Νέα

πηδηξε τελικα κανεις το καλοκαιρακι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 323
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Πηδιονται με αραπηδες και αλβανους φιλε μου, προσεχως και με πακιστανους.. υπομονη και θα το δειτε.. αλλα αν ειμασταν σε αλλο κρατος και τις δερναμε οπως κανουνε αλλοι θα μας λεγανε φασιστες.. αλλα εδω ειπαμε ειναι ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ

το θεμα "ελλεηνιδες" εχει παψει προ πολλου να με απασχολει.ας ειναι καλα η ρωσσια και η βουλγαρια.και οταν με το καλο φυγω απο το μπουρδελο που λεγεται ελλαδα,θα ξεμπερδεψω και οριστικα πια με τις σιχαμενες κατσαριδες που ανηκουν στην γαμωφαρα των ελλεηνιδων.γκομενα/γυναικα μονο ξενη

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Όποιος έχει καλή γκόμενα έχει 50 άλλες ευκαιρίες να γαμήσει τις πολλές που θα χώνονται, όποιος είναι μπακούρι ή κάνει με γκόμενες μόνο παρέα (γκομενοφύλακας, φιλαράκι, ψυχολόγος :grin:) δεν θα γαμήσει τπτ.  ;)

Παμμέγιστη αλήθεια..... όποτε είχα γκόμενα, τράβαγα και άλλες γύρω μου σα μαγνήτης......

τα ειχα με μια 5 χρονια και καποιες ξερανε οτι τα εχω μαζι τις .Ρε παιδι να ειναι απο πισω μου!!!οπου πηγαινα τις εβλεπα τελικα τις φορμαρα και μου λεγανε οτι μπορω να εχω καλυτερη απο αυτην που εχω 5 χρονια αρκει να κοιταξω γυρω μου  :2funny:  οταν τα χαλασα ολες λακισανε δια μαγειας .Με την επομενη τα ιδια.
Η Ηλιθιες ελληνιδες ειναι ετσι φτιαγμενες μην το γελαται καθολου σαν χωρα ετσι ειμαστε  μην ξεχνατε οτι για να παρεις κατι η κανεις κατι συνηθως πρεπει να το εχει  συστησει καποιος   ;) ειμαστε  οι χωρα τις συστατικη επιστολης .
Ακομα και οι γαμοι που γινονται ειναι τα μοντερνα προξενια απο γνωστο.Ξερεις πολλους και καλυτερα να πουμε πολλες που παντρευτικανε καποιον απο γνωριμια ?ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ ΓΝΩΣΤΟΝ ασχετα αν θελουν να γαμιουνται με ολους.

Μην ξεχνατε οτι οι Ελληνιδες πανε στα νησια για να γαμηθουν με κανα στρατο ατομα δεν τις χαλα δεν εχουν προβλημα .Και οταν γυρισουν πισω στην σχεση τους που την βρισκουν βαρετη (αλλα ειναι σιγουρη γιατι ειναι συστημενη)τοτε  σπανε τα αρχιδια.

Αυτα ισχυουν γιατι οι γκομενες ειναι τοσο χαζες και νομιζουν οτι μονο οταν εχεις γκομενα εισαι αποδεκτος.Τοσο χαζες ειναι η Ελληνιδες.Δηλαδη οταν σε εχει η αλλη εισαι δοκιμασμενος και για να σε εχει εισαι καλος.
Παιδια αυτα γινονται μονο στην κολοχωρα μας εξω δεν εχει σημασια εαν εισαι με αλλη η μονος δεν ειναι τοσο ηλιθιες.

Βεβαια ολα αυτα γινονται γιατι σε αυτην την χωρα υπαρχουν αρκετη μαλακες Ελληνες  που κανουν τα χατηρια στις γκομενες και σημαντικο ολοι τους ειναι πονηροι και γαμικουλες.

Αυτα.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
ωραια,ολα αυτα παιδια αλλα ας ερθουμε στην ταμπακιερα...πηδηξε τελικα κανεις κ πως εγινε το σκηνικο?εκτος αν οντως δεν επαιξε τιποτα,οπως μυριζομαι

Επισκέπτης
τι ενοεις πηδηξε??? αγνωστη, τουριστρια , πουτανα?? γινε ποιο σαφης..

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
οτιδηποτε εκτος απο πουτανα...θελει κ ερωτημα?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
της αλλαζεις κεφαλι αν θες,ολοκληρο σωμα,οπως γραφει κ το σαιτ...γενικα κανεις το χαρεμι σου με 5-6 τετοιες κ εισαι ησυχος...γενικα ομως το προβλημα ειναι που θα τα αποθηκευεις ολα αυτα....στη ντουλαπα,στο παταρι,στο υπογειο?κ μολις θελεις να πηδηξεις θα αρχισεις να συναρμολογεις κεφαλια...ακομα κ οι κουκλες εχουν τα δικα τους προβληματα

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μην μ αγχωνεσε

μπορεις να εχεις προχειρο το κεφαλι στο κομοδινο για μια γρηγορη πρωινη πιπα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γιατι πηδανε τις αλλες εποχες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγώ έκανα νηστεία όλο το καλοκαίρι για να γαμήσω τον χώνη μας μέσα σεπτέμβρη.  :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
14
Εμφανίσεις
6K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom