Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
επιτρέψτε μου να πώ και γώ ένα φαινόμενο επι της μόρφωσης των Κυπρίων :

ας πούμε ήμουν σε μια μεγάλη σχολή , στην οποία μπαίνεις ή με 19,5 στις πανελλήνιες ή με μέσον.
το "μέσον" το καραξεσκίσανε τα τελευταία χρόνια , τόσο που η πλειοψηφία μπαίνει πλέον με πλάγιους τρόπους και όχι με την νόμιμη οδό των πανελληνίων.

Οι Κύπριοι , είναι μια κατηγορία που μπήκαν με "μέσο" στη σχολή ,( καμιά εκθεσούλα , κανά μαθηματικούλι και το 14άρι τους αρκούσε για να μπούν).
Όμως είναι η μοναδική κατηγορία "μέσου" που εξελίσσονται σε top-gun επιστήμονες στην πορεία.
Έχουν "στριφνό" και πολλές φορές αντιπαθητικό χαρακτήρα, αλλά οφείλω να τους αναγνωρίσω ότι τιμάνε το "μέσον" τους , και με φιλότιμο (πολλοί απ'αυτούς) γίνονται μεγάλες κορυφές στους τομείς τους. (ονόματα να μην πούμε)
ρε συ εδώ μιλάμε για επίπεδο λαού όχι για εξσέπσιοναλ περιπτώσεις.
αυτό που λες είναι αληθές όπως πχ και το θέμα με τους πολύ πλούσιους και πετυχημένους κύπριους επιχειρηματίες.
απο κει και πέρα.
εν έτει 2011 σε χωριά κυνηγάνε και τρώνε επι τόπου χύμα σε υποστατικά.
μπορείς στην κύπρο να δεις τα πάντα.
απο ζάμπλουτο υπερμορφωμένο μέχρι τσουρουκα απλυτο για εβδομάδες σε κανα ορεινό χωριο.
μην τα μπλεκουμε......
τα ΜΕΣΟ επίπεδο της μόρφωσης και της ελλάδας γενικά και λόγω εε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
και μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
ρε συ εδώ μιλάμε για επίπεδο λαού όχι για εξσέπσιοναλ περιπτώσεις.
αυτό που λες είναι αληθές όπως πχ και το θέμα με τους πολύ πλούσιους και πετυχημένους κύπριους επιχειρηματίες.
απο κει και πέρα.
εν έτει 2011 σε χωριά κυνηγάνε και τρώνε επι τόπου χύμα σε υποστατικά.
μπορείς στην κύπρο να δεις τα πάντα.
απο ζάμπλουτο υπερμορφωμένο μέχρι τσουρουκα απλυτο για εβδομάδες σε κανα ορεινό χωριο.
μην τα μπλεκουμε......
τα ΜΕΣΟ επίπεδο της μόρφωσης και της ελλάδας γενικά και λόγω εε ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
και μιλάμε ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΗΜΟΥΣ.

δεν έχω λόγο να μην δεχθώ αυτό που λές,
απλά εξέθεσα την δική μου εμπειρία , για ένα φαινόμενο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση , δεν ήταν σκοπός μου να γενικεύσω.

παρόλαυτά , δεν έχω μπορέσει να κάνω φιλίες με Κύπριους , είναι "περίεργοι" χαρακτήρες
και πάντα κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους , κάτι σαν "λόμπι"

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
309
Πόντοι
296

Βεβαίως. Ευτυχώς που υπάρχει η σύζυγος.

Επειδή είμαι και τυχερούλης, με ενεθυμήθη παλαιά φιλογκόμενα. Άρτι χωρίσασα με γκόμενο, είπε να κάνει μία βόλτα προς τα εμένα. Δεν λέω καλά ήταν, αλλά άμα το έχεις ξαναζεστάνεις το φαγητό 6-7 φορές ...........

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Διαβάζοντας και τις 10 σελίδες εν τάχει,

...συμπεραίνω... πως καλά πηδήξατε πάλι φέτος...  :jerking:  :cum:  :bigdick:

:grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν έχω λόγο να μην δεχθώ αυτό που λές,
απλά εξέθεσα την δική μου εμπειρία , για ένα φαινόμενο που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση , δεν ήταν σκοπός μου να γενικεύσω.

παρόλαυτά , δεν έχω μπορέσει να κάνω φιλίες με Κύπριους , είναι "περίεργοι" χαρακτήρες
και πάντα κάνουν παρέα μόνο μεταξύ τους , κάτι σαν "λόμπι"
πάνω κάτω σαν τα εβραία λειτουργούν...
πρέπει να ρίξεις πολλά μούτρα και να ανεχθείς πολλές έμμεσες προσβολές για να γίνεις δεκτός.
πρέπει να εχεις και επίπεδο χαρακτήρα και κοινωνικό στάτους για να ανταπεξέλθεις ορισμένες φορές.
πάντως τους έχει εξελικτικά κάνει τεράστιο κακό ως κοινωνία που δεν ενώθηκαν με ελλάδα.
οικονομικά βεβαίως είναι απείρως καλύτερα.

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Άντε αφού κανείς δε λέει κάτι ας πώ εγώ.......Είμαι 35 και αυτό το καλοκαίρι το κοντέρ έγραψε 2 23αχρονα (όχι μαζί) γνωστές μου (άρα όχι απο καμάκι) με τη μία να κάνει κρά οτι θέλει καβλί (οπότε δεν προσπάθησα και πολύ) και την άλλη να έχει τύψεις μετά απο κάθε φορά που την πηδούσα (είμαι και παντρεμένος ρε γαμώτο) και μία παντρεμένη σε διάσταση (που την χτυπαγα όμως και παλιότερα οπότε δεν πιάνεται).........ελπίζω να κάλυψα τον νηματοθέτη.

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Άντε αφού κανείς δε λέει κάτι ας πώ εγώ.......Είμαι 35 και αυτό το καλοκαίρι το κοντέρ έγραψε 2 23αχρονα (όχι μαζί) γνωστές μου (άρα όχι απο καμάκι) με τη μία να κάνει κρά οτι θέλει καβλί (οπότε δεν προσπάθησα και πολύ) και την άλλη να έχει τύψεις μετά απο κάθε φορά που την πηδούσα (είμαι και παντρεμένος ρε γαμώτο) και μία παντρεμένη σε διάσταση (που την χτυπαγα όμως και παλιότερα οπότε δεν πιάνεται).........ελπίζω να κάλυψα τον νηματοθέτη.

Αξιος τύπε  :rockon: :rockon: :rockon:

400_F_4362740_HkRhYqtO9PKFaYrFt5iz7kln9Zm8HiEO.jpg

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το ιδιο λεμε. Απλα απαντουσα στον αλλον που λεει οτι οι Ρωσιδες στην Ελλαδα τον τρεχουν τον αντρα. Αμα μου βρεις εσυ Ρωσιδα στη Μοσχα να τη πας για καφε και να πληρωσει εκεινη τον καφε της θα σε πω Μαρκο Πολο. Δεν υπαρχει απλα. Η κουλτουρα τους ειναι αυτη, στο φλερτ ο αντρας ειναι "ιπποτικος", πληρωνει, παρακαλαει κλπ. Η Ρωσιδα μπορει να σε παρει τηλ ενω εισαι πχ στην Κηφισια να πας να την παρεις απο την Καλιθεα να την πας στο Χαλανδρι (για να μη σου λεω περιοχες στη Μοσχα). Το θεωρει φυσικο.Αλλο το φλερτ μπαι δε γουει κι αλλο το σεξ. Ενας απο τους λογους που οι Ρωσιδες τρωνε ξυλο ειναι ακριβως το σεξ. Επειδη το χουν τοσο "ευκολο" το κερατο παει συννεφο. Μπορει εσυ να σαι κουκλος να την εχεις στα οπα οπα και στα λουσα και να παει να πηδηχτει με τον Μπορις τον μεθυσμενο που βρωμαει γιατι ετσι της γκαβλωσε και να σε κοιταει σα να μη τρεχει τιποτα. Οποτε οι Ρωσοι προσπαθουν να τις κουλαντρισουν με ξυλο.
Φιλαρακι δεν μιλαμε για μοσχα που ειναι  πιο ακριβη απο την ελλαδα μιλαω για την υπολοιπη ρωσσια,περιμενεις να ρθει απο την μοσχα γυναικα να δουλεψει στην ελλαδα?
Και στην Μοσχα απο οτι φανταζομαι οι γυναικες δεν θα ειναι τοσο ομορφες οσο οι πιο φτωχες καθως οπου υπαρχει χρημα υπαρχουν και πατσαβουρες λογω διατροφης

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
την ανθοδεσμη δεν την παιρνει ο ρωσος επειδη ειναι μαλακας,απλα στις ανατολικες χωρες μικα τετοια κινηση ακομα μετραει...ειναι ενα στοιχειο που φλερταρουν σε αντιθεση με εδω που οι κακομαθημενες το θεωρουν ξεπερασμενο...απο την αλλη οντως υπαρχουν κ ξενοι μουνοδουλοι,η διαφορα εκει ειναι ομως οτι γυναικες ζουν για το γαμησι...το εχουν μεσα τους κ δεν το χρησιμοποιουν απαραιτητα για να πετυχουν κατι...τους αρεσει ο ερωτας,το σεξ,η καλοπεραση...δινουν το μουνι τους,αν φερθεις gentleman...εδω αντιθετα οσο κωλο κ να σκυψεις παλι μαλακας θα βγεις

έχεις απόλυτο δίκιο φίλε.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Φιλαρακι δεν μιλαμε για μοσχα που ειναι  πιο ακριβη απο την ελλαδα μιλαω για την υπολοιπη ρωσσια,περιμενεις να ρθει απο την μοσχα γυναικα να δουλεψει στην ελλαδα?
Και στην Μοσχα απο οτι φανταζομαι οι γυναικες δεν θα ειναι τοσο ομορφες οσο οι πιο φτωχες καθως οπου υπαρχει χρημα υπαρχουν και πατσαβουρες λογω διατροφης

Μπα ... κατ αρχας ο σωματοτυπος της Σλαβας ειναι διαφορετικος, δεν ειναι κοντες αχλαδοκολες σαν τις Ελληνιδες οποτε δε βλεπεις πατσαδες και κυτταριτιδες. Κατα δευτερο ξερουν καλυτερα απο σενα ποσο μεγαλο κεφαλαιο ειναι η εξωτερικη τους εμφανιση και προσεχουν. Και τραβανε και γυμναστηρια αβερτα. Κατα τριτον ειναι εκ φυσεως (η εκ παραδοσεως αν το προτιμας) κοκετες. Αμα ξερεις που να πας στη Μοσχα ειναι σα να χεις πεσει πανω σε εκδρομη απο μοντελα απ το fashion week στο Παρισι. Στριβεις τη γωνια και δε ξερεις τι κατραπακια σε περιμενει. Ισως και γιατι υπαρχει πολυ χρημα στη Μοσχα και το χρημα ελκει την ομορφια

Επισκέπτης
Eγώ πάντως πηδάω σταθερά 3-4 φορές τη βδομάδα, όπως ακριβώς και το χειμώνα. Με 10 ευρώ και χωρίς να κουραστώ καθόλου. Όσους γαμάνε εκτός μπουρδέλων απλά τους γράφω στα αρχίδια μου.   :birdman:   :sunglasses:

Natta

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Eγώ πάντως πηδάω σταθερά 3-4 φορές τη βδομάδα, όπως ακριβώς και το χειμώνα. Με 10 ευρώ και χωρίς να κουραστώ καθόλου. Όσους γαμάνε εκτός μπουρδέλων απλά τους γράφω στα αρχίδια μου.   :birdman:   :sunglasses:

γιατί;
σε τί σε ενοχλούν;

Natta

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν με ενοχλούν. Απλά δεν με νοιάζει. Έχω ξεπεράσει αυτό το επίπεδο ανάγκης.  :sunglasses:

δηλ. δεν σου αρέσει να έχεις μια γκόμενα που:
να κοιμάσαι μαζί της..
να ξυπνάς μαζί της ..
να την  :zfuck: οπου θες και όποτε θες... κτλ

παρα θες μπουρδέλα των 10 ευρώ;;; :think:

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Μπα ... κατ αρχας ο σωματοτυπος της Σλαβας ειναι διαφορετικος, δεν ειναι κοντες αχλαδοκολες σαν τις Ελληνιδες οποτε δε βλεπεις πατσαδες και κυτταριτιδες. Κατα δευτερο ξερουν καλυτερα απο σενα ποσο μεγαλο κεφαλαιο ειναι η εξωτερικη τους εμφανιση και προσεχουν. Και τραβανε και γυμναστηρια αβερτα. Κατα τριτον ειναι εκ φυσεως (η εκ παραδοσεως αν το προτιμας) κοκετες. Αμα ξερεις που να πας στη Μοσχα ειναι σα να χεις πεσει πανω σε εκδρομη απο μοντελα απ το fashion week στο Παρισι. Στριβεις τη γωνια και δε ξερεις τι κατραπακια σε περιμενει. Ισως και γιατι υπαρχει πολυ χρημα στη Μοσχα και το χρημα ελκει την ομορφια
Δεν ειπα οτι ειναι κοντες και αχλαδοκωλες σαν τις ελληνιδες ,την πρωτια αυτη την εχουν μονο οι δικες μας,ρωσσιδες παντως που ειδα ροδο ηταν φουλ στην κυταριτιδα και δεν το περιμενα αυτο,αυτο σημαινει οτι εσες  εχουν χρημα ειναι και ψιλοσαβουριτσες,το ξερω για την μοσχα οτι ειναι ολο θεομουνα πιστευω ομως οτι θα εχει και πολλα σαβουρακια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παιδια ποιες γαμιουνται με 10 ευρω και δεν το ξερω,για πακιστανες μιλατε

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
6K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom