγει η καγκελόπορτα και βγαίνει ένας ξανθός ΘΕΟΜΟΥΝΟΣ που ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟ.

Χαζευα σαν τον μαλάκα και με πήρε ώρα να συνέλθω. μετά απο λίγο βγήκε και ο ρωσσούλης πενηντάρης κάτσεκαλάς.
:rolleyes:

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
την ανθοδεσμη δεν την παιρνει ο ρωσος επειδη ειναι μαλακας,απλα στις ανατολικες χωρες μικα τετοια κινηση ακομα μετραει...ειναι ενα στοιχειο που φλερταρουν σε αντιθεση με εδω που οι κακομαθημενες το θεωρουν ξεπερασμενο...απο την αλλη οντως υπαρχουν κ ξενοι μουνοδουλοι,η διαφορα εκει ειναι ομως οτι γυναικες ζουν για το γαμησι...το εχουν μεσα τους κ δεν το χρησιμοποιουν απαραιτητα για να πετυχουν κατι...τους αρεσει ο ερωτας,το σεξ,η καλοπεραση...δινουν το μουνι τους,αν φερθεις gentleman...εδω αντιθετα οσο κωλο κ να σκυψεις παλι μαλακας θα βγεις

Το ιδιο λεμε. Απλα απαντουσα στον αλλον που λεει οτι οι Ρωσιδες στην Ελλαδα τον τρεχουν τον αντρα. Αμα μου βρεις εσυ Ρωσιδα στη Μοσχα να τη πας για καφε και να πληρωσει εκεινη τον καφε της θα σε πω Μαρκο Πολο. Δεν υπαρχει απλα. Η κουλτουρα τους ειναι αυτη, στο φλερτ ο αντρας ειναι "ιπποτικος", πληρωνει, παρακαλαει κλπ. Η Ρωσιδα μπορει να σε παρει τηλ ενω εισαι πχ στην Κηφισια να πας να την παρεις απο την Καλιθεα να την πας στο Χαλανδρι (για να μη σου λεω περιοχες στη Μοσχα). Το θεωρει φυσικο.Αλλο το φλερτ μπαι δε γουει κι αλλο το σεξ. Ενας απο τους λογους που οι Ρωσιδες τρωνε ξυλο ειναι ακριβως το σεξ. Επειδη το χουν τοσο "ευκολο" το κερατο παει συννεφο. Μπορει εσυ να σαι κουκλος να την εχεις στα οπα οπα και στα λουσα και να παει να πηδηχτει με τον Μπορις τον μεθυσμενο που βρωμαει γιατι ετσι της γκαβλωσε και να σε κοιταει σα να μη τρεχει τιποτα. Οποτε οι Ρωσοι προσπαθουν να τις κουλαντρισουν με ξυλο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
λοιπόν.
στην κύπρο κάνουν διακοπές ελίτ ρώσσων και ρωσσίδων με απίστευτα φράγκα....

πριν απο 2 χρόνια έψαχνα σπίτι στον Αγιο Τυχωνα εξω απο τη Λεμεσσό σε κάποιες περιοχές που οι Ρώσσοι έχουν ολόκληρες βίλλες.

Ψάχνοντας σε ένα δρόμο προς Παρεκκλησιά βλέπω μια βιλλάρα με μια ML AMG μαύρη αραγμένη απέξω καβάλα στο πεζοδρόμιο

επειδή εκεί οι δρόμοι ειναι στενοί πήγαινα σιγά και χάζευα και σπίτια.
κάποια στιγμή ανοίγει η καγκελόπορτα και βγαίνει ένας ξανθός ΘΕΟΜΟΥΝΟΣ που ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟ.

Χαζευα σαν τον μαλάκα και με πήρε ώρα να συνέλθω. μετά απο λίγο βγήκε και ο ρωσσούλης πενηντάρης κάτσεκαλάς.
:rolleyes:

Κ να χαν μονο εκει! Παντου εχουν!

Τυπε Κυπρο ζεις?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
τα τελευταία 5 χρόνια.

Περσονα οι κυπριοι στροφαρουν;;

γνωρισα ενα παιδι στην παραλια π δουλευει εκει και μου ελεγε οτι δεν πολυστροφαρουν..επισηςε οτι οι κυπραιες ντυνονται σαν ξεκωλα..βλεπεις κιλοτα με τα μινι τους

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Περσονα οι κυπριοι στροφαρουν;;

γνωρισα ενα παιδι στην παραλια π δουλευει εκει και μου ελεγε οτι δεν πολυστροφαρουν..επισηςε οτι οι κυπραιες ντυνονται σαν ξεκωλα..βλεπεις κιλοτα με τα μινι τους

βλεπεις κιλοτα αλλα απο μεσα παρθενοραφη λουκετο κλειδαρια με κωδικο κ συρματοπλεγμα

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
σαν τα τουλουμπακια πισω απο την βιτρινα δη΄λαδη....καταλαβα...

σαν τα γαλακτομπουρεκα στο κοσμικον οταν περνας με τρενο η τα καταιφια στο βαρσο στην κηφησια μετα την βολτα στο αλσος οταν κανεις διαιτα

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Οι Κυπριες στην Κυπρον ειναι μυξοπαρθενες
Οι Κυπριες στην Αθηνα και στο Λονδινο δινουν ρεστα παντως

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις