Νέα

Πήδηξα την ξαδέρφη μου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Kane ξερό καμακι στις παραλίες .οι Ελληνίδες το καλοκαίρι διψανε για σπέρμα. Tip: Να την πεφτεις σε μικρότερα μουνακια, 5εωσ10 χρόνια μικρότερα απο εσένα . Οι συνομιλίκες σου ,Θέλουν σχεδόν πάντα μεγαλύτερους γκομενους ..
Τα ροδελα είναι για να πας καμία μπουρδελοτσαρκα κ να γαμησεις 1-2φορες τον χρόνο εκτός αν θες να είσαι σπόνσορας σε μπουρδελα κ οι τσατσαδες να τυπωσουν Τ-shirts με το ονομασου
Σπόνσορας μεγάλος δεν υπάρχει άλλος, δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός. Και πολλές τσατσάδες και πολλές πουτάνες, ζήτω λένε ο ερωτιάρης ο τρελός. Ερωτιάρη τρελέ, ερωτιάρη τρελέ πλήρωνε μπουρδέλα να γαμάς χαζέ... :grin:
Την έπεσα σε αρκετές το τελευταίο διάστημα αλλά ένιωσα μια απαξίωση και απόρριψη στο σύνολο. Τι να πω? Καινούριο αυτοκίνητο σπορ πήρα, κιλά έχασα και πάλι κουλούρι. Μάλλον θα φταίει η τεχνική μου γιατί παλιά που είχα κάποιες ελάχιστες επιτυχίες ήμουν επιθετικός, ενώ τώρα πιο συναισθηματικός...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Σπόνσορας μεγάλος δεν υπάρχει άλλος, δεν υπάρχει άλλος πιο δυναμικός. Και πολλές τσατσάδες και πολλές πουτάνες, ζήτω λένε ο ερωτιάρης ο τρελός. Ερωτιάρη τρελέ, ερωτιάρη τρελέ πλήρωνε μπουρδέλα να γαμάς χαζέ... :grin:
Την έπεσα σε αρκετές το τελευταίο διάστημα αλλά ένιωσα μια απαξίωση και απόρριψη στο σύνολο. Τι να πω? Καινούριο αυτοκίνητο σπορ πήρα, κιλά έχασα και πάλι κουλούρι. Μάλλον θα φταίει η τεχνική μου γιατί παλιά που είχα κάποιες ελάχιστες επιτυχίες ήμουν επιθετικός, ενώ τώρα πιο συναισθηματικός...
:2funny: απαξιωσε τες και θα ερθουν μονες τους ;)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
:2funny: απαξιωσε τες και θα ερθουν μονες τους ;)
Την πουτάνα την χήρα την γειτόνισσα την απαξίωσα τόσο πολύ που κάνω σαν να μην υπάρχει όταν περνάει από μπροστά μου, αλλά η καριόλα τίποτα! Μια φορά θέλω να την πάρω στα 4 και μετά να μην της ξαναδώσω σημασία ποτέ μου! :fuck2:

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Μου έτυχε κι εμένα.Πήγαινα 4η δημοτικού κι αυτή 6η και είμασταν 1α ξαδέρφια..Συναντηθήκαμε στο χωριό της μάνας μου.Αυτή ξεκίνησε,ήθελε να μάθει να φιλάει και όποτε είμασταν μόνοι με άρπαζε και μου έριχνε κάτι γλωσσόφιλα.Αλλά ήταν ασυγκράτητη και είχαμε πάει σ' ένα ξένο σπίτι και συνέχεια κρυβόμασταν πίσω από μία πόρτα για να φιληθούμε αλλά μας κατάλαβε ο μεγαλύτερος αδερφός μου κι έβαλε τις φωνές.Μας πήρε έξω από το σπίτι μας τα έψαλλε για τα καλά και μου έδωσε ένα χαστούκι...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Την πουτάνα την χήρα την γειτόνισσα την απαξίωσα τόσο πολύ που κάνω σαν να μην υπάρχει όταν περνάει από μπροστά μου, αλλά η καριόλα τίποτα! Μια φορά θέλω να την πάρω στα 4 και μετά να μην της ξαναδώσω σημασία ποτέ μου! :fuck2:
υπαρχουν και οι ατυχιες

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Μου έτυχε κι εμένα.Πήγαινα 4η δημοτικού κι αυτή 6η και είμασταν 1α ξαδέρφια..Συναντηθήκαμε στο χωριό της μάνας μου.Αυτή ξεκίνησε,ήθελε να μάθει να φιλάει και όποτε είμασταν μόνοι με άρπαζε και μου έριχνε κάτι γλωσσόφιλα.Αλλά ήταν ασυγκράτητη και είχαμε πάει σ' ένα ξένο σπίτι και συνέχεια κρυβόμασταν πίσω από μία πόρτα για να φιληθούμε αλλά μας κατάλαβε ο μεγαλύτερος αδερφός μου κι έβαλε τις φωνές.Μας πήρε έξω από το σπίτι μας τα έψαλλε για τα καλά και μου έδωσε ένα χαστούκι...

Σε ζηλεύει ο αδελφόυλης..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Δεν έχεις αυτοπεποίθηση τύπε. Εσύ δεν ήσουν με τη γειτόνισσα την μουνάρα?

Σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Μόλις την αποκτήσεις.... όχι μόνο τη γειτόνισσα θα πηδήξεις...  το σόι της ολόκληρο θα το πάρεις ...σουβλάκι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα και καλο Δεκαπενταυγουστο!!! Χρόνια πολλά στις Μαρίες, στους Μάριους, στις Παναγιώτες και τους Παναγιώτηδες!

Καλά να περνάτε... FUCK SAFELY.

:fuck1:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλημέρα ! Βλέπω έχεις ποδομανία ! Εγώ έξω βυζομανία !
Και οι δύο έχουμε μια μανία λοιπόν...
Άρα είμαστε συνάδελφοι διότι και ο ηλεκτρολόγος αλλά και
ο υδραυλικός παρόλο που κάνουν διαφορετικές δουλειές,
στην ουσία η δουλειά τους είναι να τελειώσουν την οικοδομή !

Ερώτησeis : "Έχεις γλύψει ποτέ πατούσα γυναίκας που έχει φάει
τους δρόμους όλη μέρα σε δουλειές και ψώνια ?"

"Είναι αλήθεια αυτό που μου είχε πεί κάποιος oti το 85% των γυναίkiων πατουσών
έχουν γεύση τυριού ενώ μόνο το 15% έχουν γεύση ξυδιού ?"

Πάντως φίλε μου τα γυναικεία πόδια μυρίζουν X 10 περισσότερο από τα αντρικά
και μάλιστα πολύ πιο γρήγορα....
Εάν εμείς έχουμε να κάνουμε μπάνιο 2 days και πάμε για jogging και πάλι δεν μυρίζουν εύκολα από την πρώτη εφυδρωση....
8a μύριζαν κάπως εάν μετά το jogging δεν κάναμε μπάνιο, koimomastan και την δεύτερη μέρα ξαναβγαίναμε για jogging

Ενώ τα γυναικεία πόδια.... ακόμα και μπάνιο να έχει κάνει η άλλη το πρωί....
Εάν περπατάει όλη μέρα και γυρίσει σπίτι αργά.... μυρίζουν !!!!

Μου αρεσουν πολύ τα γυναικεία άκρα. Πόδια και χέρια. Μόνο όμως καθαρά, απολεπισμένα και με περιποιημένα βαμμένα νυχάκια.
  Με απωθεί έστω και η ελάχιστη μυρωδιά ή αλμυρή γεύση. Το γυναικείο πόδι το βλέπω και το αισθάνομαι σαν μπιμπελό.
  Πέρα από την περιποίηση των ποδιών, μεγάλο ρόλο παίζει και η διατροφή. Όσες γυναίκες έχω γνωρίσει που κάνουν υγιεινή διατροφή, έχουν και καλά σώματα και τα πόδια τους δεν μυρίζουν, ακόμα κι ύστερα από ώρες περπάτημα.

Επίσης μου τη "σπάει" πολύ σε μία γυναίκα, να έχει βάψει τα νύχια των ποδιών της με έντονο χρώμα, αλλά η φτέρνα  και η πατούσα της να είναι σαν "γυαλόχαρτο" !!

Τα πόδια θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση για να μην μυρίζουν.

Ξέρω πως υπάρχουν "άρρωστοι" με τα γυναικεία πόδια και πολλοί που θέλουν κιόλας να μυρίζουν ιδρωτίλα!

Όχι δεν είμαι τόσο "άρρωστος".

Τη γυναίκα τη θέλω σαν το αυτοκίνητο μου. Καθαρή, πλυμμένη, αρωματισμένη,  και αστραφτερή.

:2funny:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
  Δεν έχεις αυτοπεποίθηση τύπε. Εσύ δεν ήσουν με τη γειτόνισσα την μουνάρα?

Σου λείπει η αυτοπεποίθηση. Μόλις την αποκτήσεις.... όχι μόνο τη γειτόνισσα θα πηδήξεις...  το σόι της ολόκληρο θα το πάρεις ...σουβλάκι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα και καλο Δεκαπενταυγουστο!!! Χρόνια πολλά στις Μαρίες, στους Μάριους, στις Παναγιώτες και τους Παναγιώτηδες!

Καλά να περνάτε... FUCK SAFELY.

:fuck1:
Καλημέρα φίλε!Επίσης καλό 15 Αύγουστο και να χαίρεσαι τους εορτάζοντες σου! Ναι εγώ είμαι που έτρεχα πίσω από την μουνάρα χήρα γειτόνισσα αλλά δεν την σούβλισα τελικά!
Έκανα πολλά λάθη με την συγκεκριμένη καριόλα αλλά τώρα που το παρατηρώ και να μην τα είχα κάνει το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, γιατί πρόκειται για τέτοιο ούφο που δεν έχω
ξανά συναντήσει μεγαλύτερο! Το θέμα αυτοπεποίθησης είναι πολύ σημαντικό όπως τα λες, αλλά όταν τρως την μία απόρριψη πίσω από την άλλη τότε πέφτεις όσο να ναι γιατί μετά από αυτήν έφαγα και άλλη απόρριψη στο καπάκι και μου γάμησε την ψυχολογία αυτό!

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Καλημέρα φίλε!Επίσης καλό 15 Αύγουστο και να χαίρεσαι τους εορτάζοντες σου! Ναι εγώ είμαι που έτρεχα πίσω από την μουνάρα χήρα γειτόνισσα αλλά δεν την σούβλισα τελικά!
Έκανα πολλά λάθη με την συγκεκριμένη καριόλα αλλά τώρα που το παρατηρώ και να μην τα είχα κάνει το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο, γιατί πρόκειται για τέτοιο ούφο που δεν έχω
ξανά συναντήσει μεγαλύτερο! Το θέμα αυτοπεποίθησης είναι πολύ σημαντικό όπως τα λες, αλλά όταν τρως την μία απόρριψη πίσω από την άλλη τότε πέφτεις όσο να ναι γιατί μετά από αυτήν έφαγα και άλλη απόρριψη στο καπάκι και μου γάμησε την ψυχολογία αυτό!

Ίσα ίσα τα ΟΥΦΟ στα μυαλό κάνουν το καλύτερο γαμήσι. Από ό,τι θυμάμαι, είχες πει πως ήταν μουνάρα χωρισμένη - διαζευγμένη με παιδάκι.

Τρία λοιπόν ήταν τα "συν" που είχες.  ΟΥΦΟ - χωρισμένη με παιδί - μουνάρα.

ταιριάζουν όλα αυτά μεταξύ τους?    ΟΧΙ.

Οι μουνάρες έξυπνες δύσκολα μένουν μόνες, ειδικά αν έχουν και παιδί. Πάντα θα υπάρχει ο μαλάκας πιρφοροαγαπούλης που θα τις παντρευτεί.

Γι αυτό κι επέμενα να της την πέσεις στα ίσα! Η γκόμενα φαινόταν από μίλια μακριά πως ήταν ΟΥΦΟ. Δεν χρειαζόταν να το διευκρινήσεις τώρα.

Πιστεύω πάντως πως έχεις ακόμα ελπίδες να την πηδήξεις.

Αυτά ως προς την τύπισσα - γειτόνισσα καυλιάρα δολοφόνισσα.

Τώρα για την απόρριψη που λές.

Όσο σκεφτεσαι αρνητικά, θα τρως συνεχώς χυλόπιτες. Και θα σε παίρνει πιο πολύ από κάτω.

Σκέψου θετικά. Μια γκόμενα που είδες και σου άρεσε, σκέψου την πως την έχεις ήδη στο κρεβάτι σου!
  Ξάπλωσε στο κρεββάτι σου, προσπάθησε να ηρεμήσεις, χαλάρωσε πολύ, και σκέψου πως είσαι ένας μαγνήτης που τραβάει τη γυναίκα αυτή.

Βγες στο δρόμο και πάρε το ύφος του γκόμενου. Κάρφωνε όποια γκόμενα γουστάρεις χωρίς να κατεβάζεις το βλέμμα πρώτος κοκκινίζοντας. Περπάτα στητός καμαρωτός σαν κόκκορας που είναι έτοιμος να ζμπρώξει όλο το κοτέτσι!

Χαμογέλα! Όχι ψευτοχαμόγελο. Αληθινό χαρούμενο χαμόγελο. Παλιότερα όταν είχε πρωτοβγει το AIDS λέγανε...

ΔΕΝ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ, ΓΑΜΟΥΝ ΟΙ ΘΑΡΡΑΛΕΟΙ!

Σήμερα γαμούν οι χαμογελαστοί! Οι γκόμενες έχουν βαρεθεί τους κατσούφηδες!

Θετική σκέψη, χαμόγελο και να μην σε παίρνει από κάτω. Με τίποτα.

Δες το ανάποδα. Σε κάθε χυλόπιτα που θα τρως θα σκέφτεσαι πως η γκόμενα αυτή έχασε μια καταπληκτική ευκαιρία να απολαύσει σεξ με τον ΕΡΟΤΙΑΡΙΣ!!!

:grin:

Αν δεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο όπως κάνεις τώρα, θα αλλάξουν πολλά πράγματα!

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
   Ίσα ίσα τα ΟΥΦΟ στα μυαλό κάνουν το καλύτερο γαμήσι. Από ό,τι θυμάμαι, είχες πει πως ήταν μουνάρα χωρισμένη - διαζευγμένη με παιδάκι.

Οι μουνάρες έξυπνες δύσκολα μένουν μόνες, ειδικά αν έχουν και παιδί. Πάντα θα υπάρχει ο μαλάκας πιρφοροαγαπούλης που θα τις παντρευτεί.

Γι αυτό κι επέμενα να της την πέσεις στα ίσα! Η γκόμενα φαινόταν από μίλια μακριά πως ήταν ΟΥΦΟ. Δεν χρειαζόταν να το διευκρινήσεις τώρα.

Όσο σκεφτεσαι αρνητικά, θα τρως συνεχώς χυλόπιτες. Και θα σε παίρνει πιο πολύ από κάτω.

Σκέψου θετικά. Μια γκόμενα που είδες και σου άρεσε, σκέψου την πως την έχεις ήδη στο κρεβάτι σου!
   Ξάπλωσε στο κρεββάτι σου, προσπάθησε να ηρεμήσεις, χαλάρωσε πολύ, και σκέψου πως είσαι ένας μαγνήτης που τραβάει τη γυναίκα αυτή.

Βγες στο δρόμο και πάρε το ύφος του γκόμενου. Κάρφωνε όποια γκόμενα γουστάρεις χωρίς να κατεβάζεις το βλέμμα πρώτος κοκκινίζοντας. Περπάτα στητός καμαρωτός σαν κόκκορας που είναι έτοιμος να ζμπρώξει όλο το κοτέτσι!

Χαμογέλα! Όχι ψευτοχαμόγελο. Αληθινό χαρούμενο χαμόγελο. Παλιότερα όταν είχε πρωτοβγει το AIDS λέγανε...

Δες το ανάποδα. Σε κάθε χυλόπιτα που θα τρως θα σκέφτεσαι πως η γκόμενα αυτή έχασε μια καταπληκτική ευκαιρία να απολαύσει σεξ με τον ΕΡΟΤΙΑΡΙΣ!!!

Αν δεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο όπως κάνεις τώρα, θα αλλάξουν πολλά πράγματα!
Μια διόρθωση η τύπισσα είναι χήρα-με παιδί-μουνάρα... Τέσπα σιγά την διαφορά...Στα υπόλοιπα, εντάξει έγραψες και θα προσπαθήσω πάλι να ακολουθήσω τις συμβουλές σου! Πάντα το έλεγα ότι τα καλύτερα άτομα τα βρήκα σε ένα μπουρδελοσάϊτ! :rockon:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
ΤΗν απαντηση, την εδωσες απο μονος σου τυπε, βγαλε τον μανδυα του συναισθηματικου και βαλε αυτον του κωλοπαιδου και θα "πας μπροστα"...
Δυστυχως ετσι ειναι το παιχνιδι και αν θες να παιξεις πρεπει να παιξεις με τους ορους του, αλλιως θα μεινεις με το  :bigdick: ή αιωνια μπουρδελιαρης που δεν ειναι και απαραιτητα κακο... ;)
Βασικα ο αντρας πρεπει να ειναι αιωνιος μπουρδελιαρης, αλλα αυτο ειναι μεγαλο θεμα και ας μην βγαινουμε  :offtopic:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
εγω ειχα μια ξαδερφη που ειχε φαγωθει να την μαθω να κανει καλες πιπες, καθε μερα για κανα μηνα μου ελεγε πως δεν μπορω να την αφισω ετσι και με τα πολλα την εκανα πασα στον κολλητο μου για εντατικα :pipa2:
Απ οτι μου ειπε την εκανε αστερι και αυτη με την σειρα της μετα απο κανα χρονο για να με ξεπληρωσει με γνωρησε σε μια παρτολα φιλη της και για μια εβδομαδα δεν τολμουσα να κουνηθω απο το κρεβατι
Σε ζηλευω πραγματικα  τυπε, τοσες ξαδερφες που εχω ποτέ και καμμια δεν μου εκανε τετοια χαρη... :dunno:

GeorgePapadopoulos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
101
Πόντοι
6
Σε ζηλευω πραγματικα  τυπε, τοσες ξαδερφες που εχω ποτέ και καμμια δεν μου εκανε τετοια χαρη... :dunno:

Καλα μην πιστευεις και οτι γραφουν σε ενα φορουμ οπου ακους πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι :)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

:2funny:

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Προχθες συζητουσα με τον 50αρη φιλο μου, που πηδουσε οταν ηταν 20αρης τις δυο πρωτες ξαδερφες του...(το ειχα γραψει στο θρεντ)...
Επιτρεψτε μου μια παρενθεση, με τη μια απο τις δυο ενοιωθε τοση γλυκα και ζεστασια οταν ηταν μεσα της, που δεν την εχει ξαναβρει σε γυναικα...
Η αλλη δεν ηταν το ιδιο καλη και του κρατησε μουτρα μετα τη φαση, ισως γιατι εμαθε πως πηδουσε και την αδερφη της :S...
Για την ιστορια, η "καλη", δεν μπορεσε ποτε να ταιριαξει με αντρα και μπαινοβγαινει σε ψυχιατρικες κλινικες, ενω η αλλη ειναι παντρεμενη, ζουν στο εξωτερικο εκει που μεγαλωσε και ο φιλος και κλεινει εδω η παρενθεση...
Μεγας μπουρδελιαρης και ο φιλος με θητεια και σε μπουρδελα του εξωτερικου και μετα και εδω, παραλληλα ομως κυνηγουσε και σχεσεις, αλλα οπως ειπες και εσυ φιλε, ηταν κατι σαν καταρα, ναι μεν εκανε φασεις με γκομενες και καλες, αλλα δεν μπορεσε με τιποτα να τις κρατησει, χωρια και τις χυλοπιτες που εφαγε, τρελες πικρες περνουσε...
Με μια κοπελα μεγαλυτερη του και χηρα, ηταν φιλοι για τρια χρονια και την γουσταρε τρελα και της ξηγηθηκε στα ισα και τιμια, της εδωσε 10 μερες να του απαντησει και εδω και 15 χρονια ειναι μαζι και οπως μου λεει, μπορει να τα αναπολει τα μπουρδελα, αλλα δεν τα εχει  αναγκη πλεον...

Επισκέπτης
δεν καυλωνω ρε τυπε με συγγενεις και γκομενες φιλων...
Για του λογω το αληθες εχω μια φιλη και το εννοω πραγματικα, αρκετα εμφανισιμη παντρεμενη με δυο παιδια.
Μου ειχε προτεινει πολλες φορες να με φιλοξενησει σπιτι. Δεν πηγα ομως οχι γιατι κωλωνα, αλλα ειχα επαγγελματικες ασχολιες.
Αφου σε μια φαση μου πεταξε τη σποντα οτι αν με γνωριζε νωριτερα, θα μου εκανε πασα την αδελφη της (ακομη καλυτερη αυτη).
Πλεον μιλαμε απο τα τηλεφωνα και σημερα της ευχηθηκα!

[quote author=cthulhu666]γιατι καποιος να θελει αυτα τα 5-10 ατομα που δεν πρεπει;;;
[/quote]Επειδη σκεφτονται οπως ο Αδαμ για το απαγορευμενο μηλο της Ευας.
Η αμαρτια βασει των παραδοσεων - θρησκειων σε γοητευει περισσοτερο οταν το αποφασισεις, κατα τα λοιπα γυναικες παντου υπαρχουν.

Την έπεσα σε αρκετές το τελευταίο διάστημα αλλά ένιωσα μια απαξίωση και απόρριψη στο σύνολο. Τι να πω?
Σαφως και πρεπει να αλλαξεις τεχνικη.
Και να θυμασαι οτι τους πικραμενους & τους μεμψιμοιρους ΔΕΝ τους θελει κανεις.
Ο Ματζικ Τζονσον ειπε καποτε οτι εχει κανει ενα σωρο λαθη γιαυτο πετυχε στο τελος (το περιστατικο με το ΑIDS ειναι  αλλη φαση).

Επισκέπτης
Για του λογω το αληθες εχω μια φιλη και το εννοω πραγματικα, αρκετα εμφανισιμη παντρεμενη με δυο παιδια.
Μου ειχε προτεινει πολλες φορες να με φιλοξενησει σπιτι. Δεν πηγα ομως οχι γιατι κωλωνα, αλλα ειχα επαγγελματικες ασχολιες.
Αφου σε μια φαση μου πεταξε τη σποντα οτι αν με γνωριζε νωριτερα, θα μου εκανε πασα την αδελφη της (ακομη καλυτερη αυτη).
Πλεον μιλαμε απο τα τηλεφωνα και σημερα της ευχηθηκα!
Επειδη σκεφτονται οπως ο Αδαμ για το απαγορευμενο μηλο της Ευας. Η αμαρτια βασει των παραδοσεων - θρησκειων σε γοητευει περισσοτερο οταν το αποφασισεις, κατα τα λοιπα γυναικες παντου υπαρχουν.
Τι απαγορευμενο εχει η αδερφη της φιλης σου;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom