Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σε ζηλευω πραγματικα  τυπε, τοσες ξαδερφες που εχω ποτέ και καμμια δεν μου εκανε τετοια χαρη... :dunno:
κανετε παρεα; δεν βγαινετε με φιλες της;
τι να κανει να στην ξαβρακωσει και να σε βοηθισει να τον καρφωσεις :think:
Μονος σου παιζεις μπαλα αυτη στην φερνει, αντε να της πει και καμια καλη κουβεντα. Τα αλλα ειναι στο χερι σου... ;)

Επισκέπτης
Για τα συγγενικα φακ εννοουσα, αλλα κανω πολλαπλες παραθεσεις με αποκοπη τμηματων στα σχολια κι οχι ενα κατεβατο ολακερο.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
κανετε παρεα; δεν βγαινετε με φιλες της;
τι να κανει να στην ξαβρακωσει και να σε βοηθισει να τον καρφωσεις :think:
Μονος σου παιζεις μπαλα αυτη στην φερνει, αντε να της πει και καμια καλη κουβεντα. Τα αλλα ειναι στο χερι σου... ;)
Οι πιο πολλες ειναι παντρεμενες και εχουμε τυπικες σχεσεις πλεον, μια ελευθερη την παιρνω εγω στις παρεες να τις γνωρισω φιλους, αλλα ειναι κλασσικη Ελλεεινιδα...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εγώ προσπάθησα με μια ξαδερφη δεύτερο ξαδερφη όχι συγγένεια αίματος. Είμασταν σπίτι Μονή μας την χούφτα να κανονικα αλλα με απομάκρυνε το χέρι συνέχεια δεν ήθελε

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Οι πιο πολλες ειναι παντρεμενες και εχουμε τυπικες σχεσεις πλεον, μια ελευθερη την παιρνω εγω στις παρεες να τις γνωρισω φιλους, αλλα ειναι κλασσικη Ελλεεινιδα...
αν ειναι πανω απο αντα εχει καει παει δεν σωνεται :grin:

akanos

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2012
Κριτικές
2
Like
315
Πόντοι
36
στην ξαδέλφη και στην θεία η ψ@λη παει ευθεία ..

Εγγρ.
5 Οκτ 2011
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
16

1069426_607989649233579_1980938029_n.jpg

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ενταξει εχω κερασει και εγω μαλακια για παρτυ της :cum:(πρωτη ξαδερφη) αλλα για γαμησι...ξεκινανε μπλεξιματα πιστευω

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Πριν δυο ημέρες ηρθε η ξαδερφη μου στο νησι που παραθεριζω κάθε καλοκαίρι . Πήγα κ την πήρα το βράδυ απο το λιμάνι στις 2πμ . Επειδή γενικά δε βγαίνω στο νησι , κ σαπιζω στις παραλίες είχα όρεξη για ποτό ... Δέχθηκε , ψιλομεθυσαμε κ γαμηθηκαμε πριν την πάω σπίτι της μέσα στο αυτοκίνητο μου... Την άλλη ημέρα κάναμε σαν να μην εγινε τπτ ... Σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο ;;; Πως να το χειριστώ;
Η ίδια ιστορία ακριβώς. Μόνο που ήταν ξάδελφος. Το ίδιο είναι! Οι περισσότεροι έχουμε μια τέτοια, εμπειρία με τον ξάδελφο. :rockon: :knockinb:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom