ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
παιδια εγω εχω γαμησι την δευτερη ξαδερφη μου και μαι φιλη της μαζι παρτουζα ηταν εκπληκτικα μελαχρινα μωρα απο τα χανια της κρητης
Ακάποτα μπήκες?παιδια εγω εχω γαμησι την δευτερη ξαδερφη μου και μαι φιλη της μαζι παρτουζα ηταν εκπληκτικα μελαχρινα μωρα απο τα χανια της κρητης
Η κοπέλα (η 2η ξαδέρφη μου) σίγουρα θα κου φορέσει προφυλακτικό άλλωστε δεν είναι κακό να πάρουμε προφυλάξεις!Ακάποτα πήδηξε την! Μην κάνεις καμιά βλακεία και βάλεις καπότα, ακόμα και αν επιμένει αυτή! Έχουν αναφερθεί από μεγάλους μύστες οι τεχνικές για ακάποτο κρεμπιέ και με λίγη προσπάθεια θα της ρίξεις ζεστό χύσι στο μουνάκι
τυπε να την ρωτησεις'θες να τα φταιξουμε'?η στειλε καποιον στο μεγαλο διαλλειμα να της πει'ο ταδε θελει να τα φτιαξετε' :S :S :S :SΛοιπόν εξακριβώθηκε ακριβώς ο βαθμός συγγένειας μας:δεύτερα ξαδέρφια είμαστε οι παππούδες μας οι συγχωρεμενοι ήταν αδέρφια!Αρα την έχω 2η ξαδέρφη! Θα την πηδηξω ή Τεταρτη μετά τον καφέ και το σινεμά ή Πέμπτη που θα διαβάσουμε μαζί επανάληψη στο σπιτι της για να με βοηθήσει και θα κάνουμε σχέση!
Για δώσε λεπτομέρειες τύπε μου...Της την έπεσες στεγνά? Που έγινε το σκηνικό? Αποδείχθηκε έμπειρη? Έπαιρνε πρωτοβουλίες στο σεξ?Το κάναμε....Ήταν το πιο ωραίο σεξ της ζβής μου...Περιτό να πω πως τώρα είμαστε και σε σχέση....
Το κάναμε....Ήταν το πιο ωραίο σεξ της ζβής μου...Περιτό να πω πως τώρα είμαστε και σε σχέση....
Σε ποσα δευτερόλεπτα εχυσες τυπε :S :S :S
giasou εσυΒγήκαμε για καφέ αυτή αρχισε να με φίλα,την χουφτωσα,με χουφτωσε και το σεξ κράτησε 25 λεπτά... Θα το ξανακακουμε σίγουρα εφόσον πια έχουμε σχέση με την δεύτερη ξαδέρφη μου!
το ξερω τυπε,απλα με μπερδεψες λιγο γιατι εγραψες κανονικα :SΕγώ είμαι τυπε.
τυπε απο τα χειλη σου κρεμομαστε,μην μας κρατας σε αγωνια :S :S :Sεγω εχω πηδηξει τη θεια μου ,να ανοιξω νεο θεμα ή να γραψω εδω ;
Βγήκαμε για καφέ αυτή αρχισε να με φίλα,την χουφτωσα,με χουφτωσε και το σεξ κράτησε 25 λεπτά... Θα το ξανακακουμε σίγουρα εφόσον πια έχουμε σχέση με την δεύτερη ξαδέρφη μου!
Ζησε το τυπε.
Πες μας μονο ποτε θελεις να σε ξυπνησουμε . :S :S :S
εγω εχω πηδηξει τη θεια μου ,να ανοιξω νεο θεμα ή να γραψω εδω ;