Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Οι Κυπριες στην Κυπρον ειναι μυξοπαρθενες
Οι Κυπριες στην Αθηνα και στο Λονδινο δινουν ρεστα παντως

στο λονδινο δεν ξερω

αθηνα κουραδες ηταν

κ ειχαν κ αυτη την ηλιθια προφορα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Περσονα οι κυπριοι στροφαρουν;;

γνωρισα ενα παιδι στην παραλια π δουλευει εκει και μου ελεγε οτι δεν πολυστροφαρουν..επισηςε οτι οι κυπραιες ντυνονται σαν ξεκωλα..βλεπεις κιλοτα με τα μινι τους
ή πολύ ξέκωλα θα δεις ή καλογριες.
η μπεζίνα παίζει εδω και καιρό 1,2 με 1,3 κει γύρω. ολα τα μπεζινάδικα σε ολο το νησί έχουν ιδια πάνω κατω τιμη με αποκλιση 10 λεπτών το πολυ.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
στο λονδινο δεν ξερω

αθηνα κουραδες ηταν

κ ειχαν κ αυτη την ηλιθια προφορα

το πρωτο μου threesome με Κυπριες φοιτητριες στην Αθηνα το κανα ενα καλοκαιρακι... δεν ειπα οτι ειναι μουναρες απλα εχουν αυτο που σε καποιο βαθμο το χουν και οι Ελληνιδες, αμα ειναι μακρυα απο το κουτσομπολιο του "χωριου" τους το γλεντανε το μουνι τους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το πρωτο μου threesome με Κυπριες φοιτητριες στην Αθηνα το κανα ενα καλοκαιρακι... δεν ειπα οτι ειναι μουναρες απλα εχουν αυτο που σε καποιο βαθμο το χουν και οι Ελληνιδες, αμα ειναι μακρυα απο το κουτσομπολιο του "χωριου" τους το γλεντανε το μουνι τους
και στο νησί το γλεντάνε..... :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Περσονα οι κυπριοι στροφαρουν;;

γνωρισα ενα παιδι στην παραλια π δουλευει εκει και μου ελεγε οτι δεν πολυστροφαρουν..επισηςε οτι οι κυπραιες ντυνονται σαν ξεκωλα..βλεπεις κιλοτα με τα μινι τους

Τυπε οι Κυπριοι ειναι περιεργη ρατσα, κατι μεταξυ Ελλαδας και Αγγλιας, κατι μεταξυ πολης και χωριου.

Απο μπροστα θα σου χαμογελανε και απο πισω θα σε μαχαιρωνουν, σαν τους Αγγλους ενα πραμα. Αλλα θα τους δεις να εχουν και τη βλαχονοοτροπια του Ελληνα και την κουτοπονηρια του. Θα δεις Κυπριες να κανουν ταξιδι στο Λονδινο για ψωνια, οπως και στην Αθηνα για μπουζουκια. Επισης ειναι πολυ καλομαθημενοι, απιστευτα ΦΛΩΡΟΙ!

Νοοτροπια χωριου, ολοι ξερουν τους παντες, φανερα θα κανουν τους καθως πρεπει αλλα πισω απο κλειστες πορτες θα γαμανε τη Φιλιπινεζα που τους ξεσκατιζει τον παππου.

Σα νησι και πολεις εχουν γενικα καλες υποδομες και δρομους. Ειναι πολυ πιο μορφωμενοι απο τους Ελληνες, πιο σπουδαγμενοι και πιο κοσμοπολιτες.

Επισης μεγαλο χασμα μεταξυ αριστερου και δεξιου, για τους Κυπριους αυτες οι εννοιες υφιστανται.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
και στο νησί το γλεντάνε..... :grin:

μονο μικρα διαστηματα για δουλειες εχω παει στο νησι, δεν εχω ζησει εκει, και ολο κατι μυξοπαρθενες μου γνωριζουν για νυφες. Προφανως αμα ζεις εκει ξερεις καλυτερα  :)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σαν τα γαλακτομπουρεκα στο κοσμικον οταν περνας με τρενο η τα καταιφια στο βαρσο στην κηφησια μετα την βολτα στο αλσος οταν κανεις διαιτα

σαν να βλεπεις αυτα πισω απο τζαμι και να εχεις ξεχασει το πορτοφολι σπιτι

fresh.jpg

file.asp_.jpg

4596338558_e63abb7fea.jpg

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

επειδη γουσταρω τα αμερικανακια ακολουθω κατι που λενε

πιστευε τα μισα απο αυτα που βλεπεις κ τιποτα απο αυτα που ακους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μονο μικρα διαστηματα για δουλειες εχω παει στο νησι, δεν εχω ζησει εκει, και ολο κατι μυξοπαρθενες μου γνωριζουν για νυφες. Προφανως αμα ζεις εκει ξερεις καλυτερα  :)
οι αλλαξοκωλιές πάνε σύννεφο όπως εδώ στα χωριά μας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τυπε οι Κυπριοι ειναι περιεργη ρατσα, κατι μεταξυ Ελλαδας και Αγγλιας, κατι μεταξυ πολης και χωριου.

Απο μπροστα θα σου χαμογελανε και απο πισω θα σε μαχαιρωνουν, σαν τους Αγγλους ενα πραμα. Αλλα θα τους δεις να εχουν και τη βλαχονοοτροπια του Ελληνα και την κουτοπονηρια του. Θα δεις Κυπριες να κανουν ταξιδι στο Λονδινο για ψωνια, οπως και στην Αθηνα για μπουζουκια. Επισης ειναι πολυ καλομαθημενοι, απιστευτα ΦΛΩΡΟΙ!

Νοοτροπια χωριου, ολοι ξερουν τους παντες, φανερα θα κανουν τους καθως πρεπει αλλα πισω απο κλειστες πορτες θα γαμανε τη Φιλιπινεζα που τους ξεσκατιζει τον παππου.

Σα νησι και πολεις εχουν γενικα καλες υποδομες και δρομους. Ειναι πολυ πιο μορφωμενοι απο τους Ελληνες, πιο σπουδαγμενοι και πιο κοσμοπολιτες.

Επισης μεγαλο χασμα μεταξυ αριστερου και δεξιου, για τους Κυπριους αυτες οι εννοιες υφιστανται.
πάνω κάτω σωστός.

στη μόρφωση πέφτεις έξω
το χάσμα μεταξύ αριστερού και δεξιού ειναι πολύ μικρότερο απο του ελληνα κυρίως λόγω του υψηλού βιοτικού επιπέδου ολων. παλιά πριν τον βασιλειου ήτνα ετσι οπως τα λες.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

πως ειναι πιο μορφωμενοι ρε φιλε αφου ελληνες πανε κυπριο για πανελληνιες επειδη ειναι πιο ευκολα να μπουν  σε σχολες στην ελλαδα

κ οι υπολοιποι πανε αγγλια να σπουδασουν

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
οι αλλαξοκωλιές πάνε σύννεφο όπως εδώ στα χωριά μας.
Kαι παντρεια ως τα 25 μετα ειναι γεροντοκορες πλεον και που να παντρευτουν, και μαλιστα με το μαλακα που ειναι μαζι απτο γυμνασιο διοτι ετσι ειναι τα κοριτσια απο σοι εναν και μοναδικο τον εχουνε (τον νομιμο) :rolleyes: και οι καλες οικογενειες πρεπει να ενωνονται και να ειναι ψηλα στα ματια ολων απο μπροστα (απο πισω ομως δεν ξερω ποσο κερατο πεφτει  :grin: )

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
πάνω κάτω σωστός.

στη μόρφωση πέφτεις έξω
το χάσμα μεταξύ αριστερού και δεξιού ειναι πολύ μικρότερο απο του ελληνα κυρίως λόγω του υψηλού βιοτικού επιπέδου ολων. παλιά πριν τον βασιλειου ήτνα ετσι οπως τα λες.

Τυπε απο το υπογραμμισμενο και μονο καταλαβαινω πως δεν πηγες στρατο στην Ελλαδα. Και αν πηγες θα πηγες σε φουλ βυσματικη μοναδα. Αν ειχες παει θα γνωριζες το μεσο μορφωτικο επιπεδο του ελληνικου λαου. Δυστυχως...

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16
επειδη γουσταρω τα αμερικανακια ακολουθω κατι που λενε

πιστευε τα μισα απο αυτα που βλεπεις κ τιποτα απο αυτα που ακους

δικαιωμα σου .. παντως (ασχετο με τη συζητηση) ο Φραγκλινος δεν το προοριζε για αλλοθι του αποτυχημενου αυτο οπως εγινε

πως ειναι πιο μορφωμενοι ρε φιλε αφου ελληνες πανε κυπριο για πανελληνιες επειδη ειναι πιο ευκολα να μπουν  σε σχολες στην ελλαδα

κ οι υπολοιποι πανε αγγλια να σπουδασουν

μπερδευεις τα για τον πουτσο polytechnics που πανε οι Ελληνες μετα απο το ΙΕΚ ταδε με τα καλα Αγγλικα πανεπιστημια. Τραβα καμια μερα προς LSE και Ιmperial μερια και θα δεις 20 Κυπριους και 2 Ελληνες

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Eγω τις πηδαγα ανα  οχταδα. (Παντα με μετρο, μην υπερβαλουμε)!!!   :grin:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τυπε απο το υπογραμμισμενο και μονο καταλαβαινω πως δεν πηγες στρατο στην Ελλαδα. Και αν πηγες θα πηγες σε φουλ βυσματικη μοναδα. Αν ειχες παει θα γνωριζες το μεσο μορφωτικο επιπεδο του ελληνικου λαου. Δυστυχως...
τι σχέση έχει ο στρατος με τη μόρφωση μόνο εσύ μπορείς να γνωρίζεις.

εγώ είμαι ανωτάτης.
στην κύπρο συναντάς απο πολύ μορφωμένους μέχρι τσουρούκια όπως στην ελλάδα που υπάρχει η μεγάλη διαφορά απο χωριό σε πόλη.
στην ελλάδα ο πρωτευουσιάνος έχει πολύ περισσότερες παραστασεις απ τον κύπριο λευκωσιάτη.

στο νησί ΔΕΝ υπήρχαν πανεπιστήμια μέχρι πριν μερικά χρόνια. Επίσης στο νησί μέχρι και τα τέλη του 60 η λεωφόρος λευκωσίας-λεμεσσού (κάτι με την εθνική αθηνών-θεσσαλονίκης) ήταν χωματόδρομος.

τώρα εσύ μπορεις να ισχυρίζεσαι ότι θες.
η κύπρος σε ΟΛΑ πλην βιοτικου επιπέδου και ποιότητας ζωής ήταν και είναι μια μικρή πόλη όπως η λαρισα πχ της ελλαδας

κλείνοντας.... όταν η ελλάδα έβγαζε σεφέρηδες ριτσους χατζηδάκηδες, ξυλούρηδες, καρυωτάκηδες, βαρνάληδες κλπ η κύπρος έστηνε ξώβεργα να πιάσει αμπελοπούλια.
εντ οφ ντισκάσιον.

C4mper

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
16

αμα κατσεις καμια βδομαδα σε καμια μοναδα στη μεθοριο θα καταλαβεις ... οτι ο μεσος Ελληνας οπως εκπροσωπειται στο στρατο ουτε για απολυτηριο λυκειου δε κανει απο πλευρας μορφωσης.

Δε λεω οτι ο Στρατος ειναι σωστο κριτηριο για να καταλαβεις ποσο μορφωμενος ειναι ενας λαος. Απλα εξηγω τι εννοουσε ο dyskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436

εγώ είμαι ανωτάτης.
στην κύπρο συναντάς απο πολύ μορφωμένους μέχρι τσουρούκια όπως στην ελλάδα που υπάρχει η μεγάλη διαφορά απο χωριό σε πόλη.
στην ελλάδα ο πρωτευουσιάνος έχει πολύ περισσότερες παραστασεις απ τον κύπριο λευκωσιάτη.

στο νησί ΔΕΝ υπήρχαν πανεπιστήμια μέχρι πριν μερικά χρόνια. Επίσης στο νησί μέχρι και τα τέλη του 60 η λεωφόρος λευκωσίας-λεμεσσού (κάτι με την εθνική αθηνών-θεσσαλονίκης) ήταν χωματόδρομος.

τώρα εσύ μπορεις να ισχυρίζεσαι ότι θες.
η κύπρος σε ΟΛΑ πλην βιοτικου επιπέδου και ποιότητας ζωής ήταν και είναι μια μικρή πόλη όπως η λαρισα πχ της ελλαδας

κλείνοντας.... όταν η ελλάδα έβγαζε σεφέρηδες ριτσους χατζηδάκηδες, ξυλούρηδες, καρυωτάκηδες, βαρνάληδες κλπ η κύπρος έστηνε ξώβεργα να πιάσει αμπελοπούλια.
εντ οφ ντισκάσιον.

Εχει τυπε και μαλιστα εχει μεγαλη σχεση, διοτι στο στρατο βρισκεσαι με ατομα καθε κοινωνικης, οικονομικης και μορφωτικης ταξης. Και εκει βλεπεις ποιο ειναι το μεσο επιπεδο. Ενας που κανει διδακτορικο και συναναστρεφεται αναλογα ατομα θα παθει πολιτισμικο σοκ αν παει στρατο και συναντησει ατομα που κυριολεκτικα δεν ξερουν να (υπο)γραφουν.

Οι Κυπριοι μπορει να μην εχουν δικα τους σχολεια, αλλα στελνουν σωρηδον τα παιδια τους στην Αγγλια για σπουδες.

αμα κατσεις καμια βδομαδα σε καμια μοναδα στη μεθοριο θα καταλαβεις ... οτι ο μεσος Ελληνας οπως εκπροσωπειται στο στρατο ουτε για απολυτηριο λυκειου δε κανει απο πλευρας μορφωσης.

Δε λεω οτι ο Στρατος ειναι σωστο κριτηριο για να καταλαβεις ποσο μορφωμενος ειναι ενας λαος. Απλα εξηγω τι εννοουσε ο dyskolieggrafi

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
επιτρέψτε μου να πώ και γώ ένα φαινόμενο επι της μόρφωσης των Κυπρίων :

ας πούμε ήμουν σε μια μεγάλη σχολή , στην οποία μπαίνεις ή με 19,5 στις πανελλήνιες ή με μέσον.
το "μέσον" το καραξεσκίσανε τα τελευταία χρόνια , τόσο που η πλειοψηφία μπαίνει πλέον με πλάγιους τρόπους και όχι με την νόμιμη οδό των πανελληνίων.

Οι Κύπριοι , είναι μια κατηγορία που μπήκαν με "μέσο" στη σχολή ,( καμιά εκθεσούλα , κανά μαθηματικούλι και το 14άρι τους αρκούσε για να μπούν).
Όμως είναι η μοναδική κατηγορία "μέσου" που εξελίσσονται σε top-gun επιστήμονες στην πορεία.
Έχουν "στριφνό" και πολλές φορές αντιπαθητικό χαρακτήρα, αλλά οφείλω να τους αναγνωρίσω ότι τιμάνε το "μέσον" τους , και με φιλότιμο (πολλοί απ'αυτούς) γίνονται μεγάλες κορυφές στους τομείς τους. (ονόματα να μην πούμε)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Eγω τις πηδαγα ανα  οχταδα. (Παντα με μετρο, μην υπερβαλουμε)!!!   :grin:                                                                        

Ετσι την πατησα κι εγω.....Νομιζα τιs ....μαντρεs  :grin: :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
6K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom