ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Τυπε σκετο γαμησι ηταν , ή κάνατε και σχεση :S :S :S
Τυπε σκετο γαμησι ηταν , ή κάνατε και σχεση :S :S :S
τυπε πες στον Ιακωβο απο πριν τι ειδους φιδι θες στην φωτο,μην ψαχνει τσαμπα :S :S :Sθειος μου πηδηξε την ανιψια του που τυγχανει να ναι ξαδερφη μου.
τυπε πες στον Ιακωβο απο πριν τι ειδους φιδι θες στην φωτο,μην ψαχνει τσαμπα :S :S :S
Το κάναμε....Ήταν το πιο ωραίο σεξ της ζβής μου...Περιτό να πω πως τώρα είμαστε και σε σχέση....
τυπε ο giasou δεν λεει ψεματα ποτε :S :S :Sτυπε μηπως η κοπελα της φωτο ειναι η ξαδερφη σου :S
και εχω απορια αν την αφησει εγκυο το παιδι τους θα μου είναι ανηψακι η ξαδερφακι?θειος μου πηδηξε την ανιψια του που τυγχανει να ναι ξαδερφη μου.
και εχω απορια αν την αφησει εγκυο το παιδι τους θα μου είναι ανηψακι η ξαδερφακι?
στα Δουνεικα μενεις τυπε?θειος μου πηδηξε την ανιψια του που τυγχανει να ναι ξαδερφη μου.
Εχω μια πρωτη ξαδερφη με καυλωνει απιστευτα την εχω αποθημενο απο παλια γυρο στα 40και τωρα μιλφαρα απο νεα γαμιοτανε αβερτα μεχρι τα 34-35 της περιπου μετα κλασσικη ελλεινηδα αποφασισε να το παιξει κυρια και οικογενειαρχισα γνωρισε ενα παππου στην ηλικια του πατερα της χωρισμενο 60και φραγκατο με κορη στην ηλικια της τον παντρευτηκε εκανε ενα κοριτσακι μαζι του εδω και 1 χρονο περιπου τα τιναξε ο μπαρμπας και τωρα ξανα ελευθερη κι ωραια και κυρια πλεον θα ξαναχωρτασει γαμησια... Το ποσο θελω να τη σκισω δε λεγεται
στα τσουκαλεικαστα Δουνεικα μενεις τυπε?
Ένα βράδυ μετά από ξεφάντωμα γαμησα την πρώτη μου ξαδέρφη.24 χρονών με σωματακι μουρλια
εμεις στον Πυργο τηρουμε τις οικογενειακες παραδοσεις!!!!Τύπε απο Πύργο Ηλείας είσαι???
Τελικά είμαστε αρκετή η ανωμαλοι που θέλουμε να πηδήξουμε τις ξαδελφες μας