You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πήδηξα την ξαδέρφη μου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 81003
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 408
- Εμφανίσεις 83K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.489
- Πόντοι
- 2.356
Σε ξαδερφη και θεια ο πο@τ@@ς παει ευθεια !!!
αστειοφόρος!!!!
Και αμα είναι και μακρινή ξαδέρφη κανένα πρόβλημα! χεχε
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
τι βοηθεια να σου δωσουμε ρε φιλε να τη κραταμε να τη γαμας?Εγώ ένα θέμα... Εχω μια ξαδέρφη μου μακρινή 3η ή 4η που είναι 20 ετών είναι δηλ. λιγο μεγαλύτερη απο μένα και γνωριστηκαμε πρόσφατα ούτε καν ξέραμε οτι είμαστε μακρινά ξαδέρφια βγήκαμε με τις παρέες μας περάσαμε καλά και πρόσφατα μάθαμε τυχαία ότι είμαστε μακρινα ξαδέρφια από συζήτηση μεταξύ μας για τις οικογένειες μας...Είναι κουκλαρα η κοπέλα και θέλω να κάνουμε σεξ αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.. Βέβαια είμαστε μακρινά ξαδέρφια αλλά και πάλι κολλάω.. Λίγη βοήθεια!
κανε κινηση και αν φας...εχει καλως
αν σε πιστολιασει κλασσικα λεσβια θαναι κλπ κλπ..
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.709
- Πόντοι
- 506
κι εγω ειχα στριμωξει την ξαδερφη στα 14 μου αλλα μπηκε η πουτανα η θεια μου και μας εκοψε, που να βγαλει καρκινο και να ψοφησει.
Ειχα και μια θεια, ψιλομπαζο αλλα απιστευτα ξεκωλη και εκφυλη. Αυτη επρεπε να την στριμωχνα κανονικα αλλα ημουνα 15 και ντρεπομουνα
Ειχα και μια θεια, ψιλομπαζο αλλα απιστευτα ξεκωλη και εκφυλη. Αυτη επρεπε να την στριμωχνα κανονικα αλλα ημουνα 15 και ντρεπομουνα
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
σημερα στις 15:25Εγώ ένα θέμα... Εχω μια ξαδέρφη μου μακρινή 3η ή 4η που είναι 20 ετών είναι δηλ. λιγο μεγαλύτερη απο μένα και γνωριστηκαμε πρόσφατα ούτε καν ξέραμε οτι είμαστε μακρινά ξαδέρφια βγήκαμε με τις παρέες μας περάσαμε καλά και πρόσφατα μάθαμε τυχαία ότι είμαστε μακρινα ξαδέρφια από συζήτηση μεταξύ μας για τις οικογένειες μας...Είναι κουκλαρα η κοπέλα και θέλω να κάνουμε σεξ αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.. Βέβαια είμαστε μακρινά ξαδέρφια αλλά και πάλι κολλάω.. Λίγη βοήθεια!
Απο το 2013 το ποστ να προσθέσουμε.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.489
- Πόντοι
- 2.356
σημερα στις 15:25
Έχεις δίκιο. Εγω βέβαια αναφερόμουν στη πρώτη σελίδα. Γι αυτό είπα και "θέμα"
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
σωστο αλλα παντα θα μας ταλαιπωρει μια καυλιαρα ξαδερφη...Έχεις δίκιο. Εγω βέβαια αναφερόμουν στη πρώτη σελίδα. Γι αυτό είπα και "θέμα"
ιδιαιτερως τις κυριακες ....
Mitharadir
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Αρχικά γνωριστηκαμε απο κοινές παρέες μετά μάθαμε ότι είμαστε μακρινά ξαδέρφια.. Κουκλαρα η κοπέλα ψηλή 1,78 μ.,αδύνατη μελαχρινή η πιο όμορφη κοπέλα που γνώρισα όλες οι άλλες μοιάζουν μπάζα μπροστά της!Είναι να βγούμε την Τέταρτη για πρώτη φορά χωρίς φίλους μαζί μας και θα πηγαίνω Τρίτες στο σπίτι της να με βοηθάει στι διαβασμα συμφοιτητές είμαστε!
Mitharadir
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Δεδομένου ότι θα πηγαίνω σπίτι της να με βοηθά στο διάβασμα γιατί είναι και συμφοιτήτρια μου και την Τέταρτη θα βγούμε σε ένα καφέ πρωτη φορά μόνοι μας χωρίς φίλους μαζί μας και μετά θα πάμε σινεμά να κάνω κίνηση;Θέλω να κάνουμε σχέση και να την πηδηξω και να την χυσω αλλωστε χώρισε τον πρώην γκομενο της μόλις γνωριστηκαμε.Εχει ξανακάνει σεξ με πρώην γκομενους της αυτή εγώ μόνο μια φορά σε μπουρδέλο έκανα με την παλιά γκομενα μου μόνο προκαταρκτικά κάναμε!
Sapakias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2016
- Like
- 1.284
- Πόντοι
- 216
Τυχερός είσαι τύπε. Εγώ είχα καιρό να δω μια ξαδέρφη μου και τελευταία που την είδα έπαθα την πλάκα μου.
Μάλλον το γύρισε στο λεσβιακό. Κοντό μαλί, ανδρικό ρολόι κτλ. Μου ζήτησε να πάμε για καφέ αλλά όπως το έκοψα μάλλον θέλει να με γαμήσι
με κάνα ζώνοψωλο και όπως καταλαβαίνεις απομακρύνθηκα. Μακριά και αλάργα που λένε.
Απογοητεύτηκα τελείως
Μάλλον το γύρισε στο λεσβιακό. Κοντό μαλί, ανδρικό ρολόι κτλ. Μου ζήτησε να πάμε για καφέ αλλά όπως το έκοψα μάλλον θέλει να με γαμήσι
με κάνα ζώνοψωλο και όπως καταλαβαίνεις απομακρύνθηκα. Μακριά και αλάργα που λένε.
Απογοητεύτηκα τελείως
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Τυχερός είσαι τύπε. Εγώ είχα καιρό να δω μια ξαδέρφη μου και τελευταία που την είδα έπαθα την πλάκα μου.
Απογοητεύτηκα τελείως
Τυπε δεν υπαρχουνε αντρικά ρολογια, υπαρχουνε γυναικεια και unisex.
To ιδιο και στα γυαλια. :S :S :S
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Εχω ξαδερφες φοιτητριες αλλα τις κρατανε μακρια μου οι γονεις τους.
ggthd
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2010
- Like
- 1.826
- Πόντοι
- 216
Παρόμοια ιστορία με την κόρη του νονού του αδερφού μου.
Ήμουν πέμπτη-έκτη δημοτικού και αυτή πρέπει να πήγαινε τετάρτη.
Οι πρώιμες προεφηβικές καύλες είχαν κάνει την εμφάνισή τους και εκεί που παίζαμε της είπα να πιάσουμε ο ένας τα απόκρυφά του άλλου για πλάκα.
Πάνω που το είχα ψιλοκαταφέρει σκάνε οι γονείς στο δωμάτιο και μου χαλάνε τη φάση.
Γιατί να μην είναι τόσο απλά τα πράγματα και σήμερα; :'(
Ήμουν πέμπτη-έκτη δημοτικού και αυτή πρέπει να πήγαινε τετάρτη.
Οι πρώιμες προεφηβικές καύλες είχαν κάνει την εμφάνισή τους και εκεί που παίζαμε της είπα να πιάσουμε ο ένας τα απόκρυφά του άλλου για πλάκα.
Πάνω που το είχα ψιλοκαταφέρει σκάνε οι γονείς στο δωμάτιο και μου χαλάνε τη φάση.
Γιατί να μην είναι τόσο απλά τα πράγματα και σήμερα; :'(
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
μην το κοιτεις φιλος φατο ολο.μουναρες οι ψηλες γκομενες,οι δικες μου ξαδέρφες είναι 1,5μετρο μπαζα.Αρχικά γνωριστηκαμε απο κοινές παρέες μετά μάθαμε ότι είμαστε μακρινά ξαδέρφια.. Κουκλαρα η κοπέλα ψηλή 1,78 μ.,αδύνατη μελαχρινή η πιο όμορφη κοπέλα που γνώρισα όλες οι άλλες μοιάζουν μπάζα μπροστά της!Είναι να βγούμε την Τέταρτη για πρώτη φορά χωρίς φίλους μαζί μας και θα πηγαίνω Τρίτες στο σπίτι της να με βοηθάει στι διαβασμα συμφοιτητές είμαστε!
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
καντο όπως οι ταυλανδεζοι ότι κινηται τρώγεται ετσι και εσυ ότι κινηται πηδιέται.Εγώ ένα θέμα... Εχω μια ξαδέρφη μου μακρινή 3η ή 4η που είναι 20 ετών είναι δηλ. λιγο μεγαλύτερη απο μένα και γνωριστηκαμε πρόσφατα ούτε καν ξέραμε οτι είμαστε μακρινά ξαδέρφια βγήκαμε με τις παρέες μας περάσαμε καλά και πρόσφατα μάθαμε τυχαία ότι είμαστε μακρινα ξαδέρφια από συζήτηση μεταξύ μας για τις οικογένειες μας...Είναι κουκλαρα η κοπέλα και θέλω να κάνουμε σεξ αλλά δε ξέρω αν είναι σωστό.. Βέβαια είμαστε μακρινά ξαδέρφια αλλά και πάλι κολλάω.. Λίγη βοήθεια!
gavelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 21
- Like
- 655
- Πόντοι
- 326
ολες γαμιονται με ολους.δεν υπαρχει στην σημερον εποχη ξαδέρφια θειες κουμπαροι κλπ.υπαρχει μια σεξουαλικη απελευθερωση και στα 2 φυλα οποτε τετοια περιστατικα συμβαινουν συχνα.ηθικοι φραγμοι τωρα πια δεν υπαρχουν και γ αυτό τον λογο εχουν αυξηθεί τα διαζύγια και οι χωρισμοι.αντρες γυναικες εχουν μαθει στη πολυγαμια από μικρη ηλικια οποτε όταν αποφασισουν να στεριοσουν και να παντευτουν να μην μπορουν να τηρησουν τον θεσμο της μονογαμιας.
poustalekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2010
- Like
- 711
- Πόντοι
- 96
Και για πες μας μορτη.. Ακαποτον???Πριν δυο ημέρες ηρθε η ξαδερφη μου στο νησι που παραθεριζω κάθε καλοκαίρι . Πήγα κ την πήρα το βράδυ απο το λιμάνι στις 2πμ . Επειδή γενικά δε βγαίνω στο νησι , κ σαπιζω στις παραλίες είχα όρεξη για ποτό ... Δέχθηκε , ψιλομεθυσαμε κ γαμηθηκαμε πριν την πάω σπίτι της μέσα στο αυτοκίνητο μου... Την άλλη ημέρα κάναμε σαν να μην εγινε τπτ ... Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ;;; Πως να το χειριστώ;
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 63